fbpx

(Maj 2021)

El ladcykel test 2021

I denne artikel finder du 9 El ladcykler, der klarer sig bedst i test og bedst blandt 89 anmeldelser.

Find den bedste El ladcykel

Står du og mangler den perfekte El ladcykel, så har du muligheden for at læse om 9 forskellige El ladcykler, som kan være den perfekte for dig. Vi giver dig både eksperternes anmeldelser, men også en pris vurdering af hver El ladcykel.

Vores test af El ladcykel giver et overblik over

 • De bedste El ladcykler på markedet i Maj 2021
 • Alle funktioner
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af El ladcykel

Bemærk, at vi ikke selv tester produkterne, men vi samler et overblik over andres test forsøg og anmeldelser af produkterne. Dermed er dette en guideline, så du som forbruger får et overblik over de forskellige typer af El ladcykler, samt priser.

[toc]
89 Anmedelser
9 Kilder
173 Timer
9 Produkter
Billigste
Amladcykler Superior Unisex
0
Amladcykler Superior Unisex


Pris: 12.899 DKK
0 Anmedelser

Topscore
Centurion Challenger E-Cargo 2021 Unisex
86
Centurion Challenger E-Cargo 2021 Unisex


Pris: 22.499 DKK
21 Anmedelser

Anbefalet
Classic Cargo Disc Bike Unisex
56
Classic Cargo Disc Bike Unisex


Pris: 15.999 DKK
14 Anmedelser

Liste over alle 9 El ladcykler

Denne liste giver dig et overblik over de El ladcykler der er på markedet lige nu. Toppricer scoren er givet til alle produkter ud fra nogle parameter, som er angivet tabellen nedenfor.

Sort By
RANK
PRODUKT NAVN
PRISER
TOPPRICER SCORE
15.999 kr.
56
#4
18.995 kr.
53
#5
12.899 kr.
00
#6
13.699 kr.
00
#7
17.999 kr.
00
#8
14.699 kr.
00
#9
41.999 kr.
00
Score

Hvordan bliver scoren beregnet?

Scoren tager højde for fire faktorer:

 • Brugeranmeldelser
 • Antallet af brugeranmeldelser
 • Ekspertanmeldelser
 • Prisen
Pris

Hvordan sammenligner vi priser?

Vi samler priser fra en række forhandlere, som både omfatter samarbejdspartnere som vi får kommission hos og webshops vi ikke har samarbejde med.

Sammenligning

Vi bestræber os på at lave en sammenligning af produkter, hvor sorteringen er unbiased. Dvs. vi ikke selv har indflydelse på den score, hver enkelt produkt har, men den bliver valgt ud fra objektive forudbestemte kriterier.

Sammenligning af Top 5

I dette afsnit finder du de El ladcykler der klare sig bedst i test og sammenligning. Hos Toppricer analysere og sammenligner vi en lang række af test og anmeldelser af El ladcykler fra forskellige eksperter. Ud fra dette afsnit vil du få overblik over de forskellige produkters individuelle specs.

Køb Nu Køb Nu Køb Nu Køb Nu Køb Nu
Score
86
(4.6)
21 anmeldelser
56
(3.0)
20 anmeldelser
56
(3.1)
14 anmeldelser
53
(2.9)
15 anmeldelser
0
(0)
0 anmeldelser
Pris 22.499 kr. 22.495 kr. 15.999 kr. 18.995 kr. 12.899 kr.
Ekspert Anmeldelse

Bedste El ladcykel test 2021

Drømmer du om at drøne afsted på cykelstierne, mens ungerne hygger sig i ladet foran? Så er en eldrevet ladcykel helt sikkert noget for dig.

En ladcykel er et fantastisk transportmiddel. Ikke kun til børnefamilier, men alle der ønsker et mere miljøvenligt alternativ til bilen eller den offentlige transport. Med en el ladcykel kommer du hurtigt frem, og du kan nemt transportere både børn og ting fra A til B.

