TEST: De Bedste Strygestål i test 2024

Se alle Strygestål i testen
2889 Anmeldelser
8 Produkter
73 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af:
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

94
WMF Spitzenklasse Plus 23cm WMF Spitzenklasse Plus 23cm Læs mere om produktet
  • Premium valg
  • Sublim kvalitet
  • Tåler håndvask
496 kr.
98
Global G-39 Global G-39 Læs mere om produktet
  • Bedst i test
924 kr.

Hvilket Strygestål mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor strygestål

#1
Samura
98
#2
Maku
96
#3
WMF
94
#4
Grit&Grain
92
#5
Lansky
92

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Strygestål test – find de bedste strygestål

Er du træt af sløve knive i køkkenet? Så bør du overveje at investere i et strygestål. Et strygestål er et fantastisk redskab i køkkenet, og du kan hurtigt og nemt få slebet de sløve knive, så de er klar til madlavningen igen.

I denne artikel har vi taget et nærmere kig på de bedste strygestål på markedet. Desuden kan du læse lidt om, hvad du bør overveje, når du skal vælge strygestål, og hvordan du bruger strygestål.

De bedste strygestål

Der findes mange strygestål på markedet, så det kan være lidt svært at finde hoved og hale i. Her kan du læse lidt om nogle af de bedste strygestål, vurderet ud fra pålidelige testkilder og anmeldelser.

Vælg det bedste strygestål til dine knive – hvilken type er bedst?

Hvilken type strygestål du skal vælge, afhænger af dine knive. Der findes nemlig forskellige typer strygestål – det kan være af stål, diamant eller keramisk.

Hvilken type du bør vælge, afhænger af dine knive. Har du billige knive af mere blødt stål, bør du vælge et strygestål af stål. Det kan nemlig bedst klare det lidt blødere stål.

Er dine knive derimod af mere hårdfør stål – såsom japanske knive eller andre knive af damaskusstål, så er det bedste at vælge keramisk strygestål, da det egner sig bedre til det hårde materiale. Knive af hårdt stål kan risikere at tage skade, hvis du sliber dem på et strygestål af stål. Det keramiske strygestål er lavet af hårdt keramisk materiale, der er presset sammen og mere hårdført end det almindelige strygestål af stål.

Diamant strygestål egner sig bedre i det professionelle køkken. Her er strygestålet lavet med en kerne af rustfri stål belagt med diamantpulver, der er yderst effektivt. Det bruges derfor oftest i det professionelle køkken eller hos folk, der arbejder meget i køkkenet og ikke vil slibe knive så ofte.

Derfor vil det keramiske strygestål ofte være bedst at vælge, hvis du vil rette op på æggen på både almindelige knive og lidt hårdere knive som de japanske.

Længde på strygestål – hvor langt skal det være?

Det kan også være en god idé at tage et kig på strygestålets længde. Et langt strygestål giver dig mere overflade at arbejde på, og dermed er det nemmere at slibe knivene. Det kan især være en fordel, hvis du skal slibe mange store knive. Mindre kan dog også sagtens gøre det, hvis du primært har mindre knive, og har rimeligt godt styr på teknikken.

Hold godt på strygestålet – vælg det rette håndtag

Det er også vigtigt at tage et kig på håndtaget, når du skal vælge det bedste strygestål. Håndtaget skal både være komfortabelt og nemt at holde ved, men det skal også gerne være udformet sådan, at det beskytter dine hænder mod uheld. Det skal gerne være udformet med en beskyttelseskappe, og så skal håndtaget være langt nok til, at det ligger godt i hånden.

Pris – hvad koster et strygestål?

Prisen er som regel også væsentlig – og her hænger pris og kvalitet som regel også sammen. De bedste strygestål ligger i den lidt højere ende af prisskalaen – på 6-700 kroner, mens de billigere strygestål koster omkring 200 kroner. Når det gælder strygestål kan det dog være en god idé at vælge en af de lidt dyrere modeller, da de helt billige ind imellem har det med at gøre mere skade end gavn. Dog kan der sagtens være undtagelser, så du kan finde gode strygestål til omkring de 2-400 kroner.

