TEST: De Bedste Robotstøvsuger i test 2024

Se alle Robotstøvsugere i testen
81787 Anmeldelser
48 Produkter
74 timer Tid brugt
Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

88
Eufy RoboVac 15C EU, robotstøvsuger Eufy RoboVac 15C EU, robotstøvsuger Læs mere om produktet
 • Triple filtersystem
 • App kompatibel
 • God til prisen
25 kr. 57.00 kr.
97
Xiaomi Roborock S5 Max Xiaomi Roborock S5 Max Læs mere om produktet
 • Effektiv Moppefunktion
 • Vaskbart filter
 • 180 min. driftstid
87 kr. 112.00 kr.
92
IROBOT Roomba i7550+ IROBOT Roomba i7550+ Læs mere om produktet
 • Premium valg
 • High Performance filter
 • Appstyring
5499 kr. 5862.60 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Bedste Robotstøvsuger
under 2000 kr.

Top 3

Hvilket robotstøvsuger mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor robotstøvsuger.

#1
Eufy
89
#2
Deebot
84
#3
Roomba
79
#4
Philips
75
#5
Miele
72

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Robotstøvsuger

Er du også træt af bruge din tid på støvsugning og vil hellere bruge tiden på noget andet, så er det måske tiden til at investere i en robotstøvsuger. De første robotstøvsugere til hjemmebrug kom tilbage i 2001. De førerløse støvsugere har siden da vundet indpas i mange danske hjem, og teknologien i robotstøvsugerne bliver hele tiden bedre og bedre.

Robotstøvsugerne er i dag rigtig effektive, da de kan fjerne både krummer, hundehår, nullermænd osv. Så du skal ikke have gang i den almindlige støvsuger så tit. Robotstøvsugeren kan ikke helt erstatte den almindelige støvsugning, da den ikke kan komme helt tæt på blandt andet fodlister, vægge og andre kanter, ligesom den heller ikke kan komme ind under de laveste møbler eller imellem stole- bordben.

Men robotstøvsugeren kan være et rigtig godt supplement, da langt de fleste robotstøvsugere kan programmeres til at klare støvsugningen, når du ikke er hjemme eller sover, på denne måde bliver du hellere generet af, at robotten kører rundt, når du ikke opholder dig derhjemme og du slipper også for at høre på den.

Du kan let lade robotstøvsugeren køre når du ikke er til stede, da de er udstyret med at stort antal censorer, derfor køre den ikke udover trappestaser, vælter valser el.lign. Plus kan de fleste robotstøvsugere støvsuge alle dine gulvtyper. De klare overflader som parket, klinker, plankegulv, trægulve, linoleum og hvad du ellers har i hjemmet.

Selvom der er tale om en lidt højere engangsydelse, er prisen hurtigt tjent hjem igen i arbejdstimer. Da robotstøvsugeren kan køre, så ofte du har brug for det. Lad den gerne kører hver eneste dag, mens du er på arbejde, så du og familien kan komme hjem til et ryddeligt gulv, hvor der er tid til at lege, snakke eller på anden måde hygge sig sammen.

Hvilken robotstøvsuger skal jeg vælge.

Det er ikke nemt at vælge den rette robotstøvsuger. De er blevet meget populære, og man kan købe gode robotstøvsuger på tilbud. Faktum er blot, at det ikke er alle tilbuddene, der faktisk er gode. Derfor er det vigtigt, at der vælges med omhu, når du går på jagt efter en robotstøvsuger.

Der er mange, der tror, de skal finde markedets bedste model. Faktum er dog, at den ikke findes. Selvfølgelig er der nogle, der klarer sig bedre end andre på nogle punkter. Det vigtigste er helt sikkert at holde fokus på dine egne behov og krav. Du skal nemlig investere i en robotstøvsuger, der er i stand til at dække netop dine behov.

Når du går på jagt efter en robotstøvsuger, så er der mange faktorer, der skal overvejes. Du skal blandt andet overveje størrelse, effektivitet, pris, areal, anmeldelser, strømforbrug m.m. Derfor er det ikke helt nemt at vælge den rette, derfor er du nødt til at vælge med omhu. Du skal dertil altid vælge med fokus på dine egne behov.

Så hvilken robotstøvsuger der er den bedste er langt hen ad vejen en smagssag, du kan tage med i dine overvejelser hvilken er ”Bedst i test” men den bedste robotstøvsuger for naboen er ikke nødvendigvis den bedste for dig. Det afhænger jo af dine behov og buget.

