TEST: De Bedste Blender i test 2024

Se alle Blendere i testen
21887 Anmeldelser
36 Produkter
54 timer Tid brugt
Skrevet af: Louise Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

80
Ariete Vintage 568 Ariete Vintage 568 Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
435 kr. 496.00 kr.
98
KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK Læs mere om produktet
  • Bedst i test
  • Flere funktioner
  • 5 hastighedstrin
  • Nem at rengøre
2939 kr. 2995.67 kr.
96
Vitamix Ascent A3500i Vitamix Ascent A3500i Læs mere om produktet
  • Bedst i test
  • 5 forskellige programmer
  • Kraftig og effektiv
  • Høj kvalitet
7999 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Bedste Blendere
under 1500 kr.

Top 3

Hvilket Blender mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Blender.

#1
Magimix
95
#2
Ninja
95
#3
Vitamix
94
#4
NutriBullet
92
#5
Blendtec
92

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Blender bedst i test

Vi går mere og mere op i vores sundhed, og ofte indebære det sunde smoothies, som kræver en god blender. En blender er også dejligt at have hvis man gerne vil lave sin egen pesto eller en dejlig cremet suppe. En blender er et af de mest essentielle hjælpemidler i køkkenet. Den både hakker, knuser, blander og purerer upåklageligt. Derfor bør blender også være en fast bestanddel af ethvert køkken.

Selvom blendere skal klare en forholdsvis simpel opgave, kan der være meget forskel på brugervenlighed og funktionalitet. Der findes utroligt mange blendermodeller i forskellige prisklasser og kvalitetsniveauer. Det kan derfor være svært at danne sig et overblik over, hvilken blender du skal investere penge i. Kvalitet for pengene og mest mulig værdi er de nøgleord, som vi alle sammen leder efter. Disse egenskaber betyder sikkert også noget for dig, når du er på udkig efter din næste blender.

Vi vil her i denne artikel hjælpe dig igennem nogle af de ting, du skal have med i dine overvejelser når du vil købe en blender.

Hvilken blender skal jeg købe?

Der er efterhånden rigtig mange blender på det danske marked i dag. Så når du skal ud og købe en blender, bliver du nød til at stille dig selv spørgsmålet; ”hvad skal jeg bruge blenderen til?”. Hvis du tænker, at du skal bruge blenderen til lidt af hvert, så skal du måske have fat i en noget kraftigere blender. 

Stort set alle blendere består af de samme fem dele: en høj kande af hård plast eller glas, en motorenhed med betjeningspanel, låg, et mindre midtelåg, der også kan anvendes som målebæger, og i visse tilfælde en blenderstav til at røre i og skrabe ud af kanden. 

Hvis du tænker, at du udelukkende skal bruge blenderen til at lave smoothies eller blende andre ”bløde” genstande, så kan du sagtens nøjes med en billigere model. Oftest ses det nemlig, at de billige modeller nemt kan klare bløde råvarer, men at de kan have det svært med hårdere råvarer.

Hvis du f.eks. har fået fat i en blender, der ikke har nok kraft, så risikerer du, at blenderen stopper midtvejs og i værste fald brænder sammen. De er alle forholdsvis nemme at anvende og rengøre.

Vi har samlet en række ting, som du skal være opmærksom på inden du køber en blender, så du ikke blot kaster dig over den første og bedste model. På den måde vil du få en maskine, der lever op til dine forventninger og som du vil få glæde af fremover.

Hvis du allerede nu ved at, det skal være en blender der skal kunne klare det hele, kan du overveje at investere i en powerblender. En powerblender går også under betegnelsen highspeed- eller highend-blender, men fælles for betegnelsen er den ekstra motorkraft.

Men som så mange andre ting her i verden, hænger pris og kvalitet også sammen så en powerblender ligger i den dyre ende. En powerblender har kraften til at klare langt flere opgaver end en almindelig blender, hvorved kan den i nogle situationer erstatte andre køkkenmaskiner. 

Du kan også se med på denne video, hvor du kan få et overblik over de mest populære powerblendere på markedet.

Din guide til hvad du skal opveje ved køb af blender

Når du skal anskaffe dig en blender, kan det virke som lidt af en jungle. Derfor har vi samlet en række gode råd om, hvad der er værd at holde øje med, hvis du vil sikre, at din blender kan leve op til dine forventninger.