Alt i alt bør du dog ikke vælge et strygestål ud fra prisen. Du skal vælge dét, der passer bedst til de knive, du har i hjemmet – eller de knive du måske har tænkt dig at investere i.

Hvorfor skal du investere i et strygestål?

Det er ikke særligt fedt at være den sløveste kniv i skuffen. Og det er i det hele taget ikke særligt fedt at bruge sløve knive, når du skærer frugt, grøntsager og kød. Det er både irriterende, og det kan være farligt. Det er derfor en god idé at få slebet dine knive i ny og næ. Og det kan du faktisk gøre ret nemt selv ved hjælp af et sliberedskab.

Med et strygestål kan du hurtigt og nemt slibe dine knive, og så længe du bruger det rette strygestål til materialet, kan du slibe mange forskellige størrelser knive. Det er dermed en god – og oftest også relativt billig – løsning, som du altid kan have ved hånden. Det kræver blot lidt øvelse at lære at bruge strygestålet rigtigt.

Sammenligner vi med andre sliberedskaber, er der mange gode grunde til at vælge strygestålet frem for disse. Læs mere om de andre typer sliberedskaber herunder.

Men tilbage til hvorfor du skal investere i et strygestål:

  • Det er lige ved hånden og hurtigt at slibe knive på
  • Det findes i forskellige typer, alt efter dine knives hårdhed
  • Der findes forskellige størrelser og modeller
  • De findes i alle prisklasser

Andre sliberedskaber

Faktisk findes der flere forskellige sliberedskaber, der kan gøre dine knive skarpere. Foruden strygestål findes der også slibesten og knivslibere. Og så kan du også overveje at hyre en skærsliber til at klare opgaven.

Få besøg af skærsliberen

Skærsliberen eller skærslipperen – som det hed i gamle dage – var en mand der levede af at slibe sakse og knive for folk. Faktisk er dette erhverv ved at komme tilbage, så du kan få en skærsliber til at komme ud til dig og slibe dine knive. Dem findes der efterhånden flere af rundt omkring i landet.

En skærsliber er uden tvivl den nemmeste løsning, for her slipper du for selv at slibe dine knive. Få besøg af skærsliberen, der sliber dine knive effektivt og professionelt. Skærsliberen kan håndtere alle typer knive, både dem af blødere stål og meget hårdt stål. Så har du i forvejen sliberedskab der hjemme, men ikke lige et, der kan klare de hårdeste knive i skuffen, kan du med fordel få foretaget en professionel slibning af en skærsliber.

Slibesten – effektiv men langsommelig affære

Men tilbage til slibesten og knivsliberen. En slibesten er svær at bruge, og det tager lang tid, og det kræver derfor en del tålmodighed, dog med et effektivt resultat.

Slibestenen kan klare de fleste typer knive, både blødt stål og hårdt stål, og den kan gøre knivene meget skarpe. Men det kan være svært at slibe knive med en slibesten, og det kræver både tålmodighed og masser af øvelse. Gør du det forkert, kan du nemlig risikere at ødelægge kniven.

Desuden kan slibesten være ret dyre, og det tager meget lang tid at slibe knivene ordentligt. Har du god erfaring med knivslibning, kan du dog godt overveje, om slibestenen er noget for dig, da den – med erfaring og tålmodighed – kan give et godt og effektivt resultat.

Knivsliber – varierende kvalitet

Knivsliberen gør det utroligt nemt at slibe dine knive. Det kræver ikke megen øvelse, og det er hurtigt og kan være effektivt. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at prisen såvel som resultatet kan variere meget.

Det er desuden vigtigt, at knivsliberen passer til kniven. De fleste knivslibere kan kun klare knive af blødt stål, men du kan også finde modeller, der kan klare hårdere stål. Du bør dog også være opmærksom på, at der er risiko for, at knivsliberens vinkel ikke passer til dine knive. Er det tilfældet, vil kniven ikke blive skarp, og i værste tilfælde kan du risikere, at kniven ødelægges.

Så hvis du overvejer en knivsliber, vær opmærksom på at den passer til dine knive, både i forhold til vinkel og hårdhed.

Hvordan bruger man et strygestål?

Når du skal bruge dit strygestål til at slibe knive, er det vigtigt at gøre det korrekt. Læs mere her om, hvordan du bruger strygestålet korrekt.

