TEST: De Bedste Poseløse støvsugere i test 2024

Se alle Poseløse støvsugere i testen
7835 Anmeldelser
19 Produkter
121 timer Tid brugt
Skrevet af: Louise Christensen
Godkendt af: Julie Maria Hansen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

84
Electrolux PowerForce støvsuger EPF61RR Electrolux PowerForce støvsuger EPF61RR Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
954 kr. 1069.25 kr.
94
Nilfisk SR10P07A Nilfisk SR10P07A Læs mere om produktet
 • Bedst i test
1489 kr.
90
Miele Blizzard CX1 Powerline SKRF3 Miele Blizzard CX1 Powerline SKRF3 Læs mere om produktet
 • ?stetisk design
 • Høj kvalitet
 • Lavt lydniveau
2699 kr. 2779.00 kr.

Hvilket Poseløse støvsugere mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor mesh wifi

#1
Philips
89
#2
AEG
86
#3
Dyson
84
#4
Siemens
82
#5
Hoover
80

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

De bedste poseløse støvsugere i test

Det kan føles som en jungle at finde den bedste poseløse støvsugerpose – der er nemlig masser af forskellige varianter og mærker på markedet.

Vi har gjort det hårde arbejde for dig og samlet de mange tests af poseløse støvsugere. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over de forskellige poseløs støvsuger test og vurdere, hvilken støvsuger der er den rette for dig.

Skal din næste støvsuger være poseløs?

Du skal vælge en poseløs støvsuger, hvis du vil være fri for at bekymre dig om indkøb af støvsugerposer og gerne vil have en støvsuger med en stabil sugeevne.

Hvis du er allergisk over for støv, så kan den poseløse støvsuger også være et fint valg. Poseløse støvsugere udskiller nemlig ikke varm luft ligesom en almindelig støvsuger. Det reducerer mængden af støv i luften og sandsynligheden for, at du skal nyse og snotte dig igennem støvsugningen. Hvis du er allergisk over for støv, dyrehår eller andet, så er det til gengæld ikke dig, der bør tømme den poseløse støvsuger. Med en poseløs støvsuger kan du nemlig risikere at komme i kontakt med det opsugede støv og snavs, når beholderen skal tømmes.

En poseløs støvsuger har typisk en bedre sugeevne end støvsugere med pose. Det skyldes, at den poseløse støvsuger ikke taber sugeevne, efterhånden som beholderen fyldes op. Derimod er den effektiv, uanset hvor meget du har støvsuget, og hvor fuld beholderen er.

En af fordelene ved den poseløse støvsuger er naturligvis, at du slipper for at købe støvsugerposer. Det er slut med at stå nede i supermarkedet og klø dig i nakken over de mange forskellige pose-modeller. Du er fri for at ringe hjem og spørge, hvad jeres støvsugermodel hedder, eller endda gå hjem uden støvsugerposer, fordi supermarkedet ikke havde den type, du manglede.

Du behøver heller ikke bruge energi på at ærgre dig, hvis støvsugerposen er fuld, og dit lager af nye poser er tomt. Med en poseløs støvsuger er din støvsuger altid klar til den store hovedrengøring, og du skal aldrig bekymre dig om poser igen.

Fordele ved poseløse støvsugere

 • Du slipper for at skifte og købe støvsugerposer.
 • Du får en mere stabil sugeevne med en poseløs støvsuger.
 • De er effektive på glatte gulve.
 • De udskiller få støvpartikler, mens støvsugningen står på.

Ulemper ved poseløse støvsugere

 • De larmer ofte mere end almindelige støvsugere.
 • De er ofte dyrere end almindelige støvsugere.
 • Nogle poseløse støvsugere har svært ved at rengøre tæpper.
 • Det kan svine og støve, når støvsugerens støv-beholder skal tømmes.

Hvilke funktioner findes der på en poseløs støvsuger

I en poseløs støvsuger test kan du finde flere forskellige typer af støvsugere med et væld af forskellige funktioner. Det er sjældent, at den poseløse støvsuger i test scorer højt på alle sine funktioner og specifikationer. Her er det vigtigste, at du ved, hvilke behov du har.

