TEST: De Bedste Samsung Smartwatch i test 2024

Se alle Samsung Smartwatch i testen
21346 Anmeldelser
15 Produkter
86 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores test af
Samsung Smartwatch giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Samsung Smartwatch på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Smart Watches
  • Fordele og ulemper

Alt om Samsung Smartwatch

Smartwatches er populære som aldrig før, og særligt Samsung er en af de førende producenter af smartwatches. Med et smartwatch fra Samsung har du mulighed for at få en komplet løsning med alt, hvad du har behov for – lige på håndleddet. Du kan foretage opkald, tjekke beskeder og mails, lytte til musik, og som om det ikke var nok, kan du også bruge uret til aktivitetsur – mål din sundhed, aktivitet og træning, og meget mere. Er du mest på udkig efter et aktivitetsur fra Samsung, er det selvfølgelig også muligt – og det er billigere.

Læs mere om Samsung og smartwatches i denne artikel. Først tager vi et kig på Samsungs lange historie, og så kan du læse mere om, hvad et smartwatch er, og hvad du kan bruge det til.

Mere om Samsung

Den koreanske tech-virksomhed Samsung er efterhånden en af verdens førende elektronikbrands, og med en lang historie bag sig, har de gennem tiden udviklet sig til at dække over et utroligt bredt marked.

Samsung startede ud som en handelsvirksomhed i 1938 af Lee Byung-Chull, hvor han handlede med nudler og andre varer i byen, samt eksport til Kina. Efter Koreakrigen udvidede de virksomheden til tekstilmarkedet, og de åbnede den første uldmølle i Korea. Herefter udvidede de og opkøbte tre af de største banker, samt et forsikringsselskab og flere andre virksomheder som et olieraffinaderi.

Vi skal helt frem til slutningen af 1960’erne, før Samsung gik ind på elektronikmarkedet. Her producerede de landets første sort-hvid fjernsyn, og efterhånden er der fuldt et væld af produkter med.

Navnet Samsung betyder Tre Stjerner på koreansk, og tre betyder noget storslået, mens stjerner er det uendelige. Og man må i den grad sige, at Samsung er blevet til en storslået virksomhed i dag. Samsung er uden tvivl et af de mest velkendte navne inden for tech- og elektronikverdenen, og faktisk står de bag en femtedel af Sydkoreas eksportmarked.

I dag er Samsung en stor konglomerat, der består af flere undervirksomheder – hvoraf Samsung Electronics uden tvivl er en af de førende med et væld af elektronikprodukter, der er populære verden over. Det er Samsung fjernsyn, smartphones og meget mere. Særligt populære er selvfølgelig også Samsung smartwatches.

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch er et moderne ur, der kan bruges til at modtage beskeder og opkald, læse mails, høre musik og bruge forskellige apps – helt ligesom med en smartphone. Du kan dog også bruge et smartwatch til at holde øje med din sundhed og måle din aktivitet og træning. De fleste smartwatches kan også bruges som løbeure.

For at få det bedste ud af dit smartwatch, er det vigtigt at du kan koble det sammen med din smartphone. Og her er det selvfølgelig nemmest, hvis du vælger et smart-ur af samme brand som din smartphone. Samsung smartwatch kører altså godt sammen med Samsung smartphone. Samsung smartwatches kan dog også fint køre sammen med andre smartphones – også iPhone og Android-smartphones.

Vælg et Samsung Smartwatch

Samsung byder på mange forskellige smartwatches, så du kan med sikkerhed finde lige det smartwatch, der passer til dig behov. Et Samsung Galaxy Smartwatch er perfekt til træning og hverdag. Du kan bruge det som en smartphone og meget mere end det – det er nemlig også ideelt til at måle din sundhed og træning, så du kan følge med i dine fremskridt.

Et Samsung Smartwatch kan blandt andet måle din aktivitet, din søvn, samt dit stressniveau. Det er dermed en god løsning, hvis du ønsker at følge mere med i, hvordan du og din krop har det, så du kan passe bedre på dig selv.