Så ønsker du et supplement til egen rengøring, der kan tage det værste støv i løbet af ugen, hvorefter du selv står for den grundige rengøring, eller forventer du en maskine, der efterlader gulvet pletfrit? Det har også betydning, om der er børn og pelsdyr i hjemmet, hvordan boligen er indrettet i forhold til kroge, møbler og dørtrin, så der er lidt at overveje, når du skal finde den perfekte robotstøvsuger til dit hjem. Har du kæledyr, bør du måske kigge på et robotstøvsuger til hundehår.

Så der er ingen svar på netop hvilken robotstøvsugere du skal købe, men hvis du læser med her, kan vi hjælpe med hvilken overvejelser du kan gøre dig, og en liste over nogle af de forskellige robotstøvsugere der findes på markedet i dag.

Allergi og robotstøvsugere.

Er du allergiker, så kan det godt betale sig at investere i en ordentlig robotstøvsuger. Der findes mange gode modeller på det danske marked, men ikke alle er gode til allergikere. Heldigvis er der flere robotter, der egner sig særligt godt til allergikere. Det skyldes primært, at de leverer meget effektive rengøringsresultater.

For allergikere og astmatikere er der både fordele og ulemper ved robotstøvsugere. Den største fordel er, at du kan få robotstøvsugeren til at foretage støvsugningen, mens du ikke er hjemme. Derved slipper du for de direkte gener som op hvirvlet støv og støvpartikler fra støvsugerens udsugning.

En robotstøvsuger for allergikere skal dog ikke blot kunne suge effektivt. Det er mindst lige så vigtigt, at den er god til at navigere. Hvis den ikke er det, så efterlader den også støv i hjørner, under møbler m.m. Gør den det, så er du alligevel nødt til at svinge støvsugeren. Derfor er dens navigeringsevne også umådeligt vigtig.

Det gør sig også gældende, hvis du har husdyr i hjemmet, da de også skal fjerne alskens dyrehår på effektiv vis. Er du støvallergiker, så er det vigtigt, at hjemmet altid er helt rent. Hvis du har en robotstøvsuger, der kan køre rundt hver dag, så bliver dette naturligvis en markant nemmere opgave.

Ulempen er, at robotstøvsugere ikke gør nær så rent som traditionelle støvsugere og har en tendens til at sprede skidtet i stedet for at samle det op. Samtidig kan hjørnerne stadig være en udfordring for mange modeller – selv om det er blevet bedre de senere år.

Endelig er der kun få robotstøvsugere, der er udstyret med HEPA-filter. De modeller der er, har som regel et uspecificeret vaskbart HEPA-filter, der næppe er mere effektivt end HEPA-10. Det vil sige, at det maksimalt tilbageholder 85 % af støvpartiklerne. Altså er der stadig 15 %, der slipper ud gennem udblæsningsluften, hvorimod vi er nede i promiller, når vi taler HEPA-13 og HEPA-14.

Derfor anbefaler Astma-Allergiforbundet også, at man som astmatiker og allergiker udelukkende benytter robotstøvsugeren som et supplement til andre rengøringsmetoder og støvsugertyper.

Filter

Er du allergiker eller ej, er det en god idé at undersøge, hvilket filter din robotstøvsugeren er udstyret med. En robotstøvsuger fås normalt med enten et Hepa-filter eller et mikro-filter. Her skal du være opmærksom på, at der er forskel på disse filtre i forhold til, hvor gode de er til at filtrere mikropartikler fra.

Den bedste løsning er at anskaffe sig en robotstøvsuger med et Hepa-filter. Hepa-filteret fås i flere varianter, men dets evne til effektivt at rense for små partikler, der er i støvet, er fremragende. Hvis der er en allergiker i familien, bør du overveje at købe en robotstøvsuger, som netop er udstyret med sådan Hepa-filter.

Mikro-filteret er designet til at sørge for, at der spredes så få mikro-partikler rundt om i hjemmet som muligt. Forskellen mellem Hepa-filteret og mikro-filteret er, at Hepa-filteret kan opfange langt flere partikler end mikro-filteret. Hvis du ikke har behov for at tage hensyn til en allergiker, er det helt fint med et mikro-filter

Hvor stort et areal skal robotstøvsugeren støvsuge.

Alt efter om du skal rengøre et rum eller hele huset, skal du være opmærksom på robottens arbejdsareal, da det skal stemme overens med dit behov. Arbejdsarealet er i gennemsnit på 141 m2 pr. opladning for robotstøvsugerne. Modeller der er med ”Genoplad og forsæt-funktion” kan rengøre et større areal, men ikke i samme opladning, men det betyder nemlig at den selv kan køre tilbage til sin lade station, når der er behov for det. Når den er ladet op køre den selv tilbage til hvor den slap. Derfor ville denne model sagtens klare en hel bolig.

