TEST: De Bedste Løbebånd i test 2024

Se alle Løbebånd i testen
13531 Anmeldelser
47 Produkter
48 timer Tid brugt
Skrevet af: Stine Mortensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

80
Christopeit Sport TM 750S Christopeit Sport TM 750S Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
4868 kr. 5377.80 kr.
96
Titan Life T63 Titan Life T63 Læs mere om produktet
  • Billig i forhold til kvaliteten
  • Høj kvalitet
  • Masser af udstyr
  • 25 træningsprogrammer
5999 kr. 7177.60 kr.

Hvilket Løbebånd mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Løbebånd.

#1
Zipro
97
#2
Xiaomi
93
#3
Kettler
89
#4
ALPHA
88
#5
vidaXL
83

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Løbebånd

Er du træt af omskiftlige vejr eller at dit fitnesscenter er lukket, og måske er det ikke nemt at komme hjemmefra fordi der er små børn i huset, med et løbebånd derhjemme, er det nemt at træne lige når det passer dig, f.eks. når børnene sover osv. så er et løbebånd en rigtig god investering, her kan du opnå en effektiv træning, som styrker både ben og rygmuskler.

Der er sket meget i udviklingen af løbebånd til private, der er masser af modeller at vælge imellem og i mange prisklasser. I denne artikel, guides du igennem de fordele der er ved at købe et løbebånd til hjemmetræning, og hvad du skal kigge efter i dit valg af løbebånd.

Hvorfor købe et løbebånd?

At løbe er blevet et af danskernes ynglings form for motion, vi løber som aldrig før, der er også en rigtig god grund til at løbe, enten i naturen eller på et løbebånd. Det er en effektiv måde at træne på, da forbrændingen er høj, og du styrker dine muskler, knogler og led, en god løbetur giver mere overskud, ny energi og en meget bedre søvn. Løbetræning er også en alsidig træningsform, da du med få variationer i hastighed, intervaller og hældning så du kan træne udholdenhed, muskler og fedtforbrænding. Plus der intuitivt og nemt.

Du tænker nok hvorfor købe et løbebånd, når jeg lige så godt bare kan tage et par løbesko på og løbe ude i naturen. Men der er mange gode fordele ved netop at investere i et løbebånd. Et løbebånd kan give dig, en anden træning end udenfor, du kan selv justere hastigheden og hældningen, og hvis du køber et løbebånd med høj stødabsorbering, således kan du skåne muskler og led mest muligt.

En anden stor fordel er, at overfladen på et løbebånd er blødere end asfalt, cement og fliser, hvilket både er mere behageligt, men også er meget bedre for dine led. Det mindsker belastningen på både ankelled og knæled, samtidig med at det mindsker risikoen for skader såsom skinnebensbetændelse. På løbebåndet har du mulighed for at presse dig selv, ved at skrue op for hastigheden og give den ekstra gas. Da båndet er fast, undgår du de små ujævnheder der kan være hvis du løber udenfor, hvor du så kan risikere at vride om og skade dine ankler eller du falde og komme til skade.

Er dit mål med at træne at forbrænde nogle kalorier og få en bedre kondition, kan et løbebånd også være et rigtig godt valg, da du hurtigt kan få pulsen højt op og udfordre din krop.

Hvis du stadig gerne vil løbe i det fri, kan et løbebånd sagtens være en substitut til at løbetræne, da den kan være med til at forbedre din løbeteknik, så du bliver en bedre løber. På et løbebånd kan du løbe i al slags vejr og på alle tider af døgnet.

Hvad koster et løbebånd?

Ja hvad koster så et løbebånd og hvor mange penge skal jeg bruge? Prisen afhænger jo ofte af kvalitet og funktioner. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvordan og af hvem dit løbebånd skal bruges, inden du trykker på køb.

