TEST: De Bedste Robotplæneklipper i test 2024

Se alle Robotplæneklippere i testen
9263 Anmeldelser
22 Produkter
72 timer Tid brugt
Skrevet af: Louise Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

86
Worx Landroid S300 WR130E Worx Landroid S300 WR130E Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
4699 kr. 4949.00 kr.
98
Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper Læs mere om produktet
 • Lav støjniveau
 • Effektiv robotplæneklipper
 • Høj kvalitet
 • God pris
11561 kr. 12389.00 kr.
90
Gardena Sileno 1000 Gardena Sileno 1000 Læs mere om produktet
 • Premium valg
11561 kr. 12300.00 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Hvilket Robotplæneklipper mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Robotplæneklipper.

#1
Grouw
89
#2
WORX
85
#3
LawnExpert
75
#4
AL-KO
74
#5
Gardena
72

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Gode råd om robotplæneklippere

Har du besluttet dig for at købe en robotplæneklipper, er der selvfølgelig nogle ting, du skal overveje først. Det er nemlig en god idé at lave lidt research og danne dig et overblik over de forskellige modeller på markedet, inden du vælger en robotplæneklipper. Der findes nemlig mange forskellige, så det er ærgerligt at risikere at stå med en robotplæneklipper, der ikke kan klare opgaven og leve op til dit behov.

Du bør blandt andet overveje:

 • Støjniveau
 • Kapacitet
 • Tyverisikring
 • Havens opbygning
 • Brugstid og opladningstid
 • Pris

Når du skal investere i en robotplæneklipper, bør du altså først og fremmest overveje støjniveauet af hensyn til dine omgivelser. Du skal selvfølgelig også sikre dig, at den valgte robotplæneklipper passer til din have i forhold til kapacitet og terræn. Dertil bør du også overveje batterikapaciteten og opladningstiden, samt tyverisikring af plæneklipperen. Hvor mange penge, du vil bruge på en robotplæneklipper, er selvfølgelig også vigtigt.

Inden du kaster dig ud i at købe en robotplæneklipper, er det altså vigtigt, at du har gjort dig lidt tanker om, hvad du har brug for, og så kan du undersøge markedet. Læs lidt om de forskellige robotplæneklippere og gå efter en, der har fået gode anmeldelser, og som lever op til dine ønsker.

Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?

Har du endnu ikke helt styr på, hvilken robotplæneklipper du skal vælge, skal du måske læse lidt mere om, hvad du bør overveje. I det følgende får du derfor en mere uddybende forklaring på de ting, du bør overveje, når du skal investere i en robotplæneklipper.

Hvordan ser din have ud?

Har du overvejet, hvordan din have ser ud? Og hvor stor er din have? Er der smalle passager med græs? Er der mange bakker og ujævnt terræn? Det er alt sammen noget, du bør overveje, når du skal vælge den rigtige robotplæneklipper.

Er der mange små passager og smalle gange, er det selvfølgelig en god idé at gå efter en lille robotplæneklipper. Har du derimod en stor græsplæne, bør du gå efter en stor model, der kan klare en stor del af plænen på en opladning. Kan plæneklipperen ikke klare hele plænen på én gang, vil den uanset hvad selv sørge for at køre tilbage til ladestationen og lade op.

Et ujævnt terræn er også vigtigt at overveje, hvis robotplæneklipperen skal have motorkraft nok til at køre op ad bakke. Her skal du se på robotplæneklipperens kapacitet i forhold til hældning. De robotplæneklippere der klarer sig godt på ujævnt terræn, har en kapacitet på omkring 30-35% hældning.

Hvor meget må robotplæneklipperen larme?

De fleste robotplæneklippere i dag larmer ikke så meget, men det er stadig en god idé at tænke lidt over støjniveauet, hvis du har naboer lige på den anden side af hækken eller plankeværket. Robotplæneklippere kører nemlig tit, og det kan altså være generende for naboer at lægge ører til flere gange om ugen.

Mange robotplæneklippere har et lydniveau på 60 dB, hvilket svarer nogenlunde til når to personer taler sammen. En almindelig græsslåmaskine har derimod et lydniveau på op omkring 90 dB, så der er altså betydeligt forskel.

Selvom en robotplæneklipper larmer mindre end en almindelig græsslåmaskine, er det alligevel godt at overveje støjniveauet i forhold, hvis dine naboer bor lige ved siden af.

Tyverisikring

Oftest kører robotplæneklippere rundt på græsplænen uden opsyn, og det kan være fristende for nogen at hapse sådan en lille fætter med sig under armen. Vil du gerne sikre dig bedre mod tyveri, er det derfor en god idé at gå efter en robotplæneklipper med indbygget tyverisikring.

