TEST: De Bedste Skægtrimmer i test 2024

Se alle Skægtrimmer i testen
239504 Anmeldelser
66 Produkter
67 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

89
Philips BT3206 Philips BT3206 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
159 kr. 190.60 kr.
94
Philips Multigroom Series 9000 MG9710 Philips Multigroom Series 9000 MG9710 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
707 kr. 818.80 kr.
94
Panasonic ER-HGP72 Panasonic ER-HGP72 Læs mere om produktet
 • Inkl. tilbehør
 • 15 længdeindstillinger
 • Høj kvalitet
 • 50 min batterilevetid
1439 kr.

Vores test af
Skægtrimmer giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Skægtrimmer på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Skægtrimmer
 • Fordele og ulemper

Bedste Skægtrimmer
under 500 kr.

Top 3

Hvilket Skægtrimmer mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Skægtrimmer.

#1
SENCOR
91
#2
Tondeo
90
#3
Andis
90
#4
Wella
88
#5
Philips
85

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan finder du nemt din næste skægtrimmer

Der findes et hav af forskellige skægtrimmere, som hver egner sig til forskellige behov. Om end du foretrækker fuldskægget, det korte skæg, overskægget eller slet ingen skæg, så findes der en skægtrimmer, som egner sig til lige præcis dit behov. Dog er det værd at have i mente, at pris og kvalitet ofte spiller sammen, og du kan derfor med fordel investere i en lidt dyrere model, såfremt du er på udkig efter en skægtrimmer af høj kvalitet.

Til dig, der foretrækker det korte skæg

Det korte skæg kræver en helt særlig skægtrimmer, som kan sikre et skarpt resultat hver gang. Når du er på udkig efter en ny skægtrimmer, som egner sig til det korte skæg, bør du derfor være på udkig efter en model, som sikrer en jævn trimning, stor præcision og korte klippelængder – så er du nemlig sikker på at opnå et skarpt look uden fejltagelser. 

Klippelængden har stor betydning for valget af skægtrimmer, da klippelængden er det som afgør, hvor kort skægtrimmeren egentlig kan trimme. Foretrækker du det korte skæg, bør du vælge en skægtrimmer, som kan tilbyde en klippelængde mellem 0,4 og 0,5 millimeter – dog findes der enkelte modeller, som kan klippe helt ned til 0,2 millimeter, såfremt du foretrækker det helt korte look.

Skægtrimmerens præcisionsevne er det, som sikrer, at du opnår et skarpt resultat. For at bedømme skægtrimmerens præcisionsevne, skal du rette blikket mod skægtrimmerens intervaller mellem klippelængderne. Det anbefales nemlig at vælge en model, som tilbyder en halv millimeters interval mellem længderne, da dette giver dig væsentligt bedre mulighed for at kontrollere længden og skabe de helt skarpe linjer, så du ikke ender med at begå en lidt for synlig fejltagelse. 

Til dig, der foretrækker det lange skæg

Det lange skæg kræver også en særlig skægtrimmer, som kan sikre et præcist og skarpt udtryk – og så er det også en vigtigt, at skægtrimmeren har mange af de længere trimme-indstillinger, så du er sikker på, at du kan finde den helt rette længde til dit skæg.

Ligeledes som skægtrimmeren til det korte skæg, har skægtrimmerens klippelængde også en stor betydning, når den skal trimme i et længere skæg. Her skal du blot gå den modsatte vej og være på udkig efter en trimmer, som kan tilbyde klippelængder med et højere antal af millimeter – antallet af millimeter afhænger selvfølgelig af, hvilken længde, du ønsker.

Skægtrimmerens præcisionsevne spiller ikke en lige så stor rolle her, som det gør ved det korte skæg. Dog er det aldrig en dårlig idé at tage højde for skægtrimmerens præcisionsevne, da dette blot sikrer, at du lettere kan kontrollere trimningen og dermed kan føle dig mere sikker på at opnå det ønskede resultat.

