TEST: De Bedste Powerbank i test 2024

Se alle Powerbanks i testen
37529 Anmeldelser
29 Produkter
76 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

84
Sandberg 320-32 Sandberg 320-32 Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
150 kr.
94
Anker PowerCore II Slim 10000mAh Anker PowerCore II Slim 10000mAh Læs mere om produktet
  • Bedst i test
269 kr. 309.60 kr.
91
Goal Zero Yeti 500X Goal Zero Yeti 500X Læs mere om produktet
  • Premium valg
3849 kr. 4389.00 kr.

Hvilket Powerbank mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Powerbank.

#1
Aukey
93
#2
Intenso
92
#3
TP-Link
92
#4
Goal Zero
91
#5
Belkin
86

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Find den perfekte powerbank

I takt med at vi som moderne mennesker får flere og flere elektroniske gadgets, som smartphone, ipads, ipods, air pods osv. Så stiger behovet også for at kunne oplade disse ting. Nogle gange er der ikke en kontakt i nærheden, eller også er der ikke nok kontakter til at kunne oplade alle dine gadgets. Til at løse denne problemstilling er powerbanken kommet til undsætning som produkt.

Næsten alle kender det at ens mobil er ved at gå tør for strøm, men du har ikke nogen kontakt i nærheden. Her er det geniale at powerbanken kan gå ind og redde din mobil fra at løbe tør for strøm. Så du stadig kan bruge din mobil, uden at skulle have bekymringer om din mobil løber tør for strøm. Ligesom at markedet indenfor elektroniske gadgets er steget gevaldigt indenfor bare de sidste ti år, så har markedet indenfor powerbank fulgt med. Dette har betydet at powerbanks er blevet bedre, og samtidig lettere at have med rundt på farten.

Hvad er en powerbank

En powerbank er et transportabelt batteri som kan genoplades. Powerbanken kan fragtes med rundt overalt, og kan oplade alle enheder som besidder et USB stick. Powerbanken fungerer ved at du i tilfælde af ikke at have en kontakt i nærheden. Tænder din powerbank, og så sætter fx din iphone oplader i, og derefter begynder powerbanken at lade din iphone op.

Powerbanken kan dermed lade mobiler, ipads, computere, kameraer, højttalere, og andre ting som har en USB enheder til opladningen. Størrelsen på powerbanken kan variere meget fra powerbank til powerbank, og med forskellige designs. Derudover er der forskel på hvor meget batteri powerbanken besidder. Der er også forskel på hvor mange USB åbninger de forskellige powerbanks har. Nogle besidder kun en, mens andre kan helt op til tre-fire åbninger, hvor du kan oplade din elektroniske gadgets. 

Pris og behov

Prisen på powerbanks spænder utrolig bredt, og kan være alt for omkring en 50 kroner, og helt op til 700 kroner. Du får selvfølgelig ikke i nærheden af det samme produkt, ved køb af powerbanken til 50 kroner og den til 700 kroner. Selvom prisen selvfølgelig er en god indikator for hvor funktionel powerbanken er. Vil du også senere blive introduceret for batteri specifikationer, til at få en ide om hvor god powerbanken er. Udover dette er det også vigtigt at finde ud af hvad du vil have ud af din powerbank, og hvad dit behov er for at kunne finde en god powerbank.

Nogle af de ting du skal tage stilling er om du benytter dig meget af din powerbank, eller er det mere til nogle få ferier. Hvis du skal pendle meget, og måske endda flyve meget vil det være en god ide at købe en powerbank i en meget god kvalitet, som har meget strøm. Har du samtidigt mange elektroniske gadgets som computer, iphone og ipad. Vil det være en god ide at få en powerbank med flere USB åbninger, så du kan lade alle dine gadgets op på flyturen. Benytter du i stedet meget sjældent af en powerbank, og den er kun nødvendig når du skal på den årlig sommerferie, vil en billigere powerbank, men en USB åbning måske være valget. Da du dermed får opfyldt dit behov, for få penge.

En anden ting, som der også vil blive gennemgået senere er hvorvidt opladerhastigheden betyder noget for dig. De tekniske specifikationer for hvornår en powerbank oplader hurtigt, vil komme senere, men du skal tage stilling til hvorvidt det er vigtigt at din powerbank oplader hurtigt.