  1. Placer strygestålet med spidsen ned i et skærebræt – denne metode egner sig godt til de fleste, men er du mere rutineret, kan du også holde strygestålet ud i luften, med spidsen væk fra dig selv.
  2. Dernæst holder du på knivens håndtag og placerer dens æg på strygestålet i en 10-15 graders vinkel.
  3. Stryg forsigtigt knivens æg over strygestålet fra holk mod spids. Dvs. området tættest ved håndtaget og ud til spidsen af kniven.
  4. Fortsæt med denne bevægelse på begge sider af kniven, gerne 3-6 gange, alt efter hvor meget kniven trænger til.

Vær opmærksom på, at du ikke bruger for mange kræfter – kniven skal glide let over stålet, og ikke mases ned på.

Strygestål kan ikke redde alle knive

Har du investeret i et godt strygestål, men er dine knive stadig ikke gode at skære med? Måske er dine knive de billige fra supermarkedet, og dermed næppe af særligt god kvalitet. Er det tilfældet, så er det begrænset, hvor meget et strygestål kan gøre. Det kan næppe forbedre kvaliteten af dine knive, så måske er det på tide at overveje nye knive også.

Det kan også være, at du overvejer at investere i nye gode knive sammen med et ordentligt strygestål. Hvorfor ikke gøre en god handel og køb dit strygestål og nye knive samlet?

Læs mere om de bedste kokkeknive på markedet her, og se om du kan finde nogle favoritter.

98
Global G-39
?
Gastrotools Keramisk 901514234
94
WMF Spitzenklasse Plus 23cm
Tilføj Produkt
Pris924 kr499 kr496 kr
SlibemetodeStrygestålStrygestålStrygestål
SkaftmaterialeRustfrit stål--
EgenskaberHåndvask-Håndvask
Vægt---
Skaftfarve---
Materiale-Rustfrit stål-
Tilgængelige farver-Sort, Sølv Sort
Højde-- 2.0 cm
Bredde-- 36.0 cm
Længde-- 23.0 cm
SlibeoverfladeDiamantKeramik-
Korn-Fin-
Justerbar slibevinkel---
Kornstørrelse---
Dybde-- 36.0 cm
Bladlængde---
94
Zwilling 32520-261 26cm
Specifikationer
  • Slibemetode: Strygestål
  • Skaftmateriale:
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Længde - 26.0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Zwilling 32520-261 26cm

Med Zwilling ovale strygestål med diamantbelægning får du et godt strygestål til prisen ?? den er lavet i en god længde på 26 cm, der gør det nemt at slibe både store og små knive. Diamantbelægningen sørger desuden for, at du får en fin slibning af dine knive ?? også de mere hårde knive.

Håndtaget er desuden udformet i et behageligt og ergonomisk design, der gør at det ligger godt i hånden, samt hjælper med at beskytte hænderne. Håndtaget kan dog være til den lille side, hvis du har meget store hænder. Materialet her er af plast, så det er nemt at rengøre. For enden af håndtaget er der også lavet et hul, så du har mulighed for at hænge det op.

Alt i alt en fin budgetvenlig løsning til dig, der ønsker et billigt men godt strygestål til dine knive.

Fordele og ulemper ved Zwilling ovalt strygestål med diamantbelægnin:

Fordele:

  • Lav pris
  • Diamantbelægning for effektiv slibning
  • Ergonomisk håndtag i plast

Ulemper:

  • Håndtag kan være for lille for store hænder
94
Global G-45 36cm
2

Global G-45 36cm Anmeldelse

Specifikationer
  • Slibemetode: Strygestål
  • Skaftmateriale:
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Vægt - Sort, Sølv; Bredde - Ja; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Global G-45 36cm

Der er ingen tvivl om, at Global kan deres kram, når det gælder knive. Og sådan skal det selvfølgelig også være med deres strygestål. Her har vi Global G-45 modellen, som er et rigtig populært valg blandt forbrugerne.

Desuden får Global G-45 strygestålet fine ord med på vejen i Politikens test af strygestål. Det er nemt at bruge, og egner sig især godt til døve knive, da det tager meget stål af. Slibeevnen er altså fin og lige tilpas.