Pris

Du skal først og fremmest gøre op med dig selv, hvad er dit buget, når du ønsker at købe en blender. Der findes blendere fra 300 til 7000 kroner, som alle opfylder forskellige behov. Pris og kvalitet hænger i det store hele sammen, samt ikke mindst hvad du forventer af din blender. Skal du bruge din blender til smoothie, så kan en blender i en lavere prisklasse opfylde dit behov til fulde. Ønsker du derimod at gøre blenderen til en fast del af din hverdag, kan det være en god investering af kigge nærmere på en powerblender. du skal blot huske at sætte et realistisk budget.

Du kommer i hvert fald ikke langt med 300 kroner, hvis du ønsker en højteknologisk og moderne model med app-styring eller trådløs forbindelse. Samtidig er der heller ingen grund til at give flere tusinde kroner for en blender, der har samme egenskaber som en af de helt billige modeller på markedet.

Motor

Når du læser alle beskrivelser, vil du måske bemærke at blender har forskellige motoreffekt. Der er en klar fordel ved at gå efter en blender med en god og kraftfuld motor. En god motor betyder ikke nødvendigvis, at din maskine bruger meget strøm – det betyder blot, at den kan klare selv hårde ingredienser, såsom frosne bær og is.

Med en sådan maskine vil du altså have mulighed for at lave en smoothie med hårde grønsager og frosne ingredienser, så du ikke altid skal ud og købe friske frugter. Mængden af motorkraft kommer dog også an på, hvor meget du regner med at benytte din maskine. For hvis du blot benytter den et par gange om måneden, så kan du måske godt overleve, at det tager lidt længere at blende ingredienserne til perfektion. Skal den derimod benyttes på daglig basis, så må processen gerne forløbe så hurtigt som muligt

En blender skal være udstyret med en kraftig motor for at kunne knuse frosne ingredienser optimalt. En god blender har derfor en motor på mindst 1000 watt. Det er dog ikke blot effekten, der har relevans. Du skal også have fokus på at vælge en model, der kan levere et højt antal omdrejninger pr. minut. Det er der nemlig stor forskel på.

Kapacitet

Her skal der tages udgangspunkt i egne behov, da det varierer fra person til person. Hvis du blot skal bruge din blender til mindre hakkeopgaver, så behøver kapaciteten ikke at være stor. Alt efter hvad du vil bruge din blender til, kan det være vigtigt at vælge den rigtige kapacitet på din blender. 

Hvis du gerne vil integrere din blender mere i madlavningen bør du vælge en med en kapacitet på mindst 1,5 liter. Vælger du f.eks. en miniblender, så ligger kapaciteten på omkring 0,5-1 liter, og den er tiltænkt små portioner. Vælger du en traditionel blender kan kapaciteten være helt op til 3 liter.

Skal du kunne lave smoothies til hele familien, så kræver det naturligvis en større kapacitet. Vælg derfor med afsæt i dine egne behov. 

Mange modeller, selv de billigere på markedet, har i ny og næ en stor medfølgende kande. F.eks. kan du få en blender til lige omkring 1000kr, hvor der medfølger en kande på mere end 1,5L.

Kande

De bedste blender er dem, hvor kanderne er enten firkantede eller kløverformede. Kanden på din blender bør aldrig være rund, da der i så fald ikke er noget, der skaber modstand. Der er fordele og ulemper både ved glas og plast. En plast kande kan på sigt være mere holdbar end glas, men en glaskande er ideel, hvis du skal bruge blenderen til flere forskellige råvare, da den hverken optage lugt eller farve.

Hvis du tænker at vil bruge din blender til varme supper eller lignede, skal du være sikker på at kanden er varmeresistent. Tritanplast er enormt solidt og kan holde til at blive brugt. Det er den samme type plast, der bruges til flyruder.

Nogle modeller fås med både en større kande samt en mindre kande. Disse blender kan alle drage fordel, da man så kan vælge hvilken passer bedst til formålet.

Hastighed

Det er vigtigt at købe en blender, der kan køre med flere hastigheder. Det kan vise sig at have relevans i en lang række sammenhænge, da der er mange opgaver der udføres bedre, hvis du kan regulere på hastigheden. 

Dette giver dig bla. den rette konsistens i din smoothie. Man starter typisk med at blende med lav hastighed for at blande indholdet lidt. Derved gør man det nemmere for maskinen at blende efterfølgende. Den mest almindelige fejl ved blendere er, at de kører med for høj hastighed. Herved dannes der en luftlomme omkring kniven (kaviation), og blenderen går i stå. 