Hvis du for eksempel bor i et hus med mange niveauer eller etager, kan det være, du har brug for en poseløs støvsuger, der er ledningsfri. Bor du i lejlighed, eller vil du undgå at vække børnene, når du støvsuger, er det måske mere vigtigt for dig at få en poseløs støvsuger med et lavt støjniveau.

Selvom en poseløs støvsuger i test bliver udnævnt som vinder, behøver det altså ikke automatisk at være testvinderen, der er det bedste valg for dig. Læs derfor altid, hvilke funktioner som den enkelte støvsuger har scoret højt eller lavt på.

Herunder kan du få et overblik over de funktioner, som en poseløs støvsuger kan have – og samtidig gøre dig klart, hvilke der er de vigtigste for dig.

Med eller uden ledning

Din poseløse støvsuger kan både være med eller uden ledning. Du kender helt sikkert den klassiske støvsuger med ledning, og her vil du aldrig løbe tør for strøm – medmindre din ledning er for kort og ryger ud af stikkontakten.

Hvis du vil have størst mulig arbejdsfrihed, når du støvsuger, så kan du overveje en ledningsfri poseløs støvsuger. Så kan du uden problemer bevæge dig op og ned ad trapper eller niveauer, mens du støvsuger. Der sidder et batteri i den ledningsfri støvsuger, så der skal naturligvis altid være et opladt batteri for at kunne starte rengøringen. I en poseløs støvsugertest skal du tjekke, hvordan støvsugeren uden ledning klarer sig i batteritid, og hvor lang tid den er om at lade op.

Størrelse på støvbeholderen

Det opsugede støv og snavs skal selvfølgelig ende et sted, og i den poseløse støvsuger, opsamles det i en beholder. Når du tjekker en poseløs støvsuger tests, så tjek også, om der er nogle bemærkninger omkring støvbeholderens størrelse.

Det kan være irriterende med en meget lille beholder, som betyder, at du skal tømme beholderen meget ofte. Omvendt skal en poseløs støvsuger med en stor beholder ikke være svær at bruge på grund af beholderen, og hvis det er tilfældet, vil det blive nævnt i testen af den poseløse støvsuger.

Filter-type

Du kan tjekke, om den poseløse støvsuger i testen har et støv- og mikrofilter. Et filter renser den luft, som bliver blæst ud af støvsugeren, hvilket sikrer at alt støv bliver i støvsugeren og ikke pustes ud i rummet igen. Det bedste støvsugerfilter er HEPA-filtre, så det kan være en god idé at tjekke, at den testede poseløse støvsuger er lavet til den type filtre.

Længde på ledningen

Hvis støvsugeren har en ledning, så vil det i en poseløs støvsuger tests også blive testet, om ledningen har en tiltrækkelig længde. En støvsugerledning bør være mindst syv meter lang for at sikre en god arbejdsafstand fra stikkontakten. Bor du i en lille lejlighed, er det måske mindre vigtigt for dig, hvis en test af poseløse støvsugere fortæller, at ledningen er for kort.

Støjniveau

Hvis det er vigtigt for dig, at din nye poseløse støvsuger er støjsvag, så skal du kigge efter, hvor højt lydniveauet i dB er.

De mest støjsvage modeller på markedet har et lydniveau helt ned omkring 64 dB, mens mere larmende modeller nærmere er omkring 80 dB.

Generelt er poseløse støvsugere mere støjende end almindelige støvsugere, men poseløs støvsuger test viser dog, at der er væsentlige forskelle i støvsugernes støjniveau.

Vægt

Skal du bære støvsugeren mellem etager, eller gør din fysik det nødvendigt med en støvsuger, der er ekstra let? Så skal du kigge efter poseløse støvsugeretests, hvor støvsugeren scorer højt på letvægt.

Der kan være adskillige kilo i forskel mellem den letteste og den tungeste poseløse støvsuger i testen.