Det har en fin størrelse på 24 cm, hvilket gør det nemt og behageligt at holde ?? og det er det bestemt også med håndtaget, der er lavet i en fin og klassisk Global udformning. Dog påpeger Politikens anmeldere, at gummidutten på håndgrebet kan sidde løst, og at det kan være svært at vaske strygestålet rent efter brug.

Fordele og ulemper ved G-45 keramisk strygestål

Fordele:

  • Sliber hurtigt og effektivt
  • God størrelse
  • Nem at bruge

Ulemper:

  • Kan være svær at rengøre
  • Gummidut på håndgreb kan sidde løst
94
DMT CS2 17042004521 30cm
Specifikationer
  • Slibemetode: Strygestål
  • Skaftmateriale:
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Materiale - Rustfrit stål; Tilgængelige farver - Sort, Sølv; Længde - 30.0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af DMT CS2 17042004521 30cm

Skal det være det bedste af det bedste, så tag et kig på strygestålet fra DMT. Dette strygestål er kåret som testvinder i Politikens test af strygestål, og det er med god grund. Du får nemlig et yderst effektivt strygestål, der passer til mange knivtyper.

Strygestålet er lavet med en kerne af aluminium, der sikrer en god vægtfornemmelse og holdbarhed. Ovenpå er det belagt med keramisk belægning, der har en utroligt god slibeevne, der kan klare selv hårde knive.

Håndtaget er lavet i plast og ligger godt i hånden, og desuden har det en fin beskyttende flade, så der bliver passet godt på dine hænder.

Fordele og ulemper ved DMT Ceramic Steel

Fordele:

  • God vægtfordeling
  • Passer til mange knivtyper ?? også hårde
  • Sliber hurtigt og effektivt

Ulemper:

  • Håndgreb kan virke lidt glat
94
Samura S-600 37.2cm
4

Samura S-600 37.2cm Anmeldelse

Specifikationer
  • Slibemetode: Strygestål
  • Skaftmateriale:
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Materiale - Keramik; Tilgængelige farver - Brun, Hvid; Bredde - 4.7 cm; Længde - 37.2 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Samura S-600 37.2cm

Er du på udkig efter et billigt keramisk strygestål, kan du tage et kig på Samura S-600. Her får du et komfortabelt strygestål, der gør det nemt og hurtigt at slibe dine knive. Det har en samlet længde på 37,2 cm, og er lavet i zirkoniumdioxid og plastik. Zirkoniumdioxid er den keramiske belægning, der bruges til at slibe knivene. Det er et stærkt og holdbart materiale, som bruges til mange ting i dag ?? herunder også knive og køkkentøj med keramiske belægninger.

Samura S-600 er et billigt keramisk strygestål, og med en kornstørrelse på 600 kan det virke lidt til den grove side. Desuden er håndgrebet ret lille, og derfor kan det være svært at holde ordentligt fast på strygestålet, særligt hvis du har lidt større hænder.

Fordele og ulemper ved Samura S-600

Fordele:

  • Lav pris
  • Keramisk belægning
  • Kornstørrelse 600

Ulemper:

  • Håndgreb virker lille
94
Global G-74 22cm
5

Global G-74 22cm Anmeldelse

Specifikationer
  • Slibemetode: Strygestål
  • Skaftmateriale:
  • Egenskaber: Håndvask

Flere Specifikationer: Materiale - Rustfrit stål; Tilgængelige farver - Sølv; Længde - 22.0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Global G-74 22cm

Er du på udkig efter et billigt keramisk strygestål, kan du tage et kig på Samura S-600. Her får du et komfortabelt strygestål, der gør det nemt og hurtigt at slibe dine knive. Det har en samlet længde på 37,2 cm, og er lavet i zirkoniumdioxid og plastik. Zirkoniumdioxid er den keramiske belægning, der bruges til at slibe knivene. Det er et stærkt og holdbart materiale, som bruges til mange ting i dag ?? herunder også knive og køkkentøj med keramiske belægninger.

Samura S-600 er et billigt keramisk strygestål, og med en kornstørrelse på 600 kan det virke lidt til den grove side. Desuden er håndgrebet ret lille, og derfor kan det være svært at holde ordentligt fast på strygestålet, særligt hvis du har lidt større hænder.