Størrelsen på støvbeholderen

En robotstøvsuger har et noget mindre beholder end den traditionelle støvsuger, de er typisk et sted imellem 0,3 til 0,7 liter. Så alt afhængigt af hvor ofte den skal køre, kan du regne med at skulle tømme den et sted mellem hvert 3 og 10. gang den køre, men også afhængigt af hvor stor en arbejdsareal samt hvor meget snavs osv. der ligger på gulvet. Hvor ofte du skal tømme støvbeholderen, kommer også an på, hvor god robotstøvsugeren er til at komprimere materialet.

Gulvtyper der skal støvsuges

Der er sket en stor udvikling med robotstøvsugeren med tiden, så i dag kan de fleste modeller klare de fleste gulvtyper, men har man gulvtæpper så er det værd at investere i en model med at kraftigere sug, det samme gør sig gældende hvis du har sprækker imellem gulvbrædderne.

Husdyr

Hvis du har husdyr og der ligger en del dyrehår, skal du være opmærksom på om hvor god den er til at samle dyrehår op, da det ikke er alle robotstøvsugere der er lige gode til dette. Men som udgangspunkt bør du vælge en robotstøvsuger med gummiruller i stedet for en børste med hår.

En anden ting hvis man anskaffer sig en robotstøvsuger kan det i starten være skræmmende for et kæledyr at sådan en maskine kørende, de fleste kæledyr vil dog vænne sig til det og overlade robotten til at rengøre i fred. Der findes masser af historier om robotstøvsugere, der drøner igennem kæledyret efterladenskaber, og derefter forsætter med køre rundt i hele huset. Du kan overveje, hvis du har kæledyr at lade robotstøvsuger køre i lukket rum eller under opsyn.

Dørtrin og andre niveauforskelle.

I de første år med robotstøvssugere var der en del udfordringer med fremkommeligheden ved dørtrin og andre niveauforskelle. I dag går det betydeligt bedre til på den front.

I dag kan en del robotstøvsuger klare store niveauforskelle og hæve kroppe for lettere at komme over, men der er stadig modeller, der rammer kanten og i stedet vender rundet og køre en anden vej, så du skal være opmærksom på, skal din nye robotstøvsuger kunne klare div. Dørtrin eller andre niveauforskelle.

Det er ikke altid højden af dine dørtrin, der er relevans. Det er lige så høj grad udformningen der har indflydelse på dette. Vores grundlæggende erfaring siger at de fleste robotter kan køre over trin på mellem 1,5 – 2 centimeter. Men der findes også maskiner der i stand til at klare større trin end dette.

Teknologi og funktioner

Folks krav til teknologi og funktioner er jo forskellige, for mange er det vigtigt at robotstøvsugeren blot kan støvsuge deres bolig. De fleste robotstøvsuger har en timer-funktion, så du kan sætte robotten til at støvsuge imens du er ude af huset og kan komme hjem til et rent hjem. Denne funktion kan du nøjes med at betjene direkte på maskinen, men i dag har de fleste også en app, hvor du kan planlægge eller kontrollere din robotstøvsuger. Det kan også være, at du endda vil kunne styre den ved hjælp af talekommandoer via Alexa og Google Home.

Robotstøvsugere med moppe

Nogle robotstøvsugere er også udstyret med en vådmoppefunktion. Det giver et rigtig ekstra flot resultat, når den er færdig. Derfor er det naturligvis også noget, du kan gøre dig overvejelser omkring.

Ved gulvvask sprøjter de pletvis lidt vand foran sig, som de så kører frem og tilbage over. Resultatet er overraskende godt, men selvfølgelig mere vanskelige pletter kræver almindeligt rengøring.

Prisen er ofte også vigtig.

Du kan sagtens finde robotstøvsugere i mange prisklasser, og prisen er jo vigtig for de fleste. Du kan købe robotstøvsugere der koster næsten 10.000 kroner, hvilken er markant over der flestes budget. Derfor nytter det ikke bare at kigge på prisen.

Det er derfor vigtig du sætter dig et budget, inden du går på jagt efter en ny robotstøvsuger. Det gør det langt nemmere, da du hurtigt kan frasortere de modeller som ikke har din interesse. Det er selvfølgelig vigtig, at du har et realistisk budget.

