TEST: De Bedste Romaskine i test 2024

Se alle Romaskiner i testen
10528 Anmeldelser
53 Produkter
68 timer Tid brugt
Skrevet af: Stine Mortensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
InShape Romaskine InShape Romaskine Læs mere om produktet
 • 4 træningsprogrammer
 • Billig i forhold til kvaliteten
 • Masser af udstyr
1199 kr. 1372.67 kr.
98
Concept 2 Model D Concept 2 Model D Læs mere om produktet
 • Høj kvalitet
 • Masser af udstyr
 • God pris
 • 12 træningsprogrammer
9984 kr. 10026.60 kr.
96
Viking Pro V romaskine Viking Pro V romaskine Læs mere om produktet
 • Lavet i amerikansk asketræ
 • Kan foldes sammen
 • Lydsvag ved intensiv træning
13995 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Bedste Romaskiner
under 7500 kr.

Top 3

Hvilket romaskine mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor romaskiner.

#1
InShape
90
#2
Waterrower
88
#3
Christopeit Sport
80
#4
Abilica
72
#5
inSPORTline
71

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Romaskiner 

Der findes rigtig mange forskellige former for fitnessmaskiner, så derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken en der egentligt er den rette maskine for netop dig, men der er mange gode grunde til at en romaskine er det rette valgt i de flest tilfælde. På denne side vil vi hjælpe dig godt på vej i dit valg af en ny romaskine således, at du er sikker på at få fundet netop den rette variant til dig.

Hvorfor købe en romaskine?

Nu hvor vi har oplevet at man ikke altid kan komme ned i træningscenteret pga. af nedlukninger, men det kan også være man bare ikke har lysten til at hverken snøre løbeskoene og løbe en tur, eller man bare ikke har lysten til at træne i et fitnesscenter. Så når det kommer til hjemmetræningsmaskiner, er romaskinen de seneste par år blevet til et af danskernes foretrukne valg, det er absolut heller uden grund.

Den primære årsag til, at du skal vælge en romaskine til fordel for de mange andre former for fitnessmaskiner, der findes på det danske marked er, at roning er nemlig en supereffektiv træningsform, som både styrker dine muskler og forbedrer din kondition, koordination og udholdenhed. Romaskine træning er én af de mest effektive, udbytterige og intensive motionsformer, du kan vælge. På 40 minutter kan du få forbrændt samme mængde kalorier, som svarer til en løbetur på dobbelt så lang tid.

En anden fordel ved roning er, at det er skånsomt for kroppens led og sener, hvilken betyder, at det nærmest er umuligt at opbygge en skade, hvis du vel og mærke har styr på teknikken, som heldigvis er meget nem at lære.

 

Ved mange andre træningsformer som f.eks. vægttræning og løb, kan det hurtig medføre skader, hvis man ikke ved, hvordan man skal passe på, især hvis man får startet for hurtigt op med træningen. Så derfor er en romaskine det oplagte valg for dig, der ikke har trænet synderligt meget tidligere, så derfor ikke har så stor viden om det med at træne. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at en garvet fitnesstræner ikke også kunne gøre brug af en romaskine.

Du kan være helt roligt, da enhver romaskine er blevet udformet på en meget ergonomisk vis, hvilken betyder du kommer til at side på en sådan vis, at du er, sidder rigtig i forhold til de bevægelser, du kommer til at lave, når du træner på en romaskine.

Der findes ikke mange andre former for træningsudstyr, der kan prale af at være så ergonomisk velformet som en romaskine er. Selv når du bruger maskinen med høj modstand, kan du være sikker på at belastningen af dine knæ, vil være på et noget lavere plan end f.eks. løfte vægt, løbe på et løbebånd eller noget helt andet. Så du får altså her en meget effektiv træning, men samtidig en væsentligt mere skånsom træning ved at bruge en romaskine, og du vil kunne træne flere gange i ugen allerede fra start.

Vi ved at der er rigtig mange danske fitness- og træningsentusiaster, der er meget glade for deres romaskiner, da det er en maskine, der giver dig muligheden for at træne hele kroppen i løbet af bare en træningssession. For ikke nok med du både får trænet konditions- og cardiotræning, ved at bruge romaskinen, kan du samtidig også gladeligt tænke på, at du forbrænder flere kalorier pr. time, end hvis du i stedet valgte at bruge et løbebånd. Men ikke nok med det, så bruger du, dine arme til at trække med, hvilken jo naturligvis betyder, at du her også får trænet din overkrop. Da du ligeledes bruger dine ben til at skubbe sædet bagud, får du trænet dine ben, der er simpelthen her tale om en træningsmaskine, der giver dig mulighed for at træne hele din krop i hver eneste gang du bruger romaskinen. Vi håber med denne side kan hjælpe dig med at købe netop den rette romaskine for dig.

