TEST: De Bedste Stavblender i test 2022

I denne artikel har vi samlet 60 af de bedste Stavblendere, du kan finde på markedet lige nu. Stavblendere her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 60290 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Stavblender. Så er du på udkig efter den helt rigtige Stavblender til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Stavblendere her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Stine Mortensen
60290 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
60 Produkter
Sidst opdateret: maj 16, 2022
87 timer Tid brugt
Stine Mortensen

Stine er vores sportsnørd, så hun har helt styr på alt, hvad der rører sig inden for træningsudstyr og sportsgear. Og så elsker hun at lave lækker og god mad – og der skal jo ordentlige køkkenmaskiner til, så dem ved hun selvfølgelig også en masse om.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Stavblender i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
Bosch MSM6B100
Bosch MSM6B100 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
86
148.00 kr 98 kr

Bedste pris hos:

CompuMail
BEDST I TEST
Bosch MSM14200
Bosch MSM14200 Læs mere om produktet
 • Dele tåler opvaskemaskine
 • God til prisen
 • Inkl. tilbehør
97
230.13 kr 199 kr

Bedste pris hos:

Pricestar
PREMIUM VALG
Bamix Swissline Superbox
Bamix Swissline Superbox Læs mere om produktet
 • Premium valg
91
2407.57 kr 1999 kr

Bedste pris hos:

Lomax

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Bosch MSM14200 97
PREMIUM VALG
Bamix Swissline Superbox 91
BEDST TIL PRISEN
Bosch MSM6B100 86
Bosch MS64M6170 97 Braun Multiquick 3 MQ 3045 95
Pris199 kr1999 kr98 kr847 kr450 kr

Hvilket stavblender mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor stavblender.

#1
Smeg
92
#2
Wilfa
92
#3
Dualit
90
#4
Kitchenaid
89
#5
Kenwood
89

Stavblender

En stavblender er et meget simpelt køkkenredskab, som kan bruges til adskillelige variationer af hverdagsopgaver i et køkken. Stavblenderen er derfor på få år blevet et af de mest brugte køkkenredskaber i de danske hjem.

Stavblenderen er et universelt redskab, der både kan blende groft og fint efter dine behov, og den kan f.eks. bruges direkte i din suppe, hvis den skal blendes, mens den er varm. 

Der er et hav af anvendelsesmuligheder, og det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser for brugen af stavblenderen. De fleste stavblendere købes nemlig med en masse ekstra udstyr som f.eks. en minihakker, ellers vil der som regel kunne købes ekstra udstyr ved siden af. Dermed kan stavblenderen erstatte en hel del forskellige køkkenmaskiner som hver i sær fylder rigtig meget. Men en stavblender fylder ikke og koster en brøkdel og den er meget nemmere at have med at gøre.

Der findes i dag en masse forskellige mærker, en masse forskellige former og en masse forskelligt udstyr, som du kan finde, når du er på udkig efter en stavblender. Af den grund bør du gøre dig nogle overvejelser omkring hvad en stavblender skal kunne, for at den lever op til dine forventninger.

Producenterne forsøger at skyde bredt med et hav af forskellige stavblendere, som kan alverdens ting og sager, foruden at blende. Men det er ikke nødvendigvis et tilfælde at du har behov for alt det de stavblendere kan.

I denne artikel vil vi se på de forskellige muligheder, du har, når du skal købe en stavblender. Læs med her, så du kan blive klogere på, hvilke specifikationer du skal være særligt opmærksom på når du skal ud og købe en stavblender.

Hvad skal jeg bruge en blender til?

Hvis man ikke før har ejet en stavblender, så kan det være svært at finde ud af, hvad den egentligt skal bruges til.

Men den vil blive din faste makker i køkkenet, hvor du kan arbejde mere effektivt og ikke mindst uden al det besvær, som manuelt arbejde ofte tilføjer madlavningen. Vi kan ikke leve uden – og lige så snart du får en stavblender i hænderne vil du garanteret heller ikke kunne gå tilbage 

Stavblenderen er et universelt redskab, der både kan blende groft og fint efter dine behov, og den kan f.eks. bruges direkte i din suppe, hvis den skal blendes, mens den er varm. 

 • Pesto/dressinger: Din stavblender kan lave lækre dips i løbet af få minutter, så er du vild med hjemmelavet pesto, mayonnaise, hummus og andre dips så der det utroligt nemt og hurtigt.
 • Suppe: Hvis du ikke er fan af klumper i din suppe, men er mere til en pureret, varm og cremet suppe, så vil stavblenderen være den ideelle makker i køkkenet.
 • Pandekager:  Frisklavede pandekager på ingen tid. Din stavblender kan hjælpe dig med at mixe dejen, så du har pandekage dej på ingen tid.
 • Flødeskum:  På få sekunder kan du blende din fløde til en lækker, cremet flødeskum.
 • Smoothies og milkshakes: En kold og frisklavet smoothie med masser grøntsager og frugt. Hvis du vil hellere vil have en dessert-drink, kan du prøve dig frem med at lave overdådige milkshakes.
 • Sovs: Du kan lave de lækreste sovse, det er nemt at skjule lidt grønsager i din sovs ved at blende dem ind i sovsen.

Der er utallige anvendelsesmuligheder, og det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser for brugen af stavblenderen.

Guide til valg af stavblender. 

