TEST: De Bedste Samsung Smartwatch i test 2023

I denne artikel har vi samlet 16 af de bedste Samsung Smartwatch, du kan finde på markedet lige nu. Samsung Smartwatch her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 122376 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Samsung Smartwatch. Så er du på udkig efter den helt rigtige Samsung Smartwatch til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Samsung Smartwatch her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Markus Kristensen
122376 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
16 Produkter
Sidst opdateret: jan 23, 2023
86 timer Tid brugt
Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Samsung Smartwatch i test 2023 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores test af Samsung Smartwatch giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • 1De bedste Samsung Smartwatch på markedet i 2023
  • 2Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • 3Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • 4Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • 5Tips til vedligeholdelse af Smart Watches
  • 6Fordele og ulemper

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm Bluetooth Aluminium 93
PREMIUM VALG
Samsung Galaxy Watch 46mm LTE 91
BEDST TIL PRISEN
Samsung Galaxy Fit2 89
Tilføj Produkt
Pris1446 kr1737 kr399 kr
Serie Samsung Galaxy Watch Active 2 Samsung Galaxy Watch Galaxy Fit
Sport-- Fitness
Batteritype---
Batteritid 60.0 timer 264.0 timer-
Batteristørrelse 340 mAh 472 mAh 159 mAh
Egenskaber Accelerometer, EKG, Gyroskop, Søvnmåler, Trådløs opladning Accelerometer, Søvnmåler, Trådløs opladning, eSIM Accelerometer, Gyroskop, Søvnmåler, Trådløs opladning
USBNej-Nej
Pulsmåler Indbyggede Indbyggede Indbyggede
DisplaytypeOLED (AMOLED) OLED (AMOLED) OLED (AMOLED)
FarveskærmJaJaJa
Skærmopløsning 360x360 360x360-
Hukommelse 4 GB 4 GB 32 MB
Processor Samsung Exynos 9110 Samsung Exynos 9110-
Processorkerner22-
RAM 768 MB--
Operativsystem Tizen OS Tizen OS-
Kompatibel med smartphone-- Android, iPhone
Operativsystem---
Farve (urkasse) Blå, Pink, Sort, Sølv Sølv Rød, Sort
Farve (urrem) Rosa, Sort, Sølv Sort Rød, Sort
Materiale (urkasse) Aluminium Rustfrit stål Plastik
Materiale (urrem) Læder Silikone Gummi
Glastype Læder Gorillaglas-
VandafvisendeJaJaJa
Vandafvisende (klassificering) IP68 IP68 5 ATM (50m)
Trådløs kommunikation Bluetooth, NFC, Wi-Fi 3G, 4G, Bluetooth, NFC, Wi-Fi Bluetooth
Navigationssystem GLONASS, GPS GPS, Galileo-
Bluetooth 5.0 4.2-
Wi-Fi Wi-Fi 3, Wi-Fi 4 Wi-Fi 3, Wi-Fi 4-
Vægt 30 g 63 g 21 g
Højde 44.0 mm 49.0 mm 46.6 mm
Tykkelse 10.9 mm 13.0 mm 11.1 mm
Bredde 44.0 mm 46.0 mm 18.6 mm
Bredde (urrem)---

Alt om Samsung Smartwatch

Smartwatches er populære som aldrig før, og særligt Samsung er en af de førende producenter af smartwatches. Med et smartwatch fra Samsung har du mulighed for at få en komplet løsning med alt, hvad du har behov for – lige på håndleddet. Du kan foretage opkald, tjekke beskeder og mails, lytte til musik, og som om det ikke var nok, kan du også bruge uret til aktivitetsur – mål din sundhed, aktivitet og træning, og meget mere. Er du mest på udkig efter et aktivitetsur fra Samsung, er det selvfølgelig også muligt – og det er billigere.

Læs mere om Samsung og smartwatches i denne artikel. Først tager vi et kig på Samsungs lange historie, og så kan du læse mere om, hvad et smartwatch er, og hvad du kan bruge det til.

