TEST: De Bedste Kaffekværn i test 2024

Se alle Kaffekværne i testen
54492 Anmeldelser
51 Produkter
88 timer Tid brugt
Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

87
Esperanza EKC001 Esperanza EKC001 Læs mere om produktet
 • Elektrisk kaffekværn
 • 50g kapacitet
 • Simpel og funktionel
112 kr. 125.67 kr.
97
Comandante C40 Nitro Blade Comandante C40 Nitro Blade Læs mere om produktet
 • Justerbar formalingsgrad
 • Manuelkværn
 • Bedst i test
1549 kr. 1679.00 kr.
95
Eureka Mignon Specialita Eureka Mignon Specialita Læs mere om produktet
 • Premium valg
2999 kr. 3251.80 kr.

Bedste Kaffekværn
under 1000 kr.

Top 3

Hvilket Kaffekværn mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Kaffekværn.

#1
Comandante
97
#2
Smeg
96
#3
1Zpresso
96
#4
Sage
95
#5
SEVERIN
94

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Find den perfekte kaffekværn

En kop kaffe er en af de ting der kan samle folk om bordet, og er noget af det, som vi danskere drikker allermest af. Det drikkes morgen, middag og aften. Til vigtigt møder og hyggestunder. Det er derfor essentielt, at den kaffe du selv skal brygge til dig selv og dine  gæster er god. For at sikre en god kaffe, er en af de vigtigste ting have en god kaffekværn., Så kaffen får en god smag med en ordentlig aroma.

Hvis du har smagt en kaffe på en kaffebar, har du lagt mærke til at denne form for kaffe smager bedre end så mange andre steder. Dette  skyldes at kaffebønnerne blive kværnet før brug. Måske har du også fået øjnene op for dette, og tænkt at du selv vil igang med dette. For at kunne dette er nødvendigt med en kaffekværn.

Til at hjælpe dig med hvordan du finder den perfekte kaffekværn til dig, om du så bruger stempelkande, filterkaffe eller noget helt tredje vil denne guide gennemgå det vigtigste. Fra hvilken type kaffekværn du skal vælge til hvordan du skal bruge den. Da der nemlig er mange forskellig typer af kaffekværne på markedet. Men inden der kigges på typer af kaffekværne, skal der ses på hvordan kaffekværnen virker og hvilke blade man kan få til kaffekværnen. 

Hvordan fungerer en kaffekværn

En kaffekværns formål er at male dine kaffebønner, så de smager helt perfekte og får den rigtige aroma frem når du skal lave din kaffe. Når du skal kværne kaffebønnerne findes der to forskellige metoder af blade til at kværne bønnerne. Den ene metode er med keramiske blade, mens den anden metode er med stålblade. 

Kaffekværne der benytter sig af stålblade, er normalt den klart billigste af de to. Dette skyldes at stålblade hovedsageligt kun kan bruges, hvis du skal lave filterkaffe. Grunden til at stålblade næsten kun bruges til filterkaffe, skyldes at stålbladene ikke kan male kaffe fin nok til, hvis du skal lave espresso eller de andre kaffe typer, som laves ud fra en espresso.

De keramiske blade vil typisk være på de lidt dyrer kaffekværne. Grunden til dette er at den netop kan male kaffebønnerne fine, til hvis du ønsker at få en stempelkande kaffe eller espresso. Der er desuden mulighed for at kunne justere på finheden af den malede kaffe, så du kan lave forskellige former for kaffe, samtidigt med at de keramisk blade altid kommer i topkvalitet.

Den sidste ting ved de keramiske blade, er at de er utrolig nemme at rengøre. Dette er med til at sikre at kaffe ikke bliver overophedet ved malingen af kaffebønnerne, hvilket giver kaffe en ikke ønsket brændt smag, og som kan være et problem ved kaffekværne med stålblade.

For at opsummere mellem de to bladtyper så vil de kemiske blade være at foretrække, men hvis du kun laver filterkaffe, vil du også kunne bruge stålblade og spare penge den vej. I forhold til prisniveauer på kaffekværne vil det gennemgås senere, men nu skal de forskellige typer af kaffekværne vurderes.

