Er det på tide at den gamle flimrekasse skal skiftes ud med et nyt og moderne fjernsyn, eller er du måske på udkig efter et nyere og større TV, så vil et Smart TV være et godt bud.

Markedet for Smart TV er eksploderet de seneste år, og derfor er det ofte muligt at finde store og gode Smart TV’er på tilbud. Er du på udkig efter et virkeligt godt tilbud, skal du selvfølgelig holde øje med Black Friday tilbud på Smart TV i år. Til Black Friday kan du uden tvivl finde masser af knaldgode tilbud på Smart TV, så du kan spare en masse penge.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk tradition, som stammer helt tilbage fra 1960’erne i USA. Black Friday er fredagen efter Thanksgiving, og dagen betragtes som starten på julehandlen. Efterhånden begyndte detailbutikkerne i USA derfor at åbne meget tidligt op og sætte store tilbud i gang til julehandlen.

Black Friday har sidenhen bredt sig til store dele af verden, og de seneste par år er det nu også kommet til Danmark. Og det er med god grund, at Black Friday er blevet populær i Danmark. butikkerne kæmper nærmest om de bedste og skarpeste tilbud på især elektronikvarer. Der er altså altid en god chance for at få fat i et lækkert Smart TV, eller en ny fiks printer, eller den bedste espressomaskine hjem til en god pris. Og så kan du være heldig at få klaret julegaveindkøbene i samme omgang. 

Hvad er et Smart TV?

Et smart TV er, som navnet lyder, smart. Det er smart, fordi det har flere funktioner og features end et normalt fjernsyn. Et Smart TV kan nemlig kobles til internettet, enten via et netkabel eller Wi-Fi. Og så kan du faktisk bruge fjernsynet til blandt andet at surfe på nettet, og du har mulighed for at streame direkte. Er der en harddisk i dit Smart TV, kan du også optage og gemme programmer, så du kan se dem senere. Og så kan du faktisk også downloade apps, der kan køre på fjernsynet.

På mange Smart TV kan du således streame Netflix, HBO og meget mere direkte, uden du behøver at bruge et Apple TV eller en Chromecast til at smide dine favoritserier over på TV’et.

Er du i tvivl om, hvilket Smart TV du skal holde øje med, så kan du læse vores anmeldelse af Smart TV her.

Hvordan vælger jeg et Smart TV?

Når du skal ud at købe nyt fjernsyn, og du går med tanken om, at det skal være et Smart TV, skal du først og fremmest gøre dig lidt tanker om, hvad et Smart TV egentlig er, og om det er det rette for dig.

Smart TV er super smart, men de er også noget dyrere end almindelige fjernsyn. Desuden er et smart TV mere teknisk og avanceret, da det fungerer lidt ligesom en computer, og derfor virker det måske ikke helt så brugervenligt som et almindeligt TV, hvor du blot kan zappe rundt mellem kanalerne.

Er det ikke noget problem, og ønsker du et TV, der giver dig mulighed for at surfe på nettet, downloade apps og streame masser af film og serier, så er et smart TV en fantastisk løsning.

Når du skal vælge et smart TV, skal du selvfølgelig først og fremmest overveje størrelsen, og derpå kan du tænke over hvilken type skærm, du foretrækker, samt lyd og en del andre funktioner og specifikationer. Det kan du selvfølgelig læse meget mere om i vores artikel om Smart TV.

Black Friday i Danmark

I Danmark er Black Friday selvfølgelig også gået hen og blevet den største handelsdag nogensinde. Et væld af forretninger og webshops har fulgt med på bølgen og sætter gang i helt store tilbud på Black Friday. Du kan også være heldig at finde gode tilbud på et væld af varer i ugen op til, samt den følgende mandag. Mandagen efter Black Friday er nemlig Cyber Monday, og her fyrer masser af webshops op for tilbud, hvor du kan gøre et kup online.

Der er altså ingen tvivl om, at vi elsker Black Friday i Danmark, og det er kommet for at blive.

FAQ

Hvornår er det Black Friday?

I 2022 er det den 25. november, du skal være klar til de mange gode Black Friday tilbud.

Hvor kan jeg finde Black Friday tilbud?

Du kan finde Black Friday tilbud hos masser af forhandlere, både webshops og fysiske butikker. Er du på udkig efter bestemte produkter, kan du tjekke vores Black Friday artikler og finde de bedste forhandlere med Black Friday tilbud.

Hvordan finder jeg det bedste Smart TV til Black Friday?

Overvej hvad du er på udkig efter og tjek derpå de mange forskellige Black Friday tilbud hos forhandlerne. Så finder du sikkert lige præcis det smart TV, der lever op til dine ønsker – og måske til en god pris.