Til dig, der ønsker variationer

Svinger du lidt mellem det korte og det lange skæg, og kan du ikke helt afgøre, hvilket look du foretrækker, kan det være en god idé at vælge en allround skægtrimmer, som er effektiv til alle skæglængder – så er du nemlig sikker på, at du har en effektiv skægtrimmer, som egner sig til dit skæg uanset hvilken længde det måtte have.

Når du er på udkig efter en allround skægtrimmer, skal du derfor vælge en trimmer, som tilbyder flere muligheder med hensyn til klippelængderne. Det anbefales som et udgangspunkt at vælge en skægtrimmer, som kan tilbyde klippelængder mellem 0,5 – 20 millimeter, da dette interval dækker godt ind over de fleste skæglængder.

Vælg en skægtrimmer med de rette egenskaber

På baggrund af det ovenstående er du nu kommet et skridt tættere på at finde den rette skægtrimmer for dig. Du kan derfor dreje fokusset over på de mindre detaljer med henblik på skægtrimmerens egenskaber, således du kan finde frem til, hvilke egenskaber, der ville give mening for dig.

I dag findes der som sagt et hav af skægtrimmere, som alle har forskellige egenskaber – nogle har blot de mest basale egenskaber og andre har mere avanceret egenskaber – men hvilke egenskaber, har du egentlig brug for? Nedenfor har vi samlet nogle af de typiske egenskaber, som man tager stilling til før man foretager det endelige køb, så du hurtigt og nemt kan vurdere, hvilke egenskaber, der passer til dit behov.

Mere end blot en skægtrimmer

Såfremt du foretrækker et redskab, som er nyttig til flere funktioner end blot én, så kan du med fordel overveje at investere i en multitrimmer. Som det kommer af ordet, er en multitrimmer nemlig god for flere funktioner. Multitrimmeren kan både bruges til at trimme skægget, håret på hovedet, håret på kroppen og endda i nogle tilfælde også næse- og ørehårene – så her får du en effektiv trimmer, som er særdeles brugbar til mere end blot at trimme skægget.

Et bevægeligt skærehoved skaber bedre resultater

Et bevægeligt skærehoved kan gøre underværker for dit skæg. Bevægeligheden gør nemlig trimmeren væsentligt nemmere at arbejde med, og dermed har du lettere ved at opnå det optimale resultat. Det bevægelige hoved giver dig en mere præcis trimning med et bevægeligt skær, der følger ansigtets konturer, og det er derfor en særdeles værdiskabende egenskab, som skaber et væsentlig bedre resultat end skægtrimmeren uden det bevægelige hoved.

Skægtrimmeren med opsamler sparer tid

De fleste kan vist nikke genkendende til den irriterende følelse man får, når man kigger ned i håndvasken og ser at den er fyldt med skæghår – her kan du dog overveje at investere i et effektivt redskab i form af en skægtrimmer med opsamler, og dermed vinke farvel til skægstubbe og skæghår i håndvasken.  

Nogle skægtrimmere har en opsamler i form af et vakuumsystem, som har til formål at sikre, at både skægstubbe og skægtår lander i skægtrimmerens beholder fremfor i håndvasken eller på gulvet.

Beholderen gør trimningen væsentligt lettere og hurtigere, da du blot skal tømme beholderen, når du er færdig med trimningen – og dermed sparer du en del tid på rengøringen, da du ikke er nødsaget til at hive støvsugeren.

En lettere rengøring med den vandtætte skægtrimmer

Som regel foregår skægtrimningen over håndvasken ude på badeværelset. Som de fleste nok allerede har oplevet, kan skægtrimmeren hurtigt blive fyldt med skæghår og det kunne derfor være rart, hvis man løbende kunne skylle trimmeren under rindende vand – og det kan man faktisk.

Nogle skægtrimmere er vandtætte, og derfor kan du roligt og trygt skylle trimmeren under hanen uden at der sker noget. Det gør også rengøringen af trimmeren væsentligt lettere, da den klassiske rengøring består af at børste trimmeren fri for hår med en lille børste – og så er vandet altså et lettere og hurtigere alternativt. 