Elektriske eller manuel

Indenfor kaffekværne kan du få både manuelle altså med håndkraft og elektroniske. Begge maler kaffebønner til kaffe, om det så er filterkaffe eller stempelkaffe.

Den elektriske kaffekværn er den hyppigst brugte og mest udbredte på markedet. Den er utrolig nem at betjene. Du indstiller bare på den kværningsgrad, som du ønsker at få. Derefter trykker du på en knap for at starte, og kaffekværnen klarer resten. Kort tid efter står du med friskmalet kaffebønner, der kan laves til morgenkaffe. Dette sikrer også en stor ensartethed på den form for kaffe du får, da det altid er den justerede kværningsgrad der bliver den endelige resultat. 

Den manuelle fungerer ved at der er en hånddreven kværn. Jo mere du dreje på denne kværn, jo finnere malet kaffebønner opnår du. Denne metode er noget mere gammeldags og traditionel, det larmer derudover også en del, og vil derfor nok kun være til dig der kan se charmen i denne måde at male kaffebønner på. 

For at give et indblik i hvilken type af  kaffekværn der passer til dig, er det nødvendigt at se på dit behov. Dette punkt vil blive gennemgået som det næste.

Behov

Når du skal vælge hvilken kaffekværn du skal købe, er noget af det vigtigste du skal se på dit behov. For at kunne finde frem til den bedste kaffekværn til dig, er det nemlig essentielt at den dækker dine behov.

Noget af det første skal tænke over er, hvilken type kaffe du drikker. Er du typen der mest drikker stempelkaffe, filtre kaffe, espresso eller noget helt fjerde. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken kaffekværne du får i forhold til, hvilken kaffe du skal lave. Du kan som tidligere skrevet nemlig få kaffekværne som specifikt maler kaffebønnerne, dette kaldes en espressokværne. Denne kværningsgrad vil kaffekværne, som kaffemøllen ikke kunne lave, da den ikke maler kaffebønnerne ligeså fint. I forlængelse af dette er det altså vigtigt at du har styr på, hvilken kværningsgrad din kaffe skal laves på.

Kværningsgrad betyder betyder hvor fint eller groft kaffebønnerne bliver malet. Hvor fint kaffebønnerne er malet afgørende for, hvor stor en overflade der berøres af vand under brygning. Denne berørelse med vand kaldes ekstraktion. Fint malet kaffebønner vil have hurtig ekstraktion, hvorimod groft malet kaffebønner vil have en langsommer ekstraktion. Når du brygger kaffe, er det optimalt at ramme et punkt, hvor kaffen hverken bliver over- eller underekstraheret.

Når kaffen er underekstraheret er enten groft hakket kaffebønner eller for hurtigt brygget, dette vil give kaffen en sur eddike lignende smag. Overekstraheret kaffe derimod vil enten være for fintmalet eller brygget for langsomt, dette vil give kaffen en bitre smag.

For at give en ide til kværningsgraden i forhold til brygningsmetoden, så kan du tage udgangspunkt i denne illustration, med en rangering fra 1-10. Hvor 1 er mel, mens 10 er kokos. Espresso vil være mellem 2-3, aeropress 3-4, filterkaffe 5-6, chemex: 7-8 og 

stempelkandekaffe 8-10.

Den næste ting du skal have i mente, når du skal erhverve en kaffekværne er, hvor meget du går op i din kaffe. Er morgenkaffe og smagen af god kaffe generelt noget af det vigtigste for at din hverdag kan fungere. Så vil det være en god ide også at købe en kaffekværn der matcher denne entusiasme. Dette gør samtidigt også at du vil kunne eksperimentere med forskellige kværningsgrade på din kaffe, for at komme frem til lige præcis den kop kaffe som du ønsker.

Er du derimod lidt mere ligeglad med smagen og aromaerne på din kaffe, men drikker det mere fordi du synes det smager godt og er nødvendighed. Så giver det måske ikke mening at erhverve sig en dyr kaffekværn, hvis du dybest set er ligeglad med de forskellige aromaer der er i de forskellige typer af kaffe.