Du skal også tage stilling til om du vil have en stor eller lille powerbank. Da det derfor kan være nemt at have powerbanken med i lommen. Du skal tage hensyn til, hvor robust din powerbank skal være. Skal powerbanken med i mere barske miljøer som fx. en lang vandretur eller lignende kan det være en god ide at din powerbank tåler nogle slag, når den skal med ud på eventyr.

Levetid

Ser man på en powerbanks levetid så vurderes det at en powerbank, har rundt regnet 500 cykluser. En cyklus er fra fuldt opladet powerbank, til der ikke er mere strøm på powerbanken.

Når disse 500 cyklusser er brugt betyder det ikke at powerbanken ikke virker mere, istedet blive batteriet bare forringet. Derfor vil powerbanken godt stadig kunnes bruges efter de 500 cyklusser, men det vil bare være dårligere. De 500 cyklusser er selvfølgelig ikke et entydigt estimat, men mere et cirkatal. Derudover afhænger mængden af forringelse også af hvordan du behandler din powerbank.

Udregning af de forskellige måleenheder

For at finde ud af hvor meget din powerbank kan oplade skal du se efter enheden mAh. MAh betyder på engelsk milli-ampere-hour, som på dansk oversat betyder milliampere timer. Enheden mAh er den elektriske kapacitet som din powerbank er i besiddelse, og viser hvor mange gang du kan lade dine mobil eller computer op. Som grundregel er powerbanks med stor vægt eller størrelse, i besiddelse af en høj mængde mAh. Denne grundregel holder ikke altid, men er et godt pejlemærke.

For at kunne finde ud af om din powerbank er i besiddelse af en høj mængde mAh, og dermed kan lade din gadgets op mange gange. Er det nødvendigt at have styr hvor mange mAh de forskellige elektroniske gadgets har, før de når fuldt opladning. 

Mobiler skal bruge mellem 2000-4000 mAh for at kunne opnå fuld opladning. Her er iphones nede omkring 2000-2800 mAh. De gamle iPhone modeller kræver mindst mAh, mens de nyeste modeller kræver flest mAh. Telefoner som Samsung og Huawei kræver helt oppe omkring de 4000 mAh.

Ser man på tablets og ipads, så kræver disse omkring imellem 6000-10.000 mAh, for at kunne få en fuld opladning. 

Computere derimod kan kræve helt op til 20.000 mAh for at kunne få en fuld opladning, mens nogle kun kræver 10.000. Du skal derfor være klar over dette inden du tager din computer med, og tror at din powerbank kan oplade computeren.

Som det kan ses ud fra denne beregning, vil det derfor være oplagt at få en powerbank med en stor mængde af mAh, da du dermed kan oplade dine gadgets flere gange på en fuld opladet powerbank.

Powerbanks mængde af mAh varierer meget. Og de powerbanks med mest er omkring 20.000 mAh, mens de powerbanks med mindst er nede på omkring 2000. 

De powerbanks som besidder 20.000 svarer altså til at de kan oplade fem- ti telefoner afhængig af mærket. Derimod vil de powerbanks der besidder en lav mængde af mAh, kun kunne oplade en mobil, og dette vil den ikke engang være i stand til at oplade en Samsung telefon fuldt op. Kvaliteten på de forskellige powerbanks er derfor stor, så det er vigtigt du har styr på hvor mange mAh de forskellige powerbanks har.

Prisen vil dog for det meste indikere hvilke powerbanks, som har en høj mængde af mAh og hvilke der har en lav.

Alle disse ovenstående beregninger skal man selvfølgelig tage med et gran salt, da man regner med et strømtab. Det er dog ukendt hvor meget det præcise strømtab er, men man regner med at det ligger på omkring de 10 procent og nogle gange helt op til 25 procent. Dette kan skyldes strømtab fra overførslen af strøm fra de forskellige kabler. Derudover kræver det også strøm at transportere strøm.

Hvor meget strøm som går tabt kan skyldes mange faktorer. En af disse faktorer er kvaliteten af din powerbank, en god powerbank vil ikke besidde et særligt stort strømtab, samtidigt med at der vil gå længere tid før batteriets tilstand, vil blive forværret. Og dermed have få et større strømtab.