Fordele og ulemper ved Samura S-600

Fordele:

  • Lav pris
  • Keramisk belægning
  • Kornstørrelse 600

Ulemper:

  • Håndgreb virker lille
94
MAC SR-95 24cm
6

MAC SR-95 24cm Anmeldelse

Specifikationer
  • Slibemetode: Strygestål
  • Skaftmateriale:
  • Egenskaber: Keramik

Flere Specifikationer: Vægt - Brun, Hvid; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af MAC SR-95 24cm

Strygestålet MAC SR-95 er lavet i keramisk stål og egner sig derfor godt til de hårde knive. Det har fået fire ud af seks stjerner i Politikens test af strygestål og ligger dermed fint i midten. De fire stjerner er givet, fordi det er utroligt god til at slibe knive ?? selv de mere hårde knive.

MAC SR-95 ligger i mellemprisklassen, så du får altså et rigtig godt strygestål til en udmærket pris. Det sliber dine knive godt og jævnt, og det har en god størrelse og vægtfordeling, der gør at det ligger fint i hånden.

Håndgrebet er lavet i flot træ, som på sin vis er udmærket. Det er utroligt flot og vil derfor være fint at have hængende fremme i køkkenet. Det ligger også godt i hånden, men træ er knapt så hygiejnisk, og det kræver ekstra omhu med rengøringen. Desuden er det også nødvendigt at understrege, at det ikke har en beskyttelseskappe. Det er altså dét, der trækker en smule ned i anmeldelsen.

Men er det flot design og god kvalitet, der vægter højest for dig, vil MAC SR-95 strygestålet bestemt være et godt valg.

Fordele og ulemper ved MAC SR-95

Fordele:

  • Sliber godt og jævnt
  • Flot håndgreb i træ
  • God størrelse og vægt

Ulemper:

  • Har ingen beskyttelseskappe
94
Zwilling 32513-231 23cm
Specifikationer
  • Slibemetode: Strygestål
  • Skaftmateriale:
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Zwilling 32513-231 23cm

Zwilling kommer igen på banen her med et strygestål ?? men denne gang et keramisk strygestål. Det er derfor en smule billigere end Zwilling strygestål med diamantbelægning.

Strygestålet er lavet i et simpelt design ?? så det er måske ikke noget vi kommer til at have hængende fremme. Dog er der fokus på funktionalitet og komfort ?? håndtaget er nemlig lækkert og behageligt at holde på. Desuden er det nemt og praktisk at opbevare. Det kan fint være i køkkenskuffen, men kan også hænges op på væggen.

Det keramiske strygestål fra Zwilling vil være et godt valg til dig, der ønsker et billigt strygestål, der hurtigt og nemt kan bruges til at slibe dine knive. Det egner sig godt til både de mere bløde knive, men er også god til mere hårde knive, grundet den keramiske belægning. Desuden kan du også bruge strygestålet til at slibe køkkensaksen.

Fordele og ulemper ved Zwilling keramisk strygestål

Fordele:

  • Lav pris
  • Nemt at holde
  • Solidt og holdbart design

Ulemper:

  • Lidt til den grove side
94
Sieger 721928 28cm
8

Sieger 721928 28cm Anmeldelse

Specifikationer
  • Slibemetode:
  • Skaftmateriale: Plast
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Længde - 28.0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Sieger 721928 28cm

I den dyrere ende af prisskalaen finder vi strygestålet fra Sieger. Prisen er høj, men det er kvaliteten uden tvivl også. Og derfor får det også en solid andenplads i Politikens test af strygestål med fem ud af seks stjerner.

Sieger strygestål kan slibe selv dine hårde knive til perfektion. Det er nemt at bruge, og det ligger virkelig godt i hånden, grundet en god vægtfordeling. Den høje slibeevne gør det nemt at slibe dine knive ?? også de hårde japanske knive.