Dette fører naturligt videre til om du er helt grøn på området indenfor kaffe, eller om du er erfaren. Er du helt grøn indenfor området indenfor kaffe, vil det på trods af din motivation for at lære mere om kaffe generelt, ikke give så meget mening at erhverve sig den dyreste kaffekværn på markedet.

Men istedet starte med en lidt billigere kaffekværn, og i takt med at du får mere erfaring og blod på tanden købe en dyrer kaffekværn. Er du istedet meget erfaren, og søger at smage nogle nye aromaer i din kaffe, vil kaffekværnen være et godt sted at kunne eksperimenter med en kvalitets kaffekværn. 

En anden ting der også er vigtigt at kigge på er hvor mange du skal male kaffe til. Er i mange mennesker der skal have kaffe på samme tid, er det en god ide at købe en kaffekværn der kan lave kaffe til flere personer på engang. Er det i stedet kun dig og eventuelt din partner eller rumbo, er kapaciteten på din kaffekværn lidt mere ligegyldigt. I forhold til kapacitet på kaffekværnen, ville dette blive uddybet senere.

Den sidste ting at se på er dit budget. Du er nødt til at have en ide om, hvor mange penge du vil bruge på en kaffekværn. Til at give en ide omkring de forskellige prisklasser indenfor kaffekværne, vil det blive gennemgået som det næste.

Kapacitet

Et vigtigt element ved din kaffekværn er mængden af kaffebønner, og malet kaffe der kan være i din kaffekværn. Bor du sammen med mange andre, der også skal have nymalet kaffe, er det en god ide at din kaffekværn, har en stor kapacitet, så den ikke skal sættes i gang flere gange.

Drikker du derimod meget kaffe i løbet af en dag, og ikke magter at skulle putte kaffebønner i hver gang, vil det også være en god ide at din kaffekværn har en stor kapacitet. Da du dermed slipper for at skulle fylde nye kaffebønner i, hver gang du skal have en kop kaffe. 

Design og størrelse

Da kaffekværnen typisk vil være noget du gør brug af hver dag, vil det være nemmest at have den stående på køkkenbordet. Grundet denne position i hjemmet, betyder det også at der er nogle krav til designet på kaffekværnen. Derfor er det vigtigt at din kaffekværn ser præsentabel ud, så du ikke skal pakke den væk, hver gang du får gæster. 

Den anden ting er størrelsen. Når man har en kaffekværn, har man også en kaffemaskine. Derfor er det vigtigt at se på hvor stor din kaffekværn er, da det ellers kan komme til at virke lidt kluntet med en stor kaffemaskine og kaffekværn ved siden af hinanden.

Watt

Watt på din kaffekværn giver en god ide om motorens styrke, og hvor store mængder kaffe en kaffekværn kan klare. Når det kommer til watt på de elektriske kaffekværn vil det typisk være mellem 140 og 280 watt. Er din kaffekværn under dette, vil den selvsagt ikke kunne klare så store mængder kaffebønner af gangen. 

Ekstra ting 

Udover alle disse ting, kan du også få nogle ekstra ting med til din kaffekværn, som kan gøre livet letterer. Det første er en kaffemaskine med indbygget kaffekværn, hvilket faktisk ses meget hyppigt.

En anden ting er en automatisk slukke funktion, der kan være smart hvis du er meget glemsom. Du kan også få en timer, der giver dig den ønskede mængden i forhold til din kop størrelse, dette kan også gøres med kværningsgraden. Den sidste ting er skridsikre fødder, som sikre at kaffekværnen ikke kommer uheldigt afsted, hvis du skulle være klodset. 

Prøv dig frem

Efter denne lange gennemgang bør du være klædt på til at have en ide om, hvilken kaffekværn det passer bedst til dig.

Men da kaffe er en meget personlig ting, og vi alle besidder forskellige smagsløg, vil det anbefales at du, hvis det er muligt prøver at smage forskellige typer af kaffe lavet af forskellige kaffekværne. Dette kan være ved venner eller i butikken, hvis det er muligt. Derudover er det også en god ide at teste på forskellige typer af kværningsgrader på din kaffekværn, for at kunne komme frem til den perfekte kaffe til dig. 