Der findes både ladcykler med el og ladcykler uden el. Siden ladcyklen har fået motor på, er den blevet et yderst populært transportmiddel. En el ladcykel gør det nemlig hurtigt og nemt for dig at komme rundt, og så uden at du skal bakse afsted med al den ekstra vægt og få sved på panden. Med en el ladcykel kan du nemt transportere dine børn til og fra institution og skole, og drøne videre på arbejde, uden at møde op helt gennemblødt af sved.

Siden du er havnet på denne side, har du nok planer om at købe en ladcykel med el. Men det er sikkert svært at vælge – markedet er efterhånden ret stort, og der kommer hele tiden nye modeller og mærker af el ladcykler til. Derfor er det en god idé, at du danner dig et overblik over dit eller jeres behov. Og her hjælper vi dig godt på vej. I denne artikel kan du nemlig læse om alle de overvejelser, du bør gøre dig, inden du skal ud og købe en el ladcykel.

 

Hvad er en el ladcykel?

En ladcykel er en cykel, hvor der forrest er monteret et lad. Det kan være monteret som en del af stellet, eller monteret så det drejer sammen med styret, uafhængigt af stellet. De mest populære ladcykler i dag har et lad i form af en høj kasse, hvor der er sæder eller bænk, hvor børn og voksne kan sidde.

En el ladcykel er som navnet lyder en ladcykel med el. Det vil sige, at det er en ladcykel, der har en motor på. Med en motor bliver cykelturen med ladcyklen meget nemmere og hurtigere.

De fleste danskere kender sikkert den gode gamle christianiacykel, som har trillet rundt siden 1984. Dengang var ladet noget lavere, da cyklen primært skulle bruges til transport af gods. I dag findes den dog i flere forskellige modeller og størrelser. De har endda lavet en christianiacykel med el.

 

Sådan vælger du den rigtige el ladcykel.

Har du planer om at erhverve dig en el ladcykel, er der mange overvejelser, du bør gøre dig først. Der findes nemlig mange elcykler med lad på markedet, og derfor kan det være svært at finde den helt rigtige ladcykel, der passer til dig.

I bund og grund afhænger det af, hvad du skal bruge en el ladcykel til. Det kan også være, du har særlige præferencer i forhold til antallet af gear, og om ladcyklen skal have to hjul eller tre hjul. Du bør også stille dig selv det spørgsmål, hvor langt du har planer om at køre med ladcyklen? Og så skal du selvfølgelig overveje sådan noget som dit budget. Hvor meget må din el ladcykel koste?

Det er blot nogle af de ting, du bør overveje, inden du køber en el ladcykel. I det følgende går vi mere i dybden med de mange overvejelser, så du kan danne dig et overblik over, hvad du har brug for, så du hurtigt kan gå på jagt efter den helt rigtige ladcykel med el.

 

Behov –Hvad skal du bruge ladcyklen til?

Starter vi med at tage et kig på dit behov, så handler det i bund og grund om, hvad du skal bruge din eldrevne ladcykel til. Vil du bruge den til at transportere børn (eller voksne), eller skal den bruges til at transportere dagligvarer, møbler eller andet gods? Måske skal den bruges til lidt af det hele? I så fald skal du ud i en større investering.

Men har du kun brug for en lille ladcykel, der skal transportere eksempelvis dagligvarer, er der ikke nogen grund til at købe et stort monstrum af en ladcykel. Og så er der jo lidt penge at spare ved at vælge en lidt mindre model.

Skal du transportere børn, skal du selvfølgelig også tænke over, hvor mange børn der skal være plads til. Skal der kun være plads til to børn, er der ikke grund til at vælge en stor el ladcykel med plads til fire eller seks børn – medmindre der selvfølgelig skal være plads til legekammeraterne i ny og næ.

 

Distance

En anden ting du bør overveje, er hvor langt du har planer om at cykle på din el ladcykel. Det er vigtigt, fordi du selvfølgelig skal sikre dig, at du kan køre langt nok på en opladning. Og når det er sagt, er det også en god idé at overveje, fordi det selvfølgelig heller ikke er nødvendigt at betale ekstra for en cykel, der kan køre 60-80 km på en opladning, hvis du ikke skal køre så lange distancer i dagligdagen.