Som med enhver anden investering, så vil man jo gerne undgå at bruge alt for mange penge på sit nye løbebånd. Der er dog rigtig mange, der ender med, at være alt for styret af det økonomiske aspekt, hvilket oftest resulterer i, at de får investeret i et løbebånd, som faktisk slet ikke kan det, som du skal bruge eller som er godt nok til, hvad du havde forventet.

Så det er meget vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af dit løbebånd, for hvis du gør det, så er det lige netop at du ender ud med at købe et løbebånd du ikke får brugt, derfor gør du klogt i at investere både tid og penge i at finde frem til det helt rigtige løbebånd. Du kan sagtens finde en model, der stemmer overens med alle dine behov og lever op til dine krav, så de nærmest kan betragtes som det perfekte løbebånd.

Billige prisklasse

Dette er løbebånd i prislejet under 6000 kr. Man kan kende disse løbebånd ved de er mere enkle, mindre robuste, der er typisk manuelle bånd og gåbånd. De har en lav vægt, mindre stabil ramme, et begrænset løbeareal samt en simpel træningscomputer

Ofte har disse ikke funktionen at kunne justere stigningen.

Mellem prisklasse

Her ligger vi over de 6000 kr. til ca. 10.000 kr. Man kan kende disse løbebånd ved at det er tungere løbebånd med et større løbeareal, en kraftigere motor, der kan klare høje hastigheder. Rammen er mere stabil og kan holde til større belastning, samt træningscomputeren er mere avancerede. Her får du nogle gode bånd i en mellem klasse.

Dyr prisklasse

Dette defineres som bånd over 10.000 kr. til ca. 14.000 kr. Disse er kendetegnet ved at være støjsvage, tunge, meget velkonstruerede og stabile løbebånd, der tåler regelmæssig brug i længere tid og tåler en meget høj brugervægt. De har kraftigere motorer, der genererer meget høje maksimumshastigheder og et stort løbeareal, der giver et mere komfortabelt og trygt løb. Her finder du løbebånd med mere avancerede træningscomputer med forud installere træningsprogrammer, de har trådløse sensorer og specialfunktioner som indbygget højtaler og pulskontrol. De har ofte flotte displays med store skærme til visualisering.

Den dyreste prisklasse

Her ligger prisen over 14.000 kr. Disse er kendetegnet ved et løbebånd på eliteniveau til meget hård og regelmæssig træning. Disse løbebånd er gode til maratonløbere og andre, der kræver ekstremt høj kvalitet og ydeevne.

Der er en kraftfuld motor, støddæmpningen er rigtig god, samt løbearealet er meget stor.  Konstruktion er i meget høj kvalitet som gør løbebåndet robust og garanterer, at det tåler intensiv brug af flere brugere i lang tid. Konstruktionskvaliteten gør også, at den maksimale brugervægt ofte er markant høj.

De dyrere modeller har en masse ekstra udstyr som du måske, ikke er interesseret i eller har brug for. Det kan være forprogrammerede programmer, docking-station til iPhone, luft-vifte, trådløs pulsmåler og direkte opkobling til internettet. Men det helt afgørende område i forskellen der er i mellem de billigere og dyrere modeller er motorkraft, bånd størrelse og hastighed.

Du har måske overvejet at købe et brugt løbebånd, men her skal du være på vagt. Du skal som minimum prøve løbebåndet forinden, og det er en god idé at se kvittering og garantibevis, før du beslutter dig. Så mindsker du risikoen for at købe katten i sækken.

Vedledning til køb af løbebånd.

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=-Eycl8bL5GA&feature=emb_logo

Hvad er de vigtigste egenskaber for et løbebånd?

Når du skal vælge et løbebånd skal du kigge efter, hvilket løbebånd der passer bedst til dig, da der er nogle ting du skal tage i betragtning. Dine behov er udslagsgivende for, hvad der er det rigtige løbebånd for dig, lysten til at træne falder hurtigt, hvis udstyret ikke er i orden. Så hvis du ikke helt har økonomi til at købe netop det løbebånd som passer til dine behov, så vent hellere lidt, så du har råd til at købe den rette.