Typer af kaffekværne

Der findes utrolig mange forskellige typer af kværne med forskellige priser, og nogle er endda med håndkraft mens andre er elektronisk. På trods af dette findes der overordnet set kun tre forskellige typer af kværne, disse er kaffemøller, kaffekværne og espressokværne. Disse har hver deres fordele og ulemper, afhængigt af hvad du er på udgik efter i din kaffekværn.

Kaffemølle

Den første type er kaffemøllen minder i udseende om en mini version af en blender. Den har en skål til kaffebønnerne, med blade i bunden, der maler bønderne. Fordelen ved kaffemøllen er at de er små og kompakte, så de derved er lette at have med rundt, hvilket også gør kaffemøllen billig. Ulempen ved kaffemøllen er at de ikke opnår en jævn kværningsgrad. Med dette menes der at når kaffebønnerne males, så opnår de ikke den samme størrelse.

Hvorfor dette er et problem vil blive uddybet senere, men kort sagt gør de at nogle kaffebønder bliver overekstraherede og andre underekstraherede, hvilket giver en dårlig smag til din kaffe når den brygges. Hvis du ender med at købe en kaffemølle, og gerne vil undgå ovenstående, vil det være en god ide at ryste kaffemøllen under kværning, da det gør kværningen mere jævn. 

Kaffekværn

Den næste type er kaffekværnen. Der en smule større en kaffemøllen og besidder to beholdere. Den beholder i toppen er til bønner og beholderen i bunden er til den formalede kaffe. I midten mellem de to beholdere vil der være to knive, som kaffebønneren løber igennem og bliver lavet til malet kaffe. På disse to knive vil du kunne justere på, hvor tæt de skal være på hinanden, jo tættere de to knive er på hinanden, desto finere bliver kaffen. 

Fordelen ved kaffekværnen er at kaffe får en mere jævn kværningsgrad, hvilket giver en bedre kaffe. At kværningsgraden er så jævn, gør også at sikre at få det samme resultat hver gang du skal kværne kaffe. Derudover kan du også nemt justere bladene, alt efter hvilke type af kaffe du skal have om det er stempelkaffe, filterkaffe eller noget tredje.

Ulempen ved kaffekværnen er at den er dyrer og størrer, derfor vil det kunne skræmme nye kaffeentusiaster væk, som er vant til kaffemøllen. Dog vil kaffekværnen give det bedste resultat, i forhold til at give dig en god kop kaffe. 

Espressokværn  

Den sidste type af de tre kaffekværne er espressokværnen. Denne type er, som navnet også antyder, til at lave espresso. Da espresso som kaffetype skal laves af  meget fint malet kaffebønner, er der derfor mange kaffekværne, som ikke kan både lave til stempelkaffe og espresso. Da kværningsgraden er meget essentiel for en esprosso, kan du også justere meget specifik på espressokværnens kværningsgrad. Er espresso dit primære kaffevalg, vil det derfor være en fordel for dig at anskaffe en espressokværn, for at få mest ud af din espresso.

Valg mellem de tre kaffekværne

For at give en hurtigt opsumering af de tre kaffekværne, så vil kaffemøllen og kaffekværnen være de mest primært benyttet, hvorimod espressokværnen vil mere være nichebetonet. Med det menes at vælger du espressokværnen, vil du gå efter at få den ypperste smag frem i din espresso, og espresso vil være dit foretrukne kaffevalg.

Kaffemøllen og kaffekværnen kan male kaffebønner til flere forskellige kaffetyper. Kaffemøllen vil være det billige valg af de to, og vil også være det dårlige valg. Men er du ny indenfor maling af kaffe, vil det måske være en god start.

Kaffekværnen vil give dig en bedre kaffe, hvor du kan lave flere forskellige typer af kaffe. Den vil samtidigt være lidt dyrer, men vil også give din en bedre malet kaffe.

