TEST: De Bedste Xiaomi Smartwatch i test 2023

Se alle Xiaomi Smartwatch i testen
1790 Anmeldelser
4 Produkter
91 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: jan 19, 2023

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
Xiaomi Mi Watch Lite Xiaomi Mi Watch Lite Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • Gyroskop
 • Batteritid på 216.0 timer
499 kr.
93
Xiaomi Mi Band 6 Xiaomi Mi Band 6 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
 • Trådløs opladning
 • Indbygget pulsmåler
166 kr. 228.40 kr.
93
Xiaomi Mi Band 5 Xiaomi Mi Band 5 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Søvnmåler
 • Farveskærm
599 kr.

Vores test af
Xiaomi Smartwatch giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Xiaomi Smartwatch på markedet i 2023
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Smart Watches
 • Fordele og ulemper

Alt du skal vide om Xiaomi Smartwatch

Xiaomi er væltet ind på det internationale marked med deres elektronikprodukter – og særligt deres husholdningsprodukter, der er blevet populære i de danske og internationale hjem. Også deres Smart Home teknologi har udviklet sig hastigt – og byder på et væld af produkter, der er populære i Kina og verden over.

Men Xiaomi byder også på mere inden for smart kategorien – og især deres smartwatches er blevet populære i Danmark. Det skyldes til dels den lave pris, og at det faktisk er rigtig gode smartwatches af høj kvalitet og i flotte designs.

Med et Xiaomi Smartwatch kan du komme godt i gang med hverdagen – perfekt til det nye år, hvor du gerne vil have en mere aktiv hverdag. Du kan bruge et Xiaomi smartur til at følge med i dagligdagen, høre musik, foretage opkald og tjekke op på din krop og din sundhed.

Mere om Xiaomi

Som navnet lyder, kommer Xiaomi fra Kina. Og det er ingen hemmelighed at Kina de seneste år har braget frem på verdensmarkedet – og det gælder i den grad også deres elektronik og teknologi. Det gør sig også gældende med Xiaomi, der på blot 13 år er blevet en af verdens førende producenter af mobiltelefoner og smartphones. Faktisk er Xiaomi det tredjemest populære smartphone brand på verdensbasis, kun overhalet af Samsung og Apple.

Xiaomi blev dannet i 2010 af multimilliardær Lei Jun, og de kom med deres første smartphone i 2011, og allerede tre år efter var de den mest sælgende smartphoneproducent i Kina.

Senest er Xiaomi også begyndt at samarbejde med Harman Kardon og Leica til produktionen af deres smartphones. Harman Kardon skal udvikle deres højtalere og mikrofoner, mens Leica skal fokusere på kamera.

I dag er Xiaomi ikke bare kendte for deres smartphones, men også deres fjernsyn samt forskellige husholdningsprodukter. Særligt deres støvsugere og andre husholdningsprodukter er populære i Danmark. I dag er også deres smartwatches populære valg på markedet.

Xiaomi Smartwatch

Med et smartwatch fra Xiaomi kan du komme godt i gang med dagen. Du kan vælge mellem mange forskellige modeller, alt afhængigt af dit budget, samt hvilke funktioner du ønsker. Xiaomis smartwatches er udviklet med Xiaomis eget software – det kan have sine begrænsninger, men har også sine fordele. Desuden får du en lang række funktioner og apps, som du kan benytte dig af.

Og så må vi også understrege de lange batteritider – selv på en af lavprismodellerne, Mi Watch Lite, kan batteriet klare op til 9 dage på en opladning.

Xiaomi gør det også muligt for dig at tilpasse uret efter dine behov og præferencer. Du kan vælge din egen stil med et Xiaomi – først og fremmest er det muligt at vælge mellem forskellige farver urremme, og selve uret selv giver dig også mulighed for at vælge mellem et væld af forskellige temaer. 