Det kan både være med en kodelås på betjeningen, som gør at plæneklipperen ikke kan bruges uden koden. Det kan også være indbyggede alarmer eller lignende, der giver lyd fra sig eller sender besked til din telefon, når nogen samler robotplæneklipperen op.

Alt efter typen af tyverisikring, og om du vælger en robotplæneklipper med tyverisikring eller ej, afspejles dog også i prisen. Det er derfor et spørgsmål om risikovurdering og budget.

Bioklip eller ej

Bioklip kaldes også Biokniv, og det er en særlig funktion, der er at finde på plæneklippere – både almindelige græsslåmaskiner og de moderne robotplæneklippere. Bioklip kaldes også cirkulær græspleje, og det er en form for bæredygtig pleje til din græsplæne.

Nogle plæneklippere har bioklip, og det er med til at vedligeholde din græsplæne på en smart og bæredygtig måde.

Bioklip er en helt særlig klippemetode, der fungerer således, at det afklippede græs suges op inde i plæneklipperen, frem for bare at spytte det ud på den nyslåede plæne. Inde i maskinen skæres det afklippede græs yderligere og findeles i helt små partikler, der efterfølgende spyttes ud på græsplænen og fungerer som næring eller gødning til græsplænen selv.

De små græspartikler ryger ned i jordbunden, der omdanner dem til næringsstoffer for din græsplæne.

Det er altså en smart metode, der både giver din græsplæne næring og gør arbejdet nemmere for dig – du slipper nemlig for at skulle rive det afklippede græs sammen og kompostere det bagefter.

Denne metode kan dog kun lade sig gøre, når græsset ikke bliver for langt, så vær opmærksom på dette – især hvis du skal anlægge ny græsplæne og vælge græsblanding, hvor det kan være godt at gå efter en mere langsomtvoksende blanding. Det afhænger altså også af din græsplæne, om det giver mening at have en robotplæneklipper med bioklip.

Overvej klippehøjde- og bredde

En anden ting du bør overveje, hvis du vil investere i en robotplæneklipper, er også højden på græsset, i forhold til robotplæneklipperens klippehøjde- såvel som bredde. Robotplæneklippere har som regel et minimum og maksimum i forhold til klippehøjden, samt en bredde.

Er græsset blevet for langt, er det ikke sikkert, at robotplæneklipperen kan klare opgaven, og så skal du ud at svinge den traditionelle plæneklipper først. Ellers skal du være klar på, at robotplæneklipperen skal ud at køre lidt oftere, end du måske havde tænkt dig.

Klippebredden er også relevant i forhold til hvor bredt et område, robotplæneklipperen kan slå ad gangen. Har du en stor græsplæne, vil det derfor være godt at gå efter en robotplæneklipper med en stor klippebredde.

Robotplæneklippere i regnvejr

Måske har du lidt undret dig over, hvad der sker med robotplæneklippere, når det begynder at regne. De fleste robotplæneklippere kan godt slå græs i fugtigt vejr, men når det begynder at regne kraftigt, er det en lidt anden sag.

Flere producenter er begyndt at lave små garager til robotplæneklipperne, så de bliver beskyttet af vådt vejr, sol og vind. Men det er også bedst at gå efter en robotplæneklipper med regnsensor. Begynder det pludselig at regne, mens robotplæneklipperen kører rundt på græsplænen, er det smart, hvis den selv kan køre tilbage til ladestationen i læ.

Hvad koster robotplæneklippere?

Der findes robotplæneklippere i mange forskellige prisklasser. De fleste robotplæneklippere på markedet koster omkring 3-5.000 kroner, men det er også muligt at finde både billigere og dyrere robotplæneklippere. Skal du op i de rigtig store robotplæneklippere med mange funktioner og stor kapacitet, kan det være du skal smide 25-30.000 kroner efter den.

Prisen hænger ikke bare sammen med kvaliteten, men også robotplæneklipperens kapacitet, størrelse og motorkraft. Specielle funktioner som eksempelvis bioklip kan også få prisen op, samt muligheden for at kunne klippe lidt højere græs.

Fordele og ulemper ved en robotplæneklipper

Der er ingen tvivl om, at robotplæneklipperen er en genial opfindelse, men som med de fleste andre produkter på markedet, er der selvfølgelig både fordele og ulemper. Derfor er det en god idé at overveje fordelene og ulemperne, inden du investerer i sådan en:

Fordele:

 • Det er nemmere og kræver mindre arbejde, da robotplæneklipperen selv slår græsset.
 • Du får en flottere og mere jævn græsplæne – Græsplænen har bedst af små, men hyppige klipninger.
 • Det er bedre for miljøet – Robotplæneklipperen er mere miljøvenlig end benzindrevne plæneklippere.
 • Det er mere allergivenligt – Da robotplæneklipperen hvirvler mindre græs op i luften.