En anden smart ting du kan få til din kaffekværn er at du kan købe den så den er automatisk. Dette til blive set på nu.

Prisklasser

I forhold til dit budget, skal du gøre op med dig selv hvor meget du gerne vil give for en kaffekværn. Da kaffekværne kommer i mange forskellige modeller med hver deres kvaliteter, er der også stor forskel på prisen.

Du kan købe en kaffekværne i prisniveauet mellem 250 kroner op til over et par tusind kroner, alt afhængig efter dit behov. Dette prisniveau er så delt ind efter, hvor gode de forskellige kaffekværne er. Helt overordnet kan man dele kaffekværne ind i tre forskellige prisklasser de billige, dem i midten og de dyre. 

De billige

Prisniveauet for de billige er omkring 250-500 kroner. I dette prisleje kan du få en udmærket kaffekværn, du kan både få manuelle og elektroniske kaffekværne.

Dem i midten

I dette prisleje vil du typisk skulle give mellem 450 og 1000 kroner. Det er i dette prisleje at du som kaffeentusiast begynder at gøre lidt mere ud af din kaffe. I denne prisklasse er efterhånden de fleste kaffekværne automatiske, men du vil også godt stadig kunne få manuelle, som på levere et bedre resultat end de automatiske

De dyre

Når det kommer til de dyre kaffekværne, så er du nået op i en liga, hvor du tager din kaffe meget seriøst, og gør alt for at få den bedste smag frem. Disse kaffekværne koster typisk fra 1000 kroner og opefter. I forhold til maling af kaffebønnerne, så får du uden tvivl det bedste resultat i denne prisklasse. I dette prisleje er kaffekværnen meget godt bygget og kan male kaffebønnerne utrolig hurtig.

Lav kaffe lige efter kværning

Hvis du vil have det fulde ud af din kaffekværn, så er det helt fundamentalt for at få en optimal kop kaffe, at kaffen er friskmalet. Derfor skal derfor ikke gå mere end 15 minutter, fra du har kværnet kaffebønnerne, til du begynder at lave din kaffe. Grunden til dette skal findes i at når kaffe er malet, laves kaffebønnerne om små stykker. Dette højner overfladen, som kommer i kontakt med ilt.

At kaffebønneren laves om til små stykker gør at der frigives en masse aromaer, som før var inde i selv bønnen. Denne frigivelse aromaer, gør at også at det dufter så kraftigt, når der kværnes kaffebønner. For at give et eksempel, på hvor mange små stykker der kommer, så vil der komme cirka 500.000 små stykke ud af kaffebønne, når den skal kværnes til en espresso.

Grunden til at du skal kværne dine bønner kort tid før din brygning, af din kaffe skyldes ilten. Som du kender på ved frugt, så bliver det også brunt og ulækkert når det er skåret ud og får ilt, det samme sker for kaffebønnen. Du kan sammenligne det med en banan. Når banen er skåret ud, bliver den hurtigere klam og dårlig, men hvis den ikke er skåret ud. Holder den sin struktur og smag i længere tid. 

Resultat af at kaffebønnen får ilt, er at den taber sin gode og fyldige nuancer, der i stedet er udskiftes med flad smag. Det er derfor vigtigt at du ikke kværner dine bønner før, du også skal i gang med at brygge kaffe, hvis du vil opnå den bedst mulige kaffe.  

97
Comandante C40 Nitro Blade
95
Eureka Mignon Specialita
87
Esperanza EKC001
Tilføj Produkt
Pris1549 kr2999 kr112 kr
87
Comandante C40 Nitro Blade
Specifikationer
 • Kværntype: Manuel kaffekværn
 • Drivkraft: Kværning
 • Kapacitet (gram): 40 g

Flere Specifikationer: Antal indstillinger - Espresso, Justerbar formalingsgrad; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Comandante C40 Nitro Blade

Er du på udkig efter en manuel kaffekværn, kan vi ikke snige os uden om Comandante C40 Nitro Blade, der ifølge The Coffee Chronicler længe er blevet set som den ultimative manuelle kaffekværn.