Hvilken romaskine skal jeg vælge til hjemmebrug?

Der findes utroligt mange forskellige romaskiner på markedet, og de svinger alle sammen meget i forhold til pris og kvalitet. Romaskiner er generelt en del billigere end både løbebånd og crosstrainere, men det er stadigvæk en ret stor investering, og derfor er det vigtigt, at du vælger en kvalitetsmaskine, som kan holde mange år ud i fremtiden, og en som dækker netop dine behov.

Du har jo sikkert allerede kigget rundt på nettet, og har sikkert bemærket, at man sagtens kan finde en romaskine til billige penge, men det er vores klare anbefaling, at du holder godt øje, da disse maskiner ofte ikke lever op til byggekvaliteten, og du vil hurtigt få problemer med funktionaliteten, og de skaber ofte ro-modstand ved hjælpe af hydraulik eller elastiksystemer, hvilken giver en tam og ”kunstig” ro-oplevelse.

Vi vil her gøre dig lidt klogere på hvilen typer der findes og komme ind på nogle af de overvejelser du kunne gøre dig inden valg af romaskine.

 • Typer af romaskiner
 • Ro- taget
 • Pris
 • Design
 • Brugervægt
 • Træningscomputer

Men først vil det være en god idé at gøre dig lidt overvejelser, først har du gjort dig klar over for dig selv hvad formålet med en romaskine skal være, -ønsker du dig en romaskine med henblik at benytte en romaskine som træningsudstyr med en effektiv helkropstræning eller er det for at stimulere en rigtig sejlroning.

Typer af romaskine

En af de første ting, og nok også den vigtigste overvejelse du skal have med når du køber romaskine, er hvilken modstandstype du bør vælge. Der er som udgangspunkt fire forskellige typer af romaskiner på det danske marked. Overordnet set er romaskiner med luftmodstand de mest brugte og dem man typisk vil finde i et træningscenter. Typen af modstand du vælger, kommer til at afhænge af plads til maskinen, budget, dine mål samt dit behov.

På de billigere modeller er modstanden ofte magnetisk, hvorfor de er forsynet med et svinghjul. På de dyrere modeller er det derimod enten luftmodstand eller en kombination af luft- og magnetmodstand. Der er ikke en type modstand der anbefales over anden, da de hver især har sine fordele og ulemper, derfor er det vigtig du tænker over hvad dit behov er. Herunder er en udførlig beskrivelse af de typer og hvor vi kigger nærmere på fordele og ulemper.

Vandmodstand

Romaskiner med vandmodstand er den nyeste udgave af romaskiner. Vandmodstand giver en autentisk følelse med behageligt træk, man får helt følelsen at sidde i en rigtig robåd og ro på søen. Denne modstand fungerer ved at, små årer sidder inde i en beholder, der er fyldt med vand og skaber modstand på denne måde. Denne beholder sidder typisk foran på romaskinen, der hvor svinghjulet typisk sidder.

Årene i vandet giver selvfølgelig lyd fra sig, men denne lyd minder i høj grad om lyden fra bølger, og er faktisk en lyd, som mange mennesker finder behagelig og den har nærmest en meditativ effekt på sind og krop.

Vandromaskiner er blevet utrolig populære inden for hjemmetræning, og en af årsagerne er det at den giver dig denne naturlige ro fornemmelse, da du får et blødt og behageligt træk uden nogen forsinkelser i modstanden som du kan opleve ved de luft – og magnetiske romaskiner.

Det er dit rostempo og din trækstyrke som genererer belastningen. Et langsomt og lav tempo vil give et lavere modstandsniveau, mens et hurtig og tung rotempo vil skabe et højere belastningsniveau, så her skal du selv presse dit tempo for at nå det ønskede belastningsniveau, hvorimod på de andre typer kan du skifte imellem forskellige modstandsniveauer.