Når du er på udkig efter et løbebånd, er der faktisk kun 4 punkter, du skal være opmærksom på. Til gengæld er det 4 vigtige punkter, da det er afgørende for om du bliver glad for din maskine og om den så bliver brugt. Disse 4 punkter er:

  • Motor
  • Størrelse og løbeflade
  • Vægt og stabilitet
  • Træningscomputer og ekstra funktioner.

Motor.

Motoren er den første og nok også det vigtigste at kigge på, da den er afgørende for hvor høj hastighed båndet kan yde samt hvor god motoren er over længere tid.

Hvis du har planer om at anvende løbebåndet til gåture er det vigtigt at vælge et løbebånd med en motor på 2,5HK eller derover. Grunden til dette er at løbebåndet faktisk skal trække endnu mere, da du her konstant har en fod på båndet, hvorimod at du letter fra båndet når du løber. Hvis motoren er for svag i det, vil du opleve at løbebåndet hakker i det. Der er nok ikke noget der er værre for oplevelsen end netop det. Skal du have en god oplevelse er det vigtigt at løbebåndet ikke hakker.

Ydermere har motorstørrelsen indflydelse på holdbarheden, da store og kraftige motorer generelt har en længere levetid. Motoren er en af de dele, der har størst indflydelse på salgsprisen. Hvis løbebåndet skal bruges af flere personer til forskellige former for løb, er det også vigtig at være opmærksom på motoren En kraftig motor er også særlig vigtigt jo mere du vejer, da ekstra kilo kræver mere motorkræft.

Når du vælger motor skal du se på antallet af hestekræfter. Her er tommelfingerreglen at

Et løbebånd med 2 hk bør ikke bruges mere end 2 timer om dagen.

Et løbebånd med 3 hk bør ikke bruges mere end 3 timer om dagen.

Hvis du tænker at en kraftig motor vil støje meget, er det ikke rigtig, for de fleste løbebånd er støjsvage. Du kan endda regulere støjen ved din løbestil. Hvis løber du med tunge skridt, kan det tydeligt høres, men dette kan dog mindskes ved at lægge en underlægningsmåtte under træningsmaskinen. På den måde skåner du også maskinen og dit gulv.

Størrelse og løbeflade.

Bor du i lejlighed eller måske bare har begrænset plads, kan det være smart at vælge et løbebånd der kan klappes sammen og er flytbar, så den ikke fylder når den ikke er i brug Men er plads en mangelvare, så er det dermed bedre at købe et bredt, sammenklappeligt løbebånd i stedet for et smalt, ikke-sammenklappeligt bånd.

Der er forskel på bredden på løbeflade på de forskellige modeller af løbebånd. Dit valg af størrelse vil også hænge sammen med løbekomforten. Og det er rart at have et bredt løbeflade, da et smalt løbebånd betyder dårligere balance på båndet, og du risikerer at ramme ved siden af, når du begynder at blive træt. Når du har løbet længe, eller blot er ved at blive træt vil du helt automatisk slingre lidt mere i dit løb.

Med en længere løbeflade gør at du kan løbe hurtigere, og hvis du har lange ben er det endnu mere vigtigt. En løbebånd med en løbeflade med 50 cm i bredden og 150 cm i længden er ofte det de fleste forhandler anbefaler.

Da løb kan være en belasting for led og knæ, er det vigtig at der er ordentlig støddæmpning på dit løbebånd.

Vægt og stabilitet

De fleste løbebånd ligner jo hinanden rigtig meget, da der er store ligheder i deres design og deres form. Variationerne i design findes typisk i størrelse på de forskellige dele af båndet. Et curved løbebånd skiller sig mest ud i design, grundet dets karakteristiske form og meget solide konstruktion.

Rammen er typisk lavet i stål. Stålrammer er hårde og holdbare og kan føles mere eftergivelige når dine fødder rammer båndet – dette gør at de er mere lydsvage.

