Drømmer du om at drøne afsted på en elcykel til en god pris? Så hold øje med de knaldgode Black Friday tilbud på elcykler. Så vær parat fredag den 25. november til dette års Black Friday.

Elcykler er blevet mere og mere populære de seneste år, og der findes et væld af modeller inden for enhver prisklasse. Ofte hænger pris og kvalitet dog sammen, så derfor vil vi selvfølgelig gerne gå efter de lidt dyrere – når økonomien tillader det. Oftest må vi dog nøjes med at drømme, men inden længe kan drømmen om lige præcis din drømmeelcykel gå i opfyldelse, når der kommer masser af gode Black Friday tilbud på elcykler.

Når uret slår midnat natten mellem torsdag og fredag, slår et væld af webshops nemlig dørene op for masser af fede tilbud til Black Friday. Så kan du spare en masse penge på dine favoritprodukter – og måske kan du finde lige netop den elcykel, du drømmer om på tilbud.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et kæmpestort tilbudsfænomen, der finder sted hvert år i USA. Black Friday finder altid sted dagen efter Thanksgiving, og det ses som startskuddet til julehandlen. De amerikanske detailbutikker åbner tidligt denne dag og starter julehandlen ud med gode tilbud og rabatter, som får de amerikanske kunder til at samles og stå i lange køer fra morgenstunden.

Fænomenet har sidenhen spredt sig til mange lande i verden, og i 2013 begyndte de danske butikker at følge med på trenden, der sidenhen er blevet den største handelsdag i ikke bare USA, men også i Danmark.

Du kan derfor finde masser af varer, hvor prisen er skruet helt i bund på Black Friday i Danmark. Der er masser af gode tilbud på alt fra tøj og sko til elektronik og meget mere. Du kan selvfølgelig også finde fede elcykler på tilbud til Black Friday.

Hvilken elcykel skal jeg vælge?

Hvis du ligesom os er enig i, at en elcykel er et genialt transportmiddel, så er det selvfølgelig godt at gøre dig nogle overvejelser, inden du køber en elcykel. Der findes nemlig mange forskellige typer elcykler med forskellige typer motorer, og der er stor forskel på, hvor langt de kan køre på en opladning.

Derfor er det godt at tænke lidt over, hvad dit behov er. Skal du bruge elcyklen dagligt til og fra arbejde, og er det en længere tur, skal du selvfølgelig have en god elcykel, der kan køre langt på en opladning. Her gælder det om at se på batteriets kapacitet, samt motoren. Du skal dog være opmærksom på, at det producenten skriver, ikke altid stemmer overens med virkeligheden, da elcyklernes rækkevidde ofte vil være lidt kortere. Når producenten har testet rækkevidden, har de nemlig oftest testet ud fra optimale forhold, og i virkeligheden kan vind og vejr, samt terræn selvfølgelig spille ind.

Der findes generelt tre typer motorer til elcykler: en forhjulsmotor, en centermotor og en baghjulsmotor. Den mest populære motor er centermotoren, og det er med god grund. Den er nemlig god til det meste, og den sikrer en mere stabil vægtfordeling, der gør cyklen nemmere at gøre på. Desuden er denne motor bedre til at hjælpe til. Centermotoren er dog ofte også lidt dyrere end eksempelvis forhjulsmotoren, og den har tendens til at veje mere, så cyklen kan være tungere.

Som med almindelige cykler skal du også beslutte dig for, hvor mange gear du ønsker, samt hvilken type bremser elcyklen skal have.

Selvfølgelig kommer vi heller ikke uden om prisen – for elcykler af god kvalitet er noget dyrere end almindelige cykler. Til gengæld får du en skøn cykel, der kan hjælpe dig godt afsted i hverdagen – og uden du behøver møde op på arbejde med sved på panden. Prisen er der heldigvis råd for, når vi nærmer os Black Friday, da mange forhandlere sætter gang i en masse gode tilbud på elcykler. Så hold godt øje med cykelforhandlerne og se, om du ikke kan finde en god elcykel til en fordelagtig pris.

FAQ

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday holdes hvert år dagen efter det amerikanske Thanksgiving. I år er det fredag den 25. november.

Hvor finder jeg en elcykel til Black Friday?

Der er masser af butikker og webshops, der kommer til at deltage i Black Friday. Er du på udkig efter en elcykel specifikt, kan du holde øje med Fri BikeShop, Cykelexperten, Cykelshoppen og Cykelpartner.

Hvorfor holder vi Black Friday?

Traditionen Black Friday stammer fra USA, men som med Valentines Day og Halloween, er det en af de begivenheder, der har bredt sig til resten af verden.