På den anden side er det også ærgerligt at risikere, at batteriet løber tør for strøm midt på en cykeltur, og du så skal bakse afsted med den tunge ladcykel og børn på et dødt batteri.

Derfor bør du danne dig et overblik over, hvor lange distancer din el ladcykel skal kunne klare. Har du langt til arbejde, og skal du aflevere og hente børn, så skal du selvfølgelig sikre dig, at batteriet kan klare den samlede distance – og gerne lidt til.

 

Omgivelser

En ladcykel kan godt føles som lidt af et monstrum at cykle rundt på – især i storbyen. Så når du skal tænke over, hvor meget plads der skal være i din el ladcykel, bør du også have dine omgivelser i baghovedet. Hvor har du planer om at cykle rundt henne? Skal du køre rundt i midtbyen er det måske godt at gå efter en lidt smallere ladcykel, der er nemmere at styre omkring i de små gader. Det er de færreste – hvis overhovedet nogen – gader eller cykelstier, der er lavet med plads til ladcykler i baghovedet.

Skal du derimod suse afsted på brede cykelstier, gør det ikke noget, at ladcykel fylder mere. Du bør også tænke over terrænet. Er det et kuperet og til tider ujævnt terræn, er det godt at gå efter en mere robust og terrængående el ladcykel.

 

Budget

Når vi skal ud at købe en ting som en el ladcykel, kommer vi ikke uden om prisen. El ladcykler er nemlig ikke i den helt billige ende af skalaen. Det er altså en større investering at købe en ladcykel med el. Og derfor er det selvfølgelig en god idé at du starter med at sætte et budget. Hvad må din el ladcykel koste?

Der er stor forskel på prisen på el ladcykler på det danske marked, og prisen har helt sikkert også noget at sige, hvad angår kvaliteten og funktioner mm. Generelt kan ladcyklerne inddeles i tre priskategorier:

 • Lav: 10-15.000 kr
 • Mellem: 15-25.000 kr
 • Høj: + 25.000 kr

Har du sat et budget kan du nemlig nemt sortere de alt for dyre modeller fra, hvis du vil styre uden om dem. Det gør det også nemmere for dig at søge frem til de ladcykler, der passer dit ønskede prisleje på nettet. Så gør op med dig selv, hvor meget ladcyklen må koste. Med et fast budget kan du også nemmere danne dig et overblik over, hvilke funktioner du eventuelt vil gå på kompromis med.

 

Motor, bremser og batteri

Når du vil købe en el ladcykel er det også en god idé at kigge på dens specifikationer – og her taler vi især om ladcyklens motor, bremser og batteri.

Du har måske hørt om, at motoren på en elcykel kan være placeret tre steder på cyklen. Hvis ikke kan du læse mere om det her [Intern link til el cykel tekst]. Der er nemlig en frontmotor, centermotor eller baghjulsmotor. På en ladcykel er der jo et lad ved forhjulene, og derfor er det ikke lige her, der er placeret en motor. Der er altså ikke en ladcykel med frontmotor. Men det er muligt at vælge en ladcykel med centermotor eller baghjulsmotor.

Hvilken motor der er bedst, er svært at sige – og ofte er det et spørgsmål om smag og behag. Derfor bør du altid prøve de forskellige ladcykler med el af, inden du beslutter dig for at købe en.

Der findes forskellige typer batterier til el ladcykler, så det kan være svært at vælge det rigtige. Det bedste valg er klart et litiumbatteri, da denne type ofte holder længere. De har ikke bare en bedre levetid, men klarer den også bedre på en opladning.

Ladcykler er tunge – og endnu mere, hvis de har motor på. Motoren og batteriet vejer nemlig en hel del. Hvis du så lægger det til et lad med børn eller gods, så er det altså en tung sag at cykle rundt på. Derfor kræver det også mere, når du skal bremse, og derfor bør du sikre dig, at ladcyklen har gode bremser. Her bør du gå efter en ladcykel med skivebremser, rullebremser eller tromlebremser.