Et velkonstrueret løbebånd med en kraftig ramme, mekanik og elektronik ikke blot giver en mere stabil løbeoplevelse. Det kan desuden holde til den langvarige, hårde belastning, som et hyppigt brugt løbebånd udsættes for.

Maksimalvægten varierer meget fra model til model. Så om du er overvægtig eller bare stor bør du vælge et løbebånd med stor stabilitet og høj vægt, det er utrolig vigtigt, at du har følelsen af, at båndet står fast under dig. Er du meget atletisk bygge og kan løbe med en høj topfart, bør du vælge et løbebånd, som kan klare en hastighed på 18-20 kilometer i timen, her gælder samme råd, at det er vigtigt at du har følelsen af, at båndet står fast under dig. Her anbefales det, at det er et løbebånd med en totalvægt omkring de 115 kg og opefter.

Træningscomputer og ekstra funktioner

Du bør vælge et løbebånd med en god træningscomputer. Den må gerne have flere forud programmerede træningsprogrammer, f.eks. intervaltræning, maraton, fedtforbrænding osv. Selv billigere løbebånd kan købes med flere forskellige programmer at vælge imellem, men programmernes indhold er vigtigere end deres indhold, dvs. hvor god og varieret træning de giver. Her er en liste over nogle af de ting som du kan kigge efter og vælge, hvilken har størst betydning for netop det løbebånd du gerne vil købe.

  • Forud programmerede træningsprogrammer
  • Individuelle træningsprogrammer
  • Mulighed for at indtaste vægt og alder, så programmerne kan udregne en nøjagtig kalorieforbrænding uden din træning.
  • Pulsmåling, enten som trådløs eller med pulsmåling i håndtagene.

Ekstra funktioner som også er værd at over veje inden køb af løbebånd.

  • Blæser
  • Hurtige knapper i håndtagene
  • Indbygget højtaler
  • Bluetooth
  • Opkobling til enten Iphone eller tablet

Vedligeholdelse af dit løbebånd

Et løbebånd kræver heldigvis ikke den store vedligeholdelse. Du skal selvfølgelig lige tørre den af for sved og støv af med en ren klud, når du har brugt den. Indimellem skal du lige tjekke om alle funktioner ser ud til at virke, om remme og skurer trænger til en efterspænding. Alt efter hvor ofte du bruger løbebåndet skal du lige bruge et par minutter hver 14 eller 30 dag, til at

  • Smøre undersiden af båndet med silikone. Det sikrer at båndet kører på en “fugtig” flade, hvilket gør at det kører bedre.
  • Spænd valsen ud på løbebåndet i takt med at båndet bliver mere løst.

Oplever du, at dit løbebånd ikke virker, som det skal, så skal du tage kontakt til din forhandler hurtigst muligt. Du får som udgangspunkt mindst to års garanti / reklamationsret, når du køber et gennem en dansk forhandler.

Hvis du vil læse lidt mere om vedligeholdelse af løbebånd, har Abilica lavet en rigtig fin guide til vedligeholdelse af løbebånd lige her.

https://blog.abilicaonline.dk/vedligeholdelse-af-loebebaand-guide/

Sikkerhed

Man kommer ofte op på høje hastigheder under løb på et løbebånd, så derfor er sikkerhed og vigtigt. Løbebåndet skal derfor være udstyret med et nødstop, en såkaldt “dødmandsknap” så man ikke falder af løbebåndet, hvis det går for stærkt

Denne består af en magnet, der er fastgjort på løbebåndet i den ene ende (med en magnet) og i den anden ende er fastgjort i en snor.

Snoren har en klemme i den anden ende, som man sætter fast på tøjet. Hvis man er ved at falde af båndet, bliver snoren strakt, og magneten bliver hevet af løbebåndet, som foretager en nødbremsning.