De fleste ville jo sikkert gerne sætte pris på, at de blot havde en pris at gå efter. Det havde da også været nemmest, hvis man kunne skære alle over en, og sige at alle robotstøvsugere under f.eks. 3.000 kr. ikke var værd at gå efter. Sådan er det dog ikke, og langt hen ad vejen hænger pris og kvalitet sammen, så du bliver nød, til at lave din research, inden du vælger netop din nye robotstøvsuger. Heldigvis kan du tage udgangspunkt i denne artikel, hvor vi har fundet en række af de bedste modeller der er på det danske marked lige pt.

Så det nytter ikke du blot forsøger at finde frem til en maskine, der er så billigt som muligt, i mange tilfælde er disse robotter ikke dine penge værd. Der er flere årsager til dette, da der i høj grad som følge en minimal rengøringsevne og en begrænset funktionalitet, der gør sig gældende her. Dette betyder ikke, at den til 6000 kroner nødvendigvis rengør dobbelt så godt som den til 3000 kroner. Som med alt andet teknologi koster de nyeste mere, men giver dig samtidig også det bedste resultat og flere funktioner.

Robotstøvsugeren er kommet for at blive.

Det kan lette de travle familier, allergiker og ældre at investere i en robotstøvsuger, så derfor ser vi også flere og flere robotstøvsugere i de danske hjem. Vi kender alle det med at blive småirriteret over at skal have støvsuget, det er her robotten kan træde til, så støv i hjemmet bliver den mindst mulige gene, og især for støvallergiker er det jo utroligt vigtig at have så lidt støv som muligt, så ved at sætte robotstøvsugeren til at køre oftere end man selv ville finde den traditionelle støvsuger frem, derved bliver indeklimaet også en væsentligt bedre. I dag kan den også hjælpe de ældre som ikke længere kan gå rundt med en traditionel støvsuger, og hvis de ikke kan få tilknyttet den hjælp af andre, vil det være en god ting at eje en robotstøvsuger.

97
Xiaomi Roborock S5 Max
92
IROBOT Roomba i7550+
88
Eufy RoboVac 15C EU, robotstøvsuger
Tilføj Produkt
Pris87 kr5499 kr25 kr
Maksimal driftstid180 min--
Opladningstid360 min90 min-
BatteritypeLi-ionLi-ionLi-ion
Batterikapacitet-1800 mAh-
Maksimal arbejdsareal---
Støjniveau60 dB60 dB-
Sugestyrke---
MoppefunktionJaNej-
Maksimal trinhøjde---
Kapacitet0.46 l0.4 l600 ml.
FilterVaskbartHigh PerformanceTriple filtersystem
Timer-funktionNejNej-
FjernbetjeningNejNej-
AppstyringNejJa-
Interaktivt kortJaNej-
StemmestyringNejNej-
Højde9.8 cm9 cm7,2 cm.
Vægt3.5 kg3.4 kg-
Bredde35.3 cm35.0 cm-
88
Xiaomi Roborock S5 Max
Specifikationer
 • Maksimal driftstid: 180 min
 • Opladningstid: 360 min
 • Timer-funktion: Nej

Flere Specifikationer: Fjernbetjening - Nej; Batteritype - Li-ion; Appstyring - Nej; Støjniveau - 60 dB; Højde - 9.8 cm; Vægt - 3.5 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Xiaomi Roborock S5 Max

En robotstøvsuger er perfekt til dig, der kan stå for støvsugningen selv eller bare helst vil være fri. Hvis du er træt af selv at skulle klare støvsugning, så overvej at skifte din støvsuger ud med denne Xiaomi Roborock S5 Max robotstøvsuger. Xiaomi Roborock S5 Max er særligt effektive til store, flade områder, men kan efterhånden komme frem over alt. Når  Xiaomi Roborock S5 Max kører, har den et lydniveau på 60 dB. Sammenlignet med en traditionel støvsuger, er det et markant lavere niveau. På et fuldt opladet batteri kan  Xiaomi Roborock S5 Max støvsuge i op til 180 minutter. Og det tager kun 360 minutter, at lade  Xiaomi Roborock S5 Max helt 100% igen.

Xiaomi Roborock S5 Max har en Vandtanken på 280 ml som er stor nok til at rengøre en lejlighed på 65 kvm op til 3 gange eller et hus på 200 kvm en gang. Det opnås gennem en hel ny, præcis peristaltisk pumpe, som også anvendes til bl.a. drop på sygehuse, anvendelsen er testet i over 1500 timer.

Xiaomi Roborock S5 Max er en praktisk robotstøvsuger, der kan både støvsuge og moppe for dig. Den kombinerer effektivitet med enkel og let brug og et stilfuldt design. Xiaomi Roborock S5 Max er klogere end forgængeren, og der er også nye funktioner i kontrolappen. Vand- og støvbeholdere er større, hvilket gør Xiaomi Roborock S5 Max perfekt især også til større arealer. De avancerede børster er meget effektive, og der sidder færre hår fast i dem, som giver mindre problemer.