Skægtrimmeren med selvsmørende skær

En skægtrimmer har naturligvis brug for den rette pleje, hvis den skal levere det optimale resultat. Får skægtrimmeren ikke den pleje, som den har brug for, vil det medføre at bladene begynder at nive i huden og levetiden vil blive væsentligt forringet – så det er vigtigt, at du passer godt på din skægtrimmer, hvis du ønsker at forhindre dette i at ske.

Din skægtrimmer har brug at blive smurt med olie, så den kan yde dens optimale evne. Det anbefales, at du smører skægtrimmeren med olie hver femte gang, trimmeren har været i brug. Hvis du foretrækker den lette løsning, er det muligt at købe en skægtrimmer med selvsmørende skær, som dermed sikrer, at din skægtrimmer altid er smurt, så den er klar til at yde sit bedste hver gang.

Opladerstand, ledning eller batteri?

Skægtrimmere kommer som sagt i flere varianter – nogle har en opladerstander og andre er enten fastkoblet til en ledning eller batteridrevet. Det er en præferencesag, som afgør, hvorvidt du skal vælge den ene variant fremfor den anden, og der er både fordele og ulemper forbundet til alle varianterne.

Nogle skægtrimmere har en stander, hvori skægtrimmeren står, når den ikke bruges. Standerne har dermed til formål at oplade skægtrimmeren, når den ikke er i brug, og dermed er du sikret, at den altid er fuldopladt og klar til at trimme løs. Hvis du foretrækker den ledningsfrie skægtrimmer, er det en god idé at undersøge batteritiden, før du køber trimmeren. Nogle skægtrimmere holder nemlig længere end andre, og det ville være træls at løbe tør for strøm midt i trimningen.

Skægtrimmeren med ledning er en god mulighed til dig, som ikke behøver en trimning særlig ofte. Denne model kræver ikke en opladning, da du blot skal sætte ledningen i stikkontakten, når du ønsker at bruge den, og så er skægtrimmeren klar til brug. Det betyder også, at du har mulighed for at gemme trimmeren væk, da den ikke behøver at stå og optage plads i toiletskabet.

Skægtrimmerne fås også i en batteridrevet variant. Her slipper du for at have opladerstanderen og skægtrimmeren til at stå og fylde i toiletskabet, og du slipper også for den lange ledning, der til tider kan gøre trimningen en anelse mere kompliceret. Den batteridrevne skægtrimmer er nem at gemme væk og kræver ikke mere end et par batteri før den er oppe at køre. Det er dog en god idé altid at have et par ekstra batteri liggende, så du ikke løber tør for strøm på et ubelejligt tidspunkt.

Sådan trimmer du skægget korrekt

Det er ikke altid lige let at finde ud af, hvordan man egentlig trimmer skægget korrekt – men det har vi undersøgt for dig. Nedenfor finder du en trin-for-trin-guide, som sikrer at du trimmer dit skæg på ordenlige manér, således du både opnår det bedste resultat men også passer på dit skæg.

1) Start med at vaske skægget

Før du hiver skægtrimmeren frem, bør du vaske skægget. Det er vigtigt, at du vasker skægget, så du er sikker på, at du får fjernet alle bakterier og urenheder, så skægget er rengjort og klar til at blive trimmet. For at opnå den optimale rengøring af skægget, kan du med fordel benytte en shampoo, som er særligt egnet til skægvask, da den giver skægget den mængde af fugt, som det kræver.

2) Kæm skægget med en kam

Red skægget med enten en skægkam eller skægbørste, så du er sikker på, at alle hårene vender i den samme retning og at skægget ikke er filtret, da dette vil forhindre skægtrimmeren i at udføre sit arbejde korrekt og dermed forringe resultatet.  

3) Find skægtrimmeren frem

Nu er det tid til at tage skægtrimmeren i brug. Før du begynder, er det vigtigt at du tjekker, at du har påsat den korrekte klippelængde. Er du ikke helt sikker på, hvilken længde du egentlig ønsker, kan du med fordel starte med et højere antal af millimeter og dermed bevæge dig nedad, så du ikke får taget en lidt for drastisk beslutning, som du kommer til at fortryde.

