TEST: De Bedste Siemens Tørretumbler i test 2024

Se alle Siemens Tørretumblere i testen
507 Anmeldelser
4 Produkter
55 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
SIEMENS WT4HXKL9DN SIEMENS WT4HXKL9DN Læs mere om produktet
 • Minimalt lydniveau
 • Indvendigbelysning
 • 9 KG kapacitet
13599 kr.
94
Siemens WT47UHE9DN Hvid Siemens WT47UHE9DN Hvid Læs mere om produktet
 • Bedst i test
8999 kr.
90
Siemens WT4HXKL9DN Hvid Siemens WT4HXKL9DN Hvid Læs mere om produktet
 • Energiklasse - A++
 • 9 KG kapacitet
 • Masser af egenskaber
 • Høj kvalitet
13599 kr.

Vores test af
Siemens Tørretumblere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Siemens Tørretumblere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Tørretumbler
 • Fordele og ulemper

Siemens tørretumbler test

Siemens byder på smukt og innovativt design, høj kvalitet og funktionalitet – også når det gælder tørretumblere. Det er moderne, og det er intelligent. Med Siemens’ tørretumbler kan du nemt og effektivt få tørret både tøj, sengetøj og håndklæder. De smarte teknologier hjælper dig godt på vej, og med Wi-Fi kan du bruge din smartphone eller smartwatch til at styre tørretumbleren.

Siemens har en lang historie – længere end de fleste, og de har stået bag en lang række innovative opfindelser – alt fra en videreudvikling af telegrafen til den elektriske sporvogn og røntgenmaskinen. Siemens teknologier præger verden – og de står i dag for design, innovation og funktionalitet. Læs mere om Siemens og deres tørretumblere i denne artikel.

Mere om Siemens og deres historie

Som flere andre tyske virksomheder og producenter af elektronik, har Siemens en lang historie. Faktisk har virksomheden eksisteret i hele 175 år.

Vi skal nemlig tilbage til 1. oktober 1847, hvor Werner von Siemens og Johann Georg Halske sammen grundlagde Siemens & Halske. Her startede de udviklingen af telegrafer, der brugte bogstaver i stedet for morsekode, og året efter udviklede de den første langdistance telegraflinje i Europa – fra Berlin til Frankfurt am Main. Få år senere åbnede de en afdeling i London, og efterfølgende Rusland. Og i 1867 havde Siemens færdiggjort den indoeuropæiske telegraflinje, der strækkede sig over 11.000 kilometer fra London til Calcutta.

Herefter begyndte de at udvikle andre produkter – herunder dynamoen, og efterfølgende lyspærer og elektriske tog, og de leverede til mange steder i verden – blandt andet skulle de udvikle den første elektriske sporvogn i Tasmanien, som åbnede i 1893. I samme periode gjorde de også indtog i medicinalindustrien – blandt andet med røntgenmaskinen.

I 1900-tallet gik Siemens sammen med flere andre virksomheder, hvorfor de undergik navneændring til Siemens-Schuckert og senere Siemens-Reiniger-Werke AG, som de gik under frem til 1966, hvor de blev til Siemens AG.

I mange år har Siemens udviklet et væld af elektronikudstyr og produkter til industri, transport, medicinalindustri og befolkningen. Med tiden har de også gjort et stort indtog i de globale markeder inden for computerteknologi og meget mere. Det har gjort Siemens til en multinational konglomerat, og den største industrielle produktionsvirksomhed i Europa. På verdensbasis arbejder der 303.000 i Siemens, og de sidder på en stor del af markedet indenfor mange felter.

Når det gælder hvidevarer, har Siemens og Bosch lavet et samarbejde siden 1967, hvorfor deres husholdningsprodukter produceres under BSH – Bosch Siemens Hausgeräte. I dag markedsføres BSH’s husholdningsprodukter derfor under både Siemens og Bosch.

Siemens tørretumbler – god og effektiv

I dag finder du et væld af hvidevarer fra Siemens, og du får samme høje kvalitet som andre af BSH Groups produkter. Det gælder både køkkenudstyr, støvsugere, vaskemaskiner og tørretumblere. Du kan sågar vælge vaske/tørremaskiner, som giver dig mulighed for begge dele, alt i én.

Med en Siemens tørretumbler kan du forvente en smart måde at tørre tøj på. Vælg en tørretumbler med Wi-Fi, og brug den samme med Home Connect appen som både virker til smartphone og smartwatch. Det bliver næsten ikke bedre, når du kan styre din tørretumbler direkte fra dit ur.

Når du skal vælge en Siemens tørretumbler, kan du overveje, om det skal være en kondenstørretumbler eller varmepumpetørretumbler. Uanset hvad du vælger, kan du forvente høj kvalitet og intelligente funktioner, der er udviklet med henblik på at forlænge dit tøjs levetid. Du får bedre tørreresultater – og det er hurtigt og nemt.

Tørretumblere fra Siemens er udstyret med moderne teknologi, der sikrer en jævn tørring, samt effektiv styring af temperatur og fugt. Tøjet bliver tørt – men på en mere skånsom måde, for den tørrer dét, der er behov for, og ikke for meget eller for lidt. Tørretumblerne har intelligente sensorer, der måler vægt og mængden af fugt i vasketøjet, for bedre at kunne styre temperatur og varighed.

Du kan også vælge en tørretumbler med antiKrøl teknologi – her bruger maskinen damp til at reducere krøller i tøjet, og så slipper du for at skulle finde strygejernet frem til skjorten bagefter.

94
Siemens WT47UHE9DN Hvid
90
Siemens WT4HXKL9DN Hvid
90
SIEMENS WT4HXKL9DN
Tilføj Produkt
Pris8999 kr13599 kr13599 kr

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Tørretumbler

Siemens er en af verdens førende elektronikproducenter, der har stor fokus på at udvikle energieffektive og ressourcebesparende teknologier. Desuden står de også for udvikling af medicinsk udstyr, samt udstyr til industri og infrastruktur.

Både og. I 1967 gik Siemens sammen om produktionen af husholdningsapparater under navnet BSH, men Siemens solgte i 2014 deres andel. I dag producerer BSH stadig hvidevarer og husholdningsmaskiner under Siemens brandet.

I de fleste tilfælde kan du godt placere tørretumbleren oven på vaskemaskinen i en søjle, hvis de begge er frontbetjente. Det kan også være, du skal investere i et søjlemonteringssæt eller en form for hyldeløsning, men tjek efter inden du vælger vaskemaskine og tørretumbler. Sørg også for at de har samme bredde.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Siemens WT47UHE9DN Hvid
94
Siemens WT47UHE9DN Hvid
8999 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.