TEST: De Bedste Samsung Tørretumbler i test 2024

Se alle Samsung Tørretumblere i testen
195 Anmeldelser
5 Produkter
63 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

92
Samsung DV90T6240LES4 Hvid Samsung DV90T6240LES4 Hvid Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
 • Fugtsensor
 • Varmepumpe
8499 kr.
95
Samsung DV90T8240SH/S1 Hvid Samsung DV90T8240SH/S1 Hvid Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Anti-krølfunktion
 • Mobil app styring,
9999 kr.
91
Samsung DV90T6240LH Hvid Samsung DV90T6240LH Hvid Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Mobil app styring
 • Udsat start
8799 kr.

Vores test af
Samsung Tørretumblere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Samsung Tørretumblere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Tørretumbler
 • Fordele og ulemper

Samsung tørretumbler test

Der er ikke noget som blødt, nyvasket og tørt sengetøj, der bare føles som en sky at putte sig i. Men blødt og tørt sengetøj kræver en god tørretumbler. Det får du med Samsung.

Samsung har altid haft stor fokus på innovativ teknologi, smart design og geniale funktioner, og alt det og meget mere får du også i deres tørretumblere. Du får en smart tørretumbler, der tørrer tøjet på bedste vis – effektivt, energivenligt og hurtigt. Skal det være mere skånsomt, er det også noget, den kan klare.

Men hvem er Samsung? Du kender dem sikkert for deres solide udvalg af smartphones, og de har i årevis konkurreret skarpt om pladsen som mest sælgende smartphoneproducent. I denne artikel kan du læse mere om Samsung og deres tørretumblere.

Meget mere om Samsung

Samsung er fremtiden. Samsung har altid været på forkant med teknologierne, og de bryster sig af deres moderne teknologier og innovation. Og selvom Samsung i den grad ser fremad, har de en lang historie bag sig.

Samsung blev grundlagt i 1938 af Lee Byung-chul, der startede en lille handelsvirksomhed i Su-dong. Samsung handlede med nudler, grøntsager og tørrede fisk i virksomheden med blot 40 ansatte, og som årene gik udvidede de virksomheden og rykkede til Seoul i 1947. Da Korea-krigen brød ud, måtte Lee dog flygte, og han opbyggede den første uldmølle i landet, sammen med et sukkerraffinaderi.

På den måde udvidede Samsung allerede på det tidspunkt deres arbejdsområde, og med tiden har de udviklet sig til at være førende inden for en lang række industrier – ikke kun inden for produktion, men også forsikring, sikkerhed og retailbranchen. Og i den grad også elektronik, da Samsung satte sig på verdenskortet med deres første elektronikprodukt i 1969: et sort-hvid fjernsyn.

Samsung er dermed blevet en af verdens førende virksomheder – rundt omkring i verden er det dog mest Samsung Electronics, vi kender til, og deres solide udvalg af smartphone teknologi, men også deres husholdningsprodukter er velkendte verden over. Måske mest kendte er Samsung for deres smartphones, Samsung Galaxy serien, men de byder også på mange andre smarte teknologier i dag: smartwatches, smart TV og meget mere.

Vil du læse mere om Samsung? Så hop over og læs om Samsung Smart TV her [link til Samsung smart tv].

Få tørt tøj med en Samsung tørretumbler

Det smarte følger selvfølgelig med Samsung i en lang række af deres elektronikprodukter – også hvidevarer, og selvfølgelig også tørretumblere. Du kan finde smarte tørretumblere med moderne teknologier, flotte designs, smarte funktioner og meget mere.

Med en Samsung tørretumbler kan du vælge den tørretumbler, der passer til dit behov. Uanset om det skal være en varmepumpetørretumbler, en kondenstørretumbler eller en tørretumbler med aftræk. Måske er du på udkig efter en energieffektiv tørretumbler? Eller en tørretumbler med stor kapacitet – hvorfor ikke vælge en med 16 kg? Så kan der tørres rigeligt.

Flere af tørretumblerne fra Samsung findes også i flere farver, så du kan vælge den tørretumbler, der passer ind i dit hjem.

Skal det være smart, så lad det være smart. De nye tørretumblere fra Samsung er udstyret med SmartThings app, som gør det nemt at holde styr på tørringen. Du kan tilslutte tørretumbleren til Wi-Fi og med appen styre, hvornår du vil tørre. Sæt tørretumbleren i gang mens du er på arbejde, og så kan du komme hjem til lækkert, tørt tøj. Eller udskyd tørringen til om natten, hvor det er billigere at bruge tørretumbler og vaskemaskine.

Er det ikke intelligent nok, kan du også vælge en tørretumbler med den smarte AI Dry teknologi – Samsungs AI Dry bruger multisensorer til at aflæse og overvåge tøjets fugtighed i realtid, og dermed kan den tilpasse tørringen herefter – med optimal varme og varighed. Det er både mere skånsomt for tøjet, såvel som mere energieffektivt, fordi tøjet ikke bliver tørret for lang tid.

Med Samsung kan du forvente god kvalitet og lavt energiforbrug – flere af Samsungs tørretumblere er nemlig kåret som de mest energieffektive, og desuden kan du forvente en god service og reklamationsret, hvis der skulle ske noget med maskinen inden for de første to år.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Tørretumbler

En tørretumbler har en roterende tromle, som drejer det våde tøj rundt, og på samme tid blæses der varm luft ind, så tøjet bliver tørret.

Samsung er en Sydkoreansk multinational konglomerat. De har hovedsæde i Seoul i Sydkorea og står bag en lang række brands inden for mange forskellige områder – herunder elektronik, husholdningsprodukter og udstyr til industri og meget mere. De er et af verdens førende elektronikbrands i verden.

I dag findes der tørretumblere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner og køleskabe med Wi-Fi – og det kan være en smart løsning til dig, der ønsker mere fleksibilitet. Du kan nemlig sætte maskinen i gang, når som helst og hvor som helst. Det kan dermed være en god løsning til dig, der ønsker flere smarte teknologier i hjemmet.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Samsung DV90T8240SH/S1 Hvid
95
Samsung DV90T8240SH/S1 Hvid
9999 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.