En anden faktor der har indflydelse på strømtabet, er selvfølgelig batteriets tilstand på den ting du vil oplade. Er det en gammel iphone eller ipad, vil der igen være en større strømtab, og derfor vil der powerbanken skulle bruge flere mAh for at kunne lade dine gadgets op. Noget som også kan have en indflydelse på strømtabet er kulde og fugt. Du kender det sikkert selv, at din mobil holder utrolig dårligt strøm, hvis den bliver udsat for kulde eller fugt. Derfor vil det heller ikke være optimalt at oplade dine gadgets i sådan et miljø.

Hvis du skal være helt sikker på at din powerbank har nok mAh til at oplade dine ting, vil det derfor være en god ide at powerbanken besidder en højere mængde mAh end du rent faktisk skal bruge. Da powerbanken på den måde altid vil kunne fuldt oplade dine gadgets, også selvom der skulle være kulde og fugt eller om du har et dårligt batteri på din telefon. 

Opladningshastighed

En anden vigtig ting når du skal have en powerbank, er at den kan lade hurtigt op. Dette kan for nogle være utrolig vigtigt, mens det for andre er lidt irrelevant, og bare ekstra luksus. Når du skal se efter hvor hurtigt din powerbank lader op, ser man på de angivne indgangs- og udgangsværdier. Disse værdier bliver målt i volt og ampere. Volt er mængde af strøm, og ampere er spændingen i powerbanken. Man deler de forskellige powerbanks op i fire hastighedskategori. Powerbanks med den laveste opladningshastighed har 5V og 1A, og vil stå formuleret på denne måde 5V/1A. Powerbanks med den midterste opladningshastighed er på omkring 5V/2A, mens de hurtige powerbanks er på 5V/2.4 A.

Din sidste kategori indenfor powerbanks er dem med lynhurtig opladningshastighed. Disse powerbank er på 9V/3A. Som det vises er den sidste typer powerbank, meget mere kraftig på både volt og ampere, og er derfor betydelige hurtigere til at oplade end de andre.

Desto hurtigere opladerhastigheden på powerbanken er, desto mere vil powerbanken også koste. Og da der egentlig ikke er den helt stor forskel på powerbanks med lav opladningshastighed og dem med hurtigt opladningshastighed. Vil det være en god ide og gå all in og købe de powerbanks med lynhurtig opladerhastighed, hvis dit behov er lynhurtigt opladning.

Opladning af powerbank

For at du kan benytte dig af din powerbank, er den nødt til at have strøm for at kunne lade dine elektroniske gadgets op. For at kunne dette er du nødt til at lade din powerbank. Måden hvorpå at du lader din powerbank op, er ved ligesom man kender det fra en normal mobil.

Du putter derfor opladeren i en kontakt og stikker USB modemet i powerbanken, for at den skal lade op. Du kan også benytte dig af en computer hvor der er USB åbning, her kan du så sætte USB modemet fra powerbanks oplader i, og du kan dermed lade din powerbank. Det er derfor meget simpelt at lade sin powerbank op. Så hvis du allerede har styr på hvordan du lader dine andre elektroniske gadgets op, bør det ikke være et problem at kunne lade din powerbank også.

Sådan får du mest ud af din powerbank

Når det kommer til at få mest ud af din powerbank, er der nogle ting du kan gøre for at powerbanken kan oplade bedre og dermed også hurtigere. Disse ting er ved selve din mobil tablet eller bærbar, og er ting som at slukke dem når de lade. Dette vil gøre opladningen hurtigere. Udover at det vil gøre din opladning hurtigere, så vil det også gøre at du spare strøm, og gør at du ikke skal bruge din powerbank særlig ofte.

Har du alligevel et behov for skulle bruge din mobil, imens din powerbank er i gang med at oplade den kan du dæmpe lysstyrken, slå wifi fra hvis ikke du er på wifi, slukke for lokalitetstjenester, slukke aps som kører i baggrunden og slå bluetooth fra. Disse er alle ting som vil hjælpe med at opladningen går hurtigt. Det er også ting som alle bør kunne finde ud af at kunne, og kun kræver et par swipes. Samtidigt med at det formentlig ikke vil gå ud over din oplevelse af at bruge mobilen, i mens at den lader op.