Sikkerhedsfunktion som dæmpet sammenklapning er også et must. Når båndet klappes sammen, holdes det oprejst med en lås. Når løbebåndet skal klappes ned for at bruge det, er det meget vigtigt at det ikke falder ned og beskadiger nogen eller noget, der kommer i vejen. De lidt bedre løbebånd har en hydraulisk dæmpning, så båndet langsomt, men sikkert klappes ned, når man har frigjort den fra låsen. Dette er en vigtig sikkerhedsfunktion ved de store og tunge løbebånd, dette er heldigvis ofte standard på disse.

Fordele ved at købe et løbebånd.

  • Du kan træne når det passer dig
  • Du skal ikke tænke på vejret
  • Du kan variere din træning i forhold til hastighed, bakketræning og modstand
  • Du kan præcist måle din præstation
  • Det er meget nemmere at lave intervaltræning
  • Underlaget er affjedrende, derfor mere skånsomt end løb på asfalt
  • Det er nemt at rengøre og vedligeholde løbebåndet
96
Titan Life T63
94
Masterfit TP900 løbebånd
80
Christopeit Sport TM 750S
Tilføj Produkt
Pris5999 kr21900 kr4868 kr
BåndtypeLøbebånd-Gåbånd
Antal træningsprogrammer2522 stk16
EgenskaberBluetooth, Display, Transporthjul-Display, Kalorietæller, Pulsmåler, Sammenklappelig, Touchscreen, Transporthjul
DisplayinformationDistance, Hastighed, Tid-Distance, Hastighed, Kalorier, Puls, Tid
Maksimal hastighed21.0 km/h22 km/t16.0 km/h
Antal modstandsniveauer---
Løbelængde-157 cm-
Løbebredde-56 cm-
Motoreffekt--1.75 hk
Maksimal personvægt150.0 kg180 kg130.0 kg
Højde (cm)135.0 cm145 cm124.0 cm
Bredde (cm)84.0 cm91 cm81.0 cm
Dybde (cm)---
Vægt105.0 kg150 kg43.0 kg
80
InShape Treadmill 2500
Specifikationer
  • Båndtype: Løbebånd
  • Antal træningsprogrammer: 12
  • Egenskaber: Display, Hastighedsmåler, Højttalere, Kalorietæller, Pulsmåler, Stopur

Flere Specifikationer: Displayinformation - Distance, Hastighed, Kalorier, Puls, Tid; Maksimal hastighed - 16.0 km/h; Antal modstandsniveauer - 12; Løbelængde - 130.0 cm; Løbebredde - 42.0 cm; Motoreffekt - 1.75 hk; Maksimal personvægt - 110.0 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af InShape Treadmill 2500

Du får rigtig meget for pengene med dette løbebånd fra InShape. For eksempel får du 18 forud-programmerede løbeprogrammer, så uanset om du vil løbe en hurtig og kort distance, eller hellere vil løbe langsomt over en længere distance, vil du kunne finde et program på løbebåndet, der udfordrer dig. Løbebåndet kan lave helt op til 20 procents hældning og indstilles til en hastighed mellem 1-18 km/t. Sidst men ikke mindst kan løbebåndet præstere hele 3.0 HK, hvilket er rigtig flot for et løbebånd i denne prisklasse.

Løbebåndet InShape 2500 har en smart træningscomputer, der blandt andet kan måle puls og fedtprocent. LED-displayet i kontrolpanelet viser dig også din tid, hastighed, distance, puls, kalorieforbrug, hældning samt fedtprocent. Løbebåndet har desuden to indbyggede højtalere, så du altid kan lytte til din yndlingsmusik vi din telefon.

Løbebåndet har en sikkerhedsklips, der sikrer at løbebåndet slukker med det samme, hvis du skule være så uheldig at falde. En anden praktisk funktion er, at løbebåndet fra InShape kan foldes sammen, når din træning er vel overstået.

InShape Løbebånd 2500 koster omkring 6000 kroner.