Vandet i tanken skal ikke udskiftes, det eneste du skal gøre for at vedligeholde romaskinen så vandet ikke rådner, er at smide en klortablet i tanken et par gange om året. Ulempen ved denne type modstand er, at den typisk ligger i den dyre ende af de forskellige romaskiner.

Luftmodstand

Romaskiner med luftmodstand er meget populære på det danske marked. Den giver dig ligesom maskiner med vandmodstand, en meget realistisk ro oplevelse, som om du i en rigtig robåd på søen. Da dine ro tag bliver lettere des hurtigere og tungere du roer præcis som når du roer ved rigtig vandroning.

Ved typen med luftmodstand benyttes der ventilatorventilatorlignende rotorblade på et svinghjul som genererer den ønskede modstand. Så jo hurtigere svinghjulet drejer, desto kraftigere bliver luftmodstanden. Dette betyder altså, at jo hurtigere og hårdere du ror, jo mere modstand vil du føle, hvilket gør denne modstand meget brugbar for både konditionstræning over længere tid samt intervaltræning og luftmodstand muliggør også en ret nøjagtig måling af energiforbrændingen. De fleste eliteroere bruger romaskiner med luftmodstand, når de skal holde deres træning vedlige om vinteren, og det er også denne model du finder i de fleste fitnesscentre.

En anden fordel ved denne type af romaskiner er, at du har et indbygget afkølingssystem, da hjulet eller spolen fungerer som en vifte, der blæser en kølende brise i ansigtet på dig imens du træner.

En ulempe ved denne modstand er dog, at støjniveauet øges i takt med at belastningen øges. Og det skal dog også nævnes, at romaskiner med luftmodstand ligger i den mere pristunge ende og som udgangspunkt primært er udviklet til professionel brug. Denne type er overordnet den mest populære og mest solgte.

Magnetisk modstand.

Denne type af modstand er langt den letteste at bruge og romaskiner med magnetmodstand passer rigtig godt til langt de flestes hjemmetræning.

Denne type romaskine med magnetisk modstand, får du en maskine, der bruger elektromagnetisme til at bremse svinghjulet, så det skaber modstand. Det er muligt at justere modstanden via enten et håndtag eller et display.

Da modstanden i langt de fleste makiner reguleres elektronisk på denne type romaskine har disse en række forudindstillede træningsprogrammer med varierende belastningsniveau, som giver en god ro fornemmelse. Den elektromagnetiske modstands regulering gør det desuden også nemt at ændre belastningsniveau, idet du kan gøre dette på displayet og i nogle tilfælde på selve grebet uden at skulle op fra sædet. Her kan energiforbruget måles forholdsvis nøjagtigt

Romaskiner med magnetisk modstand er ofte mere lydsvage end andre romaskiner, så hvis du bor med andre mennesker, i en lejlighed eller du har børn og ønsker at træne når de sover, er denne type romaskine et godt valg.

Ofte er en romaskine af denne type mindre, da magneten er meget kompakt, og typisk kan disse klappes sammen og fylder mindre. Det at den har et lavt lydniveau og den fylder mindre når den ikke er i brug, gør at den er meget populær, for folk der gerne vil træne derhjemme.

Ulempen ved magnetisk modstand er, at modstanden er konstant, hvilket den jo ikke er ude på vandet. Den giver dog en god modstand til dig, der søger en udmærket romaskine da den rent prismæssigt hører til mellemklassen og repræsenterer det gode kompromis mellem pris og kvalitet.

Hydraulisk modstand

Hydraulisk modstand er de billigste typer af romaskiner, og der er en god grund til de er de billigste, da den har nogle klare begrænsninger. Modstanden er konstant så du får ikke den følelse af at ro rigtig på vandet, for når du roer på vandet varierer modstanden sig, alt efter hvor hårdt man trækker tilbage.

Romaskine med hydraulisk modstand er udmærket til hvis du bare vil holde din træning ved lige eller bare at få dig lidt rørt, men du skal blot være opmærksom på at ulempen ved disse maskiner er, at de bliver varme når du træner i mere en 30 mintutter i træk, og de begynder at lække olie

Ro- taget.

En vigtig ting at overveje er også ro- taget. Da ro- taget bidrager til en rigtig god ro oplevelse.

På de romaskiner der findes på det danske marked, kan du vælge imellem Hydraulisk, hvor du har to arme der kører på hydraulik.

Det kan være vanddrift, hvor du har et håndtag, du trækker i. Men det kan også være kædedrift hvor du også trækker i et håndtag. 