Nem at justere og flot design

Ifølge The Coffee Chronicler er Comandante-kværnen meget intuitiv og ligetil at justere formalingsgraden på. Som andre håndholdte kværne skal man dreje på et lille hjul under selve kværnen. Jo løsere hjulet er, jo grovere vil den kværnede kaffe være.

 

Det smarte ved kværnen er også, at du indstiller den med små klik. Hvert enkelt klik ændrer formalingsgraden. Det er på sin vis smart, men kan også være forvirrende, hvis du ikke helt ved hvilken grad du befinder dig på ?? så skal du tilbage til start. Så det er en god idé at tælle med undervejs. Skal du kværne kaffe til stempelkande, skal du eksempelvis helt op på 30-34 klik ?? og så gælder det om at følge med.

Comandante byder på et flot design, hvor du har mulighed for at vælge op til flere forskellige farver ?? såvel som en flot udgave i kirsebærtræ. Den har en god størrelse, der er nem at have med på farten.

Selve kværnkammeret er i rustfrit stål, mens beholderen til kaffen er i glas (på den nyere model, MK4??eren er beholderen i plast). Her kan være ca. 40 gram kaffe i, hvilket for de fleste vil være en passende mængde.

87
Wilfa WSFBS-100B
2

Wilfa WSFBS-100B Anmeldelse

Specifikationer
 • Kværntype: Elektrisk kaffekværn
 • Drivkraft: Kværning
 • Kapacitet (gram):

Flere Specifikationer: Antal indstillinger - Automatisk sluk-funktion, Espresso, Justerbar formalingsgrad; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Wilfa WSFBS-100B

Kaffekværnen fra Wilfa, som også går under navnet Wilfa Svart Uniform WSFBS-100B er blandt andet kåret som bedst i test hos det norske teknologimagasin Tek.no. Denne kværn er lavet i et samarbejde med den norske kaffeguru, Tim Wendelboe, som The Coffee Chronicler også understreger. Et samarbejde der uden tvivl har fået nogle rigtig gode kaffekværne fra Wilfa på markedet.

God til alle kaffetyper ?? og mange funktioner

Tek.no understreger i deres test af Wilfa WSFBS-100B, at den er god til at kværne kaffebønner til espresso ?? og det er absolut ikke alle Wilfas kværne, der kan klare denne opgave, så det er bestemt værd at tage med. Er du dog på udkig efter en kaffekværn specifikt til espresso, findes der dog andre som er bedre. Kværnen egner sig dog især godt til filterkaffe.

En anden fed detalje der er værd at nævne her er, at kværnen her har sin egen indbyggede vægt. Du slipper altså for at skulle stå og afveje kaffebønnerne på en vægt ved siden af. I stedet kan du hælde dem direkte op i kværnen.

Desuden er denne kaffekværn kompatibel med smartphone, så du via en app og bluetooth kan holde øje med vægten, samt få hjælp til at justere kaffemængden i forhold til, hvor meget vand du skal bruge.

Med Wilfa WSFBS-100B får du en god og solid kaffekværn, der vil egne sig godt til kaffekendere.

87
Wilfa WSCG-2
3

Wilfa WSCG-2 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kværntype: Elektrisk kaffekværn
 • Drivkraft: Kværning
 • Kapacitet (gram): 250 g

Flere Specifikationer: Effekt (watt) - 160 W; Antal indstillinger - Justerbar formalingsgrad, Sikkerhedsfunktion, Timer; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Wilfa WSCG-2

Er du på udkig efter en kaffekværn i et lidt lavere prisleje, kan du tage et kig på Wilfa WSCG-2, som ligger i den lidt billigere ende. Med denne kværn kan du kværne bønner til alt fra espresso til stempelkande.

God kaffekværn til prisen

Med Wilfa WSCG-2 får du en god kaffekværn til prisen ?? ingen tvivl om det. Den klarer kværning af bønnerne fint, både de finere og grovere typer. Dog påpeger Tek.no, at den ikke er helt optimal til espresso, om end Forbrugerrådet Tænk nævner, at den klarer sig fint til denne opgave.