Nogle maskiner kommer med en pulse-funktion, som man bør overveje. Denne er god til at give små hurtige ryk, der er ideel til at knuse hårde ingredienser, eller give et ekstra ryk hvis noget sætter sig fast mellem knivene mens du blender.

Programmer 

Det kan være en fordel i en travl hverdag at have forudindstillede programmer til f.eks. morgensmoothien eller til suppen om aftenen.

Det forholder sig nemlig sådan, at blenderprogrammer oftest er programmeret således, at blenderen selv stopper, når indholdet har nået den rigtige konsistens.

Hvis du får fat i en blender, der ikke har nogle programmer overhovedet, så skal du, enten på øjemål eller via anden information, finde ud af, hvor lang tid dine ingredienser skal have. Men hvis du har programindstillinger på din blender, så slipper du for dette.

De mest almindelige programmer på blendere er som oftest smoothie, suppe og knusning af is. Herudover kan du også få specielle programmer til både drikkevarer og is.

Nogle har tilmed også rengøringsprogrammer. Det er en smagssag om man ønsker forudindstillede programmer. Det er ikke fordi disse modeller kan mere, end dem der ikke har programmer. Det eneste er forudindstillet program styrer er hastighed og tid. Arbejdet bliver blot en smule nemmere, når du ikke selv skal styre hastighed og tid. 

Rengøring

En anden vigtig parameter er rengøringen, da du risikerer, at gamle madrester eller væske kan forkorte blenderens levetid. Hvis blenderen skal bruges ofte, er det vigtigt, at den er let at skille ad. Du bør også være opmærksom på, at mange blendere har dele, som tåler maskinopvask. Disse dele kan være en fordel, da du så kan nøjes med at putte dem i opvaskemaskinen og lade den klare ærterne.

Selvom mange blendere kan skilles ad, så er der også mange modeller, som ikke kan skilles helt ad. Disse modeller er derfor også sværere at gøre helt rene, og du skal derfor påregne en længere rengøringstid til disse.

Dette kan være meget upraktisk, hvis du skal bruge blenderen ofte, og du bør i stedet forsøge at finde en blender, der kan skilles ad.

Det er ofte altid bedst for holdbarheden at rengøre knivdelen i hånden. Dog kan de fleste løse dele som regel altid tåle rengøring i opvaskemaskine. På nogle blenderkander kan knivdelen fjernes, så denne kan rengøres i hånden og resten i opvaskemaskine. Et godt tip er at komme lidt opvaskemiddel i kanden med noget varmt vand og så sætte blenderen i gang, det kan klare meget af rengøringen. Så skal du blot skylle kanden efter under vandhanen.

Gode tips og råd til dig

For at få et godt resultat er det måske lige så vigtigt som at vælge den rette blender at følge nogle enkle tips ved tilberedningen. 

Begynd altid med at hælde væsken i, men dog ikke alt væsken. Start i stedet med kun at hælde halvdelen af din mælk, juice eller kokosmælk i. Tilsæt derefter dine grøntsager, nødder, bær, frø eller frugt samt is og se, hvordan teksturen føles. Det er lettere at gøre en smoothie tyndere end tykkere bagefter.

Er der mange hårde ingredienser og større stykker, så læg lidt i ad gangen. Ellers er der risiko for, at ingredienserne sætter sig fast over kniven. Læg altid det tungeste øverst, så det hjælper med at trykke resten ned mod knivene.

Når du knuser is, eller andre faste ingredienser, skal du altid hælde lidt vand i til at begynde med.

Hvis blenderen går i stå, er det vigtigt straks at slukke, og foretage en manuel omrøring og løsne eventuelle fastlåse klumper, da motoren ellers kan brænde sammen.

Brug god tid på at blande din smoothie for at undgå klumper og stykker – 3 sekunder er aldrig nok. Med en almindelig blender kan det tage et eller nogle få minutter og med en højhastigheds blender (powerblender) vil det kun tage et minut.

For meget is kan gøre det vanskeligt for de gode fedtstoffer i kokosolie, frø eller nødder at opnå den maksimale fordel. I stedet skal du tilføje den sidste is for at sikre, at smoothien er glat og godt blandet. Et tip hvis du vil have en kølig smoothie på en varm sommerdag er, at fryse fx mandelmælk, juice eller kokosmælk i isforme. På denne måde får du en nyttig og velsmagende is, der også kan danne grundlaget for en god is i blenderen.

