TEST: De Bedste Glattejerne i test 2024

Se alle Glattejerne i testen
144155 Anmeldelser
56 Produkter
51 timer Tid brugt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

80
Remington S1450 Remington S1450 Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
149 kr. 157.75 kr.
98
Remington Ceramic Glide 230 S3700 Remington Ceramic Glide 230 S3700 Læs mere om produktet
  • Bedst i test
244 kr. 259.75 kr.
96
Cloud Nine Wide Iron Cloud Nine Wide Iron Læs mere om produktet
  • Premium valg
1749 kr. 1799.67 kr.

Hvilket Glattejerne mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Glattejerne.

#1
cloud nine
94
#2
Philips
92
#3
Ultron
90
#4
Beurer
71
#5
Schwarzkopf
62

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Hvordan finder man det bedste glattejern?

Står du og mangler et glattejern, kan det være lidt af en jungle at finde ud af, hvad du skal vælge. Der findes nemlig så mange forskellige glattejern på markedet, at det kan være svært at beslutte, hvilket et der er det bedste køb for dig.

Der er flere forskellige ting, du bør være opmærksom på, inden du kaster dig ud i at købe et glattejern. Men hvilke ting er det? Når først du kender til de forskellige faktorer, er du klædt på til at tage det perfekte valg, når du skal købe det bedste glattejern for dig.

Hvad er et glattejern?

Navnet glattejern siger stort set det hele. Du bruger nemlig et glattejern til at glatte dit hår. Et glattejern består af to varmeplader, som du skal klemme sammen om dit hår. Derefter skal du trække håret gennem de to varmeplader. Har du for eksempel fald eller krøller i håret, kan du glatte dit hår, så det bliver helt lige ved hjælp af et glattejern.

Du kan dog bruge et glattejern til mere end blot at glatte hår. Hvis du ikke har et krøllejern, kan du også vælge at bruge dit glattejern til at lave flotte krøller. Det er altså både praktisk og funktionelt at have et glattejern derhjemme.

Hvilke typer glattejern findes der?

Det ville være så meget nemmere at vælge et glattejern, hvis et glattejern bare var et glattejern. Men sådan forholder det sig ikke, og det er der visse fordele ved.

Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke typer glattejern der findes. Efterfølgende vil du nemlig bedre kunne finde ud af, hvilket glattejern der er bedst for dig. Det kan hjælpe dig i din jagt efter den helt rigtige model.

Det keramiske glattejern

Keramiske glattejern er yderst populære på grund af, at disse modeller kan købes til en god pris.

Når du glatter hår med denne type glattejern, kan det foregå ved en lavere temperatur, hvilket tilgodeser personer med alle hårtyper. Dog er et keramisk glattejern særdeles velegnet til et fint og naturligt glat hår eller et let bølget hår.

Mange keramiske glattejern gør brug af en ion-teknologi. Ved hjælp af denne teknologi bliver dit hårs positive ioner udlignet af de negative ioner. Det gør, at dit hår bliver skinnende, så lyset reflekterer i det.

Glattejern med turmalin

Et glattejern med turmalin indeholder nogle små krystaller. Disse krystaller har et indhold af mineraler, som hjælper med at glatte håret ud. Derudover skærmer de også for den høje temperatur.

Sådan et glattejern er utrolig effektivt, da du typisk kun skal glatte hver hårtot en enkelt gang. Dit hår bliver desuden skinnende og meget glansfuldt.

Glattejern med en belægning af titanium

Det kræver enormt meget af et glattejern at transformere krøllet hår til glat hår. Hvis du har krøllet hår, der skal glattes, bør du derfor vælge et glattejern med en titaniumsbelægning. Dette glattejern sørger nemlig for, at du får et fladt og glansfuldt hår, når udgangspunktet er krøllet hår.

Glattejern med en titaniumsbelægning på pladerne er altså især gode til dig med krøllet hår. Det kræver en del at udglatte krøller i forhold til naturligt glat hår, hvorfor det er vigtigt med det rette glattejern. Titanium er det eneste metal, som giver både fladt og glansfuldt hår, hvis du har krøller.

Glattejern med nano

Det kan være en god idé at købe et glattejern med nano i og med, at denne teknologi hjælper med at holde på den fugt, som dit hår har helt naturligt.