Antal watt – støvsugerens strømforbrug

Det er vidt forskelligt, hvor mange watt de enkelte støvsuger-modeller forbruger. Jo færre watt støvsugeren bruger, jo mere energivenlig er den også. Hvis du er interesseret i at vælge den støvsuger, der forbruger mindst strøm og samtidig belaster klima og miljø mindst, så er det måske et af de vigtige parametre, som du skal kigge på i tests af poseløse støvsugere.

Sugeevne

Sidst men bestemt ikke mindst, så skal du kigge efter, hvordan de forskellige poseløse støvsugere i test klarer sig på sugeevne. For de fleste er det rigtig vigtigt, at støvsugeren har en god sugeevne, så rengøringen er klaret hurtigt og nemt. Hvis du har husdyr, som fælder, kan det være ekstra relevant at vælge en af de testmodeller, der scorer allerhøjest på sugeevne.

Sådan vedligeholder du din poseløse støvsuger

Som med andre elektriske apparater, er det vigtigt, at du løbende vedligeholder din poseløse støvsuger. Ved at vedligeholde støvsugeren korrekt, sørger du for, at den holder i mange år fremadrettet, og du sparer ærgerlige penge, hvis støvsugeren går i stykker på grund af manglende vedligeholde.

En poseløs støvsuger er generelt nem at vedligeholde. Det vigtigste, du kan gøre for at forlænge den poseløse støvsugers levetid og funktionalitet, er at tømme beholderen og udskifte filteret jævnligt.

Tjek jævnligt filteret på din støvsuger. Hvis filteret er fyldt, så bør du skifte det. På den måde undgår du, at støv og snavs forvilder sig ind i støvsugerposen og motoren og dermed forringer sugeevnen og støvsugerens levetid.

En poseløs støvsuger skal naturligvis have tømt sin beholder jævnligt. Er beholderen fuld, så tøm indholdet ud i en pose, og rengør eventuelt beholderen med vand. Hvis du rengør beholderen, så skal beholderen tørre i mindst 24 timer, før den kan tages i brug igen. Det er meget vigtigt, at beholderen er helt tør, når du bruger støvsugeren.

Hvad koster en poseløs støvsuger?

Poseløse støvsugere findes i forskellige prisklasser afhængigt af mærke, funktioner og kvalitet.

Som udgangspunkt kan du godt regne med, at pris og kvalitet følges ad. Den bedste poseløs støvsuger i test vil også ofte være i en højere prisklasse end støvsugere, som klarer sig dårligere i test.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan få en god poseløs støvsuger til en fornuftig pris. Hvis du kan gå på kompromis med nogle af de funktioner, som de dyreste og bedste poseløs støvsuger i test har, så er der penge at spare.

Hvis du for eksempel kan leve med, at støvsugeren har en ledning, eller at den er støjende, så kan du sagtens få en god poseløs støvsuger til omkring 1.000 kroner.

Hvis du har flere krav til din poseløse støvsuger og dens funktioner, så skal du nok regne med at betale mindst 1.500 kroner og helt op til 3.000-4.000 kroner for den bedste poseløse støvsuger i test. Men husk – der er ofte gode tilbud på støvsugere, så hold øje med, om din foretrukne model snart kommer på udsalg

94
Nilfisk SR10P07A
90
Miele Blizzard CX1 Powerline SKRF3
84
Electrolux PowerForce støvsuger EPF61RR
Tilføj Produkt
Pris1489 kr2699 kr954 kr
Energiklasse---
Energiforbrug700890 watt800
?rligt energiforbrug--27,9
Rengøringsevne gulvtæppe---
Rengøringsevne hårdt gulv---
Støvemission---
FilterEPA 10--
Allergivenlig---
Lydniveau767776
Posestørrelse--3,5
Aktionsradius10109
SugestyrkereguleringJaJaJa
TeleskoprørJaJaJa
Vægt6,58,44
84
Bosch BCH6ZOOO
1