4) Ret til med en saks

Det sker af og til at skægtrimmerne ikke lige får fat i alle hårene under trimningen. Her kan du dog hurtigt og nem finde saksen frem og rette de små detaljer, så du står med et skarpt og nytrimmet skæg.

5) Afslut med en nærende skægolie

Et sundt og velplejet skæg har brug for lidt pleje – og her kan du med fordel benytte en skægolie. Skægolien har til formål at sørge for, at skægget fremstår sundt samtidigt med at det forhindrer tørhed og kløe. Derudover kan skægolien bidrage til en blødere fornemmelse af skægget. Når du bruger en skægolie, skal du sørge for, at olien får lov til at nå helt ind til huden, så du opnår den maksimale effekt af olien.

Sådan opnår du et sundt og velplejet skæg

Du har måske hørt om begrebet ”grooming” før. Grooming betyder i bund og grund, at du giver skægget lidt ekstra kærlighed og giver dig tid til at pleje skægget. Et sundt og velplejet skæg kommer nemlig ikke af sig selv – så har du et brændende ønske om at opnå det flotte og velplejede skæg, så kan du med god grund tilføje skægpleje til aftenrutinen. 

Husk at vaske skægget

Det er de færreste som ved, hvor mange bakterier, der egentlig kan gemme sig i skægget. For at holde en god hygiejne er det vigtigt, at du sørger for at vaske skægget. Derudover er det vigtigt, at du udelukkende benytter en shampoo, som er beregnet til skægvask. Huden i ansigtet har nemlig en anden pH-værdi end resten af kroppen, og derfor er det vigtigt, at du benytter en shampoo, som sørger for at opretholde den korrekte pH-værdi.

En god skægolie kan gøre underværker

Skægget har brug for den optimale næring og pleje, hvis det skal fremstå som sundt og velplejet. Skægolien tilføjer en masse næring til både skægget og til huden. Olien sørger også for at minimere rødme og irritation, hvilket er typiske gener, som opstår hos især dem, der har kort skæg. Skægolien sørger altså for, at du både opnår et sundt og blødt skæg samtidig med at du opnår en blød og velplejet hud.

Husk at frisere det lange skæg

Foretrækker du det lange skæg, er det vigtigt at du jævnligt sørger for at frisere skægget. Jo længere skægget er, desto lettere har det ved at danne hårknuder – og dette undgår du ved at frisere skægget. Derudover har du også lettere ved at styre retningen og formen på skægget, så du opnår det velplejede og flotte skæg. Du kan med fordel anvende en skægbørste til at frisere skægget, da denne børste netop er lavet til det formål.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/template-parts/content-best-test.php on line 803
94
Philips Multigroom Series 9000 MG9710
94
Panasonic ER-HGP72
89
Philips BT3206
Tilføj Produkt
Pris707 kr1439 kr159 kr
EgenskaberInkl. opbevaringstaske/etui, Trådløs brug, Universalspænding, Vandtæt, Våd & TørInkl. opbevaringstaske/etui, Opladningsstativ, Trådløs brug-
Længdeindstillinger-15-
Min. længdeindstilling-0.8 mm-
Maks. længdeindstilling-15.0 mm-
RengøringRengøringsbørste, Rindende vandRengøringsbørste-
FarveGrå, SortSortskaegtrimmer
StrømkildeGenopladeligt batteriGenopladeligt batteri-
BatteritypeLi-IonLi-Ion-
TrimmerHårtrimmer, Kropstrimmer, Næsetrimmer, Overskægstrimmer, Skægtrimmer, ?retrimmerHårtrimmer, Skægtrimmer-
Hurtig opladningstid---
Klippebredde---
89
Remington Beard Boss MB4120
Specifikationer
 • Kategori:
 • Ledningsfri:
 • Opladelig:

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Remington Beard Boss MB4120

Med Remington Beard Boss MB4120 skægtrimmer kan du trimme og style dit skæg hurtigt, effektivt og nemt og dermed skabe dit helt eget look uden hjælp fra en barbar eller frisør. Denne skægtrimmer har ?CaptureTrim?-skær, hvilket vil sige, at du professionelt kan forme og trimme skægstubbe og skæg på få minutter. Maskinen har også et såkaldt ?OptiAngle?-design der sikrer den bedste komfort, kontrol og håndtering af trimmeren, der nemt glider over hudens strukturer i ansigtet. Denne model har hele 11 forudindstillede længdeindstillinger, så du kan vælge lige præcis den længe, som du har i tankerne. Denne trimmer kører på 2 x AAA-batterier som er inkluderet i pakken. Der medfølger desuden en praktisk rengøringsbørste også.