Ulemper:

 • Kan virke støjende – Generelt larmer robotplæneklippere mindre, men de kører oftere, hvilket kan genere naboer.
 • Sikkerhed – Du skal være mere opmærksom på børn og dyr (hunde, katte, pindsvin mm.).
 • Risiko for tyveri – Der er større risiko for tyveri, hvis robotplæneklipperen kører, når du ikke er hjemme.
 • Det kan kræve ekstra arbejde – Du slipper ikke helt for at klippe græs selv, da du måske skal klippe kanterne eller områder, robotplæneklipperen ikke kan klare.

Hvordan installerer jeg en robotplæneklipper?

For at få godt gang i din robotplæneklipper, skal den selvfølgelig installeres i din have. Her afhænger det selvfølgelig meget af, hvilken model du køber. Overordnet set består installationen af robotplæneklippere dog af to ting:

 • Indhegn eller afgræns græsplænen og tilslut ladestationen
 • Og sørg for at starte og programmere robotplæneklipperen

Det er som sagt forskelligt fra model til model, hvordan robotplæneklipperen installeres i din have. Nogle producenter eller forhandlere tilbyder installation sammen med købet eller som tilkøb, mens andre kræver, at du selv sørger for det.

Det kan også være, du selv skal sørge for at købe materiale til installationen. Det kan eksempelvis være en garage til plæneklipperen, samt kabler og lignende.

Til de fleste robotplæneklippere medfølger dog afgrænsningskabler, du skal bruge til at afgrænse det område, robotplæneklipperen skal køre rundt og klippe græs på. Det fungerer som et slags hegn, så robotplæneklipperen bliver inden for det afgrænsede område.

Vælger du selv at installere din robotplæneklipper, og har du sikret dig, at du har det nødvendige udstyr, skal du blot gøre følgende:

 1. Find en placering til ladestationen og sørg for at den står, som den skal ifølge robotplæneklipperens brugervejledning.
 2. Læg afgrænsningskablet omkring græsplænen og de områder, du ikke vil have robotplæneklipperen kan køre på. Læg også et guidekabel, der viser robotplæneklipperen vej hjem igen.
 3. Forbind grænsekablet til ladestationen og tilslut strømkablet – vær opmærksom på at de ikke kan beskadiges.
 4. Tjek lysdioden for at se, om ladestationen og kablerne er tilsluttet korrekt.
 5. Download en app til robotplæneklipperen. Nogle robotplæneklippere har en app, du kan bruge til at installere selve robotplæneklipperen og styre dens funktioner.
 6. Start robotplæneklipperen og få forbindelse til den via app eller indstil funktionerne via displayet på robotplæneklipperen.

Der kan være forskel på, hvordan de forskellige robotplæneklippere på markedet skal installeres, så derfor anbefaler vi selvfølgelig altid, at du læser brugervejledningen grundigt igennem, inden du giver dig i kast med installationen af din robotplæneklipper.

98
Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper
90
Gardena Sileno 1000
86
Worx Landroid S300 WR130E
Tilføj Produkt
Pris11561 kr11561 kr4699 kr
Hjul---
MærkeGardena--
Maksimal plænehældning35 %--
Lydniveau (dB)58 dB--
Arbejdsareal1000 m² ±20%--
Knivdiameter22 cm.--
MyRobomow (web app)-robotplaeneklipperrobotplaeneklipper
Maksimum længe på kanttråd300 m.--
Køretid65 min. pr opladning--
Minimumsbredde mellem kanttråd60 cm.--
Længde58 cm.--
ProduktserieSmart Sileno Life--
Knive3-bladet--
Højdejustering20-50 mm.--
TyverisikringIndbygget--
RegnsensorNej--
GSM modulNej--
TypeRobotplæneklipper--
Smartphone appja--
Garanti2 år--
Inkluderet tilbehør200 m. kanttråd, 300 pløkker, ladestation--
Varenummer35086--
Hoved-zoner---
Sub-zoner---
Apple Homekit (Ja / Nej)Nej--
Google Assistant (Ja / Nej)ja--
Amazon Alexa (Ja / Nej)ja--
IFTTTja--
Smarthome kompatibelja--
FarveGrå, blå og orange--
MotortypeKulfri--
MaterialePlastik--
Powerwheels---
Forbindelse---
Automatisk opladning---
86
Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper
Specifikationer
 • Driftstid:
 • Ladetid: 60 min.
 • Batterispænding:

Flere Specifikationer: Batteritype - Lithium; Klippebredde - 22 cm.; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper

Plæneklipning bliver så let med Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper, bare læn dig tilbage, slap af og lad Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper gøre det hårde arbejde for dig. Din græsplæne vil altid se vidunderligt velplejet ud med Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper.

Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper er ideel til mellemstore græsplæner. Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper opstiller en tidsplan og er klar til at gå igang. Det er nemt at styre din Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper via Bluetooth fra op til 10 m væk. Det giver adskillige muligheder for individuelt at konfigurere Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper. Nøglen til dette er GARDENA smart-appen, som kan bruges til at overvåge hver bevægelse af Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper i realtid. Skæreområder og tider kan indstilles hurtigt og nemt og tilpasses den automatiske vanding via det smarte system. LONA gør brugen af ????plæneklipperen smartere end nogensinde før.

Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper har det bedste støjniveau i klassen på kun på 57 dB(A) takket være en særlig lydsvag motor.

Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper klipper plænen uanset vejr. Den smarte robotplæneklipper bemærker, om jorden er frossen eller for kølig, og hvis den er så stopper robotten sit program, indtil jorden er optøet.

Nøglen til dette er GARDENA smart-appen, som kan bruges til at overvåge hver bevægelse af robotplæneklipperen i realtid. Skæreområder og tider kan indstilles hurtigt og nemt og tilpasses den automatiske vanding via det smarte system. LONA gør brugen af ????plæneklipperen smartere end nogensinde før.

Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper ved til enhver tid præcis, hvor den er.

Takket være LONA er den i stand til at få overblik over hele haven, oprette et kort og bruge det i sine græsslåningsaktiviteter. Dette kort er vist i GARDENA smart system-appen, som igen giver brugeren mulighed for at foretage adskillige yderligere justeringer her.

Takket være den intelligente LONA-teknologi kan forskellige zoner defineres på det virtuelle kort over haven f.eks. Klipningsintensiteten og frekvensen af, hvor ofte robotplæneklipperen anvendes i disse zoner, kan bestemmes individuelt. Dette gør det muligt at tage højde for forskellige faktorer, såsom skyggefulde områder, hvor græs vokser langsommere, som kan klippes sjældnere eller helt udelukkes fra klippeplanen.

Der medfølger også en ladestation, 200 m afgrænsningskabel og 300 stk. kabelpløkker.

 • Ideel til mellemstore græsplæner
 • GARDENA smart-appen
 • Bedste støjniveau i klassen på kun på 57 dB(A) 
 • Bemærker, om jorden er frossen eller for kølig
 • LONA
86
Bosch Indego 350 Connect
Specifikationer
 • Driftstid: 30 min
 • Ladetid: 45 min
 • Batterispænding: 18 V

Flere Specifikationer: Batterikapacitet - 2.5 Ah; Batteritype - Li-ion; Klippebredde - 19 cm; Anbefalet plæneareal - 350 m²; Maksimal klippehøjde - 50 mm; Minimum klippehøjde - 30 mm; Maksimal stigning - 27 %; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Bosch Indego 350 Connect

En anden god robotplæneklipper finder du af producenten Bosch. Deres Indego-serie scorer generelt højt i forskellige anmeldelser og tests, blandt andet hos Tænk. Vi har valgt Bosch Indego, der også har klaret sig godt i testen hos Which.co.uk.

God til store, flade græsplæner

Bosch Indego kan klare græsplæner på op til 700 m2, som navnet lyder. Den findes selvfølgelig også med mindre eller større kapacitet, hvis det er nødvendigt.

Denne robotplæneklipper er fænomenal på flade græsplæner. Så har du ingen bakker eller kuperet terræn i haven, vil den være et godt valg. Til gengæld kan den af den grund ikke klare sig så godt op ad bakker, så her er det bedre at gå efter en anden model.

Den har en klippehøjde på 30-50 mm, hvilket er ganske udmærket ?? og endnu bedre er det, at den klarer sig godt i det danske vejr. Den kan nemlig sagtens klippe, selvom græsplænen er våd, og det er jo en stor fordel.

Robotplæneklipper med mange funktioner

Noget af det anmelderne er glade for i forhold til Bosch Indego er de mange gode funktioner. Det er nemlig en smart robotplæneklipper, du kan styre via app, og dermed indstille til blandt andet at klippe kanterne først med BorderCut. Du kan også bruge LogiCut, som hjælper plæneklipperen med at planlægge den bedste rute til at klippe græsplænen, samt SmartMowing, som hjælper med at holde styr på vejrforholdene.

Robotplæneklipperen er god til at navigere rundt, og den kommer nok ikke til at forstyrre naboerne, da det er en ganske støjsvag plæneklipper. Desuden har den pinkode, der er med til at sikre den mod tyveri. Og så har den selvfølgelig bioklip, som hjælper med at gøde din plæne, og du slipper for at skulle samle græs sammen bagefter.