Du kan nemt undvære sukker i din smoothie, da der er så mange andre mere nyttige naturlige sødestoffer. Mandelmælk, frosset banan eller bær er perfekte sødestoffer. Hvis du ønsker en ekstra dessert sødme, er dadler en fantastisk mulighed. Hvis du føler, at din smoothie stadig er for sød, skal du ikke gå i panik! Noget surt, såsom lime eller citronsaft afbalancerer sødmen perfekt.

En cremet smoothies er nu engang bedst, så du skal have en god base som giver et cremet resultat og du undgår at gøre smoothien rodet. Nogle frugter såsom banan, mango eller fersken har en masse, der gør dem perfekte som base i en smoothie med en tykkere og mere cremet struktur. Du kan også bruge en spiseskefuld gennemvædet chia- eller hørfrø for at få nyttige olier.

Inspiration til hvad du kan bruge din blender til.

Vi har her samlet lidt inspirerende forslag til lækre retter, som du kan bruge din blender til.

Hvis du har en blender, så er det ingen sag at lave en lækker smoothie eller en greenie på ingen tid.

Det smarte ved smoothies er, at man kan smide stort set alting i blenderen, og på denne måde lave sin helt egen udgave. Det er også en nem måde at få grøntsager ind i kosten på, og du kan tilmed ”snyde” lidt grønt i det mindste ved hjælp af smoothies.

Vær opmærksom på, at hvis du har i sinde at bruge isterninger eller frosne bær og lignende, så kræver det mere af din blender.

I samme stil med smoothies, kan du også lave lækre milkshakes og andre lignede drikkevarer.

Supper er også lette at lave med en blender. Hvad enten du er til kolde eller varme supper, så kan du lave dine egne fra bunden. Det kræver kun, at du vælger dine råvarer og smider dem i blenderen.

Overskrifter du kan lave i din blender

Dip, salsa og pesto

Du kan ret nemt lave lækkert tilbehør til chips og andre snacks. Uanset om du er til dip, salsa eller pesto, kan du få lige præcis den smag, du gerne vil have. Prøv for eksempel denne lækre guacamole-dip.

Det skal du bruge

  • 2 modne avocadoer
  • 1-2 tomater
  • ½ løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. rød jalapeno
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft
  • 1 tsk. havsalt

Sådan gør du. Smid ingredienserne i blenderen og blend i ca. 15 sekunder. Voila, en skål lækker dip.

Saucer til hovedretten

Hvis du gerne vil have et alternativ til bearnaisesaucen, kan din blender være en god samarbejdspartner. Du kan nemt lave en lækker sauce, der bare skal varmes op. Vores forslag er en velsmagende pestosauce.

Det skal du bruge

  • 1 bundt frisk basilikum
  • 50 g reven parmesan
  • 2 spsk pinjekerner
  • 3 fed hvidløg
  • 1¼ dl jomfruolivenolie

Sådan gør du

Skyl dit basilikum af og tryk det helt tørt, inden du river bladene af. Rist pinjekernerne let på en tør teflonpande og hak hvidløgsfeddene groft. Bland disse ingredienser i blenderen og tilsæt en knivspids salt. Derefter hælder du olivenolien og osten i og blender det hele, indtil konsistensen er som en tyktflydende creme. Server til kartofler, pommes frites eller pasta.

Som en bonus kan saucen faktisk holde i 2-3 uger i køleskabet.

Dit eget nøddepålæg

Hvis du er lige så tosset med Nutella, som jeg er, er du sikkert også en smule irriteret over prisen. Så hvorfor ikke prøve at lave dit eget? Du kan selv variere opskriften, men her er et godt forslag til et udgangspunkt.

Det skal du bruge:

  • 200 g hasselnødder
  • 2 tsk. kakaopulver
  • 5 dadler
  • 3-5 dl mælk eller vand
  • ½ dl kokosmælk

Sådan gør du:

Kom hasselnødder, kakaopulver og dadler i blenderen og blend løs. Tilsæt væsken undervejs, så du får den rigtige konsistens.

Hvis du ikke har verdens stærkeste blender, kan du eventuelt erstatte hasselnødderne med hasselnøddecreme og skifte dadlerne ud med ahornsirup.

