Black Friday falder i år den 25. november, men allerede nu kan du begynde at holde øje med de mange gode Black Friday tilbud og rabatter. Der er mange penge at spare, når du skal købe nyt elektronikudstyr eller ting til hjemmet. Måske vil du også gerne have julegaveindkøbene overstået – og stadig med lidt penge tilbage på kontoen.

Drømmer du om ordentlig lyd til hjemmebiografen, kan det være du skal investere i en soundbar. Her får du nemlig en diskret højtaler, der kan give en god lyd, når du ser film på fjernsynet derhjemme. En god soundbar koster dog også, men du kan være heldig at finde nogle gode tilbud på soundbars til Black Friday i år. Vi har her samlet en række af de forhandlere, der sælger soundbars – så hold øje på deres hjemmeside, når Black Friday-tilbuddene sparkes i gang.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er efterhånden ikke et ukendt fænomen herhjemme I Danmark, da flere og flere butikker se seneste år har fyret op for Black Friday med masser af rabatter og tilbud.

Oprindeligt stammer Black Friday fra USA, hvor det i mange år har været årets største handelsdag. Black Friday ses også som dagen, hvor julehandlen sparkes i gang, da dagen altid finder sted dagen efter den store amerikanske tradition, Thanksgiving. Både i USA og i Danmark er Black Friday gået hen og blevet den største handelsdag, og særlig i USA er det blevet en tradition, at detailhandlen åbner tidligt op – nogle steder allerede fra midnat – med masser af vilde tilbud og rabatter. Her står de amerikanske kunder ofte allerede i kø uden for butikkerne for at få ordnet julegaveindkøbene til gode priser.

I Danmark ser vi især også webshops, der starter op for tilbud, når torsdag bliver til fredag, og de fysiske butikker følger med fra morgenstunden eller vanlig åbningstid. Kan du slet ikke følge med til Black Friday, er der selvfølgelig også mulighed for at købe varer hjem til en god pris den efterfølgende mandag – her er det nemlig Cyber Monday, hvor et væld af webshops fortsætter prisfesten med gode rabatter.

Hvordan finder jeg den bedste soundbar til Black Friday?

Inden du kaster dig over det første og bedste Black Friday tilbud på soundbar, er det en god idé at overveje et par ting først. Ellers risikerer du at komme hjem med en soundbar, der enten ikke passer til dit fjernsyn, eller måske er for stor eller for lille.

Derfor bør du være opmærksom på:

  • Tilslutningsmulighederne
  • Størrelsen
  • Antal kanaler
  • Om soundbaren er aktiv eller passiv

De fleste soundbars i dag kan tilsluttes via Wi-Fi eller Bluetooth, hvilket gør det nemt at tilkoble dem dit fjernsyn eller din computer eller smartphone, så du kan få den gode lyd fra dine favoritfilm eller yndlingsmusik direkte gennem soundbaren. Du kan også få soundbars med direkte tilslutning gennem kabel, eksempelvis HDMI – det er dog langt fra alle, så husk at tjekke op på det, inden du køber en soundbar til Black Friday.

Du skal også overveje, om soundbaren skal være ophængt eller på en sokkel – det afhænger selvfølgelig også af, om dit fjernsyn står på et TV-møbel, eller om det er monteret på væggen.

Størrelsen på soundbaren har selvfølgelig også noget at sige, da der skal være plads til den – det gælder især, hvis det skal være en soundbar, der skal stå på et TV-møbel sammen med fjernsynet.

Antallet af kanaler, du har behov for, er også værd at overveje, samt om soundbaren skal være en såkaldt ”aktiv” eller ”passiv” soundbar – det vil sige om den har en indbygget forstærker eller ej. Du skal også beslutte, om soundbaren skal have subwoofer eller ej.

Der er altså mange overvejelser, så det er en god idé at læse lidt om de forskellige soundbars, inden du kaster dig over et Black Friday tilbud. Læs eventuelt vores anmeldelse af soundbarer her. 

FAQ

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en stor shopping tradition fra USA, hvor butikkerne fredagen efter Thanksgiving åbner tidligt op for julehandlen med en masse tilbud og rabatter.

Holder vi Black Friday i Danmark?

Ja, efterhånden er Black Friday også blevet et anerkendt fænomen herhjemme, så du kan finde masser af rabatter og tilbud i danske webshops og fysiske butikker til Black Friday.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday holdes hvert år dagen efter den amerikanske tradition Thanksgiving. I år er det fredag den 25. november.