 

Ekstra udstyr til el ladcyklen

Ligesom der findes mange forskellige el ladcykler, findes der også meget forskelligt tilbehør. Du kan selvfølgelig ikke cykle rundt med børnene i regnvejr uden et regnslag eller en kaleche til at holde dem tørre.

I nogle ladcykler er det også nødvendigt at tilkøbe ekstra bænke og seler, hvis der skal være plads til flere børn. Og du kan få hynder og babysæder, så de helt små kan være med. Så er ungerne også sikret en god og komfortabel tur.

Så når du skal ud at købe din ladcykel med el, skal du selvfølgelig have styr på, hvilket ekstra udstyr du har brug for. Og du bør tjekke op på, hvilket udstyr der allerede følger med elladcyklen, når du køber den. Nogle ladcykler har nemlig allerede en del tilbehør, der er inkluderet i prisen. Det kan også variere fra forhandler til forhandler.

 

Ladcykel med eller uden el

En ladcykel er en fantastisk investering – både med og uden el. Det kan dog være svært at beslutte, om man vil betale det ekstra for en motor. Er du i tvivl om, det giver mening at gå efter den dyrere el ladcykel, er der et par ting, du bør overveje. Hvor lang er din daglige rute? Hvor stor en belastning skal du cykle med? Og i hvor god form er du/har du nogen skavanker som dårlige knæ eller lignende?

Skal du cykle lange ture dagligt, kan det være rart at gå efter en ladcykel med el. Det samme gælder, hvis der skal være to børn i ladet, eller der skal være plads til en voksen, eller måske tunge ting. Har du en lang cykeltur med stejle bakker og kuperet terræn, vil en el ladcykel også være at foretrække. Også hvis du eksempelvis døjer med dårlige knæ, eller ikke er i den mest fantastiske form. For en ladcykel er tung at cykle med, og det kan være belastende for kroppen.

På mange måder er en ladcykel med el altså at foretrække. Men i bund og grund handler det om dit behov, og hvad du har planer om at bruge ladcyklen til. Måske kan du undvære motoren. Og måske er det bare rarest med den ekstra hjælp fra en elmotor.

 

Overvejer du en brugt ladcykel?

Elcykler og el ladcykler er ofte ret dyre, og derfor kan det for mange mennesker være en større investering. Derfor er der mange, der overvejer at købe en brugt el ladcykel. Og det er heller ikke nødvendigvis en dårlig idé – slet ikke i vores brug-og-smid-væk-kultur.

Køber du en brugt el ladcykel vil der ofte være penge at spare. Du kan dog sagtens risikere, at de penge du sparer, skal bruges på eventuel vedligeholdelse eller udskiftning af dele. Ofte er der tale om, at batteriet trænger til at blive skiftet ud. Det afhænger dog af, hvor meget ladcyklen har været brugt før, og hvor gammelt den og batteriet er.

Du bør også være opmærksom på, at der ved en brugt el ladcykel sjældent er nogen garanti tilbage. Det kan også være svært at teste, hvor godt batteriet er, inden du køber den bruge el ladcykel.

Når du har fundet en brugt ladcykel med el, du er interesseret i at købe, er der selvfølgelig et par ting, du skal være ops på. Først og fremmest prisen – er den usandsynligt billig, er der god grund til at være lidt mistænksom. Den lave pris kan nemlig godt skyldes en cykeltyv, der forsøger at komme af med ladcyklen i en fart. Ladcykler med el er nemlig i høj kurs hos cykeltyvene.

Af den grund er det også en god idé, at du tjekker op på ladcyklens stelnummer. Her er det en god idé både at kigge godt og grundigt på stelnummeret på cyklen, hvis du er taget ud for at se på cyklen – det kan være forfalsket. Du bør også tjekke op på stelnummeret hos politiet. Tjekker du op på stelnummeret undgår du både at købe en stjålet cykel, og du hjælper cyklen med at finde tilbage til sin ejer. Læs mere om, hvordan du sikrer din el ladcykel mod tyveri herunder.