80
Sole F85 løbebånd
2

Sole F85 løbebånd Anmeldelse

Specifikationer
  • Båndtype:
  • Antal træningsprogrammer: 10 stk
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Maksimal hastighed - 22 km/t; Løbelængde - 152 cm; Løbebredde - 56 cm; Maksimal personvægt - 150 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Sole F85 løbebånd

Sole F85 løbebånd er udråbt som Bedste Premiumvalg af Pricerunner, og det er ligeledes kåret til ??Best Buy? og bliver anset som ??The Best Folding Treadmill? på markedet i USA. Du får altså et prisvindende løbebånd, hvis du vælger dette.

Løbebåndet er en meget kraftfuld maskine med hele 4 HK og en max. hastighed på hele 22 kilometer i timen. Sole F85 er derfor et rigtig godt løbebånd til både rolige gåture og intense intervalløb. Du kan desuden indstille stigningen til at være helt op til 15 procent i hældning, hvis det skal være rigtig hårdt.

Løbebåndet har seks forud-programmerede løbeprogrammer, to pulsprogrammer. Med dette løbebånd har du desuden mulighed for selv at programmere træningsprogrammer.

Løbebåndet er udstyret med en 10 tommer TFT LCD-skærm, der viser data som hastighed, stigning, tid, distance, kalorier, puls og pace. SoleF85 har desuden indbyggede højtalere med bluetooth, så du altid kan tilsluttemusik fra din telefon.

Sole F85 er meget praktisk, da det både kan folde og har hjul monteret.

SoleF85 løbebånd koster omkring 27.000 kroner.

80
Odin T800 Løbebånd
3

Odin T800 Løbebånd Anmeldelse

Specifikationer
  • Båndtype:
  • Antal træningsprogrammer: 12 stk
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Maksimal hastighed - 0,8 - 20 km/t; Løbelængde - 140 cm; Løbebredde - 51 cm; Maksimal personvægt - 150 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Odin T800 Løbebånd

Odin T 800 vandt i 2019 Magasinet I Forms læserpris som vinder af årets træningsfavorit. Og du får også et rigtig godt løbebånd med Odin T800. Løbebåndet har utrolig kraftig motor med et peak på 5 HK. Det giver en maksimal løbehastighed på 20 kilometer i timen, hvilket er rigeligt for de fleste fritidsmotionister.

Løbebåndets integrerede computer viser de vigtigste data under din træning: Kalorier/stigning, tid, distance, hastighed/puls. Med dette løbebånd fra Odin kan du vælge mellem 15 forskellige stigninger, 12 forud-programmerede træningsprogrammer, og så kan du selvfølgelig tilslutte din telefon til løbebåndet, så du både kan afspille musik og downloade løbedata. Odin T800 er desuden udstyret med KinoMap, som åbner døren for tusindvis af gratis træningsprogrammer

Løbebåndet er både foldbart og har monteret praktiske hjul, som gør det nemt at flytte rundt.

Odin T800 løbebånd koster omkring 14.000 kroner.

80
Titan Life Løbebånd T80 PRO
Specifikationer
  • Båndtype:
  • Antal træningsprogrammer: 24 stk
  • Egenskaber: Viser tid, distance, hastighed, puls, bodyfat test, stigning/incline

Flere Specifikationer: Maksimal hastighed - 1 - 22 km/t; Løbelængde - 153 cm; Løbebredde - 54 cm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Titan Life Løbebånd T80 PRO

Titan Life T80 Pro er den perfekte kombination af pris og kvalitet. Titan Life T80 Pro løbebånd har en kraftig DC-motor med hele 4 HK. Løbebåndet er super robust og kan klare lange og hårde træningspas uden problemer.

Titan Life T80 Pro kommer med 20 forskellige stigningsniveauer, så du både kan løbe i hvad der svarer til normalt terræn, men også op ad bakke.  Løbebåndet har en maksimal hastighed på hele 22 kilometer i timen, hvilket er højt og mere end rigeligt til langt de fleste løbere.