Hvis du virkelig går meget op i at få hurtigt strøm er der nogle flere ting du kan gøre, disse er dog lidt niche baseret, og kræver at du kan finde rundt i din iphone, computer eller tablet. Det er at minimere din tiden for automatisk låseskræm, ikke benytte animerede baggrund, slå vibrationer fra ringetoner fra og slå autosynkronisering af mails fra, så du manuelt henter mails.

Alle disse ting vil som sagt gøre at du kan spare strøm på din telefon, computer eller tablet, og vil samtidig gøre at din powerbank kan oplade dem hurtigere.

Nye teknologier

Markedet indenfor powerbanks er i udvikling, og i takt med at vi som mennesker aldrig har haft større mulighed for at rejse rundt og se verden, samtidigt med vi er meget afhængige af vores telefoner. Er powerbanks et produkt som vil blive ved med at blive udviklet på, så det kan blive endnu smartere og passe til vores teknologiske livsstil. En af disse nye ting, som powerbank producenterne er begyndt at implementere i powerbank er muligheden for at kunne bruge solceller, til at oplade din powerbank. Disse powerbanks kaldes for solar powerbank, og det kender sikker allerede konceptet fra solcelle på taget.

Powerbank fungerer altså ved at den bruger solens stråler til at producere strøm. Dette er en meget miljøbevidst valg, og et valg som passer til nutidens samfund, hvor der er utrolig meget fokus på klimaet og miljøet. Solar powerbank er både smarte hvis du skal på festival, og dermed sidde udenfor store dele af tiden. De kan også benyttes hvis du er på en cykel-eller vandretur, hvor man ikke er i nærheden af en stikkontakt i lang tid.

En anden ny ting indenfor powerbank markedet er Qi teknologien. Qi teknologien er set før i lufthavne, hvor man mod betaling kan lade sin mobil i en lille rum. Denne teknologi er også kommet til powerbanks. Qi powerbanks fungerer gennem magnetisme, og gør at gadgets kan oplades ved lave spændinger som fx. ved iphone og tablets. Mobilen opaldes derfor ved at den lægges op ad Qi powerbanken, og får på den måde strøm. Opladningen begynder automatisk, og du skal ikke trykke på noget. Qi fungerer ikke på længere afstande end tre-fire centimeter.

Qi powerbanks er utrolig smarte da de er trådløse, så du slipper for at skulle have en masse ekstra ledninger eller lignende med ombord på flyet eller i vandretasken. Du skal dog være opmærksom på om din mobil eller tablet understøtter Qi powerbanks, det er nemlig ikke alle mobiler og tablets som gør dette. Da det er en forholdsvis ny teknologi. Skulle du købe en Qi powerbank, men er ikke i besiddelse af en mobil som understøtter teknologien, kan du købe en omformer, og på den måde klare problemet.

En anden smart ny teknologi er quick charge powerbanks. Som navnet antyder oplader disse powerbanks dine gadgets hurtigt op, hvilket er særdeles smart. Der dog den ulempe at deres levetid er meget kort, da denne typer powerbank hurtigt når de 500 cyklusser, da den benytter mange mAh pr. opladning. Så hvis du ikke har noget problem med at vente på at din mobil bliver opladet, vil det anbefales ikke at købe quick charge powerbanks.

Hvilken powerbank skal jeg så købe?

Efter denne lange gennemgang af de forskellige typer af powerbanks, dets specifikationer, og nye ting på markedet, kan man godt sidde tilbage og være en smule forvirret over hvilken powerbanks man selv skal erhverve.

Hvilken type powerbank som er bedst er en personlig reference, som du kun selv kan afgøre. Men i målet om at få den powerbank, som er bedst til dig er der nogle ting som tidligere også er nævnt, der er udslagsgivende. 

Den allervigtigste ting er at powerbanken opfylder dit behov. For at gøre det enkelt vil de to steder hvor powerbanken oftest bruges enten være på lange bil-og flyveture, eller på lange vandre-og cykelture. Disse to aktiviteter er typiske aktiviteter hvor du ikke har en kontakt i nærheden, og derfor skal en powerbank benyttes.

Skal powerbanken benyttes til lange vandre-eller cykelture, vil det være en god ide at få en kompakt men ikke for stor powerbank. Dette skyldes at powerbanken skal kunne tåle det slid, som sådan en tur volder, samtidigt med at du skal have plads til den i tasken.

