TEST: De bedste topbetjente vaskemaskine i test 2024

Se alle topbetjente vaskemaskiner i testen
2546 Anmeldelser
24 Produkter
timer Tid brugt
Skrevet af: Louise Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

83
Camry CR 8054 Camry CR 8054 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
799 kr.
93
Candy CSTG 28TVRE/1-S Candy CSTG 28TVRE/1-S Læs mere om produktet
 • Bedst i test
3438 kr. 4136.00 kr.

Den topbetjente vaskemaskine er ikke det mest populære valg i Danmark, men den kan være smart i det lille hjem, som en lille lejlighed, studiebolig eller i sommerhuset. En topbetjent vaskemaskine fylder nemlig ikke så meget, som en frontbetjent vaskemaskine. Af den grund kan du heller ikke vaske så store mængder tøj – men har du heller ikke det store behov for at vaske meget tøj ad gangen, kan den topbetjente vaskemaskine være en god løsning.

I denne artikel har vi samlet de bedste topbetjente vaskemaskiner – og så kan du læse mere om, hvordan du vælger den rigtige vaskemaskine, samt fordele og ulemper ved topbetjente vaskemaskiner.

Sådan vælger du den bedste vaskemaskine

At vælge den rigtige vaskemaskine er ikke nogen nem opgave – hverken som førstegangskøber, eller hvis den gamle vaskemaskine trænger til at blive skiftet ud. Vi har alle sammen forskellige behov. Den store familie har som regel brug for en vaskemaskine med stor kapacitet – og så må den gerne kunne vaske hurtigt, da der ofte skal vaskes store mængder tøj.

Til enlige eller små familier kan mindre gøre det. Det er også relevant at tage højde for, hvor meget plads du har, hvilke materialer der skal vaskes og lignende. Der er altså meget at overveje, når den rigtige vaskemaskine skal findes. Læs mere her, om hvad du bør overveje, når du skal vælge en vaskemaskine.

Vaskemaskinens størrelse og kapacitet

Når du skal vælge den rigtige vaskemaskine, er det aller vigtigste nok størrelsen på vaskemaskinen, samt vaskemaskinens kapacitet. Hvor stor en vaskemaskine har du plads til? Og hvor meget regner du med at vaske?

I børnefamilier bliver vasketøjskurven hurtigt fyldt. Deres tøj bliver nemt snavset ved leg og spisetid, så det er sjældent de kan bruge det samme sæt tøj mere end én dag – og så ryger det i vasketøjskurven, hvor det hurtigt hober sig op. Her kan det være godt at vælge en stor vaskemaskine med en god kapacitet – og her snakker vi gerne omkring 8-10 kg. Mindre kan også gøre det, men så skal du nok regne med, at vaskemaskinen skal i gang noget oftere.

Bor du småt er det dog ikke altid muligt at vælge en stor vaskemaskine – og da slet ikke en frontbetjent vaskemaskine. Du vil sikkert gerne have plads til vaskemaskinen i badeværelset, men er der ikke plads til en frontbetjent vaskemaskine, kan du overveje om den topbetjente vaskemaskine er et bedre valg.

En topbetjent vaskemaskine er oftest smallere, og da tøjet lægges i ovenfra, skal du heller ikke spekulere på om der er plads til lågen. Er du i tvivl om kapaciteten på en topbetjent vaskemaskine? Det er ikke noget problem – faktisk kan du sagtens finde topbetjent vaskemaskine med plads til 8 kg. Så du behøver ikke nødvendigvis gå på kompromis med kapaciteten ved at vælge den topbetjente vaskemaskine.

Generelt inddeles vaskemaskinens kapacitet efter antallet af personer i en husstand:

 • 1-2 personer: 5-7 kg
 • 3-5 personer: 7-9 kg
 • 5 eller flere: 8-11 kg

 

Funktioner og teknologi

Men størrelsen er jo ikke alt – for hvilke funktioner skal vaskemaskinen have? Og skal den være bygget på særlig teknologi?

Her kan du blandt andet tage et kig på vaskeprogrammer – det kan være programmer som eco-program, korte programmer, allergivask, uldvask, finvask eller antikrøl.