På løbebåndet har en integreret computer med et display, der viser hastighed, hældning, tid, afstand, kalorier, håndpuls og kropsfedt. Dermed har du altid din løbedata tilgængelig, mens du træner.

Løbebåndet Titan Life T80 Pro er foldbart, så du nemt kan pakke det væk, når du er færdig med din træning.

Titan Life T80 Pro løbebånd koster omkring 11.000 kroner.

80
Masterfit TP100 Løbebånd
Specifikationer
  • Båndtype:
  • Antal træningsprogrammer: 15 stk
  • Egenskaber:

Flere Specifikationer: Maksimal hastighed - 18 km/t; Løbelængde - 50 cm; Løbebredde - 140 cm; Maksimal personvægt - 125 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Masterfit TP100 Løbebånd

Løbebåndet TP100 fra Masterfit er et solidt løbebånd uden så mange ekstra funktioner. Løbebåndet er derfor et godt valg for motionisten, der løber kortere ture. Løbebåndet præsterer en maksimal løbehastighed på 18 kilometer i timen, hvilket er det højeste på markedet, men nok for de fleste motionister, der ikke løber intervalløb.

Modsat de andre løbebånd i denne artikel, kan dette ikke foldes sammen. Til gengæld kan det slås delvist sammen, så det alligevel ikke fylder helt så meget.

Masterfit TP100 har 15 forskellige stigningsniveauer, så du også løbe op ad bakke indenfor. Det har desuden 12 forud-programmerede træningsprogrammer, og så kan du selv designe og gemme tre af dine bedste træningsprogrammer i løbebåndets computer.

Løbebåndets computer viser de mest relevante data for dit løb som for eksempel distance, kalorier, puls og stigning. I håndtagene er det håndpulsmålere og du kan desuden koble din telefon til løbebåndet, så du kan afspille din egen musik gennem løbebåndets indbyggede højtalere.

Masterfit TP100 Løbebånd koster omkring 13.000 kroner.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Løbebånd

Vi har samlet en test over de bedste løbebånd på markedet i 2021. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes løbebånd til flere forskellige prisklasser.

Et løbebånd giver rig mulighed for effektivt vægttab for dig, der ønsker at smide nogle kilo. Du kan naturligvis sagtens gå eller powerwalk, i stedet for at løbe. Og på den måde øger du chancen for et vægttab.

På et løbebånd får du pulsen op og samtidig afbrænder du kalorier i massevis. Effekten af at løbe på et løbebånd er således den samme som effekten af at løbe i det fri. Så du kan sagtens tabe dig af at løbe på løbebånd ved hjælp af de mange træningsprogrammer.

Og med et løbebånd kan du træne løb hele året rundt, som med garanti vil give dig den bedste måde at opnå vægttab ?? Sammen med den rette kost, for kosten er afgørende for om du taber dig eller ej, ikke motionen.

Løbebånd vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

Løbebånd kan sagtens lejes. På nettet findes der flere udlejere, som du kan leje det populære motionsredskab af. Dette er en god idé, hvis du enten ikke har råd til eller ønsker at købe dit eget løbebånd eller hvis du kun skal anvende løbebåndet i en begrænset periode.

https://www.youtube.com/watch?v=3e_aZ6298SM Gode råd til hvordan du anvender dit løbebånd korrekt.

Et løbebånd kan ikke stå udenfor. Du kan selvfølgelig godt sætte det udenfor, men du vil hurtigt opleve at vores danske vejr er ganske fugtigt, og her vil lidt silikonespray ikke hjælpe mod den tærring på de forskellige maskindele, som der vil komme.

Hvis du gerne vil løbe udenfor på løbebåndet f.eks. når der er hedebølge, så husk at tage maskinen ind så den ikke bliver udsat for regn, dug m.m. Gennem vintermåneder bør du ikke bruge den udenfor overhovedet.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Titan Life T63
96
Titan Life T63
5999 kr 7177.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.