86
Worx Landroid M500 plus robotplæneklipper
Specifikationer
 • Driftstid:
 • Ladetid: 90 min.
 • Batterispænding:

Flere Specifikationer: Batteritype - Lithium-Ion 2.0 Ah; Klippebredde - 18 cm.; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Worx Landroid M500 plus robotplæneklipper

Er din græsplæne ikke så stor, kan en robotplæneklipper være noget af en investering, men det er der heldigvis råd for med Worx Landroid M. Denne robotplæneklipper er nemlig kåret som et godt køb hos Tænk og Råd & Rön.

God og kompakt robotplæneklipper

Med blot 40,4 cm i bredden og 20,5 cm i højden får du en fin og kompakt robotplæneklipper, der kan navigere rundt på selv smalle passager. Med det sagt har den derfor også en lidt smallere klippebredde på 18 cm, hvilket gør den bedst egnet til de mindre græsplæner.

Desuden har denne Worx Landroid M en regnsensor, så du slipper for at skulle holde øje med vejret og løbe ud og redde den lille plæneklipper, når det regner. Den skal nok selv sørge for at køre hjem i læ.

Dertil har robotplæneklipperen her også den funktion, at den selv sørger for at slukke, hvis den bliver løftet eller vippet. Desuden er den udstyret med en pinkode, så den skal låses op, før den kan betjenes ?? hvilket er med til at sikre den mod tyveri.

Robotplæneklipper med bioklip

Worx Landroid M er en af de smarte robotplæneklippere, som har bioklip. Bioklip-funktionen gør at græsset ikke spyttes ud med det samme efter klipningen, men bliver i plæneklipperen, hvor det skæres i mikroskopiske stykker for derefter at blive spyttet ud på græsplænen. Det er med til at give din græsplæne næring, da jorden suger de små græsfibre op, så græsplænen kan optage næring derfra. Det er derfor en smart og bæredygtig måde at gøde græsplænen på.

86
LandXcape LX835 800 m² robotplæneklipper
Specifikationer
 • Driftstid:
 • Ladetid:
 • Batterispænding:

Flere Specifikationer: Batteritype - 20 V Max 2,9 Ah Li-Ion; Klippebredde - 18 cm.; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af LandXcape LX835 800 m² robotplæneklipper

Lad din nye robotplæneklipper gøre det hårde havearbejde for dig. Landxcapes LX835 robotplæneklipper kan med sit fuldautomatiske klippesystem klare op til 800m². Samtidig kommer den meget kompakte, men kraftige Landxcapes LX835 robotplæneklipper nemt rundt i din have – også selv på de mest smalle passager, og den kan klarer hældninger på op til 35%. Når Landxcapes LX835 robotplæneklipper er ved at være tør for strøm, sørger den selv for at vende tilbage til ladestationen. 

Landxcapes LX835 robotplæneklipper er nem at opsætte, du skal blot lægge afgrænsningskablet, og så er den klar til at køre. Den behøver ikke nogen opsætning, men du kan gøre dette via det intuitive display, hvis du ønsker at opsætte arbejdstider og lignende. Så klarer Landxcapes LX835 robotplæneklipper resten af arbejdet. Landxcapes LX835 robotplæneklipper er udstyret med en regnsensor, så når den mærker regnen vender den selv retur til ladestationen. Der er ligeledes en pin-kode funktion, der sikrer Landxcapes LX835 robotplæneklipper mod tyveri og andre sikkerhedsforanstaltninger, såsom sensor ved løft. Så stopper den klipningen, så der ingen skade sker.

Landxcapes LX835 robotplæneklipper har et 3-bladet / mulching systemet med teknologi som muliggør klipning af smalle passager og nem styring da ingen programmering kræves ?? slåning af græsplænen starter med et tryk på en knap, og den kører automatisk retur til ladestationen Drejning frem og tilbage reducerer knivslitningen med halvdelen. Sikkerhedsføler ved hældning og løft samt choksensor. Digital display til indstilling og programmering af PIN-kode.

 • Græsplæneområde: Op til 800 m²
 • Skærehøjde: 30 – 60 mm
 • Skærebredde: 16 cm
 • Maksimal gradient: 35%
 • Skæresystem: 3 roterende knive
 • Batteri: 20V Max / 2,0 Ah Li-Ion
86
LawnExpert W1 500 robotplæneklipper
Specifikationer
 • Driftstid:
 • Ladetid: 2,5 time
 • Batterispænding:

Flere Specifikationer: Batterikapacitet - 1x ladestation med pløkker, 150 m. kanttråd, 150x pløkker; Batteritype - Lithium-Ion (2600 mAh); Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af LawnExpert W1 500 robotplæneklipper

LawnExpert W1 500 robotplæneklipper mangler du robotten der kan klare en mindre have, så bør du overveje LawnExpert. Den smarte LawnExpert W1 500 robotplæneklipper kan klare plæner på op til 500 m2. Samtidig kan den også nemt klare plænehældninger på op til 30 %.

