TEST: De Bedste Xiaomi Robotstøvsuger i test 2024

Se alle Xiaomi Robotstøvsugere i testen
6939 Anmeldelser
13 Produkter
64 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

92
Xiaomi Mi Pro Robotstøvsuger Sort Xiaomi Mi Pro Robotstøvsuger Sort Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
49 kr. 94.00 kr.
97
Xiaomi Roborock S5 Max Xiaomi Roborock S5 Max Læs mere om produktet
 • Effektiv Moppefunktion
 • Vaskbart filter
 • 180 min. driftstid
87 kr. 112.00 kr.

Vores test af
Xiaomi Robotstøvsugere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Xiaomi Robotstøvsugere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Robotstøvsuger
 • Fordele og ulemper

Xiaomi robotstøvsuger test

Kinesiske Xiaomi er væltet ind på det globale marked med deres forbrugerelektronik og smart home teknologier. Vi kender dem især for deres støvsugere her i Danmark, men faktisk er de også en af verdens førende smartphone-producenter.

Xiaomi har ligeledes arbejdet sammen med mange nystartede virksomheder og hjulpet dem godt frem på markedet. Det er for eksempel støvsugerproducenten Roborock. Og det er lige præcis Roborock, der står bag udviklingen af en lang række af Xiaomis robotstøvsugere. Hvis du er på udkig efter en Xiaomi robotstøvsuger, kan du altså også med fordel overveje de robotstøvsugere, som der står Roborock på. Måske hvis du er på udkig efter Xiaomi robotstøvsuger på tilbud.

I denne artikel kan du læse mere om Xiaomi og deres robotstøvsugere. Vi har taget et kig på Xiaomi som virksomhed, samt deres udvalg af robotstøvsugere.

Hvem er Xiaomi?

Xiaomi Corporation – bedre kendt som Xiaomi – er en kinesisk producent af forbrugerelektronik. Desuden er de i skrivende stund verdens tredje største producent af smartphones – kun overhalet af Samsung og Apple. Xiaomi er med en imponerende fart drønet ind på markedet, for vi skal ikke mange år tilbage, hvor Xiaomi blev grundlagt.

Xiaomi blev grundlagt i 2010 i Beijing af multimilliardær Lei Jun. Allerede i 2011 kom de med deres første smartphone, og i løbet af bare tre år var Xiaomi den bedst sælgende smartphone producent i Kina.

Siden 2015 har de kastet sig over andre produkter inden for forbrugerelektronik – særligt inden for husholdning og rengøring, er de kommet godt ind på markedet, både i Kina men også globalt. I Danmark er Xiaomi også et velkendt støvsugermærke. Særligt deres ledningsfri støvsugere er populære, men i den grad også Xiaomi robotstøvsugere.

Xiaomi står også bag produktionen af fjernsyn, luftrensere og lommelygter. Desuden er de også kendte for deres Smart Home teknologi og Internet of Things. Og den smarte teknologi kommer i den grad også til udtryk i deres robotstøvsugere.

Xiaomi står også i tæt samarbejde med en lang række virksomheder – foruden at have investeret i kinesiske startups som Roborock og Dreame, har de også indgået partnerskaber med Harman Kardon og Leica under udviklingen af deres smartphones, med henblik på bedre kamera og lyd.

I 2021 startede Xiaomi deres eget lille filmstudie – Xiaomi Studios, hvor dee i samarbejde med filminstruktører har produceret kortfilm udelukkende med deres smartphone Xiaomi Mi 11.  

Xiaomi og Roborock

Roborock – eller Beijing Roborock Technology Co. Ltd – blev grundlagt i 2014 i Beijing i Kina. Xiaomi har i stor grad været en del af processen, blandt andet ved hjælp af en stor investering, hvorfor du kan finde mange robotstøvsugere fra Xiaomi med navnet Roborock på også. Xiaomi har ligeledes investeret i andre producenter af rengøringsudstyr såsom Dreame, som vi også ofte finder i forbindelse med Xiaomi.

Roborock står bag udviklingen af Xiaomis robotstøvsugere – herunder Xiaomi Mi Robot, men også de efterfølgende Roborock S-modeller, som altså også har fået lov til at beholde navnet Roborock.

Xiaomi robotstøvsuger

Drømmer du om et renere hjem med en nem støvsugning – og helt uden du behøver løfte en finger? Så vil en Xiaomi robotstøvsuger kunne få din drøm til at gå i opfyldelse.

Xiaomi byder på forskellige robotstøvsugere. Du kan for eksempel få den smarte Xiaomi robotstøvsuger, der faktisk er en støvsuger og gulvvasker i én. Så du kan ikke bare støvsuge, men faktisk også vaske gulvet.

Ikke nok med det er robotstøvsugerne fra Xiaomi selvfølgelig udstyret med den smarte Xiaomi Smart Home teknologi. Ved hjælp af Xiaomi Home appen kan du nemlig bruge din smartphone til at styre dine Xiaomi produkter, herunder robotstøvsugeren. Går du efter en af Roborock modellerne, kan du oven i købet benytte dig af den smarte voice assistant, som gør det muligt at bruge forskellige kommandoer:

 • Start støvsugning
 • Pause
 • Vend tilbage til docken

Desuden sørger Xiaomi Roborock støvsugeren for at kortlægge dit hjem første gang, så den nemt kan finde rundt. Du har også mulighed for at markere med barrieretape, at den ikke må gå ind bestemte steder. En fantastisk og innovativ løsning, der gør det nemt for dig at få gjort rent i dit hjem. 

97
Xiaomi Roborock S5 Max
92
Xiaomi Mi Pro Robotstøvsuger Hvid
92
Xiaomi Mi Pro Robotstøvsuger Sort
Tilføj Produkt
Pris87 kr2059 kr49 kr
Maksimal driftstid180 min--
Opladningstid360 min--
BatteritypeLi-ionLithium-Ion (3200 mAh)Lithium-Ion (3200 mAh)
Batterikapacitet---
Maksimal arbejdsareal---
Støjniveau60 dB58 dB58 dB
Sugestyrke---
MoppefunktionJa--
Maksimal trinhøjde---
Kapacitet0.46 l550 ml.550 ml.
FilterVaskbartHEPAHEPA
Timer-funktionNej--
FjernbetjeningNej--
AppstyringNej--
Interaktivt kortJa--
StemmestyringNej--
Højde9.8 cmHøjde9,5 cm.
Vægt3.5 kg3,6 kg3,6 kg.
Bredde35.3 cm35 cm.35 cm.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Robotstøvsuger

Både og. Roborock er i sig selv en kinesisk virksomhed, der producerer robotstøvsugere og rengøringsmaskiner, samt ledningsfri støvsugere. Xiaomi står dog i stor grad bag grundlæggelsen af Roborock, hvorfor du kan finde Xiaomi Roborock robotstøvsugere.

Xiaomi er en kinesisk elektronikproducent, som blev grundlagt af Lei Jun i 2010. De står bag en lang række elektronikprodukter til forbrugerne, og står som en skarp konkurrent til de vestlige brands.

Ja, de får faktisk mange gode anmeldelser blandt forbrugerne, og så klarer de sig godt i tests udført af eksperter og pålidelige testkilder. Du kan derfor trygt vælge en Xiaomi robotstøvsuger til at klare rengøringen i dit hjem.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Xiaomi Roborock S5 Max
97
Xiaomi Roborock S5 Max
87 kr 112.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.