Mere om Samsung

Den koreanske tech-virksomhed Samsung er efterhånden en af verdens førende elektronikbrands, og med en lang historie bag sig, har de gennem tiden udviklet sig til at dække over et utroligt bredt marked.

Samsung startede ud som en handelsvirksomhed i 1938 af Lee Byung-Chull, hvor han handlede med nudler og andre varer i byen, samt eksport til Kina. Efter Koreakrigen udvidede de virksomheden til tekstilmarkedet, og de åbnede den første uldmølle i Korea. Herefter udvidede de og opkøbte tre af de største banker, samt et forsikringsselskab og flere andre virksomheder som et olieraffinaderi.

Vi skal helt frem til slutningen af 1960’erne, før Samsung gik ind på elektronikmarkedet. Her producerede de landets første sort-hvid fjernsyn, og efterhånden er der fuldt et væld af produkter med.

Navnet Samsung betyder Tre Stjerner på koreansk, og tre betyder noget storslået, mens stjerner er det uendelige. Og man må i den grad sige, at Samsung er blevet til en storslået virksomhed i dag. Samsung er uden tvivl et af de mest velkendte navne inden for tech- og elektronikverdenen, og faktisk står de bag en femtedel af Sydkoreas eksportmarked.

I dag er Samsung en stor konglomerat, der består af flere undervirksomheder – hvoraf Samsung Electronics uden tvivl er en af de førende med et væld af elektronikprodukter, der er populære verden over. Det er Samsung fjernsyn, smartphones og meget mere. Særligt populære er selvfølgelig også Samsung smartwatches.

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch er et moderne ur, der kan bruges til at modtage beskeder og opkald, læse mails, høre musik og bruge forskellige apps – helt ligesom med en smartphone. Du kan dog også bruge et smartwatch til at holde øje med din sundhed og måle din aktivitet og træning. De fleste smartwatches kan også bruges som løbeure.

For at få det bedste ud af dit smartwatch, er det vigtigt at du kan koble det sammen med din smartphone. Og her er det selvfølgelig nemmest, hvis du vælger et smart-ur af samme brand som din smartphone. Samsung smartwatch kører altså godt sammen med Samsung smartphone. Samsung smartwatches kan dog også fint køre sammen med andre smartphones – også iPhone og Android-smartphones.

Vælg et Samsung Smartwatch

Samsung byder på mange forskellige smartwatches, så du kan med sikkerhed finde lige det smartwatch, der passer til dig behov. Et Samsung Galaxy Smartwatch er perfekt til træning og hverdag. Du kan bruge det som en smartphone og meget mere end det – det er nemlig også ideelt til at måle din sundhed og træning, så du kan følge med i dine fremskridt.

Et Samsung Smartwatch kan blandt andet måle din aktivitet, din søvn, samt dit stressniveau. Det er dermed en god løsning, hvis du ønsker at følge mere med i, hvordan du og din krop har det, så du kan passe bedre på dig selv.

Med et Samsung smartwatch får du ikke bare masser af funktioner og god kvalitet – du får det også i et utroligt flot og holdbart design. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og materialer, så du kan finde lige præcis det Samsung smart-ur, der passer til dig og dine præferencer og stil. Du kan både finde Samsung smartwatch til kvinder og Samsung smartwatch til herrer.

Du kan både vælge de mere avancerede smartwatches, der kan bruges til et væld af ting i dagligdagen – også til opkald og beskeder. Eller du kan vælge de mere simple smartwatches til træning, hvor du kan måle din aktivitet, søvn, hjertefrekvens og kalorieforbrug. Nogle modeller kan også vise enkelte notifikationer fra din smartphone.

Et aktivitets-ur eller simpelt smartwatch fra Samsung er ofte at finde til noget lavere priser end de reelle smartwatches. Uanset hvad du vælger, får du dog en god oplevelse og masser af muligheder med et Samsung smartwatch. Perfekt til hverdag og træning.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm Bluetooth Aluminium
93
Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm Bluetooth Aluminium
1790.00 kr 1446 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.