Pris

Hvad koster en romaskine? Tænker rigtig mange og det er også vigtig at have i tankerne om hvor mange penge du er villig til at bruge på en romaskine. Så find ud af, hvad din buget er, samt dine behov.

Igennem de seneste år, har både de billige og de dyre romaskiner vundet stort indpas hos danskerne. Flere og flere har fundet ud af, at romaskiner er et genialt hjemmetræningsredskab. Så den voksende popularitet kan også ses i markedet af romaskiner, hvor kvaliteten stiger og priserne bliver trykket i bund, da konkurrencen er større imellem producenterne.

Som med alle andre ting, kan du få romaskiner i flere forskellige prisklasser. Vi har derfor nøje udvalgt romaskiner i forskellige størrelser, forskellige typer men også de forskellige prisklasser.

De billigste romaskiner findes i prislejet under 2.000 DKK. De kan være gode for nybegyndere, som lige vil finde ud af om roning er en træningsform for dem. Disse har ofte ikke særlig høj kvalitet så har derfor ikke en særlig lang holdbarhed. Og typisk har de ikke en særlig tung maksimal vægtbelastning. De vejer ofte ikke særligt meget, hvilket gør dem meget flytbare.

Romaskiner imellem prisklassen er fra 2.000 DKK og op til 7.000 DKK. Disse vil typisk have enten luft eller magnetisk modstandssystem. Du vil få en maskine med længere levetid, i bedre kvalitet, og mindre behov for vedligehold. Disse er mere robuste og kan dermed klare en tungere vægtbelastning. Denne type romaskine adskiller sig fra den dyre maskine, ved at være i valget af materialer, design og funktioner i displayet.

De dyre romaskiner er dem der koster fra 7.000 DKK og op efter. Her får du en romaskine som vil være noget mere stabil og robust og i højeste kvalitet, Derfor vil denne maskine også have en lang levetid og vedligeholdelsen vil være. Denne maskine kan ligeledes have et meget lavere støjniveau end de andre. Du vil her få et display med alle relevante informationer, og ofte har den forud installerede træningsprogrammer og meget mere.

Design

Romaskiner er lange og smalle i designet, den lange og smalle form betyder ofte at romaskinen kan opbevares lodret, når den ikke er i brug. De fleste maskiner fås i sort, hvor nogle måske har nogle farvede detaljer. En romaskine med vandmodstand har et lidt andet udtryk, da at beholderen med vand er placeret foran.

Hvis man er høj eller har svært ved at komme ned, er det værd at kigge på sædehøjden. Sædehøjden er normal 25-30 cm høj, men man kan købe nogle maskiner hvor sædet sidder højere oppe, der findes maskiner med sædehøjde op til 50 cm.

Byggekvaliteten er også en vigtig faktor, når du skal investere i en romaskine især hvis den anvendes ofte og hvis man er en stærk person der bruger en kraftig modstand. Prisen for god byggekvalitet er ofte dyrere og tungere end en dårligere maskine, men en pris der er værd at betale, hvis man har pengene til det.

Rammen på en romaskine er normalt fremstillet af stål eller aluminium, så derfor er holdbarheden som regel meget god, men rammens længde og friktionen på sædet af afgørende. Det er vigtigt, at sædet kan glide langt frem, for at det er muligt at lave en tilstrækkeligt stor ro bevægelse, jo højere man er desto større ro bevægelse har man brug for, og jo længere rammen er, desto længere kan sædet glide frem.

Hvis du vælger at sætte din romaskine væk efter du har trænet, anbefales du køber en med hjul, så den er nem at sætte væk. Hvis maskinen skal stå på et trægulv, vil det være en fordel at købe en måtte at have under, både så den ikke laver steder i gulvet, men også til at opfange sved. Gummi på fødderne er også en fordel at vælge hvis den skal stå med glat gulv, da dette forhindrer at romaskine bevæger sig hen over gulvet mens du træner, samt de beskyttet også gulvet.

Brugervægt

Endnu en vigtig ting at være opmærksom på er din vægt. Vejer du mere end 120 kg skal du være opmærksom på at de flest romaskiner har en maximal brugervægt, der lyder på de ca. 120-130 kg, så hvis du ligger i den vægtklasse fordi du har meget muskelmasse, bør du overveje at købe en romaskine, der kan holde til din vægt.