En lille have fortjener også kærlighed. Den smarte robotplæneklipper fra LawnExpert kan klare plæner på op til 500 m2. LawnExpert W1 500 robotplæneklipper sørger selv for at vende tilbage til ladestationen når den er færdig med opgaven. Ligeledes returnerer den også hvis det begynder at regne, da LawnExpert W1 500 robotplæneklipper er udstyret med regnsensorer. Selve LawnExpert W1 500 robotplæneklipper er IPX4 godkendt, hvilket betyder, at den godt kan tåle regnen, men græsset er ikke godt at klippe når det er vådt. Det intuitive display på LawnExpert W1 500 robotplæneklipper giver en nem opsætning, hvor du kan skemalægge robotten. Du kan tilmed også hente appen og følge den via din smartphone. 

Robotten er sikret en lang levetid takket være det holdbare Lithium-Ion batteri. Når du vil sætte den i gang med at klippe græsset har du flere muligheder. Du kan nemlig både selv vælge startpunktet og klippemønstret. Så får du din græsplæne præcis som du ønsker den. LawnExpert er også udstyret med en sikkerhedsforanstaltning, således at hvis du løfter robotten, så stopper knivene med det samme.

Når du vil sætte LawnExpert W1 500 robotplæneklipper i gang med at køre, kan du frit vælge startpunktet, for hvor du ønsker den skal køre. Du kan tilmed også selv vælge klippemønstret, som du vil have den til at køre i. Der er tilmed også løftesensor, så knivene stopper med det samme. Så læn dig tilbage og lad LawnExpert W1 500 robotplæneklipper gøre arbejdet for dig, mens du slapper af. 

Vælger du at købe en LawnExpert W1 500 robotplæneklipper, bliver der meget mere fritid til at være sammen med din partner, jeres børn og venner og familie. Mens din LLawnExpert W1 500 robotplæneklipper fikser de sure pligter, får du masser af kvalitetstid og tid til hygge  og får mere tid til også at være noget for andre.

 • Styr selv hvor robotten skal starte
 • Ideel til mindre haver op til 500m2
 • Vælg blandt flere klippemønstre
 • Nemt og intuitivt display
86
McCulloch ROB S600
6

McCulloch ROB S600 Anmeldelse

Specifikationer
 • Driftstid: 65 min
 • Ladetid: 60 min
 • Batterispænding: 18 V

Flere Specifikationer: Batterikapacitet - 2.0 Ah; Batteritype - Li-ion; Klippebredde - 16 cm; Anbefalet plæneareal - 600 m²; Maksimal klippehøjde - 50 mm; Minimum klippehøjde - 20 mm; Maksimal stigning - 25 %; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af McCulloch ROB S600

Læn dig tilbage og lad McCulloch ROB S600 klare arbejdet. Med McCulloch ROB S600 robotplæneklipper fra ROB-serien får du en avanceret robotplæneklipper, der kan klare plæner på op til 600 m2. McCulloch ROB S600 robotplæneklipper navigerer nemt rundt i din have og kører med bioklip. Det betyder at den efterlader de afklippede græsstrå, som en naturlig gødning til din græsplæne. McCulloch ROB S600 robotplæneklipper er nem at installere og programmere, takket være den enkle konfiguration, det intuitive tastatur og den fleksible opladestanders positionering.

Du står tilbage med en fantastisk græsplæne med et flot finish. Når McCulloch ROB S600 robotplæneklipper har kørt og batteriet er næsten fladt sørger den selv for at finde tilbage til ladestationen og genoplade. Du kan tilmed styre robotten fra McCullochs dedikerede ROB-app, der forbindes via bluetooth. Herfra kan du styre McCulloch ROB S600 robotplæneklipper funktioner og fejlfinde problemer. Ydermere kan du også finde tidsbesparende, forudindstillede funktioner og planer i appen. Det bliver ikke nemmere at få andre til at gøre arbejdet, mens du slapper af. 

McCulloch ROB S600 robotplæneklipper er perfekt til haver på op til 600 m² og er vores mest avancerede robotplæneklipper til dato. Lettere at installere og programmere takket være fleksibel ladestationsplacering, enkel installationsvejledning og intuitivt tastatur. McCulloch ROB S600 robotplæneklipper navigerer automatisk i haven. Når batteriet er lavt, vender McCulloch ROB S600 robotplæneklipper tilbage til ladestationen. Bluetooth-forbindelse med en specialiseret smartphone-app gør det endnu nemmere at styre plæneklipperens funktioner og fejlfinde problemer. Den har også tidsbesparende, forudindstillede skærefunktioner og tidsplaner. Leveres med 150 m afgrænsningskablet, 200 beslag og alle nødvendige tilslutninger for hurtig og nem installation.