Ved at bevare fugten i dit hår kommer det til at se mindre tørt ud. I stedet ender du med mere glansfuldt hår. Frisuren og din hårfarve vil desuden holde i længere tid. Desuden kan sådan et glattejern være med til at give mere volumen til din hårpragt.

Sådan finder du det bedste glattejern

For at finde det bedste glattejern bør du kigge nærmere på dets funktioner og overveje, hvilke af disse du har behov for. Endnu en vigtig faktor, du bør tage med i dine overvejelser, er, om dit budget hænger sammen med glattejernets pris. Glattejern findes i flere forskellige prisklasser, men sommetider kan det være en fordel at spare sammen til en kvalitetsmodel.

Glattejernets vægt og størrelse

Vægten og størrelsen er sikkert ikke det første, du kigger på, når du skal købe et glattejern. Ikke desto mindre er det meget vigtige faktorer.

Størrelsen skal passe til din hårtype, hårlængde m.m., mens vægten er altafgørende for, hvor behageligt det er at bruge glattejernet. Jo mindre glattejernet vejer, desto nemmere er det nemlig at arbejde med uden, at du bliver træt i armene.

Glattejernets temperaturer

Det er også vigtigt for dig at finde ud af, om du ønsker et glattejern, hvor du har mulighed for at indstille temperaturen eller ej. Har du behov for, at temperaturen kan indstilles, skal du ligeledes tænke over, hvor mange temperaturindstillinger der er det mest optimale for dig.

Glattejernets ledningslængde

Det kan ydermere være en god idé at have ledningslængden in mente. Det er særdeles vigtigt, hvis stikkontakten, du skal bruge, sidder langt fra dit spejl. Du kan finde glattejern med en ledningslængde på eksempelvis 3 meter. Herved kan du nå hele vejen rundt om dit hår uden problemer.

Glattejernets opvarmningstid og autosluk-funktion

Er du en utålmodig sjæl, der bare skal kunne glatte dit hår, så snart du har brugt din føntørrer? Så bør du tage et kig på et glattejerns opvarmningstid. Den kan nemlig eksempelvis svinge fra 15 sekunder til 1 minut.

Derudover bør du altid vælge et glattejern med en autosluk-funktion, da du derved ikke skal bekymre dig alt for meget, hvis du glemmer at slukke for det. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være en stor forskel i forhold til, hvor mange minutter der går, før glattejernet slukker automatisk.

Dit glattejerns funktioner bør matche dit behov

Som sagt kan det være svært at vælge et glattejern frem for et andet. Du bør dog altid sikre dig, at glattejernets funktioner matcher dine behov så meget som muligt. Ellers bliver du ikke glad for det.

Inden du vælger et glattejern, er det vigtigt, at du ikke bare køber det ene og alene på grund af designet. Designet skal gerne akkompagneres af de funktioner, som du og dit hår har brug for. Er det ikke tilfældet, bliver det ikke en god oplevelse, når du får dit glattejern i hånden.

98
Remington Ceramic Glide 230 S3700
96
Cloud Nine Wide Iron
80
Remington S1450
Tilføj Produkt
Pris244 kr1749 kr149 kr
Egenskaber Automatisk sluk funktion, Hurtig opvarmning, Inkl. opvaringstaske, Ionisk teknologi, Keramik, Pladelås, Roterende ledning, Tænd/sluk knap, Universalspænding Hurtig opvarmning, Inkl. opvaringstaske, Keramik, UniversalspændingHurtig opvarmning, Keramik, Kølig spids, Tænd/sluk knap, Universalspænding
Opvarmningstid 15 sec 20 sec 30 sec
Auto-sluk funktion 60 min--
Minimum temperatur 150 °C 100 °C-
Maksimum temperatur 230 °C 200 °C 215 °C
Varmeindstillinger85-
Farve Sort, Sølv Sort Sort
Strømkilder Ledning Ledning Ledning
Ledningslængde- 260.0 cm 180.0 cm
Længde- 26.0 cm-
Vægt-500 g-
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Remington Ceramic Glide 230 S3700
98
Remington Ceramic Glide 230 S3700
244 kr 259.75 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.