Du kan også tage et kig på, om vaskemaskinen skal have automatisk dosering – så doserer den selv mængden af vaskemiddel, hvilket i sig selv er en utroligt smart og nem løsning, for ikke at tale om miljøvenlig. Du kommer nemlig ikke til at overdosere – eller underdosere for den sags skyld, når vaskemaskinen selv sørger for doseringen. Her kan du også justere mængden alt efter hvor beskidt tøjet er, samt vægt og tekstiltype. Alt i alt en smart løsning.

I disse energisparetider kan det også være relevant at se på, om vaskemaskinen har en timerfunktion, så du kan udsætte vasken til et senere tidspunkt.

De helt moderne vaskemaskiner giver dig også mulighed for at tilgå dem via en app – de kan nemlig kobles til dit Wi-Fi i hjemmet, og så kan du styre vaskemaskinen og holde øje med vaskecyklussen direkte fra din smartphone.

 

Energiforbrug

Energiforbruget er også en god idé at tage et kig på – især i disse tider, hvor priserne på el og vand er stødt stigende. Så skal vaskemaskinen skiftes ud nu, eller skal du købe din første, kan det være en god idé at overveje en mere energivenlig model. Her bør du tage et kig på energimærkningen. Det er altid en god idé at vælge en vaskemaskine med energiklasse A, men du skal også forvente at de er noget højere i købspris.

Du kan også kigge på, om vaskemaskinen har et eco-program – det har de fleste vaskemaskiner i dag. Her bruger vaskemaskinen mindre i vand og strøm, og det kan dermed ofte godt svare sig at bruge dette program.

Overvej derfor hvad du har at gøre med, og om det er bedst at vælge et godt energimærke eller en billigere vaskemaskine. Nok er en vaskemaskine med energiklasse A eller B dyrere end eksempelvis D eller E, men på sigt vil der være penge at spare i forhold til forbruget. Grundet den lave efterspørgsel i Danmark, er det dog desværre ikke det helt store udvalg vi ser af topbetjente vaskemaskiner med energiklasse A eller B.

 

Centrifugering

Når en vaskemaskine slutter sit vaskeprogram, klarer den det med en omgang centrifugering, hvor den ved kraftige omdrejninger slynger en del af vandet ud af tøjet. Det gør det nemmere og hurtigeere at tørre dit tøj bagefter.

Her kan det altså være en god idé at kigge på vaskemaskinens centrifugeringshastigheder, samt antallet af omdrejninger. Det er bedst at vælge en maskine med mindst 1000 omdrejninger, og gerne op omkring 1600. Og i den anden ende skal vaskemaskinen også gerne kunne klare et lavere antal omdrejninger, hvilket især at vigtigt når det gælder mere sarte tekstiler. Her skal vi gerne ned under de 1000 omdrejninger, og helst omkring 6-900 omdrejninger.

 

Støjniveau

Det kan også være en god idé at kigge på vaskemaskinens støjniveau. Skal vaskemaskinen stå i bryggerset, er det næppe noget problem at den larmer lidt. Men skal den stå på badeværelset lige op af soveværelset eller stuen, kan det være rart at vælge en mere støjsvag vaskemaskine.

De helt støjsvage vaskemaskiner kører med et niveau på helt ned omkring 50 dB ved vask og 70 dB ved centrifugering. Det lyder måske af meget, men det er det ikke, da en almindelig samtale mellem to mennesker ligger på omkring 60-65 dB.

 

Topbetjent eller frontbetjent vaskemaskine – hvad skal du vælge?

Med al den snak om vaskemaskiner er spørgsmålet så, om du skal vælge en topbetjent vaskemaskine eller en frontbetjent vaskemaskine. I mange andre lande er den topbetjente vaskemaskine meget udbredt – det er den for eksempel i USA, samt rundt omkring i Europa og Asien. Men af en eller anden årsag forholder det sig ikke sådan i Danmark. Her er vi mest til den frontbetjente vaskemaskine.

Den frontbetjente vaskemaskine er nem at bruge – det er nemt at fylde tøj i og tage det ud af maskinen igen. Den frontbetjente vaskemaskine kan også installeres som en vaskesøjle i selskab med en tørretumbler, hvilket er en smart og pladsbesparende løsning. Desuden findes den ofte med en større kapacitet – men af den grund fylder den også mere, og det kan være et problem for nogen.