Er du meget overvægtig, er det ikke sikkert at en romaskine er det rette valg, men hvor en crosstrainer egner sig mere til overvægtige. For en romaskine og mange andre træningsmaskiner glæder det som regel, at jo dyrere maskine du køber, jo højere brugervægt kan den holde til. 

Træningscomputer

De fleste romaskiner har en lille computer (monitor) som kan måle de meste gense ting såsom ro tag, tid, distance, hastighed og kalorieforbrug. En god romaskine skal have en brugervenlig og tydelig computer, der er nem at gennemskue, så man hurtig kan komme i gang og se hvor langt man er i forhold til sine mål.

Hvis du har brug for at motivere dig selv, vil en romaskine som er forsynet med en god træningscomputer med varierede træningsprogrammer være det ideelle for dig, da det vil kunne give dig en alsidig og sjovere træning. Nogle kan kobles til din smartphone eller tablet, så kan du dyste mod andre.

Hvad træner man på en romaskine?

Med roning træner du hele kroppen, da du både træner ben, ryg, og arme, men du træner også skulder-, mave- og baldemuskler, så ro træning giver dig en meget effektiv helkropstræning. Ro træning er den perfekte kombination af styrke, kondition og koncentration, du får trænet hele dit bevægelsesapparat og din kropsholdning, du optimere din præsentationsevne.

Da du træner så mange muskler samtidig under roningen, vil det øge din kalorieforbrænding, så roning er derfor også meget ideelt til en målrettet vægttab.

Ingen anden konditionstræning er lige så effektiv som roning. Over 80 % af kroppens muskler bliver trænet med hvert ro tag. Ved at du styrker din muskulatur og hele bevægelsesapparatet forbedrer du sin kropsholdning når du ror.

Med en romaskine træner og styrker du hele kroppen på en effektiv og skånsom måde. Romaskine er rigtig god til at styrke rygmuskulaturen, så folk med rygproblemer har ofte stor gavn af roning, men tjek altid lige med lægen eller din fysisk træner, da det ikke er alle med permanente rygproblemer at, en romaskine måske er det rigtige valg medmindre det er et led i din genoptræning.

5 gode grunde til at investere i en romaskine

Står du stadig og vakler lidt mellem, hvorvidt du skal købe romaskinen eller ej? Nedenfor har vi givet dig 5 gode grunde til, hvorfor du bør investere i en romaskine, som forhåbentligt kan hjælpe dig på vej mod den endelige beslutning.

#1 Effektiv træning af hele kroppen

Romaskien er en af de mest effektive træningsmaskiner – og det skyldes blandt andet, at romaskinen sørger for at træne og styrke helt op til 80% af alle kroppens små og store muskelgrupper.  Det betyder, at du får en særdeles effektiv træning, som sørger for at påvirke alle kroppens muskler på samme tid. Derudover forbedrer den ikke blot din styrke og udholdenhed men også din kondition.

 

#2 Effektiv kredsløbstræning

Vidste du, at roerne er nogle af dem, som har de allerhøjeste iltoptagelser i elitesportsverdenen? Iltoptagelsen har betydning for din udholdenhed, og jo højere iltoptagelse du har, desto bedre udholdenhed har du. En højre iltoptagelse har også sundhedsmæssige fordele, såsom det faktum at du kan formindske risikoen for hjertesygdomme og lignende.

 

#3 Romaskinerne egner sig til alle ambitioner

Der findes et hav af forskellige romaskiner, som alle har forskellige egenskaber. Nogle romaskiner egner sig mere til de professionelle udøvere, hvorimod andre egner sig mere til nybegynderne. Uanset hvilket niveau du befinder dig på, kan du være sikker på at finde den helt rette romaskine, som egner sig til lige præcis dit niveau.

 

#4 Effektiv træning på kort tid

Som nævnt tidligere sørger romaskinen for at træne alle kropens små og store muskler på samme tid. Det betyder dermed, at du sparer en del tid, fordi du får alle musklerne stimuleret på én gang – og dermed kan du hurtig få dagens træning overstået uden at du behøver at gå på kompromis med resultatet.

 

#5 Skånsom træning

Fysisk aktivitet kan medføre overbelastning af kroppens muskler og led, hvis man ikke formår at udføre aktiviteten korrekt. Dette ses eksempelvis ofte hos løbere, da de nemt kan risikere at belaste deres led, hvis de ikke følger de korrekte løbeteknikker. Romaskinen sikrer en skånsom træning, da romaskinen hverken afgiver stød eller hårde belastninger på dine led og muskler.