Med et Samsung smartwatch får du ikke bare masser af funktioner og god kvalitet – du får det også i et utroligt flot og holdbart design. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og materialer, så du kan finde lige præcis det Samsung smart-ur, der passer til dig og dine præferencer og stil. Du kan både finde Samsung smartwatch til kvinder og Samsung smartwatch til herrer.

Du kan både vælge de mere avancerede smartwatches, der kan bruges til et væld af ting i dagligdagen – også til opkald og beskeder. Eller du kan vælge de mere simple smartwatches til træning, hvor du kan måle din aktivitet, søvn, hjertefrekvens og kalorieforbrug. Nogle modeller kan også vise enkelte notifikationer fra din smartphone.

Et aktivitets-ur eller simpelt smartwatch fra Samsung er ofte at finde til noget lavere priser end de reelle smartwatches. Uanset hvad du vælger, får du dog en god oplevelse og masser af muligheder med et Samsung smartwatch. Perfekt til hverdag og træning.

90
Samsung Galaxy Watch Active
?
Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm LTE Aluminium
89
Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE
Tilføj Produkt
Pris1329 kr2399 kr1671 kr
Serie Samsung Galaxy Watch Active Samsung Galaxy Watch Active 2 Samsung Galaxy Watch
Sport- Cykling, Fitness, Løb, Multisport, Svømning, Triathlon Fitness, Løb
Batteritype Li-Ion- Li-Ion
Batteritid 45.0 timer 131.0 timer-
Batteristørrelse 230 mAh 340 mAh 340 mAh
Egenskaber Accelerometer, Barometer, Gyroskop, Søvnmåler, Trådløs opladning Accelerometer, Barometer, EKG, Gyroskop, SIM-kort, Søvnmåler, Trådløs opladning, eSIM Accelerometer, Barometer, Gyroskop, SIM-kort, Søvnmåler, Trådløs opladning, eSIM
USBJaNej-
Pulsmåler Indbyggede Indbyggede Indbyggede
Displaytype OLED (AMOLED) OLED (AMOLED) OLED (AMOLED)
FarveskærmJaJaJa
Skærmopløsning 360x360 360x360 360x360
Hukommelse 4 GB 4 GB 8 GB
Processor Samsung Exynos 9110 Samsung Exynos 9110 Samsung Exynos 9110
Processorkerner22 2
RAM 768 MB 1.5 GB 1 GB
Operativsystem 768 MB--
Kompatibel med smartphone- Android, iPhone Android, iPhone
Operativsystem- Tizen OS Tizen OS
Farve (urkasse) Rose guld, Sort, Sølv Brun, Pink, Sort, Sølv Sort
Farve (urrem) Grøn, Rosa, Sort, Sølv Rosa, Sort, Sølv Sort
Materiale (urkasse) Aluminium Aluminium Rustfrit stål
Materiale (urrem) Silikone Gummi Læder
Glastype Gorillaglas Gorillaglas Gorillaglas
VandafvisendeJaJaJa
Vandafvisende (klassificering) IP68 5 ATM (50m) IP68
Trådløs kommunikation Bluetooth, NFC, Wi-Fi 3G, 4G, Bluetooth, NFC, Wi-Fi 3G, 4G, Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Navigationssystem GLONASS, GPS, Galileo GLONASS, GPS, Galileo GLONASS, GPS, Galileo
Bluetooth 4.2 5.0 5.0
Wi-Fi Wi-Fi 3, Wi-Fi 4 Wi-Fi 3, Wi-Fi 4 Wi-Fi 3, Wi-Fi 4
Vægt 25 g 30 g 54 g
Højde 39.5 mm 44.0 mm 46.2 mm
Tykkelse 11.0 mm 10.9 mm 11.1 mm
Bredde 40.0 mm 44.0 mm 45.0 mm
Bredde (urrem) 20.0 mm--
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Samsung Galaxy Watch Active
90
Samsung Galaxy Watch Active
1329 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.