Desuden er der bestemt også tænkt på komfort og sikkerhed. Håndgrebet er lavet i hård plast i en mere kantet og rillet form, hvilket får strygestålet til at ligge rigtig godt i hånden. Desuden er der en bred beskyttelseskappe, der hjælper med at beskytte dine hænder og fingre, når du sliber dine knive. Men med komforten kommer der ikke just et flot udseende ?? faktisk er håndgrebet ikke så pænt, og Politikens anmelder betegner det ligefrem som grimt.

Men her vil vi alligevel understrege, at komfort og funktionalitet vejer op for udseendet, og derfor er strygestålet fra Sieger bestemt et godt og solidt valg, hvis du er på udkig efter god kvalitet.

Fordele og ulemper ved Sieger Strygestål

Fordele:

  • Høj slibeevne
  • Ligger godt i hånden
  • God til store knive
  • Perfekt til hårde knive

Ulemper:

  • Håndgrebet er grimt
94
Wüsthof Classic Ikon 4468 26cm
Specifikationer
  • Slibemetode: Strygestål
  • Skaftmateriale:
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Tilgængelige farver - Hvid; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Wüsthof Classic Ikon 4468 26cm

I den dyrere ende af prisskalaen finder vi strygestålet fra Sieger. Prisen er høj, men det er kvaliteten uden tvivl også. Og derfor får det også en solid andenplads i Politikens test af strygestål med fem ud af seks stjerner.

Sieger strygestål kan slibe selv dine hårde knive til perfektion. Det er nemt at bruge, og det ligger virkelig godt i hånden, grundet en god vægtfordeling. Den høje slibeevne gør det nemt at slibe dine knive ?? også de hårde japanske knive.

Desuden er der bestemt også tænkt på komfort og sikkerhed. Håndgrebet er lavet i hård plast i en mere kantet og rillet form, hvilket får strygestålet til at ligge rigtig godt i hånden. Desuden er der en bred beskyttelseskappe, der hjælper med at beskytte dine hænder og fingre, når du sliber dine knive. Men med komforten kommer der ikke just et flot udseende ?? faktisk er håndgrebet ikke så pænt, og Politikens anmelder betegner det ligefrem som grimt.

Men her vil vi alligevel understrege, at komfort og funktionalitet vejer op for udseendet, og derfor er strygestålet fra Sieger bestemt et godt og solidt valg, hvis du er på udkig efter god kvalitet.

Fordele og ulemper ved Sieger Strygestål

Fordele:

  • Høj slibeevne
  • Ligger godt i hånden
  • God til store knive
  • Perfekt til hårde knive

Ulemper:

  • Håndgrebet er grimt

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Strygestål

Du kan slibe knive på forskellige måder, enten ved hjælp af strygestål, slibesten, knivsliber eller skærsliber. Hvad du skal vælge, afhænger af dine knive, samt hvad du er mest til. I denne artikel kan du læse mere om strygestål.

Når du skal slibe din kniv på strygestål, anbefales det at køre kniven over strygestålet 3-6 gange. Er kniven meget sløv, kan et par gange ekstra være fint. Men vær opmærksom på ikke at gøre det alt for mange gange, fordi du også kan komme til at slibe kniven for meget.

Det er forskelligt, hvor mange år strygestål kan holde ?? det kommer først og fremmest an på, hvor ofte det bruges. Bruger du det hver dag, skal du ikke regne med at det kan holde mere end et par år. Men bruger du det ikke helt så ofte, kan du forvente, at det kan holde op til 10-20 år.

Kilder

Til denne artikel har vi taget udgangspunkt i pålidelige testkilder, samt forbrugernes anmeldelser på nettet. Læs lidt her om følgende pålidelige kilder:

Politiken

Den danske avis Politiken har i 2017 testet forskellige strygestål, hvor strygestålet fra DMT løber afsted som testvinder. Læs testen her:

https://politiken.dk/forbrugogliv/test/art6207745/Stryg-dig-til-de-skarpeste-knive-i-skuffenstryge

Tænk

Forbrugerrådet Tænk laver mange tests og anmeldelser af produkter, samt skriver artikler om forskellige produkter. De har blandt andet skrevet en artikel om slibning af knive, og hvilke forskellige sliberedskaber, der findes. Læs artiklen her:

https://taenk.dk/forbrugerliv/bolig/kokkeknive-saadan-sliber-du-kniven

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Global G-39
98
Global G-39
924 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.