TEST: De Bedste Siemens Espressomaskine i test 2024

Se alle Siemens Espressomaskiner i testen
132 Anmeldelser
2 Produkter
timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

88
Siemens TI905201RW Siemens TI905201RW Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
16999 kr.
88
Siemens TI905201RW Siemens TI905201RW Læs mere om produktet
 • Bedst i test
16999 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Siemens Espressomaskiner giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Siemens Espressomaskiner på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Espressomaskine
 • Fordele og ulemper

Siemens Espressomaskine test

Der er ikke noget som at stå op til en god kop kaffe, brygget til perfektion. Duften – selv lyden af maskinen, der først kværner bønnerne og dermed brygger dem til en velduftende og velsmagende kop kaffe, fuld af bønnernes toner og nuancer.

Hvis ikke kaffen bare er noget, der hurtigt skal kastes indenbords uden at tage højde for smag og duft, er du havnet det rigtige sted. Med en god espressomaskine kan du nemlig nyde kaffen, duften og smagen og virkelig fornemme, at kaffe er så meget mere end bare kaffe.

Skal det være en fuldautomatisk kaffemaskine, hvor du nemt og hurtigt kan brygge en god kop kaffe, kan det være værd at kigge på Siemens espressomaskine – her får du alt samlet i én maskine, og du kan lave både americano, espresso og forskellige kaffedrikke med mælk. Skal kaffen være sort, eller skal mælken skummes til det fineste bløde skum? Siemens espressomaskine klarer opgaven for dig og serverer en god kop kaffe, præcis efter din smag.

Mere om Siemens

Siemens har en lang historie – faktisk blev virksomheden Siemens AG grundlagt i 1847 af Werner von Siemens og Johann Georg Halske. Først under navnet Siemens & Halske. Siden 1893 har Siemens været på det danske landkort, og de har altså drevet virksomhed verden over i mere end 100 år. Med flere samarbejder og navneændringer undervejs, endte Siemens med at blive til Siemens AG i 1966.

Den multinationale konglomerat har i dag hovedsæde i München og Berlin, og med mere end 300.000 ansatte verden over, må de siges at være en af de største teknologivirksomheder i verden.

Siemens står bag en lang række banebrydende produkter og opfindelser, og de har blandt andet været med til at udvikle telegraflinjerne helt fra London til Calcutta i Indien, for ikke at tale om deres arbejde med togtransport og herunder sporvogne rundt omkring i verden – blandt andet står Siemens bag konstruktionen af den elektriske sporvogn i Tasmanien. Under Anden Verdenskrig så Siemens til en mørkere side af historien, og som mange andre virksomheder måtte de tage del i nazisternes handlinger, der også prægede Siemens efterfølgende.

Siemens kom dog godt tilbage i 1950’erne, hvor de begyndte at udvikle computere, vaskemaskiner, pacemakere og meget mere. Med tiden har de udviklet deres produktlinje til en lang række områder – alt fra fjernsyn og TV til medicinaludstyr. Og lige midt i mellem finder vi deres køkkenudstyr, og selvfølgelig deres espressomaskiner.

I 1967 gik Siemens sammen med Bosch i et fælles eventyr, BSH – hvor de udviklede husholdningsapparater og hvidevarer. Dog solgte Siemens deres andel for at fokusere på deres egne produkter, og i dag fortsætter BSH – under Bosch, dog med at udvikle og markedsføre husholdningsprodukter under Siemens brandet.

Siemens espressomaskine – fra bønne til kop

Med en espressomaskine fra Siemens træder du ind i en ny verden. En moderne verden. De innovative espressomaskiner laver ikke bare kaffe – de gør det på bedste vis. Med de nyeste espressomaskiner fra Siemens får du kaffe på en ny måde.

Det er tysk kvalitet og innovation – Siemens espressomaskiner er nemlig udstyret med moderne teknologi i et holdbart design og masser af smarte funktioner. Det er kvalitet, holdbarhed og pålidelighed – og så en god smag. Siemens espressomaskiner laver den bedste kaffe med det smarte iAroma System, der i kombination med kværn, vandpumpe og høj teknologi skaber de bedste forudsætninger for en god kop kaffe.

Ikke nok med det kan du på de nyere espressomaskiner – EQ.9 bruge den sammen med din Siemens Smart Home Connect app. Tænk at vi lever i en tid, hvor du kan brygge din kaffe direkte fra din smartphone eller tablet? Fremtiden er nu, og med sig får vi bedste rejse fra bønne til kop.

Med en Siemens espressomaskine kan du få det hele – den har indbygget kværn, mælkeskummer og meget mere. Og så er rengøringen nem – mange af delene kan nemlig tages af og puttes direkte i opvaskemaskinen for nemmere rengøring. Og så er den klar til at brygge kaffe på den bedste måde igen. Det er nemt og hurtigt, og du behøver ikke sætte dig ind i 100 indstillinger, vægt og temperaturer.

88
Siemens TI905201RW
88
Siemens TI905201RW
Tilføj Produkt
Pris16999 kr16999 kr

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Espressomaskine

Siemens er en tysk virksomhed og en af verdens førende producenter af energieffektive og ressourcesbesparende teknologier. De leverer alt fra teknologi og husholdning til hjemmet, til produkter inden for industri, infrastruktur og transport, samt medicinalindustrien.

Hvilken espressomaskine du skal vælge, afhænger af dit behov og dine præferencer. Overvej om det skal være en fuldautomatisk, automatisk eller manuel espressomaskine, samt hvilket prisleje du tænker espressomaskinen skal ligge i. Det er blot nogle af de ting, du bør overveje, når du skal vælge den rette espressomaskine.

I skrivende stund er den bedste espressomaskine fra Siemens deres EQ.9 Plus model, som giver dig et væld af muligheder, når det gælder kaffebrygning. Den kan indstilles efter dine ønsker, er nem at rengøre, og desuden mulig at styre via app.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Siemens TI905201RW
88
Siemens TI905201RW
16999 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.