Hvordan bruger man en romaskine?

At bruge en romaskine er ganske simpel, da du blot skal sætte ad med benene og samtidig trække i wiren. Men en rigtig træningsudførelse og ro teknik er meget vigtig for at du kan få de bedste resultater ud af din træning, samt med den rette teknik sikrer du dig at du ikke blot få større udbytte af din træning, men også du vil skåne dine muskler og led.

Utrænede og nybegyndere bør først og fremmest lære de grundlæggende teknikker ved lav modstand. Fordelen er her, at muskelgrupperne, især arm- og benmuskler, langsomt og sikkert kan vænne sig til en højere belastning. Teknikken er afgørende, uanset om du træner i et fitnesscenter eller du har din egen romaskine derhjemme.

I videoen herunder finder du en hurtig gennemgang af korrekt roteknik på en romaskine.

98
Concept 2 Model D
96
Viking Pro V romaskine
90
InShape Romaskine
Tilføj Produkt
Pris9984 kr13995 kr1199 kr
KategoriRomaskine-Romaskine
Træningsprogrammer12-4
EgenskaberBluetooth, Display, Sammenklappelig-Display, Kalorietæller
TræningsmodstandLuft-Magnetisk
Støjniveau71.0 dB--
Displaystørrelse4.3 "--
Glidelængde91.0 cm--
Maksimal personvægt225.0 kg150 kg120.0 kg
Højde (cm)51.0 cm-51.0 cm
Bredde (cm)--48.0 cm
Dybde (cm)---
Vægt29.0 kg48 kg-
90
Abilica WinRower 2.0
1

Abilica WinRower 2.0 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Romaskine
 • Træningsprogrammer: 12
 • Egenskaber: Sammenklappelig, Trådløs pulsmodtager

Flere Specifikationer: Træningsmodstand - Magnetisk; Maksimal personvægt - 130.0 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Abilica WinRower 2.0

Abilica Winrower 2.0 er den ideelle romaskine til dig, som søger en romaskine, hvor du får meget for pengene. Her er tale om en romaskine, som egner sig til de fleste niveauer om end du er nybegynder eller erfaren. Romaskinen har magnetisk modstand og har 5 indstillingsniveauer. Derudover er maskinen udstyret med en træningscomputer, som er programmeret med forskellige træningsprogrammer, så du kan få en varieret og spændende træning.

 • Egnet til de fleste niveauer
 • Value for money
 • 5 indstillingsniveauer
 • Robust og slidstærk maskine
 • Foldbar funktion
90
Titan Life Rower R72
2

Titan Life Rower R72 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Romaskine
 • Træningsprogrammer: 15
 • Egenskaber: Display, Hastighedsmåler, Kalorietæller, Pulsmåler

Flere Specifikationer: Træningsmodstand - Vand; Maksimal personvægt - 120.0 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Titan Life Rower R72

Titan Rower er den ideelle romaskine til nybegynderen, som ønsker en let men effektiv træning. Derudover fås romaskinen til budgetvenlige priser, så du ikke er nødsaget til at investere et større beløb. Denne romaskine har magnetisk modstand og svinghjulet har 5 modstandsniveauer, så du let kan indstille niveauet efter dit behov. Derudover er romaskinen udstyret med en lille træningscomputer, så du kan følge med i dit udbytte af træningen.

 • Særligt egnet til nybegyndere
 • Foldbar funktion
 • God og slidstærk byggekvalitet
 • 5 modstandsniveauer
 • Maksimal brugervægt på 120 kg
90
Kettler Axos Rower
3

Kettler Axos Rower Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Romaskine
 • Træningsprogrammer:
 • Egenskaber: Display, Transporthjul

Flere Specifikationer: Træningsmodstand - Magnetisk; Maksimal personvægt - 130.0 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Kettler Axos Rower

Kettler Rower Axos egner sig til den erfarne roer. Her er tale om en romaskine med mange muligheder til en overkommelig pris. Romaskinen har magnetisk modstand og svinghjulet er udstyret med 8 forskellige modstandsniveauer, hvilket giver rum til fleksibilitet i træningen. Derudover er romaskinen udstyret med en træningscomputer med et overskueligt og simpelt display, så du nemt kan følge med i dagens træning.