Fra appen vælger du den rette vandtildeling for alle gulvtyper, lav vandtildeling på fliser, høj vandtildeling til f.eks. moppevask af køkken. Når moppevask opstarter, pumper den først ekstra vand ud for at fugte moppekluden. Hvis du rengører mindre områder, slukker den for vandtildeling hvor støvsugeren allerede har været. Og når rengøringen er afsluttet, slukker den helt for vandet, så at moppekluden kan begynde at tørre når den vender tilbage til opladerstationen. Xiaomi Roborock S5 Max er udstyrret med stemme-kontrol med alexa eller google home produkter så du altid kan styre din Xiaomi Roborock S5 Max.

En række miljøsensorer, herunder et accelerometer, kilometertæller, infrarødt og kompas og dens hyper-nøjagtige kort over dit hjem betyder, at det er sikkert at lade den rengøre dit hjem. Xiaomi Roborock S5 Max ruller ikke ned af trin, bliver fanget eller kører ind i dine vægge.

 • Effektiv sugestyrke på 2 000 Pa
 • Støvsugning og mopning
 • Kontrolleres med Mi Home-app
 • Bevæger sig nøjagtigt takket være lasermodellering og alsidige sensorer
 • Lav virtuelle blokeringer uden tilbehør
 • Avancerede børster rengør effektivt
 • Støvbeholder og filter kan vaskes under vandhanen
 • Brugstid op til 2,5 time
88
iRobot Roomba i7+ Plus robotstøvsuger
Specifikationer
 • Maksimal driftstid:
 • Opladningstid:
 • Timer-funktion:

Flere Specifikationer: Batteritype - Lithium-Ion (1800 mAh); Højde - 9 cm.; Vægt - 3,4 kg.; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af iRobot Roomba i7+ Plus robotstøvsuger

Det har aldrig været nemmere at få klaret den daglige støvsugning. iRobot Roomba i7  robotstøvsugeren bruger det patenterede iAdapt 3.0 navigation med vSLAM teknologi. Det tillader at iRobot Roomba i7  kortlægger omgivelserne så den ved hvorhenne der er forhindringer, for den mest effektive rengøring af hele dit hjem. Roomba i7 skaber visuelle fikspunkter, der hjælper til at holde øje hvor den har været og hvor den mangler. iRobot Roomba i7  giver en grundigere rengøring med helt op til 10 gange større sugestyrke til at opfange alverdens støv, snavs og dyrehår. Med iRobot Roomba i7  kan du nemlig tilkøbe en Clean Base ekstern støvbeholder så slipper du for at tømme støvbeholderen så ofte.

Gennem Imprint Smart Mapping-teknologien formår iRobot Roomba i7 som sagt at lære dine rum at kende, kortlægge dem og iRobot Roomba i7 tilpasser sig hvert eneste rum i dit hjem. Det lader dig kontrollere hvilke rum, der er rengjort og hvilke der skal tages efterfølgende. Så  du blot bare kan hoppe ind på appen og vælge præcis det rum du ønsker, så klarer robotten arbejdet. 

iRobot Roomba i7 giver dig en rengøring, der kan ses og mærkes hver eneste dag. Du kan tilmed styre robotten via iRobots HOME app, hvor du kan følge statusser, skemalægge og kontrollere robotten. Den har unikt designede Dual Multi-Surface gummibørster, som tilpasser sig dit gulv og opsamler alt det du kan se – og det du ikke kan se. Har du Alexa- eller Google Home-forbundne enheder, kan du også koble din Roomba i7150 op til disse.

Overlegen rengøringspræstation opnås takket være robotstøvsugerens 3-trins rengøringssystem med roterende sidebørster, der samler støv, skidt og kæledyrshår op, samt større ting som f.eks. morgenmadsprodukter. Gummibørsterne justeres og bøjes for at rengøre både tæpper og trægulve grundigt. Du vil også sætte pris på den vaskbare skraldespand.