Bosch BCH6ZOOO Anmeldelse

Specifikationer
 • Energiklasse: Genopladelig
 • Energiforbrug:
 • Lydniveau: Poseløs

Flere Specifikationer: Rengøringsevne gulvtæppe - 0.9 L; Posestørrelse - Orange, Rød; Aktionsradius - Batteri; Støvemission - 60 min; Filter - 360 min; Allergivenlig - Ja; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Bosch BCH6ZOOO

Uddybende anmeldelse:

Bosch Zoo??o ProAnimal er testvinder i Forbrugerrådet Tænks test af poseløse støvsugere. Den har samtidig rigtig gode forbrugeranmeldelser hos forhandlerne. Det er altså ikke kun eksperterne, der er begejstrede for denne poseløse støvsuger fra Bosch.

Her får du en poseløs støvsuger, der rengør effektivt, og som er et rigtig godt valg for allergikere.

Allergivenlig med god sugeevne

Bosch Zoo??o ProAnimal scorer højt på sugeevne i test af poseløse støvsugere. Med denne kraftfulde poseløse støvsuger, kan du være sikker på en grundig rengøring af dine gulve. Sugestyrken kan indstilles, så sugeevnen passer præcis til den rengøring, som du og støvsugeren står overfor.

Der medfølger forskellige mundstykker til støvsugeren, så det for eksempel er nemt at støvsuge bag radiatoren eller på hårde gulve, der kræver en skånsom støvsugning.

Hvis du er kæledyrsejer, så er Bosch Zoo??o ProAnimal et ekstra godt valg. Den er nemlig rigtig god til at støvsuge dyrehår og har tilmed en særlig børste til dyrehår kaldet ProAnimal turbobørste. Denne poseløse støvsuger har i test vist, at den er særdeles effektiv til at rense og filtrere luften. Det er en funktion, som især er nyttig for allergikere, der vil undgå støv i luften under eller efter støvsugningen.

Med en Bosch Zoo??o ProAnimal behøver du altså ikke nyse dig gennem støvsugningen, hvis du er allergiker.

Nem og billig at vedligeholde

Med en Bosch Zoo??o ProAnimal behøver du hverken bekymre dig om støvsugerposer eller køb af nye filtre til støvsuger. Det medfølgende HEPA-filter kan nemlig vaskes, og Bosch-støvsugeren har desuden indbygget et system, der kan rense filteret efter behov. Så bliver det næsten ikke nemmere at støvsuge ?? det eneste, du behøver at koncentrere dig om, er at hive støvsugeren frem, når dit hjem trænger til en god og effektiv rengøring.

Kvalitet til en god pris

Bosch Zoo??o ProAnimal er også et rigtig godt valg, hvis du vil have den bedste poseløse støvsuger i test uden at betale en formue.

Prismæssigt ligger Bosch Zoo??o ProAnimal nemlig på et rigtig fornuftigt niveau. Her får du altså rigtig meget kvalitet for pengene.

84
Dyson Cyclone V10 Absolute
Specifikationer
 • Energiklasse: Aftageligt håndsæt, Genopladelig
 • Energiforbrug:
 • Lydniveau: Poseløs

Flere Specifikationer: Rengøringsevne gulvtæppe - 0.76 L; Rengøringsevne hårdt gulv - Vaskbart filter; Posestørrelse - Blå, Rød; Aktionsradius - Batteri; Støvemission - 60 min; Filter - 210 min; Allergivenlig - Ja; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Dyson Cyclone V10 Absolute

Dyson V10 Absolute er en ledningsfri og poseløs støvsuger, som i test af poseløse støvsugere bliver vurderet til at være god kvalitet til pengene. Det største testmagasin i England, kaldet Which.co.uk, har udnævnt Dyson V10 Absolute til at være et ?best buy?. Altså en model, hvor du får rigtig god værdi for dine penge.

Det er særligt værd at fremhæve, at modellen laver en effektiv støvsugning af både hårde gulve og gulvtæpper, at den kan bruges som håndstøvsuger, og at støvbeholderen kan tømmes særdeles hygiejnisk med en særlig tømme-funktion.