Og det er netop her, den topbetjente vaskemaskine kommer på banen. En topbetjent vaskemaskine er oftere lavet i et højere og smallere design, og derfor er det nemmere at have plads til den i små rum. Desuden åbnes den foroven og ikke foran, og det er ligeledes pladsbesparende. Af den grund kan den dermed heller ikke installeres i en vaskesøjle. Men bor du småt og har blot brug for en vaskemaskine, kan den topbetjente være en fin løsning. Det har dog vist sig, at de topbetjente vaskemaskiner ikke vasker helt så godt i forskellige tests.

Så spørgsmålet er igen – skal du vælge en topbetjent vaskemaskine eller en frontbetjent vaskemaskine? Her kan vi kort opsummere fordele og ulemper ved begge typer:

Frontbetjent vaskemaskine

Fordele

 • Klarer sig bedst i tests
 • Bredt udvalg
 • Ofte større kapacitet
 • Kan installeres i vaskesøjle 

Ulemper

 • Fylder mere
 • Knapt så god og ergonomisk arbejdshøjde

Topbetjent vaskemaskine

Fordele

 • Passere bedre i små hjem
 • God ergonomisk arbejdshøjde
 • Ofte smallere og højere design
 • Ofte fin kapacitet da tromlen er dyb

Ulemper

 • Ringere vaskeevne i tests
 • Begrænset udvalg
 • Kan være vanskeligere at tømme
 • Kan ikke installeres i vaskesøjle
 • Findes sjældent med Energimærke A

Det største problem må derfor være, at den topbetjente vaskemaskine kan have tendens til en lidt ringere vaskeevne. Men står valget mellem en topbetjent vaskemaskine eller ingen vaskemaskine, må vi alligevel så et slag for den. Har du ikke plads til en frontbetjent vaskemaskine, vil en topbetjent vaskemaskine altså være et glimrende alternativ, så du stadig har mulighed for at vaske tøj derhjemme.

Sådan passer du godt på dit tøj

Ind imellem ser vi en tendens til, at vores tøj vaskes for ofte. Vi vil selvfølgelig gerne have, at tøjet er rent, men for meget tøjvask kan få tøjets farver til at falme, og det kan også gøre tøjet slidt med tiden.

Her får du derfor nogle gode tips til, hvordan du passer bedre på dit tøj.

 

Vask kun tøjet, når det er snavset eller lugter

Ofte har vi det med at vaske vores tøj for tit – og det slider på tøjet. Det får både tøjets farver til at falme, og det slider faktisk på fibrene. Derfor anbefales det, at du holder dig til at vaske tøjet, når det er synligt snavset, eller hvis det lugter. I tilfælde af lugt kan du dog faktisk godt ind imellem fjerne lugten ved at lade tøjet lufte udendørs. Men generelt kan vi faktisk sagtens have den samme trøje eller bukser på i nogle dage. Undertøj og strømper bør du dog skifte dagligt og vaske.

 

Kig på vaskemærket – og vask gerne ved lavere temperaturer

Det er også altid en god idé at kigge på de enkelte vaskemærker på dit tøj. Noget tøj kan klare 60 grader, andet 40 grader og noget kun 30 grader. Noget skal sågar vaskes i hånden. Det er derfor en god at følge vaskeanvisningerne – og i det hele taget anbefales det, at almindeligt tøj vaskes ved 30 grader. Det er både mere skånsomt for tøjet, men også for miljøet.

 

Vend tøjet med vrangen ud

For at beskytte tøjet kan du også med fordel vende vrangen ud – på den måde bliver kun de inderste fibre på tøjet slidt, og dermed er det ikke så synligt. Husk også altid at lyne lynlåse sammen, pakke bh’er i vaskeposer og lignende, da de har det med at slide på tøjet og kan lave huller.

 

Sortér dit tøj

Det er også en god idé at sortere dit vasketøj ordentligt. Selvfølgelig ved de fleste godt, at det hvide tøj nok ikke lige skal vaskes sammen med farvet tøj eller sort tøj. Det farvede kan nemlig smitte af på de lyse tekstiler. Vask derfor helst mørkt tøj separat, farvet tøj separat og hvidt tøj separat. Sørg også endelig for at vaske uld og silke for sig – sarte tekstiler skal nemlig vaskes ved lave temperaturer og lavere centrifugering.

