Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De bedste Sony Bluetooth Headset i Test 2024

Se alle Sony bluetooth headsets i testen
9213 Anmeldelser
1 Produkter
42 timer Tid brugt
Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
91
Sony WH-1000XM4 Sony WH-1000XM4 Læs mere om produktet
 • Støj-isoleret
 • surroundsound
 • Trådløse
1849 kr. 1949.00 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Sony bluetooth headsets giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Sony bluetooth headsets på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Bluetooth Headset
 • Fordele og ulemper

Alt om Sony bluetooth headset

Sony er kendte for deres produkter af høj kvalitet, og det gælder i den grad også med Sony headsets. I dag byder Sony på flere og flere bluetooth headset i forskellige udgaver – du kan finde sony in-ear bluetooth headset eller de større over-ear bluetooth headset. Alle sammen med mulighed for god og sprød lyd.

Mere om Sony

Sony er en japansk virksomhed, der startede ud i 1946 under navnet Tokyo Tsushin Kogyo Ltd, grundlagt af Masaru Ibuka og Akio Morita. Da virksomheden ønskede at markedsføre sig globalt, måtte de dog ændre navn – her gik de først efter Tokyo Teletech, men da der allerede var et amerikansk brand ved navn Teletech, måtte de finde på noget andet. I 1958 ændrede de dermed navn til Sony Corporation. Virksomheden ændrede navn til Sony Corporation i 1958. Navnet kommer af en kombination af det latinske ord sonus, som betyder lyd, samt det amerikanske slang for drenge og unge mænd, sonny, som de to skabere så sig selv som.

Sony er i dag en af verdens førende producenter af elektronik, herunder spilkonsoller og spiludgivelser. Det er blandt andet også Sony, der står bag den populære PlayStation. Dog byder Sony også på et væld af elektronikprodukter – alt fra lyd og højtalere til fotografi, video og robotteknologi.

Sony Bluetooth headset

Sony har mange års erfaring, når det gælder lyd, højtalere og høretelefoner. Derfor kan du finde et bredt udvalg af høretelefoner og hovedtelefoner med flotte designs og skarp lyd. Uanset hvad du går efter, er du garanteret god kvalitet, holdbare materialer og et lækkert design. Og med et headset får du også mikrofon med oven i, så du kan klare dagens telefonsamtaler og vigtige møder med et bluetooth headset. Det er nemt, lyden er optimal, og du slipper for lange ledninger, der er i vejen.

Sony bluetooth headset findes i forskellige udgaver – du kan både finde bluetooth in-ear headset eller bluetooth over-ear headset. De findes også med støjreduktion, for at give dig en optimal lydoplevelse. Dermed er der noget for enhver smag og enhver pengepung.

De fleste Sony høretelefoner i dag er udstyret med en indbygget mikrofon, og dermed kan de fungere som headset, så du kan foretage opkald og klare dagens møder. Det store spørgsmål er bare, om du skal vælge in-ears eller over-ears.

Sony in-ear headset

Til dig der ønsker en smart lille løsning, vil et Sony bluetooth in-ear headset være et godt bud. Her kan du finde flere forskellige udgaver, der byder på god komfort og lydkvalitet. Et in-ear headset er en god løsning til dig, der ønsker et mindre synligt bluetooth headset, som er nemt at pakke væk og ikke fylder noget i lommen.

Her kan du vælge imellem trådløse in-ear hovedtelefoner med nakkekabel. Det vil sige et kabel, som hænger omkring din nakke, og som høretelefonerne er sat til. Det hjælper med at sørge for, at de sidder som de skal og ikke ryger ud. Denne type er især gode til sport og træning, og de byder både på god lyd og mulighed for samtaler via den indbyggede mikrofon.

Skal det være endnu mindre, kan du vælge de smarte True Wireless headsets fra Sony. Her er det små earbuds – som findes både med og uden støjreduktion, og som byder på en fantastisk lydkvalitet, både når du hører musik eller foretager opkald.

Her er der masser af muligheder – flotte farver og designs, og forskellige teknologier. Du kan dermed finde præcis de Sony bluetooth in-ears, der passer til dit behov.

Sony over-ear headset

Er du ikke så meget til de små ear-buds, der har det med at blive væk? Med et over-ear headset er du ikke bare sikret en uovertruffen lydoplevelse, både når det gælder musik og opkald, men du får også nogle headphones, der ikke sådan lige bliver væk.

Sony over-ears kan omslutte ørerne, og dermed giver de dig de bedste forudsætninger for støjreduktion, eller såkaldt ANC. Her er der desuden indbygget mikrofon, så du kan foretage telefonopkald.

Med Sony bluetooth over-ear headset er du garanteret masser af spilletimer på en opladning – og skal der lidt ekstra til, kan du tage en hurtigopladning og få en times ekstra batteritid på bare 10 minutters opladning. Du kan selvfølgelig også bruge headsettet med kabel, så du kan spare på strømmen. En særligt god løsning, hvis du bruger over-ear headsettet derhjemme, eller hvis du løber tør for strøm, når du er på farten.

Uanset om du er til in-earseller over-ear bluetooth headset, får du en solid lydoplevelse med masser af muligheder og seje funktioner med Sony bluetooth headset.

91
Sony WH-1000XM4
Tilføj Produkt
Pris1849 kr
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Sony WH-1000XM4
91
Sony WH-1000XM4
1849 kr 1949.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.