Det vil ikke være oplagt at købe en powerbank der besidder den højeste mængde mAh, da du højst sandsynligt ikke vil tage mobil, ipad og computer med på denne type aktivitet. Dog er det altid godt at have en powerbank, som besidder en forholdsvis høj mængde mAh da powerbanken har flere opladninger i sig. Det vil også være en god ide at få en trådløs powerbank, da du dermed slipper for at skulle bøvle med ledninger ude i det fri. Da powerbanken vil blive brugt ude i naturen, kunne det være en fordel at købe en powerbank med solpaneler på, så powerbanken kan absorbere solens stråler.

Skal powerbanken istedet bruges til lang bil eller flyture, vil kompaktheden på din powerbank være underordent. Det vigtigste vil være at den er lille og funktionel. På den måde kan du have den med i din taske, når du rejser. Det vil være en rigtigt god ide at få en powerbank, med en høj mængde mAh, som samtidigt besidder mange USB åbninger.

Specielt hvis du har computer og tablet med, da disse kræver en stor mængde af mAh for at kunne blive fuldt opladet. Har du ikke computer og tablet med, vil en powerbank med mindre mængde mAh også kunne klare jobbet. Det vil også være en god ide at få en trådløs powerbank, da du slipper for mindre ledninger som eksempelvis skal igennem security.

Da prisklassen som tidligere nævnt er mellem 50-700 kroner, vil behovet være det primære at få dækket når du skal have en powerbank, og pris må være det sekundære. Dette skyldes at prisforskellen ikke er så stor igen, sammenlignet med andre elektroniske gadgets. Så er du en hyppig bruger af powerbanks, er kvalitet et dumt sted at spare ved powerbanks.

 

94
Anker PowerCore II Slim 10000mAh
91
Goal Zero Yeti 500X
84
Sandberg 320-32
Tilføj Produkt
Pris269 kr3849 kr150 kr
84
Goal Zero Sherpa 100AC
Specifikationer

    Flere Specifikationer: Læs flere

    Gå til butik

    Uddybende anmeldelse af Goal Zero Sherpa 100AC

    Goal Zero Sherpa 100AC powerbank er en meget kraftfuld powerbank, som er perfekt til dig, som ikke kun skal oplade din telefon på farten, men også give hurtig strøm til din tablet eller sågar din bærbare computer. Powerbanken har to strømforsynende porte med hver 60W, der passer til stort set alt elektronisk udstyr. Med denne powerbank kan du endda også få trådløs opladning af din smartphone eller andre intelligente devices. Via den interaktive OLED-skærm kan du kontrollere strømmen, der går ind og ud og få detaljerede oplysninger herom.

    I pakken er der inkluderet fire robuste kabler: Lightning, MicroUSB, USB C og USB C til USB C. Selve Powerbanken kan oplades på tre forskellige måder. Den første er ved at tilslutte et kompatibelt solpanel. Den anden måde går gennem en almindelig stikkontakt. Mens du som det tredje kan oplade powerbanken gennem din bils 12V-addapter. På en fuld opladning kan denne powerbank for eksempel oplade en bærbar to gange fra bunden eller lade din smartphone op hele ti gange.

    Denne model vejer 907 gram. Den er derfor ikke sådan lige at putte i lommen, men snarere i rygsækken eller kufferten. Denne type af powerbank vil ofte tiltale personer, der meget ofte er på farten med ikke blot deres telefon, men også deres computer under armen og dermed skal være sikker på, altid at kunne have strøm på den bærbare for at kunne arbejde.

    Prisen for Goal Zero Sherpa 100AC powerbank ligger på omkring 2400 kroner.

    84
    Anker PowerCore Essential 20000 PD
    Specifikationer

      Flere Specifikationer: Læs flere

      Gå til butik

      Uddybende anmeldelse af Anker PowerCore Essential 20000 PD

      I 2021 testede PriceRunner de 12 bedste powerbanks og gav netop denne model fire ud af fem stjerner. De vurderede, at det var en tung, men effektiv powerbank. Denne powerbank fra Anker har en kapacitet på hele 20.000 mAh, hvilket sikrer dig op til fem opladninger af din smartphone per fulde powerbank. Denne model er en lille og kompakt powerbank i et design, der mest af alt ligner en mobiltelefon beklædt med stof. Powerbanken kan gennem sin USB-C port levere op til 18W lade-effekt med Power Delivery teknologi.