 • iAdapt 3.0 Navigation med vSLAM
 • vSLAM-teknologi
 • Brugstid: 75 min
 • Fjernbetjening med iRobot HOME-appen
 • Støvkapacitet: 0,4 L
 • Opadningstid: 1,5 time
 • Collision Prevention
 • Alexa/Google Assistant stemmestyring
88
Eufy RoboVac 15C EU, robotstøvsuger
Specifikationer
 • Maksimal driftstid:
 • Opladningstid:
 • Timer-funktion:

Flere Specifikationer: Batteritype - Li-ion; Højde - 7,2 cm.; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Eufy RoboVac 15C EU, robotstøvsuger

Med Eufy RoboVac 15C får du en robotstøvsuger i den absolut billigste prisklasse. Modellen her kan nemlig fås fra omkring 1300 kroner og forhandles blandt andet i større supermarkedskæder. Denne model er forholdsvis smal, men har stadig en god sugeevne og sugeeffekt på 40W. Du kan tilmed selv justere sugeevnen, hvis du får brug for det. Eufy RoboVac 15C robotstøvsuger har et stort batteri, der gør, at maskinen kan køre konstant i op til 100 minutter, før den skal lades op igen.

Har du en smartphone, kan du styre robotstøvsugeren med din telefon, hvilket er super praktisk. Robotstøvsugeren har et støjniveau på 55 dB, når den er i gang. Til sammenligning støjer en støjsvag opvaskemaskine omkring 40 dB. Støvopsamleren kan rumme 0,6 liter, før den skal tømmes.

Prisen for denne Eufy RoboVac 15C ligger omkring 1300, når den ikke er på tilbud.

88
Ecovacs Deebot 710
4

Ecovacs Deebot 710 Anmeldelse

Specifikationer
 • Maksimal driftstid: 110 min
 • Opladningstid: 300 min
 • Timer-funktion: Ja

Flere Specifikationer: Fjernbetjening - Ja; Batteritype - Li-ion; Appstyring - Ja; Støjniveau - 65 dB; Maksimal arbejdsareal - 100 m2; Højde - 8.1 cm; Vægt - 3.1 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Ecovacs Deebot 710

Denne robotstøvsuger fra Ecovacs har et støjniveau på 65 dB, hvilket er væsentligt lavere end de fleste normale støvsugertyper. Når maskinen er ladt fuldt op, kan den køre i 110 minutter, før den igen skal lades op. At lade den op tager 270 minutter. Ecovacs DEEBOT 710 er udstyret med mange effektive funktioner. For eksempel har denne robotstøvsuger en kortlægningsteknologi der sikrer, at hele hjemmet rengøres effektivt.

Med Max Mode kan du maksimere din robotstøvsugers ydeevne, ved at øge intensiteten med op til to gange kraftigere sugestyrke. Støvsugerens fra Ecovacs kan selvfølgelig også styres fra din smartphone, så du altid har status på rengøringen i dit hjem, selv når du ikke er hjemme. Ecovac Deebot er desuden kompatibel med Amazon Alexa og Google Home.

Prisen for Ecovacs Deebot robotstøvsuger ligger på omkring 3000 kroner alt inklusiv.

88
Cleanmate S900
5

Cleanmate S900 Anmeldelse

Specifikationer
 • Maksimal driftstid: 90 min
 • Opladningstid: 240 min
 • Timer-funktion: Ja

Flere Specifikationer: Fjernbetjening - Ja; Batteritype - NiMH; Appstyring - Nej; Støjniveau - 60 dB; Maksimal arbejdsareal - 100 m2; Højde - 8.5 cm; Vægt - 3.5 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Cleanmate S900

Leder du efter en billig robotstøvsuger til at gøre det sure arbejde derhjemme? Så er denne model fra Cleanmate måske noget for dig. Cleanmate S900 er en robotstøvsuge med timerfunktionen, der gør, at du altid kan planlægge, hvornår den skal køre ?? også når du ikke er hjemme. Denne støvsuger kører efter et 4-trins program, der sørger for, at hele din bolig altid bliver støvsuget grundigt. S900 kan køre på alle overflader, også tæpper, og giver et godt resultat er gang.

Cleanmate S 900 har desuden en moppefunktion, der fungerer ved hjælp af vand og en mikrofiberklud, der vasker dit gulv samtidig med, det bliver støvsuget. Denne robotstøvsuger kan ikke styres via en app. Til gengæld har den et display, hvor du nemt indstiller robotten.

Prisen for denne robotstøvsuger fra Cleanmate ligger på omkring 1500 kroner.

88
IROBOT Roomba i7550+
6

IROBOT Roomba i7550+ Anmeldelse

Specifikationer
 • Maksimal driftstid:
 • Opladningstid: 90 min
 • Timer-funktion: Nej

Flere Specifikationer: Fjernbetjening - Nej; Batteritype - Li-ion; Appstyring - Ja; Støjniveau - 60 dB; Højde - 9 cm; Vægt - 3.4 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af IROBOT Roomba i7550+

Det bliver ikke lettere at rengøre hjemmet end med IROBOT Roomba i7550. Der er ingen grund til at finde den gamle støvsuger ud fra skabet, for IROBOT Roomba i7550 overtager gerne opgaven med at støvsuge i dit hjem.