Remington Beard Boos MB4120 er absolut en af de billigste trimmere på markedet, og prisen ligger på omkring 200-300 kroner. Så hvis prisen er det primære du kigger på, når du skal investere i en ny trimmer, så er dette maskinen for dig.

89
Braun BT7020
2

Braun BT7020 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori:
 • Ledningsfri:
 • Opladelig:

Flere Specifikationer: Driftstid - 100 min; Opladningstid - 1.0 timer; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Braun BT7020

Trænger dit skæg til en ordentlig overhaling? Så er skægtrimmeren BT7020 fra Braun den rette trimmer for dig, hvis du samtidig går op i præcision. Denne model har nemlig hele 39 forskellige længdeindstillinger at vælge imellem fra helt ned til 0,2 millimeter til 20 millimeter. Trimmeren har desuden et meget effektivt og langtidsholdbart skær, som sikrer stabil og jævn trimning hver eneste gang. Denne model fra Braun kan trimme i op til 100 minutter ad gangen, før den skal lades op igen, og en fuld genopladning tager kun 60 minutter. Denne skægtrimmer kan nemt vaskes under vandhanen for let rengøring. Braun BT7020 kommer med en detaljetrimmer og en mini-shaver med skæreblade samt en rensebørste.

Alt inklusiv koster denne skægtrimmer fra Braun omkring 500 kroner. For den pris for du en trimmer i god kvalitet og med mange funktioner.

89
Philips OneBlade Face + Body QP6650
Specifikationer
 • Kategori:
 • Ledningsfri:
 • Opladelig:

Flere Specifikationer: Driftstid - 120 min; Opladningstid - 1.0 timer; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Philips OneBlade Face + Body QP6650

Med denne Philips OneBlade Pro trimmer QP665061 får du en yderst komfortabel og tæt barbering ?? selvfølgelig altid i højeste kvalitet. Denne trimmerfungerer både på våd og tør hud, og den er desuden 100 vandtæt. Derfor kan du tage den med under bruseren, når du skal i bad. Den smarte OneBlade-teknologi sikrer en hurtig og præcis barbering, hvor du kan ændre længden efter 14 forskellige indstillinger til mellem 0,4 og 1,0 millimeter. Batteriet har en batteritid på 120 minutter før den skal lades op med den medfølgende oplader. En fuld opladning tager op til en time.

Prisen for Philips OneBlade Face + Body QP6650 ligger på omkring 900 kroner.

89
Panasonic ER1611
4

Panasonic ER1611 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori:
 • Ledningsfri: Hårtrimmer, Skægtrimmer
 • Opladelig: Opladningsindikator, Opladningsstativ, Trådløs brug, Universalspænding

Flere Specifikationer: Driftstid - 1.0 timer; Batteritype - 50 min; Batteriindikator - 6 stk; Vaskbar - 0.8 mm; Antal længdeindstillinger - 15.0 mm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Panasonic ER1611

Denne skægtrimmer ER1611 fra Panasonic har brede skær betyder, hvilket betyder af maskinen meget hurtigt kan trimme et stort område. Trimmeren har selvfølgelig forskellige længdeindstillinger, seks af slagsen, så du kan indstille længden til at være mellem 0,8 til 2,0 millimeter og desuden justeres meget præcist i 0,3 millimeters intervaller. Denne model har en kraftig motor med 10.000 omdrejninger i minuttet, der kan trimme i 50 minutter, før den igen skal lades op på ny.