 

Husk låsen, forsikringen og andre gode råd

Cykler, og især elcykler og ladcykler med el er i høj kurs hos cykeltyvene. Det er måske svært at forestille sig, at cykeltyve kan slæbe afsted med en stor og tung elladcykel, men det sker desværre ofte. De er nemlig så snu, at de smider ladcyklen i en varevogn og kører den afsted til et værksted, hvor de kan skære låsen af og give den et falsk stelnummer. Herefter sættes cyklen til salg gennem eksempelvis Den Blå Avis eller Facebook Marketplace.

Vi har samlet en række gode råd til, hvordan du passer godt på din elladcykel og undgår – eller om ikke andet mindsker risikoen for – at den bliver stjålet.

 

 1. Køb en kraftig, godkendt lås, samt en godkendt baglås til din el ladcykel. En kraftig kædelås eller endnu bedre en foldelås gør det sværere og derved mindre fristende for cykeltyven at gå efter din ladcykel.

 

 1. Lås altid cyklen fast. For så vidt det er muligt er det en god idé at låse din cykel fast til cykelstativer, stolper eller andre nagelfaste ting. Er det ikke muligt, bør du låse kæden fast gennem fordækket og stellet. Sætter du blot låsen fast på et af hjulene, kan cykeltyven nemt afmontere hjulet og smutte afsted med cyklen. Derfor bør du altid låse cyklen fast i stellet.

 

 1. Gør cyklen unik. Har du planer om at bruge elladcyklen i mange år, kan det være værd at overveje at give den et unikt og personligt særpræg. Det kan du gøre ved at male den med flotte farver og mønstre eller pynte den med klistermærker. Det gør den nemmere at genkende, og gør måske også, at en køber ikke vil være interesseret. Så har du ikke selv planer om at sælge den videre engang, er det værd at overveje.

 

 1. Tag batteriet med. Selvom det måske er tungt og besværligt at slæbe rundt på, så er din el ladcykel lidt mindre attraktiv for cykeltyven, hvis batteriet ikke er der.

 

 1. Stil cyklen et synligt sted. Hvis det er muligt, skal du stille cyklen et synligt sted, hvor der kommer mange forbipasserende. Det gør det sværere for tyven at stjæle cyklen uden at blive bemærket.

 

 1. Husk at gemme dine papirer. Sørg for at du har gemt din kvittering eller faktura, samt låsebevis på cyklen. Dit stelnummer står nemlig på låsebeviset, og det skal bruges, hvis din cykel skal meldes stjålet.

 

 1. Husk forsikringen! Når du har købt en dyr elcykel eller elladcykel er noget af det allervigtigste, at den er forsikret. Hos mange forsikringsselskaber er der en cykelforsikring med i indboforsikringen – den er dog sjældent høj nok til at dække en ladcykel. Derfor er det en god idé at tegne en udvidet dækning. Og så skal du som altid sørge for at have dit stelnummer, og sørge for at cyklen er låst forsvarligt, så forsikringen dækker. Nogle forsikringsselskaber kræver nemlig, at cyklen er låst med to godkendte låse.

 

Sådan passer du godt på din el ladcykel

For at passe godt på din ladcykel og forlænge levetiden, er det ikke bare vigtigt, at den er godt sikret mod tyveri. Det er også nødvendigt at vedligeholde og rengøre den. Du kan heldigvis klare det meste selv, men det er altid en god idé at smutte forbi et cykelværksted, når det er tid til service.

Cykelværkstedet kan tjekke alle ladcyklens dele igennem for slid, revner og løse dele. De tjekker dæktrykket, bremser og motor. Så ved du at alt er i orden, eller om noget trænger til at blive udskiftet. Det er derfor vigtigt at tage din elladcykel til service ind imellem.

 

Rengøring af din ladcykel

Hvis du gerne vil forlænge levetiden på din ladcykel, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at rengøre den jævnligt. Det kræver heldigvis ikke det helt store – og nej, kast dig endelig ikke ud i at bruge en højtryksrenser, da det kan skade cyklens lakering.