Denne renlige hushjælp holder styr på, hvor der er støvsuget, så det er muligt at holde gulvet i optimal stand. De indbyggede teknologier gør det muligt at kortlægge værelserne og navngive dem, så du bare kan bede om støvsugning af et specifikt rum, så også den håndholdte støvsuger bliver helt overflødig til gulvflader. Når IROBOT Roomba i7550+ er færdig med støvsugningen eller har brug for en opladning vender den automatisk tilbage til sin dock. I docken tømmer den også sin støvbeholder i en engangspose, som kan rumme 30 portioner støv. Dermed er IROBOT Roomba i7550+ et særdeles attraktivt valg, for du kan virkelig glemme alt om det hele i ugevis og alligevel gå ud fra, at gulvene i dit hjem er i topform.

IROBOT Roomba i7550 robotstøvsugeren med Clean Base? Ekstern støvbeholder gør støvsugningen og vedligeholdelsen endnu nemmere IROBOT Roomba i7550+ tømmes automatisk i en lukket engangspose, der kan opbevare 30 støvbeholderes indhold, så du ikke behøver tænke på støvsugning i flere uger ad gangen. Det førsteklasses rengøringssystem i 3 trin bruger Dual Multi-Surface gummibørster og 10 x sugestyrke* til at gøre forskellige gulvoverflader rene i dit hjem.

IROBOT Roomba i7550+ lærer, kortlægger og tilpasser sig til dit hjem ved hjælp af Imprint? Smart Mapping-teknologi, som lader dig kontrollere, hvilke rum der skal gøres rent og hvornår. Uanset hvor du er, kan du kontrollere, hvor, hvornår og hvordan din robot gør rent, via iRobot HOME-appen, så din rengøring virkelig bliver tilpasset til dig.

 • Automatisk fjernelse af snavs
 • Smart navigation
 • Fjernbetjening med APP
 • Brugstid: 75 min
 • Støvkapacitet: 0,4 L
 • Opladningstid: 1,5 time
 • Collision Prevention
 • Kompatibel med Amazon Alexa og Google assistent
88
Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE
Specifikationer
 • Maksimal driftstid: 180 min
 • Opladningstid:
 • Timer-funktion: Ja

Flere Specifikationer: Fjernbetjening - Ja; Batteritype - Li-ion; Appstyring - Nej; Støjniveau - 67 dB; Højde - 9.6 cm; Vægt - 3.8 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE

Hvis du er træt af selv at skulle klare støvsugning, så overvej at skifte din støvsuger ud med Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE. Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE er særligt effektive til store, flade områder, men kan efterhånden komme frem over alt. Driften foregår ved et diskret lydniveau, sammenlignet med almindelige støvsugere, på kun 67 dB. Når den er ladet helt op, kan robotten køre i 180 minutter.

Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE har en imponerende sugkraft på hele 2500 PA og derfor kan Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE effektivt suge små støvpartikler op fra gulvet og rense tæpper i dybden. Så du skal ikke bekymre dig over om Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE rengøre i dybden. Udover at støvsuge, har robotstøvsugeren en smart moppefunktion som kan skræddersyes efter dine behov. Du for simplehen 2-1 med denne Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE, du skal hverken bekymre dig over at støvsuge eller vaske dit gulv i dybden.

Den smarte Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE kan styres direkte fra din smartphone via Roborock-appen. Du kan også bruge appen til at oprette rengøringsskema for hvert rum, styre vandmængde og bestemme hvilket område der skal moppes for at holde dine tæpper tørre. Du kan også bestemme i hvilken rækkefølge rummene skal rengøres.

Identificer og undgå objekter. Du kan sætte din Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE igang selvom du ikke er hjemme med den smarte Roborock-app. 

Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE har to kameraer som gør det muligt for den at se genstande på dens rute og beregne deres plads og størrelse for nemt at undgå dem. Takket være dens effektive lasernavigering kan den rengøre dine gulve selv når det er mørkt.

Roborock-appen undgår også ukendte objekter og styre derfor udenom dem.

ReactiveAI-teknologin, som drives af et kraftfuldt Qualcomm® APQ8053 processorchip, gør at Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE kan undgå objekter og hindringer. Det gør den ved automatisk at identificere en ny rute omkring dem. Udover at kunne undgå objekter som Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE genkender, kan robotstøvsugeren, takket være sit dybdesyn, undgå objekter som den ikke kan identificere. Den kan opdage genstande så små som 5×3 cm.