En fuld genopladning tager cirka 60 minutter, og så er den klar igen. Med i pakken til denne skægtrimmer følger der også en praktisk rensebørste, så du hurtigt og nemt kan fjerne afklippede hår og stubbe i trimmerens hoved. Der medfølger desuden også en smart trimmerkam. Denne skægtrimmer har et lithium batteri, men maskinen kan både køre med og uden ledning. Når du ikke bruger din trimmer fra Panasonic kan du blot stille den tilbage i den praktiske. Så har du både et sted at opbevare maskinen, og du er samtidig altid sikker på, at maskinen er ladt op.

Prisen for PANASONIC ER1611 skægtrimmer inklusiv alt ekstra udstyr lyder på omkring 1000 kroner.

89
Philips Multigroom Series 7000 MG7785
Specifikationer
 • Kategori:
 • Ledningsfri:
 • Opladelig:

Flere Specifikationer: Opladningstid - 5.0 timer; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Philips Multigroom Series 7000 MG7785

Med denne skægtrimmer fra Philips er det super enkelt at få styr på skægget. Maskinen kan indstilles til at klippe i en række forskellige længder, hvilket giver dig mulighed for helt præcist at tilpasse din klipning. Denne skægtrimmer har et meget effektivt skær der leverer en skarp klipning hver eneste gang, den er i brug. Trimmeren kan arbejde i 120 minutter før den igen skal lades op. En fuld opladning tager 60 minutter. Denne skægtrimmer fra Philips har helt vedligeholdelsesfri skæreelementer og er selvslibende. Dermed holder bladende sig skarpe uden du behøver at oliere dem løbende.

Det giver bladene en meget lang levetid ?? faktisk helt op til tre år. Med denne trimmer barberer du nemt omkring, og det unikke hudbeskyttelsessystem sikrer de mest følsomme steder på kroppen. Skægtrimmeren er fuldstændig vandtæt og den er derfor både nem at rengøre, men også meget praktisk, da du kan tage den med i bad. Maskinen kommer med en lang række forskelligt ekstraudstyr blandt andet metaltrimmer, metaltrimmer til detaljeret trimning, præcisionsshaver, næse- og ørehårstrimmer, kropsshaver, hudbeskyttelsestilbehør, 3-7 mm justerbar kam til skæg, 2 stubbekamme, 3 hårtrimmerkamme samt 2 kropskamme.

Alt dette får du for omkring 450 kroner.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Skægtrimmer

Der findes ikke et korrekt svar på, hvilken skægtrimmer, der er den bedste på markedet. Alle skægtrimmere er egnet til forskellige behov, og det gælder derfor først og fremmest om at finde ud af, hvilket behov, du ønsker at få dækket. Derefter har du væsentligt lettere ved at finde den helt rigtige skægtrimmer til dig.

Når du køber en skægtrimmer, medfølger der oftest en lille børste, som du skal bruge til at rengøre trimmeren. En skægtrimmer samler nemlig hurtigt støv og hår, og det er den lille børste særdeles effektiv til at fjerne, da dens små hår gør det muligt at komme godt og grundigt ind mellem de små elementer i skægtrimmeren.

Sørg for at smøre din skægtrimmer jævnligt med en olie, der er beregnet til formålet. Det er vigtigt at vedligeholde skægtrimmeren, da dette har en afgørende betydning for både trimmerens levetid og for dens effektivitet. Hvis skægtrimmeren ikke får den rette pleje, vil bladene vil blive sløve og dermed begynde at nive i huden.

Som udgangspunkt er svaret nej. Huden i ansigtet er nemlig betydeligt mere følsomt end på resten af kroppen, og derfor er bladene og skæret meget mildere end på en hårtrimmer, og du kan derfor risikere at gøre mere skade end gavn ved at bruge en hårtrimmer. Dog findes der modeller såsom en multitrimmer, som er beregnet til flere funktoner såsom hårtrimning og skægtrimning.

For at opnå et sundt og velplejet skæg, kræver det, at du sørger for at pleje dit skæg. Sørg for at vaske skægget jævnligt, så du får det renset for skidt og bakterier. Har du langt skæg, er det en god idé at frisere skægget jævnligt, så du undgår hårknuder. Endeligt bør du runde af med en god skægolie, som går ind og blødgører og giver næring til både skægget og huden.

