TEST: De Bedste Tefal Steamer i test 2024

Se alle Tefal Steamere i testen
2672 Anmeldelser
12 Produkter
57 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

96
Tefal DT3030 Tefal DT3030 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Autosluk
 • God kvalitet
334 kr. 364.40 kr.
95
Tefal Cube UT2020 Tefal Cube UT2020 Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Fremragende design
 • Vandbeholder på 1100 ml
1952 kr. 1968.50 kr.

Vores test af
Tefal Steamere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Tefal Steamere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Steamer
 • Fordele og ulemper

Tefal Steamer Test

Nåede du ikke at få vasket den pæne kjole eller skjorte? Er den lidt krøllet efter dagen før, men kan den egentlig godt klare at blive brugt en dag mere? Hvorfor så ikke pifte den lidt op med en steamer?

Med en steamer kan du udglatte tøjet – og måske endnu bedre – rense det. Steameren kan med sin damp udglatte og få tøjet til at se pænt og friskt ud igen. Og frisk – det er det virkelig. For den varme damp hjælper nemlig også med at rengøre tøjet og slå bakterier og lugt ihjel. Dermed vil tøjet føles rent og friskt, helt uden at være blevet vasket.

En Tefal steamer er en perfekt løsning til dig, der ønsker en hurtig rengøring og udglatning af tøjet. Du kan opfriske den fine kjole, skjorte eller bluse – og selv sarte tekstiler kan tåle en tur med steameren.

I denne artikel kan du læse mere om det franske brand, Tefal, som nok måske er mest populær for deres stegepander og køkkenudstyr. Men det er ikke alt, der er med Tefal. Tefal er nemlig også utroligt skarpe producenter af apparater til stofpleje, og det er her deres populære steamer kommer på banen.

Hvem er Tefal?

Tefal er en fransk virksomhed, som blev grundlagt i 1956 af de to ingeniører, Marc Grégoire og Louis Hartmann. Grégoire var ingeniør hos ONERA, mens Harman var specialist i materialet teflon. Grégoire udviklede fiskestænger og arbejdede med at forbedre dem – han opfandt blandt andet en teleskopisk fiberglas fiskestang, hvor han fik den idé at bruge teflon til at forbedre fiskestangen.

Derhjemme var hans kone træt af de elendige stegepander, hun brugte til madlavningen, og Grégoire overværede en dag hendes irritation over æg, der satte sig fast på panden. En revolutionær idé blev født: non-stick panden. Grégoire vidste, at det var muligt at sætte teflon fast på aluminium, så han fandt ud af, hvordan det kunne sættes fast på stegepanden. Og her patenterede han den såkaldte non-stick pande.

Dette blev startskuddet til Tefal – navnet Tefal kommer nemlig af en sammentrækning af ordene Teflon og Aluminium – de materialer, som bruges til den smarte non-stick pande.

Selvom idéen var nok så god, var der dog desværre ikke nogen producenter af stegepander, der var interesserede i processen. Derfor måtte de selv finde en løsning. Få år senere blev de heldigvis tilbudt at overtage en fabrik, som gjorde det muligt at producere den smarte stegepande.

I dag er teflonpanden dog meget omdiskuteret, idet belægningen indeholder fluorstoffer, som kan frigives ved overophedning. Som sådan er det ikke et problem, såfremt panden ikke overophedes.

Men tilbage til Tefal – i dag er de ikke kun populære for deres stegepander, men de har i årenes løb udvidet deres produktlinje til en lang række husholdningsapparater. Du kan finde gryder, pander, ovnfaste fade og trykkogere fra Tefal i kogegrejsafdelingen. Og kaster du dig over køkkenapparater kan du finde frituregryder, multikogere, kødhakkere og induktionskogeplader og meget mere.

Tefal tilbyder ligeledes et udvalg af køkkenredskaber og knive, samt manuel tilberedning af fødevarer og opbevaring. Og selvom det er i køkkenet, at Tefal fylder mest, slipper vi heller ikke uden om deres udvalg af produkter inden for stofpleje: Her finder du dampstrygejern, steamere, strygebrætter og fnugfjernere. Og især deres steamere tøjdampere er en kærkommen gave til forbrugerne.

Tefal steamer

Tefal er ikke bare kendte for deres stegepander – og kigger du efter steamere, vil du uden tvivl finde Tefals navn blandt nogle af de bedste. Det gælder både deres håndholdte steamere, såvel som steamere med stativ, hvor du bare kan hænge tøjet op og dampe løs.

Med en Tefal steamer får du ikke bare udglattet og opfrisket dine tekstiler – det bliver også renere. Den varme damp kan nemlig slå bakterier ihjel, og det fjerner ikke bare bakterierne men også lugten. Dermed vil dit tøj føles renere og friskere – og så kan du bruge steameren på selv sarte tekstiler som silke, uld, kashmir og viskose.

Tefal steamer giver dig mulighed for hurtigt og nemt at rengøre dit tøj – du slipper for at skulle stille strygebrættet op og vente på at strygejernet bliver varmt. Skal det gå hurtigt, så vælg en Tefal steamer.

96
Tefal DT3030
95
Tefal Cube UT2020
86
Tefal DT6130
Tilføj Produkt
Pris334 kr1952 kr219 kr
KategoriTøjdamper TøjdamperTøjdamper
DampfunktionDamp Damp, VertikalDamp
FunktionerAutoslukAutosluk-
Effekt1300 W 2170 W1300 W
Dampkapacitet19 g 90 g20 g
Vandbeholder- 1100 ml70 ml
Bredde---
Højde---
Vægt---
Damptryk- 5.8 bar-

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Steamer

Tefal er fra Frankrig, hvor de siden 1956 har produceret køkkenudstyr, kogegrej og forskellige husholdningsapparater. Tefal er desuden ejer af OBH Nordica.

Der findes mange gode steamere på markedet, men en af de steamere, der klarer sig godt i tests og blandt forbrugerne er Tefal Access Steam Pocket.

En steamer kan bruges til at udglatte dit tøj, samt rengøre det ved hjælp af damp. Den kan være et godt alternativ til strygejernet, når du hurtigt og skånsomt vil udglatte tøjet – desuden hjælper den også med at fjerne bakterier og lugt fra tøjet, så det bliver opfrisket og bliver renere.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Tefal DT3030
96
Tefal DT3030
334 kr 364.40 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.