 

Drop tørretumbleren

Tørrer du dit tøj i tørretumbleren? Så tænk lige over det en ekstra gang – det bruger både mere strøm, og så slider tørring i tørretumbleren faktisk på tøjet. Det er derfor en god idé, at du tørrer dit tøj på et tørrestativ. Tørrer du dit tøj udenfor, bør du også være opmærksom på, at det ikke får for meget sol, da solens stråler kan blege tøjet og få farverne til at falme. Det er altså bedst at tørre dit tøj på tørrestativ eller tørresnor, bare ikke lige i solen.

93
Candy CSTG 28TVRE/1-S
90
Whirlpool TDLRB65242BSEUN
83
Camry CR 8054
Tilføj Produkt
Pris3438 kr5499 kr799 kr
KategoriVaskemaskinerVaskemaskinerVaskemaskiner
PlaceringFritståendeFritståendeTransportabel
Front- eller topbetjentTopbetjenteTopbetjenteTopbetjente
FarveGråHvidHvid
Vaskekapacitet8.0 kg6.5 kg3.0 kg
Vaskeevne---
CentrifugeringsevneBB-
Støjniveauklasse---
Støjniveau ved vask-51.0 dB-
Støjniveau ved centrifugering-72 dB-
Tromlekapacitet46.0 L44.0 L-
EgenskaberAppkompatibel, Forsinket start, Kulfri motorForsinket start-
Centrifugeringhastighed1200 rpm1200 rpm-
Restfugtighed53.0 %53.0 %-
Hurtig vask14 min--
EnergiklasseFC-
Spænding230 V (220-240 V)230 V (220-240 V)-
Energiforbrug per vask---
Energiforbrug per 100 vaskecyklusser-57.0 kW/h-
Vandforbrug per vask---
Standardbredde40 cm40 cm40 cm
Højde86.0 cm90.0 cm53.0 cm
Bredde41.0 cm40.0 cm36.0 cm
Dybde60.0 cm60.0 cm37.0 cm
Vægt55.5 kg56.0 kg-
83
AEG L6TDN641G
1

AEG L6TDN641G Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori:
 • Placering: 150 kWh
 • Front- eller topbetjent: 9490 liter

Flere Specifikationer: Farve - 6 kg; Vaskekapacitet - [letter_rating value="b"]; Vaskeevne - 1400 omdr./min.; Centrifugeringsevne - 52 %; Støjniveauklasse - Traditionel; Støjniveau ved vask - 56 dB; Støjniveau ved centrifugering - 79 dB; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af AEG L6TDN641G

Har du brug for en fiks lille vaskemaskine, kan AEG L5TDN641G være et godt bud. Her får du nemlig en topbetjent vaskemaskine, der har klaret sig godt i tests af både Tænk og svenske Råd & Rön.

Ifølge begge kilder har vi her en topbetjent vaskemaskine med overraskende gode vaske- og centrifugeringsevner. Den er med sin smalle størrelse og topfyldte låg yderst passende i små rum ?? så er der begrænset med plads i badeværelset, vil denne vaskemaskine fra AEG være et oplagt valg. Den har en kapacitet på 6 kg, hvilket er fint for små familier og enlige ?? men det kan være I skal vaske lige lidt oftere, hvis I er 4 personer eller flere i husstanden.

Vaskemaskinen har ikke Wi-Fi, men til gengæld er den udstyret med 10 programmer, herunder silke, uld, træningstøj og hurtigprogram. Med et energimærke F er det ikke den bedste mærkning, men AEG vaskemaskinen har dog stadig et ecoprogram på 190 minutter.

Fordele og ulemper ved AEG L6TDN641G

Fordele

 • God til små rum
 • Kapacitet på 6 kg
 • 10 programmer

Ulemper

 • Energimærke F
83
Whirlpool TDLR 6230S
2

Whirlpool TDLR 6230S Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Vaskemaskiner
 • Placering: Fritstående
 • Front- eller topbetjent: Topbetjente

Flere Specifikationer: Farve - Hvid; Vaskekapacitet - 6.0 kg; Centrifugeringsevne - B; Støjniveau ved vask - 59.0 dB; Støjniveau ved centrifugering - 76 dB; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Whirlpool TDLR 6230S

En vaskemaskine med en sjette sans? Det lyder måske ikke som noget, der findes ?? men det gør der faktisk. Her får du Whirlpool TDLR6230SSEU ?? en smart topbetjent vaskemaskine med en 6TH SENSE Technology, der sørger for at tilpasse vaskecyklussen til mængden af vasketøj og type af tekstiler.