Kilder

For at finde frem til den bedste skægtrimmer, har vi gennemset en række tests og anmeldelser på nettet. Vi har kigget på tests i Tyskland, Sverige og Norge. Herunder får du indblik i de tests og anmeldelser, der har haft indflydelse på vores vurderinger:

Aftonbladet (19. december 2017) ????

Hos Aftonbladet er 5 forskellige skægtrimmere blevet testet af et uafhængigt testpanel. Testen foregik ved at testpersonen anlagde et fuldskæg, hvorefter de 5 maskiner blev afprøvet på dette.

Skægtrimmerne blev ligeledes medbragt til en professionel barber, som testede dem og gav deres vurdering af de enkelte modeller.

I testen er der kigget nærmere på følgende:

 • Trimmer egenskaber
 • Opladning og rengøring

Det står i testen klart at BaByliss E886 er den bedste skægtrimmer blandt de testede modeller. Gillette Fusion Proglide er også med i den bedste liga, men den udnævnes ikke til testvinder.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

M3 Sverige (18. oktober 2017) ????

I denne test kigger det svenske testpanel nærmere på 8 barbermaskiner og skægtrimmere, i et forsøg på at finde de bedste nye maskine.

Testen tager ikke rigtigt udgangspunkt i nogen bestemte kriterier, men indeholder en helhedsvurdering af hver enkelt model. Flere modeller ender med at klare sig godt og få gode bedømmelser, hvoraf Philips S9711/31 og Philips BT9297 får en købsanbefaling, mens den billigere Philips BT7201 bliver testens vinder.

Du kan læse hele testen gratis hos M3, hvor du kan læse testpanelets vurdering af de enkelte modeller.

Les Numeriques (30. september 2017) ????

Test af Philips Multigroom Series 7000 MG7720/15.

I denne test kigger franske Les Numeriques nærmere på ovenstående skægtrimmer, som også kan bruges til mange andre formål.

I testen er der fokus på følgende punkter:

 • Udpakning og montering
 • Trimning
 • Støjniveau
 • Rengøring

Skægtrimmeren ender med at få den højeste bedømmelse i testen, hvilket beløber sig til 5 ud af 5 stjerner. Den roses for at være et godt og multifunktionelt produkt, hvor du får rigtig meget for pengene. Den trimmer præcist og glat, hvilket testpanelet finder meget positivt.

Hele testen kan læses gratis hos Les Numeriques.

Tjeck Magazine (11. juni 2015) ????

Tjeck Magazine har i juni 2015 testet 3 forskellige skægtrimmere i 3 forskellige prisklasser, for at finde den bedste af de udvalgte modeller.

I testen indgår følgende modeller:

 • Wella Contura HS 61
 • Remington MB 4110
 • BaByliss For Men E45IE

Wella Contura HS 61 klarer sig samlet set bedst, og udstråler højeste kvalitet af de 3 testede modeller. Remington MB 4110 vurderes desuden at være en god all-round trimmer, mens den testede BaByliss-skægtrimmer ender med at skuffe i forhold til de to andre modeller.

Hele testen kan læses gratis hos Tjeck Magazine.

TV2.no (31. oktober 2013)  ????

Hos norske TV2 har frisøren Snorre Andreassen haft 5 skægtrimmere til test. Frisøren vurderer at det flotteste skæg opnås ved at bruge en god skægtrimmer, og det kan godt lade sig gøre at finde en god skægtrimmer til en billig pris. Testen tager udgangspunkt i 5 billige skægtrimmere, hvor den dyreste koster 699 norske kroner.

BaByliss E845E ender på en førsteplads, men er stærkt efterfulgt af Philips QT 4022/32, som dog er en kende dyrere. BaByliss skægtrimmeren får ros i testen for at ligge godt i hånden og være nem at indstille. Den er desuden lille og stærk, samt let at rengøre grundet det vandtætte design.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Philips Multigroom Series 9000 MG9710
94
Philips Multigroom Series 9000 MG9710
707 kr 818.80 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.