Stop med at spilde tid med at støvsuge, begynd at gøre mere af det, du elsker. Dybdeopfattelse betyder, at Xiaomi Roborock S6 MaxV RSD0177CE  undgår det, den genkender og sikkert arbejder sig omkring glemt legetøj, kæledyrskåle endda forkert placerede kopper morgenkaffe.

 • Støvsuger og mopper
 • Effektiv objektgenkendelse
 • Har en batteritid på op til 180 minutter
 • Rengør op til 240 kvadratmeter
 • Udsytret med et kraftfuldt Qualcomm® APQ8053 processorchip

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Robotstøvsuger

Vi har samlet en test over de bedste robotstøvsuger på markedet i 2021. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes robotstøvsuger til flere forskellige prisklasser.

Robotstøvsuger vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

Robotstøvsugere kan dog ikke erstatte den almindelige støvsuger og den almindelige rengøring.

Forskellen mellem en robotstøvsuger og en almindelig støvsuger er, hvordan de rent teknisk klarer støvsugningen. En almindelig støvsuger skaber et undertryk ved hjælp af suget og mundstykkets udformning. Undertrykket er så stærkt, at selv snavs og støv, der er kilet fast mellem gulvbrædderne, kan suges med op.

En robotstøvsuger kan ikke bruge samme teknik, for den ville i så fald suge sig fast til gulvet og ikke komme nogen vegne. I stedet bruger den en kost, som fejer støv og snavs op i en beholder. Det betyder, at den ikke på samme måde som den almindelige støvsuger kan gøre rent i dybe sprækker mellem gulvbrædder.

Robotstøvsugere er nemme at betjene. Du kan enten indstille robotten til at starte, på et fast ugentligt tidspunkt, eller du kan sætte dem i gang med et enkelt klik, når du tager hjemmefra. De fleste har i dag en app, så du kan styre den med din smartphone eller tablet.

Ja det man. Robotstøvsugere elsker store rum med fri gulvplads, hvor der er så få hjørner som muligt. Paneler, skabskanter og især hjørner er ofte noget af en udfordring.

Men i dag kan man købe mange modeller der kan klare disse udfordringer, så det skal ikke afholde dig fra at vælge en robotstøvsuger, hvis dit hjem har mange kanter, og dørtrin på et par centimeter kan robotstøvsugerne sagtens køre over. Har du meget høje dørtrin, kan det selvfølgelig være problematisk. Men generelt er de testede robotstøvsugere gode til at forcere dørtrin.

Kilder

Forbrugerrådet Tænk (5. november 2020) ????

Tænk er det danske forbrugerråd. Her udføres omfattende tests og sammenligninger af dagligdags- og forbrugerprodukter. Her har Tænk foretaget en test af 26 forskellige robotstøvsugere

Samlet bedømmelse af testen vægtes således:

 • Støvsugning 40%
 • Navigation og forhindringer 20%
 • Brugervenlighed 22%
 • Støj 12%
 • Energiforbrug 6%

Hvis du skulle få løst til at læse hele testen, kan du oprette et betalt medlemskab hos forbrugerrådet Tænk. Her kan man også læse andre gode artikler.

https://taenk.dk/test/robotstoevsugere

Råd & Rön (9 Oktober 2020) ????

Råd og Rön tester ved at opbygge en teststue, som er indrettet med en sofa, sofabor, tv-bord, spisebord og to stole, gulvlamper og to vaser med kviste i. Ved “vinduet” hænger lange gardiner. Toppen af ????møblerne er fjernet, så de kan se, hvordan robotten opfører sig under dem. Alt er valgt for at teste forskellige vanskeligheder: for eksempel elektrisk ledning på gulvet, glasvaser uden vægte i og tæppe med bunke.

Tyve bunker fabriksfremstillet støv og krummer er blevet spredt. De starter robotten og lader den køre, indtil den ser ud til at være klar. Det filmes hele tiden. Bagefter måler de, hvor meget snavs der er tilbage på de 20 målepunkter.

De lader også hver robot rengøre i separate områder i laboratoriet. Der har de specielle overflader, der efterligner hårde gulve, tæpper og gulve med revner. På substraterne spreder de nøjagtigt den samme mængde standardiseret støv, krummer og dyrehår.

Du kan læse mere på Råd og Röns hjemmeside.

https://www.radron.se/tester/koksmaskiner-stadning/robotdammsugare/

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Xiaomi Roborock S5 Max
97
Xiaomi Roborock S5 Max
87 kr 112.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.