I stedet kan du blot vaske cyklens stel med en svamp. Det er en god idé at bruge et bilvaskemiddel til, da det er beregnet til den type lakering, der også er på cykler. Cyklens tandhjul og kæde bør derimod få en tur med et affedtningsmiddel, som kan opløse skidt og snavs.

Herefter bør du smøre alle de bevægelige dele på cyklen med et smøremiddel – eventuelt som spray. Og så skal kæden have en omgang kædefedt eller olie beregnet til cykler. Og nu vi taler om cykelkæden, så er det selvfølgelig en god idé at smøre den én gang om måneden sommerhalvåret – dvs. fra forår til efterår. Og i vinterhalvåret bør du smøre én gang om ugen.

 

Sådan passer du på batteriet

Når det gælder batteriet til din el ladcykel, er det altid en god idé, at du passer godt på det. På den måde kan du forlænge batteriets levetid. Det vigtigste er først og fremmest at:

 • Du aldrig kører batteriet helt fladt
 • Du ikke udsætter det for frost eller ekstrem varme
 • Du sørger for at lade det op med jævne mellemrum, især hvis du ikke bruger cyklen

 

Hvis du ofte kommer til at køre batteriet helt fladt – altså så det løber tør for strøm, så vil det med tiden miste kapaciteten. Det samme sker, hvis du ikke bruger batteriet ofte og glemmer at lade det op. Derfor anbefales det, at du lader batteriet op mindst én gang om måneden, gerne oftere, hvis der er perioder, hvor du ikke bruger det.

Det anbefales også, at du er påpasselig med batteriet i forhold til ekstreme temperaturer. Er batteriet ude i frost i længere perioder, vil cellerne med tiden dø, og derved forringes batteriets kapacitet. Derfor bør du altid huske at tage batteriet med indenfor om vinteren og i voldsomt vejr.

Det er nemlig en virkelig god idé at passe på batteriet til el ladcyklen, da det netop er en af de dyreste dele på cyklen.

 

Er der nogen el ladcykel tilbud?

Det er desværre ikke særligt tit, der er tilbud på ladcykler eller el ladcykler. Ofte er der også ventetid på leveringen af ladcykler, da de er så populære. Især el ladcykler som Babboe er der lang ventetid på. Hvilken.dk [link] nævner også, at de eksempelvis hos COOP hurtigt melder udsolgt. Dog nævner de også, at der ind imellem kan være tilbud hos eksempelvis Bilka eller Wupti.

 

Kan jeg købe en el ladcykel på afbetaling?

Flere forhandlere er også begyndt at tilbyde el ladcykler på afbetaling. De ved godt, at det er en stor udgift lige nu og her for mange mennesker, og derfor kan det være en fordel at kunne købe ladcyklen på afbetaling. Hos flere forhandlere tilbyder de afbetalingen rentefrit i det første stykke tid, men sørg selvfølgelig altid for at læse reglerne og vilkårene op.

Som noget nyt har Fri BikeShop også gjort det muligt at få en el ladcykel med deres Fri BikeSMART aftale, hvilket også giver mulighed for fri service i tre år. De fører dog kun udvalgte modeller af el ladcykler, så vær opmærksom på, at du måske ikke finder lige den ladcykel, du har udset dig.

 

Tag en prøvetur på en el ladcykel

Det er svært at finde den helt rigtige el ladcykel, og er du stadig i tvivl, kan det være en fordel at tage en prøvekørsel hos en forhandler. Eksempelvis har Babboe showrooms i de større byer, hvor det er muligt at prøve deres Babboe ladcykel. Ellers kan du også tage et smut forbi forhandlere af el ladcykler og prøve deres forskellige modeller.

Med en prøvetur kan du finde ud af, hvordan ladcyklen er at køre på, så du ved, om den er noget for dig. Det kan nemlig godt være svært at køre på en ladcykel, og måske skal du næsten lære at cykle på ny, når du skal lære at styre den. Derfor vil vi råde dig til at prøve lidt forskellige el ladcykler, før du køber en.