Kraftig og stabil sugeevne

Denne støvsuger er kendt for sin stabile sugeevne, uanset hvor fyldt støvbeholderen måtte være. Den har et lukket filtreringssystem, som betyder, at 99 procent af alle støvpartikler bliver fanget, og derfor er det kun ren luft, der bliver udsendt fra støvsugeren under rengøringen.

En ny teknologi i denne model betyder, at sugeevnen er forbedret med op til 85 procent i forhold til ældre Dyson-modeller.

Støvsugeren bliver leveret med flere forskellige støvsugerhoveder, så det er nemt at skifte til det støvsugerhoved, der bedst rengør eksempelvis dine tæpper, hårde gulve, møbler, radiatorer, paneler eller lofter.

Hvis din bil trænger til en rengøring, så kan du nemt lave Dyson V10 Absolute om til en smart og effektiv håndstøvsuger.

Nem tømning af støvbeholderen

Dyson V10 Absolute har en rigtig smart tømmefunktion, der er værd at fremhæve. At tømme støvbeholderen bliver nemlig både hygiejnisk og nem med dens ?sigt-og-hæld?-funktion. Tag støvbeholderen af, sigt den langt ned i en affaldspose, og tryk så på en knap, der åbner låget. Og vupti ?? alt det opsamlede støv er nu langt nede i din skraldespand, uden at du har set skyggen af støv i luften.

Hurtig opladning og dockingstation

Når du er færdig med din Dyson V10 Absolute, så kan den opbevares i den smarte væghængte dockingstation. Her bliver din støvsuger opladet til næste rengøring, samtidig med at den bliver opbevaret på en utrolig nem måde.

Det er altså slut med at falde over støvsugeren eller bøvle med at få den til at passe ind i kosteskabet. Samtidig bliver det meget nemmere at komme i gang med støvsugningen, når du bare skal række ud efter den væghængte Dyson V10 Absolute og klikke den ud af sin dockingstation.

84
Electrolux Pure C9 PC91-GREEN
Specifikationer
 • Energiklasse: 3-i-1, Aftageligt håndsæt, Drejelige hjul, Teleskoprør
 • Energiforbrug: 72.0 dB
 • Lydniveau: Poseløs

Flere Specifikationer: Rengøringsevne gulvtæppe - 1.6 L; Posestørrelse - Blå, Rød, Sort; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Electrolux Pure C9 PC91-GREEN

Hvis du leder efter en prisvenlig, god og klassisk poseløs støvsuger, så er Electrolux Pure C9 PC91 GREEN måske den rette for dig. Denne poseløse støvsuger er vurderet til at være blandt de bedste poseløs støvsuger i test hos både Forbrugerrådet Tænk og det svenske Räd og Rön.

Støvsugeren scorer højt på sugeevne, funktionalitet og brugervenlighed og har alle de mest nødvendige funktioner for at sikre en god rengøring af dit hjem.

Stor rækkevidde og god filtrering

Electrolux Pure C9 PC91 GREEN er en poseløs støvsuger med ledning, men her kan du glæde dig over, at der er en utrolig stor radius til at arbejde i. Støvsugeren kommer nemlig med hele 12 meter ledning, hvilket gør denne poseløse støvsuger til et fint valg, hvis du har et stort hus og gerne vil kunne klare støvsugningen uden at skulle skifte stikkontakt undervejs.

Det er desuden værd at bide mærke i Elektrolux-støvsugerens 7-trins filtreringssystem, der effektivt sørger for mikrofiltrering. Det er din garanti for, at den luft, som støvsugeren blæser ud, er ren og fri for støv.

Filter, som ikke skal skiftes

Hvis du vil være fri for at bekymre dig om både støvsugerposer og filtre til støvsugeren, så er denne model et godt valg. Støvsugeren har nemlig indbygget et filter, som ikke skal skiftes.