Lækre desserter

Blenderen kan også hjælpe dig med desserten. Der er ikke noget så lækkert som hjemmelavet is eller sorbet, og du behøver ikke en ismaskine til at lave det. Bare frys noget frugt ned og brug derefter blenderen til at blende det, indtil det har en softice-agtig konsistens. Der er frit valg på alle frugthylder, men hvis du bare skal bruge en simpel opskrift at komme i gang med, så er banan- og jordbæris et godt sted at starte. 

Det skal du bruge:

  • 6 bananer
  • 10 friske jordbær
  • 3 tsk. vanilje

Sådan gør du

Skræl bananerne og frys dem ned. Når du skal lave isen, kan det være en god idé at lade bananerne tø en lille smule op først – men ikke for længe. Blend dem sammen med jordbær og vanilje, eller tilsæt dine egne yndlingsingredienser. Bare pas på med at bruge for mange flydende ingredienser, da det kan ødelægge konsistensen.

Brug den til at kværne

Sidst, men ikke mindst, kan du også bruge din blender som kværn. Brug den for eksempel til at lave dine egne krydderiblandinger eller til at lave mel. Det er perfekt til alle former for allergi, fordi du selv kan styre, hvad der kommer i blandingen. Du kan let lave mel af quinoa, valnødder, kokosflager, mandler eller majs, som du kan bruge til at bage med.

98
KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK
96
Vitamix Ascent A3500i
80
Ariete Vintage 568
Tilføj Produkt
Pris2939 kr7999 kr435 kr
KategoriBlender med kandeBlender med kandeBlender med kande
Tilgængelige farverSortRustfrit stålBeige
Kapacitet1400.0 ml2000.0 ml1500.0 ml
Effekt1200 W1400 W500 W
EgenskaberAftagelige knivdele, Dele tåler maskinvask, Isknuser-funktion, Justerbar hastighed, Måleskala på kanden, Pulsfunktion, RengøringsprogramBPA-fri, Dele tåler maskinvask, Display, Måleskala på kanden, Nedstopper, Pulsfunktion, Variabel hastighedDele tåler maskinvask, Isknuser-funktion, Pulsfunktion
BægermaterialeGlasTritanplast-
Antal programmer55-
Antal knivblade4 stk4 stk6 stk
Inkl. bægre/skåle1 stk1 stk-
Ledningslængde-120.0 cm-
Hastighedstrin5102
ProgramGrønne smoothies, Purere, Smoothie, Suppe, Tørre varerPurere, Smoothie, Suppe-
Højde (cm)38.6 cm43.2 cm38.0 cm
Bredde (cm)19.8 cm20.3 cm14.0 cm
Dybde (cm)19.8 cm27.9 cm18.5 cm
Vægt7.5 kg8.3 kg1.7 kg
80
KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK
Specifikationer
  • Kategori: Blender med kande
  • Tilgængelige farver: Sort
  • Kapacitet: 1400.0 ml

Flere Specifikationer: Effekt - 1200 W; Egenskaber - Aftagelige knivdele, Dele tåler maskinvask, Isknuser-funktion, Justerbar hastighed, Måleskala på kanden, Pulsfunktion, Rengøringsprogram; Bægermateriale - Glas; Antal programmer - 5; Antal knivblade - 4 stk; Inkl. bægre/skåle - 1 stk; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK

KitchenAid har for længst slået sig fast som et nærmest uundgåeligt brand i danskernes køkkener. Og det er med rigtig god grund. For KirchenAid leverer både kvalitet og design i meget høj klasse. Med blenderen Artisan K400 fra netop KitchenAid får du en maskine med en højeffektiv ydeevne. Det betyder, at du med denne blender kan blende selv de allerhårdeste ingredienser til en ensartet masse. KitchenAid er som sagt lig med garanti for kvalitet, og med denne maskine får en meget solid og robust blender som vil være en tro følgesvend i mange år fremover.

Blenderen består helt lavpraktisk af tre dele: De asymmetriske knivblade, glaskanden med ribber og sidst men ikke mindst Intelli-Speed motoren med 1.5 HK. Maskinen har en række forudindstillede programtyper som for eksempel isknusning til smoothies. Med hele fem forskellige hastigheder vel du aldrig mangle ekstra speed og kraft. Sidst men ikke mindst har denne blender en selvrensningscyklus, som altid sikrer en helt ren blender, når du skal i gang med en ny opgave. KitchenAid er kendt for at producere deres køkkenmaskiner i et væld af farver, og det gælder også med denne blender, som du kan få i et utal af farver, så den passer perfekt ind i lige netop dit køkken.

KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK blender koster omkring 3000 kroner.

80
Vitamix Ascent A3500i
2

Vitamix Ascent A3500i Anmeldelse

Specifikationer
  • Kategori: Blender med kande
  • Tilgængelige farver: Rustfrit stål
  • Kapacitet: 2000.0 ml

Flere Specifikationer: Effekt - 1400 W; Egenskaber - BPA-fri, Dele tåler maskinvask, Display, Måleskala på kanden, Nedstopper, Pulsfunktion, Variabel hastighed; Bægermateriale - Tritanplast; Antal programmer - 5; Antal knivblade - 4 stk; Inkl. bægre/skåle - 1 stk; Ledningslængde - 120.0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Vitamix Ascent A3500i

Med Vitamix Ascent A3500i blender får du en blender i den absolutte topklasse. Designet er stilrent og teknikken mangler ingenting. Modellen Ascent A3500i har en variabel hastighedskontrol og pulse-funktion, der gør, at du meget nemt kan forfine, hvilken konsistens dine ingredienser skal ende med at have. Blenderen har desuden fem forudindstillede blenderprogrammer til henholdsvis smoothies, frosne retter, varme supper, smørepålæg og en selv-rengørings-funktion. Blenderen har touch-display, som er meget brugervenlig og tilmed også nem at rengøre med en opvredet klud. Selve kanden har en kapacitet på hele 2 liter, og kan gå i opvaskemaskinen. Med til blenderen følger også en BPA-fri stav, der giver god mulighed for at bearbejde selv de tykkeste ingredienser.

Denne maskine fra Vitamix har en vanvittig motor på 2.2 HK. Den er udstyret med en sikker låse-spærringsteknik, der forhindrer at blenderen kan starte, før kande og låg sidder korrekt låst fast på hinanden. Dermed er du sikret mod ulykker i køkkenet, når du har gang i blenderen. Vitamix tilbyder hele 10 års garanti på denne maskine, hvilket også siger noget om blenderens kvalitet.

Kvalitet og pris hænger dog også sammen i dette tilfælde, of hvis du skal have fingrene i denne Vitamix Ascent A3500i blender skal du hoste op med omkring 7000 kroner.

80
Philips HR2105
3

Philips HR2105 Anmeldelse

Specifikationer
  • Kategori: Blender med kande
  • Tilgængelige farver: Hvid, Sort
  • Kapacitet: 1500.0 ml

Flere Specifikationer: Effekt - 400 W; Egenskaber - Dele tåler maskinvask, Justerbar hastighed, Måleskala på kanden, Opbevaring af ledning, Pulsfunktion; Bægermateriale - Glas; Antal knivblade - 4 stk; Inkl. bægre/skåle - 1 stk; Ledningslængde - 85.0 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Philips HR2105

Med denne blender fra Philips får du en særdeles prisvenlig maskine fra et kendt mærke. Blenderen fra Philips kommer med en kraftig motor på 350 watt og kraftig kniv i rustfri stål. Maskinen er meget nem at styre med en enkelt hastighedsfunktion, og denne blender har både blendefunktion og pulse-funktion. Dermed kan denne blender både præstere at blende smoothies og knuse is uden problemer. Når det kommer til rengøring kan alle dele af denne blender gå i opvaskemaskinen. Du skal derfor ikke tænke på rengøring, men blot på din lækre mad, når du er færdig med at bruge blenderen.

Denne blender ligger som nævnt i den billige ende, og den koster cirka 350 kroner.

80
Bosch MMBH4P3W
4

Bosch MMBH4P3W Anmeldelse

Specifikationer
  • Kategori: Blender med kande
  • Tilgængelige farver: Hvid, Sort
  • Kapacitet: 2000.0 ml

Flere Specifikationer: Effekt - 1600 W; Egenskaber - BPA-fri, Dele tåler maskinvask, Måleskala på kanden, Nedstopper, Pulsfunktion, Variabel hastighed; Bægermateriale - Tritanplast; Antal knivblade - 6 stk; Inkl. bægre/skåle - 1 stk; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Bosch MMBH4P3W

Bosch MMBH4P3W blender har en kraftig motor på 1600 watt og hele 2.2 HK. Den kan præstere en hastighed på op til 30.000 omdrejninger i minuttet. Blenderens kande er meget hårdfør og udførst i titan, hvilket sikrer, at den er fuldstændig smags- og lugtneutral. Kan har en kapacitet på 2 liter. Hvis du både vil lave kolde smoothies med is og varme supper, er denne blender også ideel for dig, da kanden kan tåle både kolde og varme ingredienser. Med til denne blender følger en opskriftsbog med inspiration til arbejdet i køkkenet. Både kande, låg og knive kan kommes i opvaskemaskinen, så du selv slipper for at skulle rengøre det i hånden.