Kilder

Det er altid en god idé at researche markedet og forskellige tests, inden du går ud og køber en ladcykel med elmotor. Til denne artikel har vi taget udgangspunkt i følgende kilder:

 

Hvilken.dk (2021)

Hvilken.dk har lavet en test af eGo el-ladcykel, som er en af de billigere modeller. Dertil kommer de også med anbefalinger til et bredt udvalg af ladcykler med motor i varierende prisleje. Her nævnes især Babboes el-ladcykler som nogle af de gode på markedet, om end prisen er i den høje ende.

 

Bedste 10 (2021)

Testsiden Bedste 10 har også en fin test af el ladcykler, hvor de kommer med 12 bud på rigtig gode el ladcykler. Ladcyklerne kan være lidt ældre modeller, der er testet et par år tilbage, men artiklen er senest opdateret i januar 2021. Her nævnes blandt andet Winther Kangaroo Luxe som testvinder, mens Bergamot E-Cargoville LJ 70 også er kåret som ”bedste køb”. Også de danskproducerede AMLadcykler nævnes i flæng i denne test.

Se også

Soundbar test

Hvad er en soundbar? Før vi giver os i kast med at anmelde og sammenligne soundbars, er det måske en god idé at starte med at give en kort indføring i, hvad en soundbar i grunden er. En soundbar er en kompakt højttaler, der nogle gange har en indbygget subwoofer, som kan ligge foran fjernsynet […]

Højtryksrenser test

Hvordan virker en højtryksrenser? En højtryksrenser er en maskine, som du kan bruge til rengøring af udendørsarealer og -genstande såsom havemøbler, køretøjer, bygninger og meget mere. I den forbindelse bliver en vandstråle pumpet ud med et højt pumpetryk, som spuler det område, du vender den mod. Højtrykket opstår gennem en pumpe, der bliver drevet af […]

Mikrobølgeovn Test

Hvordan virker en mikrobølgeovn? Det første spørgsmål, du måske stiller dig selv, er, hvordan en mikrobølgeovn i det hele taget virker i praksis. Det kan være en relevant indsigt, når du på baggrund af de pågældende modeller i vores mikrobølgeovntest skal sammenligne specifikationer og effektivitet. Mikrobølger, der rammer vandmolekylerne i maden Det er ikke alle, […]

Massage Pistol Test

Massagepistol Er du træt af ømme muskler? Og trænger du til en lindrende og dybdegående massage? Så er en massagepistol eller massage gun et oplagt valg. Massagepistoler er for alle. Uanset om du er sportsudøver, om du bare træner i ny og næ, eller du er træt i kroppen af hjemmearbejde, kan du komme til […]

Tablet Test

Find den bedste tablet Mangler dine børn underholdning til sommerferien, er du selv blevet træt af at læse nyheder på en lille mobilskærm, eller savner du en fuldgod erstatning for din gamle pc? Der er grunde nok til at anskaffe en tablet – uanset om der skal spilles, læses eller ses film. Lad os hjælpe […]

Vakuumpakker Test

Find den perfekte vakuumpakker Udnyt pladsen i din fryser optimalt, få råvarerne til at holde længere, og tilbered lækre og saftige retter med sous vide. En vakuumpakker kan tjene mange formål, og den praktiske maskine er et sikkert hit i det moderne køkken. Ved at fjerne luften fra dine fryseposer, kan du få plads til […]

Badevægt test

Bedste Badevægte i test Badevægte kommer i dag i mange forskellige prisklasser og former og med mange forskellige funktioner. Ikke nok med at fortælle dig hvad du vejer, så kan mange badevægte også fortælle dig din BMI, hvor stor en del af din vægt der er henholdsvis fedt, muskler og knogler, og sågar om du […]

Affugter Test

Affugtertest – hvilken affugter er bedst i test? Har du brug for en affugter til hjemmet? Med denne affugtertest kan du få skabt et samlet overblik over, hvilken affugter der er den rette for dig. Hvis du vil sikre dit hjem et optimalt indeklima, er en affugter en kæmpe hjælp. Det smarte ved en affugter […]

Hvem har skrevet denne artikel

×
Centurion Challenger E-Cargo 2021 Unisex
86