Xiaomi smartwatches er perfekte til træning og aktiv hverdag. Det kan måle din puls, analysere dit søvnmønster – og faktisk også bruges som vækkeur. Desuden kan det hjælpe dig med at huske alle de ting du skal, i løbet af dagen. Du kan også tjekke vejrudsigten med et Xiaomi smartwatch. Og så kommer vi ikke uden om deres sportsmodeller, som er perfekte til træning og aktivitet.

Er du bekymret for vind og vejr, eller vil du have uret med på svømmeturen? Det er heller ikke noget problem. Xiaomis smartwatches er nemlig også vandtætte, så de er oplagte at have med på svømmeturen, løbeturen eller cykelturen, uanset vejret – og du kan følge med i dine fremskridt undervejs.

Du kan følge med i dine skridt – så du kan få indhentet de der 10.000 skridt om dagen, samt tælle kalorier og meget mere. Med et Xiaomi smartwatch kommer du langt – og endnu længere.

93
Xiaomi Mi Band 6
93
Xiaomi Mi Band 5
90
Xiaomi Mi Watch Lite
Tilføj Produkt
Pris166 kr599 kr499 kr
Serie Xiaomi Mi Band Xiaomi Mi Band Andre
Sport Cykling, Fitness, Løb, Multisport, Svømning, Triathlon Cykling, Fitness, Løb, Multisport, Svømning, Triathlon Cykling, Løb, Multisport, Svømning, Triathlon
Batteritype Li-polymer Li-polymer-
Batteritid--216.0 timer
Batteristørrelse 125 mAh 125 mAh 230 mAh
Egenskaber Accelerometer, Blodsyreniveau (SpO2), Gyroskop, Søvnmåler, Trådløs opladning Accelerometer, Gyroskop, Søvnmåler Accelerometer, Barometer, Gyroskop, Søvnmåler, Trådløs opladning
USBNejNejNej
Pulsmåler Indbyggede Indbyggede Indbyggede
Displaytype OLED (AMOLED) OLED (AMOLED) LCD
FarveskærmJaJaJa
Skærmopløsning-- 320x320
Hukommelse---
Processor---
Processorkerner---
RAM---
Operativsystem---
Kompatibel med smartphone Android, iPhone Android, iPhone Android, iPhone
Operativsystem---
Farve (urkasse) Blå, Grøn, Sort SortBlå, Sort
Farve (urrem) Beige, Blå, Grøn, Gul, Orange, Sort Grøn, Gul, Orange, Sort Beige, Blå, Grøn, Rosa, Sort
Materiale (urkasse) Plastik Plastik-
Materiale (urrem) Silikone--
Glastype---
VandafvisendeJaJaJa
Vandafvisende (klassificering) 5 ATM (50m) 5 ATM (50m) 5 ATM (50m)
Trådløs kommunikation Bluetooth Bluetooth Bluetooth
Navigationssystem-- GLONASS, GPS
Bluetooth 5.0 5.0-
Wi-Fi---
Vægt- 23 g 35 g
Højde 47.4 mm- 41.0 mm
Tykkelse 12.7 mm- 10.9 mm
Bredde 18.6 mm- 35.0 mm
Bredde (urrem)---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Smart Watches

Et smartwatch er et ur med smarte funktioner. Det fungerer som en forsimplet udgave af din smartphone, til at have siddende på håndleddet som et almindeligt ur. De fleste smartwatches har funktioner som kommunikation – kan foretage opkald, tjekke og svar på beskeder mm., musikafspilning samt aktivitetstracker i form af søvnmåler, skridttæller, pulsmåler mm.

Nogle smartwatches har indbygget kommunikation og kan også bruges til at foretage opkald, sende og modtage sms’er, samt tjekke mails. Det afhænger af hvilket smartwatch brand, samt hvilken model du vælger.

De fleste smartwatches kan måle blodtryk eller puls. Husk dog på, at et smartwatch ikke kan måle helt præcist, hvis det registrerer for høj puls eller blodtryk. Det vil altid være bedst at få tjekket hos lægen eller med en officiel blodtryksmåler.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Xiaomi Mi Band 6
93
Xiaomi Mi Band 6
166 kr 228.40 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.