 • Særligt egnet til den øvede roer
 • Romaskine med mange muligheder
 • Foldbar funktion
 • 8 modstandsniveauer
 • Maksimal brugervægt på 130 kg
90
Abilica Romanfit Masterfit TP900
Specifikationer
 • Kategori: Romaskine
 • Træningsprogrammer:
 • Egenskaber: Display, Kalorietæller

Flere Specifikationer: Træningsmodstand - Luft; Maksimal personvægt - 150.0 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Abilica Romanfit Masterfit TP900

Masterfit TP900 er særligt egnet til dig, der ønsker den autentiske ro-oplevelse. Her er tale om en romaskine, som garanterer høj værdi for pengene. Romaskinen har 9 modstandsniveauer, hvilket giver rig mulighed for en varieret træning, som kan tilpasses dit niveau. Derudover er romaskinen udstyret med en træningscomputer, som giver dig mulighed for at følge med i træningens resultater samt en trådløs pulsmodtager, som kan tilkobles et Tunturi pulsbælte.

 • Luftmodstand
 • Høj værdi for pengene
 • 9 modstandsniveauer
 • Trådløs pulsmodtager
 • Maksimal brugervægt 150 kg
90
Fluidrower Neon Apollo Metal Roman
Specifikationer
 • Kategori: Romaskine
 • Træningsprogrammer:
 • Egenskaber: Display

Flere Specifikationer: Træningsmodstand - Vand; Maksimal personvægt - 53.0 kg; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Fluidrower Neon Apollo Metal Roman

Fluid Rower Apollo PLUS er særligt egnet til dig, der ønsker en eksklusiv romaskine af høj kvalitet. Her er tale om en romaskine med vandmodstand, hvilket skaber en autentisk ro-oplevelse, som hvis du befandt dig ude på vandet. Romaskinen er udstyret med en træningscomputer, som både viser tid, distance, kalorieforbrænding, ro-tag pr. minut og meget mere. Derudover er det muligt at tilkoble en computer til romaskinen og dermed benytte NetAthlon 2 XF Rowers ifm. træningen.

 • Vandmodstand
 • Lydsvag
 • 4 modstandsniveauer
 • Mulighed for NetAthlon 2 XF Rowers
 • Maksimal brugervægt på 150 kg

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Romaskiner

Valget af den rette romaskine afhænger af dine ønsker og behov. Der findes et hav af forskellige romaskiner med forskellige egenskaber, og det gælder derfor om at finde den maskine, som egner sig bedst til dine behov. I denne artikel finder du en hjælpsom guide, som har til formål at lede dig på rette vej mod den helt rette romaskine, som passer til lige præcis dig og dine behov.

Som udgangspunkt bør du starte med at overveje, hvilken modstandstype, du ønsker. Modstandstypen afhænger typisk af, hvilket træningsniveau, du befinder dig på. Derefter kan du tage stilling til nogle af de øvrige overvejelser, som du finder i denne artikel. Det kan eksempelvis være med hensyn til romaskinens træningscomputer, brugervægt, mobilitet, garanti, pris og lignende egenskaber.

Prisen afhænger naturligvis af den ønskede model. Der findes romaskiner i alle prisklasser, og det gælder derfor om at undersøge, hvilken romaskine, som vil give bedst mening for dig. Typisk befinder romaskinerne sig i prisklassen mellem 1.500 kr. og 10.000 kr. Jo højere kvalitet romaskinen skal være af, desto højere bliver prisen, da pris og kvalitet følges ad ved denne træningsmaskine.

Romaskinen fylder meget i længden, men har derimod en smal bredde på omkring 50 – 60 cm. Længden på romaskinerne varierer dog alt efter, hvilken model, der er tale om. Dog skal du være opmærksom på, at der er plads nok til de store armbevægelser, som træningen kræver, og du bør derfor afsætte omkring 2,20 meter i længden og 1,20 meter i bredden – så er du i hvert fald sikker på, at der er plads nok.

Svaret afhænger af, hvad du ønsker at opnå med din træning. Ønsker du at smide nogle kilo eller vedligeholde din nuværende fysisk, anbefales det at træne omkring 30 minutter 4 – 6 gange ugentligt. Ønsker du at træne med en høj intensitet, kan du med fordel halvere træningstiden til 15 minutter.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Concept 2 Model D
98
Concept 2 Model D
9984 kr 10026.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.