Det er så at sige en intelligent vaskemaskine, der sikrer en skånsom og effektiv vask, uanset mængde og type. Og mængden ?? ja, her har maskinen en kapacitet på op til 6 kg, hvilket gør den perfekt til den lille familie eller enlige med begrænset plads. Den er lavet i et fritstående design, så den ikke behøver stå mellem skabe. Den kan dermed stå, hvor du har plads. Whirlpool vaskemaskinen egner sig derfor perfekt til det lille hjem ?? for eksempel i en lejlighed eller i sommerhuset.

Og skulle du glemme tøjet i maskinen? Bare rolig ?? Whirlpool topbetjente vaskemaskine er også udstyret med den fine FreshCare+ teknologi, der søger for at tøjet dufter frisk i op til seks timer efter vaskeprogrammet er slut. Maskinen sørger for selv at trumle videre i små intervaller, der i kombination med damp sørger for at holde tøjet frisk.

 

Fordele og ulemper ved Whirlpool TDLR6230SSEU

Fordele

 • Meget pladsbesparende
 • Forskellige vaskeprogrammer
 • 6th sense teknologi og FreshCare+ teknologi

Ulemper

 • Energiklasse D
83
Candy CSTG 28TVRE/1-S
3

Candy CSTG 28TVRE/1-S Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Vaskemaskiner
 • Placering: Fritstående
 • Front- eller topbetjent: Topbetjente

Flere Specifikationer: Farve - Grå; Vaskekapacitet - 8.0 kg; Centrifugeringsevne - B; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Candy CSTG 28TVRE/1-S

Topbetjente vaskemaskiner er ikke just noget, vi forbinder med stor kapacitet ?? men det får du altså med Candy CSTG 28TVRE/1-S. Denne vaskemaskine kan nemlig rumme helt op til 8 kg tøj ?? og det er altså en imponerende vaskemaskine.

Den leveres i en flot mørkegrå farve, der virkelig adskiller sig på markedet for vaskemaskiner, som vi jo oftest finder i hvid. Så er du udstyret med et minimalistisk eller monokromt badeværelse eller køkken, vil den sorte vaskemaskine stå flot.

Med den smarte timerfunktion kan du selv indstille, hvornår vaskemaskinen skal vaske dit tøj ?? så er det klar til når du kommer hjem fra arbejde. Du kan også benytte dig af den smarte hurtig-vask funktion, der vasker dit tøj på bare 14 minutter.

Energimæssigt ligger vi på Energiklasse E, hvilket måske ikke er det bedste, når vi kigger på vaskemaskiner i dag. Men er det ikke det, du går mest op i, kan du altså få en fin topbetjent vaskemaskine med intet mindre end 17 programmer.

Fordele og ulemper ved Candy CSTG 28TVRE/1-S

Fordele

 • Kapacitet på 8 kg
 • 17 programmer
 • Effektiv vask

Ulemper

 • Energiklasse E
83
Electrolux EW6T4326E3
4

Electrolux EW6T4326E3 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Vaskemaskiner
 • Placering: Fritstående
 • Front- eller topbetjent: Topbetjente

Flere Specifikationer: Farve - Hvid; Vaskekapacitet - 6.0 kg; Centrifugeringsevne - B; Støjniveauklasse - C; Støjniveau ved vask - 51.0 dB; Støjniveau ved centrifugering - 72 dB; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Electrolux EW6T4326E3

Drømmer du om en fiks lille vaskemaskine i det lille hjem? Din drøm kan sagtens gå i opfyldelse, også selvom du ikke havde regnet med at få plads til egen vaskemaskine i det lille badeværelse ?? det kan du nemlig få med Electrolux EW6T4326E3. En yderst fin topbetjent vaskemaskine, der kan klemmes ind i selv små badeværelser. Dermed perfekt til den lille lejlighed eller sommerhuset.