Du kan nemt skifte mellem klippetilstande til dag og nat, der kan tilpasses din livsstil, og du kan bruge specielle funktioner som Spot-Cut, Power Cut og Program til sideareal for at få en perfekt græsplæne.

 • Klarer plæner på op til 600 m2
 • Følg robotten via din smartphone
 • Nem og intuitiv opsætning
 • Tidsbesparende, forudindstillede funktioner
86
Worx Landroid M500 robotplæneklipper
Specifikationer
 • Driftstid:
 • Ladetid: 90 min.
 • Batterispænding:

Flere Specifikationer: Batteritype - Lithium-Ion 2.0 Ah; Klippebredde - 18 cm.; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Worx Landroid M500 robotplæneklipper

Lyder tanken om at komme hjem til en velplejet og nyslået græsplæne, eller blot at læne dig tilbage og nyde din fritid mens din Worx Landroid M500 robotplæneklipper arbejder for dig, også yderst tiltalende i dine øre? Dette kan den helt nye Worx Landroid M500 robotplæneklipper klare, som med dens intelligente planlægning og navigation er hurtigere og mere fleksibel end mange andre robotplæneklippere på markedet. Worx Landroid M500 robotplæneklipper er udstyret med den formidable specifikation Cut to Edge, hvilket betyder, at den leverer en vedligeholdt og nyslået græsplæne til perfektion

Worx Landroid M500 WR141E er en ny sikker og støjsvag robotplæneklipper, som kan bruges til mellemstore haver op til 500 m2. Robotten er lavet med et intelligent klippesystem, som gør at den har automatisk planlægning og navigation, hvilket gør den hurtigere og hurtigere end mange andre robotplæneklippere. Samtidig har robotten “Klip til kant”, som gør at Worx Landroid M500 WR141E klipper græsset så tæt på plænens kant som muligt.

Det medfølgende batteri kan bruges til alle andre ledningsfrie Worx 20V-redskaber.

Worx Landroid M500 WR141E  har en klippehøjde på 30-60 mm og en klippebredde på 180 mm. Derudover har Worx Landroid M500 WR141E fem unikke indstillinger, som sikrer at den kan tilpasses det ønskede behov, så du kan få lige den græsplæne som du vil have. 

Worx Landroid M500 WR141E er sikker, støjsvag og leveres med et batteri, som passer til alle andre ledningsfrie Worx 20V-redskaber.

Worx Landroid M500 WR141E er en sikker robotplæneklipper, du vælger din egen PIN-sikkerhedskode, så din Worx Landroid M500 WR141E kan derfor ikke starte i tilfælde af at den er blevet stjålet. Du for også en låsefunktion i App’en deaktiverer din Worx Landroid M500 WR141E, hvis den er uden for græsplænen eller netværket

Din kloge Worx Landroid M500 WR141E vender Automatisk tilbage til docking station efter klipning. Når Worx Landroid M500 WR141E kan mærke at den mangler strøm køre den automatisk tilbage til sin ladestation. Med indbyggede regnsensor som fortæller, at Worx Landroid M500 WR141E skal vende tilbage til ladestationen, når den regner

 • 3-drejende knivblade
 • Max hældning 35%
 • Løftesensor
 • Tiltsensor
 • Low inertia blades
 • Effekt 20V/ 2,0 Ah
 • Regnsensor
 • Wifi og APP kontrol
 • Kantklip
86
Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipper
Specifikationer
 • Driftstid:
 • Ladetid: 60 min.
 • Batterispænding:

Flere Specifikationer: Batteritype - Lithium-Ion; Klippebredde - 22 cm.; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipper

Lad Gardena klare græsklipningen mens du slapper af. Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen er til dig med den helt store have. Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen kan nemlig klare plæner på op til 1250 m2. Du kan skemalægge Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen til at køre når du ønsker det, Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen sørger selv for at returnere til ladestationen når den kræver strøm.

Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen kører omkring 65 min. på en opladning. Når du installerer din Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen hjælper programmeringsassistenten med at kortlægge din græsplæne, så Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen kommer til at køre mest optimalt. Den lydløse Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen kan tåle slags vejr og manøvrerer let gennem smallere passager og kan klare en plænehældning på op til 30 %. Gardena Sileno Life 1250 er robotten der klarer arbejdet når du ønsker det.