      Det betyder, at du i løbet af 30 minutter kan lade din telefon op til omkring 50 procents strøm. På samme tid kan du også lade et andet device op via den anden USB-port. Powerbanken er perfekt at have med på farten i tasken. Denne model vejer 345,5 gram og måler knap 7,5 x 15,5 x 2 centimeter.

      Prisen for Anker PowerCore Essential 20000 PD powerbank ligger på omkring 500 kroner.

      84
      Sandberg Survivor 20100 Powerbank
      Specifikationer

        Flere Specifikationer: Læs flere

        Gå til butik

        Uddybende anmeldelse af Sandberg Survivor 20100 Powerbank

        Med Sandberg Survivor powerbank får du ved første øjekast en fornemmelse af, at dette er en meget robust model, der kan holde til lidt af hvert. Powerbanken er pakket ind i en meget modstandsdygtigt IP67 certificeret skal, der kan klare mange tæsk. Powerbanken er derfor fuldstændig vand-, stød- og støvtæt, så den er perfekt at havde med dig under åben himmel på for eksempel festivaler, camping, bjergbestigning eller når du er ude at sejle. Denne model har et meget stort 20100 mAh batteri i høj kvalitet. Med denne størrelse har du nok strøm til at oplade en smartphone helt op til otte gange.

        Powerbanken har to USB-porte og kan oplade to enheder samtidigt. I powerbanken konstruktion er der desuden blevet plads til en kraftig lygte med 30 meters lysstyrke, hvilket understreger at denne model er perfekt til outdoor-mennesker. Dens robuste konstruktion og modstandsdygtighed er desuden også oplagt til børn og unge mennesker, der måske har tendens til at tabe deres powerbank på gulvet. Billigere modeller går let i stykker ved stød, mens modeller som denne netop er bygget til at få nogle knubs.

        Prisen for denne Sandberg Survivor powerbank ligger på omkring 700 kroner og opefter.

        84
        Anker PowerCore Speed 20000
        Specifikationer

          Flere Specifikationer: Læs flere

          Gå til butik

          Uddybende anmeldelse af Anker PowerCore Speed 20000

          I 2021 testede PriceRunner de 12 bedste powerbanks og gav netop denne model 3,5 ud af fem stjerner. De vurderede, at det var den mindste powerbank med hurtigst opladning. Denne powerbank er meget enkel i sit udtryk og mindst lige så enkel at håndtere. Denne model har to USB-udgange, så du hurtigt kan oplade to devices på samme tid. Den kan oplade smartphones og tablets. Anker PowerCore Speed 20000 powerbank har en stor kapacitet på 20.000 mAh.

          Det svarer til, at du kan oplade din smartphone ti gange, før powerbanken er tør for strøm. På batteriet sidder der LED-dioder, der indikerer, hvor meget strøm der er tilbage. Ved hurtig opladning, kan powerbanken lades helt op på omkring fem timer. Med til denne powerbank følger en praktisk opbevaringspose, så du altid kan opbevare den sikkert, samt et micro USB-kabel. Anker PowerCore Speed 20000 vejer 369 gram og måler 166 x 62 x 22 millimeter.

          Prisen for det hele alt inklusiv lyder på omkring 500 kroner.

          FAQ

          Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Powerbank

          Vi har samlet en test over de bedste powerbanks på markedet i 2021. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

          Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes powerbanks til flere forskellige prisklasser.

          Powerbanks vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

          Kilder

          Pricerunner.dk

          PriceRunner er en international produkt- og prissammenligningsside. Foruden prissammenligninger kan du også finde diverse tests indenfor flere produktkategorier, og dermed få hjælp til at finde de produkter, der passer bedst til netop dine behov og ønsker. Se hele deres tests af powerbanks her: https://www.pricerunner.dk/test/powerbanks

          Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Anker PowerCore II Slim 10000mAh
          94
          Anker PowerCore II Slim 10000mAh
          269 kr 309.60 kr
          Gå til produkt!
          Tilbage til toppen

          Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

          • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
          • Prisen tæller 15 %.
          • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
          • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.