Prisen for denne blender fra Bosch koster omkring 3000 kroner.

80
Magimix Power Blender 11629
Specifikationer
  • Kategori: Blender med kande
  • Tilgængelige farver: Rød
  • Kapacitet: 1800.0 ml

Flere Specifikationer: Effekt - 1300 W; Egenskaber - Isknuser-funktion, Måleskala på kanden, Pulsfunktion, Rengøringsprogram, Variabel hastighed; Bægermateriale - Glas; Antal programmer - 5; Inkl. bægre/skåle - 1 stk; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Magimix Power Blender 11629

Med Magimix Power blender kan du meget nemt kokkerere både smoothies, supper, knust is, isdesserter og hvad din fantasi ellers kan komme op med. Magimix Power blender kører på 1300 watt og har en omdrejningshastighed på op til 22.000 i minuttet. Denne blender har fire automatiske power-programmer og har både pulse-funktion og et rengøringsprogram, så du meget nemt kan få en ren blender igen, når du er færdig med at bruge den. Blenderens kande er meget holdbar og tåler både varme og kolde ingredienser. Magimix er kendt for kvalitet, og derfor tilbyder producenten også hele 30 års garanti på motoren! Med til denne blender følger desuden en spatel samt en opskriftsbog.

Prisen for denne Magimix-blender alt inklusiv ligger på omkring 2000 kroner.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Blendere

Du kan læse på denne artikel, hvor vi har samlet test over de bedste blender på markedet i 2021, se vores tabel for at få et overblik over den bedste.

Vi har skrevet om nogle de punkter der er godt at overveje når man skal købe ny blender. Vi anbefaler at du lige tænker lidt over hvad netop dit behov er, og hvor meget du regner med at skal bruge din blender.

Blenderne er vurderet ud fra deres blenderegnskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

Kilder

Forbrugerrådet Tænk 🇩🇰

Det danske forbrugerråd udfører grundige tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter.

Der blev i testen lagt særlig vægt på blenderens evne til lave ensartede klumpfri smoothies, ligesom evnen til at knuse is blev vægtet højt. Af andre væsentlige kriterier kan nævnes brugervenlighed og støjniveau.

Samlet bedømmelse er vægtet således:

  • Blenderegenskaber: 50 %,
  • Brugervenlighed: 30 %,
  • Byggekvalitet: 10 %,
  • Støj: 10 %.

Testen er udført i samarbejde med den internationale testorganisation ICRT.

Der er dog også testet og vurderet på en lang række mere specifikke forhold. Du kan selv læse mere på https://taenk.dk/test/blendere, men for at læse det hele kræver det et betalt medlemskab. 

 

Råd & Rön 🇸🇪

Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön testede i 2013 et udvalg på 22 forskellige blendere. Testen er relativt nuanceret, opdelt i hovedområderne blendning, håndterbarhed, kvalitetsindtryk og lydniveau.

Hvert hovedområde er endvidere inddelt i en række mere specifikke underområder, og du kan se en specifik vurdering af hvert enkelt produkt. Du kan se hele Råd & Rön-testen online, men det kræver dog, at du er betalende abonnent.

 

Politiken. 🇩🇰

Den danske avis Politiken bragte i 2013 en artikel med test af 10 blendere i et bredt spektrum af priser og mærker. Testen blev udført i samarbejde med Christian Fentz og Martin Webb, som begge er uddannede kokke og desuden faglærere på Hotel- og Restaurantskolen i København.

De 10 blendere blev testet sammen med skolens elever, og resultatet viser, at de bedste blendere generelt hører til blandt de dyreste, men at prisen omvendt ikke altid er en direkte målestok for kvaliteten. Du kan læse hele artiklen på avisens hjemmeside, men det kræver dog, at du er abonnent.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK
98
KitchenAid Artisan K400 5KSB4026EBK
2939 kr 2995.67 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.