Electrolux topbetjente vaskemaskine her byder på et smart SensiCare system, som vejer mængden af vasketøj og tilpasser vaskecyklussen herefter ?? du slipper dermed for unødvendig lang vasketid, der overvasker og slider på tøjet. Skal det gå endnu hurtigere kan du også bruge den smarte TimeSave funktion, som sørger for en grundig effektiv tøjvask på kortere tid.

Er der allergikere i hjemmet, vil du også få stor glade af Anti-Allergy programmet, der sørger for en effektiv og dyb rengøring med damp, der fjerner snavs, bakterier og allergener. Helt uden at gå på kompromis med vaskeevnen og vigtigheden i, at tøjet skal behandles med nænsomhed.

Vaskemaskinen er udstyret med Energimærke D, hvilket måske ikke er det bedste ?? men når det gælder topbetjente vaskemaskiner, har vi i Danmark ikke det største udvalg, hvorfor energimærkningen også kan halte lidt bagefter. Ikke desto mindre får du en rigtig fin topbetjent vaskemaskine, der giver dig mulighed for at vaske tøj i selv et lille hjem.

Fordele og ulemper ved Electrolux EW6T4326E3

Fordele

 • ­Anti-allergy program
 • Smart SensiCare system
 • TimeSave Funktion

Ulemper

 • Lille kapacitet

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Topbetjent Vaskemaskine

I dag er noget af det vigtigste, når vi vælger vaskemaskine nok energiklassen, samt vaskemaskinens kapacitet. Desuden bør du også være opmærksom på maskinens generelle funktioner ?? hvilke vaskeprogrammer er der, og er eco-program og lignende. Selvfølgelig kan det også være relevant at tage et kig på prisen.

Ifølge tests siges den frontbetjente vaskemaskine at være bedre end den topbetjente, når vi kigger på vaskeevner. Men tager vi andre parametre som størrelse, kan den topbetjente vaskemaskine også have sine fordele.

Udvalget af topbetjente vaskemaskiner er ikke så stort i Danmark, men du kan finde flere producenter, der laver dem ?? netop fordi de også laver vaskemaskiner til udlandet, hvor den topbetjente vaskemaskine er mere populær. Du kan blandt andet finde topbetjente vaskemaskiner af producenterne: Whirlpool, Electrolux, AEG, Zanussi, Candy og Bauknecht.

Kilder

Det kan være lidt af en jungle at finde frem til de bedste produkter på markedet ?? det gælder også vaskemaskiner. Det handler ikke bare om at finde dem til de bedste priser, men også om at sætte sig ind i, hvilke produkter, der er gode. Til denne artikel har vi klaret en stor del af researcharbejdet for dig og fundet frem til nogle af de bedste topbetjente vaskemaskiner på markedet. Vi har taget udgangspunkt i forbrugeranmeldelser, samt pålidelige testkilder ?? herunder officielle forbrugerorganisationer. Læs mere om vores kilder her.

 

Tænk

Den danske forbrugerorganisation Forbrugerrådet Tænk er altid på dupperne, når det gælder pålidelige tests og anmeldelser af produkter til det danske marked. Her er der fokus på miljø, sundhed og kvalitet, så forbrugerne kan finde de bedste produkter der både er miljøvenlige, uden kemi og af god kvalitet. De har blandt andet taget et kig på vaskemaskiner, og nævner her fordele og ulemper ved henholdsvis den frontbetjente vaskemaskine og den topbetjente vaskemaskine.

https://taenk.dk/forbrugerliv/bolig/vaskemaskine-ting-du-skal-vide-inden-du-koeber

Som abonnement hos Tænk kan du også læse deres test af vaskemaskiner her:

https://taenk.dk/test/vaskemaskiner/vaskemaskiner-disse-er-bedst-i-test

Råd & Rön

Råd & Rön er den svenske pendant til Forbrugerrådet Tænk. Her kan du også finde masser af anmeldelser og tests af produkter til husholdningen. For at læse anmeldelserne, kræver det dog abonnement. Du kan finde deres anmeldelse af hele 99 forskellige vaskemaskiner, hvoraf 10 af disse er topbetjente.

https://www.radron.se/tester/vitvaror/tvattmaskiner/

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Candy CSTG 28TVRE/1-S
93
Candy CSTG 28TVRE/1-S
3438 kr 4136.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.