Du får en brugervenlig elektrisk kaffekværn, der er nem at bruge, og som hurtigt kan kværne kaffe i både større og mindre portioner. Det er nemt at justere malingsgraden, samt justere hvor lang tid kaffen skal bruge på kværningen af bønnerne. Alt i alt går det hurtigt, og kaffebønnerne bliver malet godt.

Det eneste minus ved denne kaffekværn er, at den støjer lidt mere end nogle af Wilfas andre modeller. Ser man bort fra det er det en god kaffekværn til prisen.

87
Graef CM802
4

Graef CM802 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kværntype: Elektrisk kaffekværn
 • Drivkraft:
 • Kapacitet (gram):

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Graef CM802

Den nyere model af CM800, som scorer højt hos Tænk er også værd at nævne her. Har du god plads i køkkenet, er denne kaffekværn bestemt værd at overveje ?? den fylder nemlig meget, men den store kapacitet vil uden tvivl være en fordel for folk, der gerne vil kværne større mængder kaffebønner ad gangen.

Stor kværn med mange indstillinger

Her får du nemlig en kaffekværn med plads til 350 gram kaffebønner i bønnebeholderen ?? så der kan kværnes afsted. Desuden er der mulighed for at indstille til hele 40 forskellige malingsgrader, så du kan få din kaffe som du vil.

Den egner sig dermed også godt til både espresso, filterkaffe og stempelkaffe ?? og særligt til espresso klarer den opgaven rigtig fint. Desuden sørger lavhastighedsmotoren for, at kaffebønnerne ikke bliver overophedede under kværningen. Og så er den antistatisk ?? et stort plus, da du undgår at kaffepulveret hænger fast i beholderen. Alt i alt en god kaffekværn med rig mulighed for at lave præcis den kop kaffe, du ønsker.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Kaffekværn

Du kan læse på denne artikel, hvor vi har samlet test over de bedste kaffekværn på markedet i 2021, se vores tabel for at få et overblik over den bedste.

Vi har skrevet om nogle de punkter der er godt at overveje når man skal købe ny kaffekværn. Vi anbefaler at du lige tænker lidt over hvad netop dit behov er, og hvor meget du regner med at skal bruge din kaffekværn.

Kaffekværn er vurderet ud fra deres egenskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

Kilder

For at hjælpe dig godt på vej med at finde den bedste kaffekværn, har vi gjort det svære arbejde for dig. Til denne artikel har vi gjort et grundigt researcharbejde og taget udgangspunkt i pålidelige testkilder for at finde de bedste kaffekværne på markedet. Læs herunder hvilke kilder vi har taget udgangspunkt i.

The Coffee Chronicler

Bag The Coffee Chronicler står danske Asser Christensen, som er uddannet journalist og certificeret kaffetester. Han skriver et væld af artikler om kaffe, samt tester og anmelder forskelligt kaffeudstyr. Du kan blandt andet læse anmeldelsen af Comandante C40 her: https://coffeechronicler.com/comandante-c40-review/

Og anmeldelsen af Wilfa WSFBS-100B her:

https://coffeechronicler.com/gear/grinders/review-of-the-wilfa-svart-uniform/

 

Forbrugerrådet Tænk

Danske Forbrugerrådet Tænk tester et hav af produkter til det danske marked. I deres test af kaffekværne finder du blandt andre Wilfa WSCG-2 som en af topscorerne.

Har du abonnement kan du læse testen af kaffekværne her: https://taenk.dk/test/kaffekvaerne

Tek.no

Norske Tek.no er et online forbrugermagasin med fokus på teknologi og elektronik. Her finder du masser af nyheder, guides og tests af elektronikprodukter til det norske marked. I deres test af kaffekværne har de blandt andet kåret Wilfa Uniform WSFBS-100B som bedst i test. De har ligeledes testet Wilfa WSCG-2, samt flere andre kaffekværne. Du kan læse anmeldelsen her:

https://www.tek.no/samletest/i/K3kWP7/kaffekvern

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Comandante C40 Nitro Blade
97
Comandante C40 Nitro Blade
1549 kr 1679.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.