Oplev havemæssig innovation og plæneklipperkomfort med din smarte Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen Takket være GARDENA smart-systemet er din plæneklipper fuldt tilsluttet. Den smarte EasyApp Control giver dig frihed til at passe på din mellemstore have hvor som helst. Denne effektive havehjælper er særligt stille og leverer stolt det bedste støjniveau med kun 57 db (A), så du og dine naboer kan nyde freden i din have, mens den gør det hårde arbejde. 

Den sofistikerede CorridorCut styrer robotplæneklipperen, mens Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen klipper i smalle steder og tætte hjørner på kun 60 centimeter i bredden mellem guide kablet, uden problemer, områder som du normalt skulle klippe manuelt. 

GARDENA smart App har en planlægningsassistent, der hjælper dig med at holde din have helt skarp. Gardena Sileno Life 1250 robotplæneklipperen holder sig til din tidsplan, men styret af SensorControl, regner robotten selv, hvor ofte din græsplæne har brug for en trimning. Den sendes afsted med præcis den bedste frekvens i henhold til græsvækst, denne effektive lille gartner går kun på arbejde, når det er nødvendigt. 

 • Plæner på op til 1250 m2
 • Skemalægning
 • 65 min. på en opladning
 • Plænehældning på op til 30 %
 • EasyApp Control 
 • GARDENA smart-systemet

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Robotplæneklipper

Mange robotplæneklippere kan godt køre i lidt fugtigt vejr, og hvis græsset kun er lidt fugtigt. Men begynder det at regne kraftigt, kan robotplæneklipperen ikke klare opgaven.

Vi har samlet en lang række af de bedste robotplæneklippere på markedet, vurderet ud fra pålidelige testkilder og anmeldelser. Dem finder du her på siden.

Først og fremmest anbefaler vi, at du overvejer dit behov, og hvordan din have ser ud. Dertil bør du selvfølgelig også beslutte et budget, og så kan du undersøge markedet for de forskellige modeller.

Kilder

At finde den bedste robotplæneklipper kan være lidt af en opgave i sig selv ?? der findes utroligt mange robotplæneklippere på markedet, og nogle er selvfølgelig bedre end andre. Det kan derfor være svært at danne sig et overblik. Heldigvis er der mange pålidelige testkilder og anmeldelser fra forbrugermagasiner og forbrugerorganisationer, som kan hjælpe os godt på vej til at finde de bedste robotplæneklippere på markedet.

For at kunne skrive denne artikel har vi taget udgangspunkt i følgende kilder:

Tænk ????

Den danske forbrugerorganisation Tænk tester løbende et væld af produkter til det danske marked. De har selvfølgelig også testet robotplæneklippere, og i deres seneste test fra august 2021 har de testet hele 37 robotplæneklippere.

Har du medlemskab hos Tænk, kan du læse de forskellige anmeldelser her: https://taenk.dk/test/robotplaeneklippere?gclid=CjwKCAiA4veMBhAMEiwAU4XRr-VTntmujG3BxyNADQE6LtesxOKXI7xotLyp7T-dxyNZINWItIPNcBoCBMUQAvD_BwE

Råd & Rön ????

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön tester mange forskellige produkter, herunder køkkenudstyr, elektronik og haveredskaber. De har testet 40 forskellige robotplæneklippere, som du kan få adgang til lige her: https://www.radron.se/tester/boende-tradgard/robotgrasklippare/

Gardeners?? World ????

Ser du BBC kender du måske allerede til Gardeners?? World, men det er faktisk ikke kun et tv-program. Gardeners?? World findes nemlig også i form af et forbrugermagasin om alt til haven. Foruden en masse gode tips og anbefalinger til at holde have, kan du også finde anmeldelser og tests af forskellige redskaber og udstyr til din have. Du kan blandt andet læse anmeldelser af robotplæneklippere.

Du kan læse deres anmeldelse af otte af de bedste robotplæneklippere på det britiske marked her:

https://www.gardenersworld.com/reviews/lawn-care/best-robotic-mowers/

Og du kan findes deres anmeldelse af Gardena Smart Sileno Life, som vi også har nævnt her i artiklen:

https://www.gardenersworld.com/reviews/lawn-care/gardena-smart-sileno-life-robotic-mower-review/

Testberichte.de ????

I det tyske testmagasin Testberichte.de kan du finde et hav af tests og anmeldelser af produkter. Er du lidt skarp til tysk kan du lige nu læse intet mindre end 130 anmeldelser af forskellige testede robotplæneklippere.

Du kan blandt andet læse anmeldelsen af Bosch Indego M+ 700:

https://www.testberichte.de/p/bosch-tests/indego-m-700-testbericht-1.html

Og Worx Landroid M:

https://www.testberichte.de/p/worx-tests/landroid-m-wg790e-1-testbericht.html

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper
98
Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipper
11561 kr 12389.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.