Støvbeholderen skiftes nemt og har en beholderkapacitet på 1,5 liter.

Det er altså en støvsuger med et minimalt behov for vedligeholdelse ?? det kører bare derudaf, og du får tilmed rene gulve, uanset om du har tæpper eller hårde, glatte gulve.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Poseløs Støvsuger

En poseløs støvsuger opsamler støv, dyrehår og andet opsamlet snavs i en støvbeholder, der er monteret på støvsugeren. Du slipper altså for at skifte støvsugerposer, og du skal ikke længere bruge penge på at købe nye støvsugerposer. Når støvbeholderen er fuld, kan du nemt åbne beholderen og tømme indholdet i en affaldspose.

Der er masser af fordele ved at købe en poseløs støvsuger. Du slipper for besværet ved at skifte støvsugerposer, og du skal aldrig mere bruge tid og penge på at købe nye støvsugerposer. En poseløs støvsuger har også en mere stabil sugeevne end støvsugere med pose. Det skyldes, at den ikke taber sugeevne, efterhånden som støvbeholderen fyldes.

Du kan finde poseløse støvsugere i flere forskellige prisklasser. En poseløs støvsuger kan koste alt fra 500 kroner til 4.000 kroner. Det kan måske være fristende at vælge den billigste model, men ofte er det dog sådan, at du får, hvad du betaler for. Kvalitet koster ofte, men du behøver dog ikke nødvendigvis vælge den dyreste model for at få en god poseløs støvsuger. I en test af poseløse støvsugere kan du få en god fornemmelse for, hvad du får for dine penge.

Kilder

Alle beskrivelser af de poseløse støvsugere er hentet fra anerkendte testmedier. Ved test af støvsugere, kigger testmagasinerne på parametre såsom brugervenlighed, funktionalitet, sugeevne og værdi for prisen.

Testene bliver udført af uvildige eksperter på forbrugerområdet, som er fri af kommercielle interesser.

I denne artikel har vi brugt bedømmelser fra Forbrugerrådet Tænk, det svenske Räd og Rön, det tyske ETM Testmagasin og det engelske testmagasin Which.co.uk.

Forbrugerrådet Tænk ????

Forbrugerrådet Tænk er en NGO og medlemsorganisation, der varetager de danske forbrugeres rettigheder. Forbrugerrådet Tænk laver hvert år tusindvis af tests af de mange produkter, som de danske forbrugere kan finde på hylderne i fysiske butikker og på nettet.

Alle tests foretages af uvildige forbrugereksperter, der er fri for kommercielle interesser. Det er din garanti for, at alle tests er objektive og har forbrugerens interesser på sinde.

Räd og Rön ????

Räd og Rön er det, der kommer tættest på et svensk svar på Forbrugerrådet Tænk. Det er ligeledes en interesseorganisation, der kæmper for de svenske forbrugeres rettigheder og for gennemsigtighed på det svenske marked.

Räd og Rön tester ligeledes et væld af produkter hvert år, som findes på det svenske marked, men altså også tit produkter, som danske forbrugere har adgang til.

ETM Testmagazin ????

ETM Testmagazin er blandt de mest anerkendte forbrugerorganisationer i Tyskland. ETM Testmagazin arbejder for gennemsigtighed for forbrugerne, og de udfører og publicerer detaljerede tests af alle typer produkter.

Alle tests udføres med forbrugeren for øje og testmagasinet har et mål om at lave objektive og uafhængige tests.

Which.co.uk ????

Den britiske forbrugerorganisation Which? er Englands største testmagasin. Organisationen arbejder for at beskytte forbrugerne ved at gøre det mere simpelt, fair og sikkert at vælge gode produkter.

Which? er en politisk uafhængig organisation, der selvfølgelig også er fri for kommercielle interesser. De laver både forbrugerkampagner, rådgiver privatpersoner, udgiver artikler, deltager i den offentlige debat, og så udfører de objektive tests af produkter.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Nilfisk SR10P07A
94
Nilfisk SR10P07A
1489 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.