Når du skal vælge en stavblender er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad dine forventninger er og hvad du skal bruge blenderen til. Om du skal bruge din nye stavblender i hverdagen til at lave mos til din baby af økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer eller skal du kunne blære dig med hjemmelavet mayonnaise, pizzasauce eller marmelade når du inviterer gæster så findes der helt sikkert en stavblender som passer til lige nøjagtigt dit behov. Jeg samlet nogle af de ting, som du skal være opmærksom på.

 • Motor
 • Justerbar hastighed
 • Design
 • Anti sugning funktion
 • Trådløs
 • Tilbehør
 • Rengøring

Motor

Antallet af watt har betydning for stavblenderen effektivitet og styrke, men det er ikke afgørende for hvilken der er bedst i test. Det er forskelligt fra producent til producent, men de fleste modeller ligger omkring eller under 1000 watt. Det er dog ikke altid, at du kan regne med, at antallet af watt viser, hvor god maskinen er, da de kan være opbygget forskelligt. Stavblenderne fra Bamix har et helt unikt system, som gør, at de ikke behøver den høje watt.  Det samme gælder modellen fra KitchenAid, som er utrolig effektiv og kraftig, men den har ikke så høje watt. Det kommer altså helt an på, hvordan maskinen er bygget. 

Justerbar hastighed

En god idé er også at kigge efter en stavblender der er mulighed for at variere styrken, du kan nemlig ofte komme ud for at du i nogle tilfælde enten skal bruge mindre eller mere kraft end i andre tilfælde. Det er langt fra alle stavblendere, som har justerbar hastighed, men det kan være en stor fordel at vælge en model, hvor du selv har kontrollen over maskinen. Da det nogle gange er det bare smart at kunne skrue ned for hastigheden specielt, især hvis du er i gang med at piske fløde til skum, da det i starten nemet kan sprøjte en del, eller hvis du er i gang med at lave suppe, hvor det kan sprøjte ud til siderne i starten, og jo mere cremede suppen bliver jo højere kan du skrue op for hastigheden.

Design

At håndtaget på din stavblender er designet i en ergonomisk form, vil sikre, at du altid har et godt greb, og endnu bedre hvis den også er lavet med en blød non-slip belægning. Det er vigtigt at du altid føler, den har et godt greb, og den hverken føles for stor eller for klodset i din hånd. Samtidig skal knapperne være både lette at trykke og ikke mindst nemme at betjene.

Hvis du skal bruge din stavblender i gryder og pander, er det vigtigt, at den har grydebeskyttelse, så den ikke ødelægger belægningen. Nogle blenderknive er lavet med grydebeskyttelse og andre er ikke. Det er i hvert fald vigtigt, at du er opmærksom på det, da det nemt kan ødelægge belægningen.

Nogle modeller f.eks. KitchenAid har lavet en bestemt grydebeskyttelse, som kan sættes uden på den valgte blenderkniv, så du undgår at ødelægge belægningen. 

Anti sugning funktion

Anti sugning funktion betyder, at stavblenderen ikke suger massen til sig, og det mindsker følelsen af, at stavblenderen suger sig fast til bunden af en gryde eller skål. 

Dette er en vigtig funktion, fordi det får maskinen til at køre meget hurtigere og effektivt, maskinen bliver også nemmere at håndtere, fordi den ikke sætter sig fast i bunden af panden eller gryden.

Trådløs stavblender

Trådløse stavblendere giver dig mulighed for at bevæge dig rundt i hele køkkenet. Du undgår at stå over komfuret med en ledning, hvis du vælger en trådløs model. Her er det klart at du får absolut mest mobilitet, men de er ofte også dyre i anskaffelse. 

Nogle forbrugere er glade for den frihed, der følger med en trådløs stavblender. Omvendt kan man risikere, at den trådløse stavblender løber tør for strøm midt i en opgave. Stavblenderen skal stå fremme under flere timers opladning, før du kan pakke den væk. Batteriet på trådløse produkter bliver også dårligere med tiden. Det er derfor vigtigt at overveje, hvad du foretrækker.

Tilbehør

Når du skal anskaffe dig en stavblender, er det vigtigt først at overveje, hvad dine behov er, så du hverken betaler for noget, du ikke får brugt eller fortryder, at du ikke købte en blender med flere muligheder. Vælg en stavblender med tilbehør, hvis du gerne vil bruge din stavblender til mere end blot at blende, men hvis du i forvejen ejer en foodprocessor og en elpisker, kan du overveje, om du ønsker dig en stavblender, der også har disse funktioner, eller om du udelukkende har brug for en stavblender, der kan blende? 

Det der typisk følger med er et målebæger og en piskeris med. Målebægeret er slank og lidt høj, hvilken gør det nemmere at blende ting i, så det ikke sviner ud til alle sider. De er ofte gennemsigtige, og har en kapacitet på ca.1 liter. Piskeriset der medfølger er ofte i rustfri stål, hvis der medfølger et piskeris, kan din stavblender erstatte en håndmixer.

En minihakker er ofte også med hvis der købes en stavblender med lidt ekstra udstyr. Hos mig er en minihakker et af mine ynglings redskaber i køkkenet, den er perfekt til at lave en lækker pesto med, du blander bare alle ingredienserne ned i den lille beholder og vupti så har du en pesto. Jeg bruger den også til at hakke mindre portioner løg, især til når de skal være finhakket, som i f.eks. frikadeller, mine børn opdager slet ikke der er løg i. Den er også undværligt når du skal hakke nødder.

Rengøring

Vi ved alle at hvis noget er for besværligt, kommer man ikke til at bruge det, og dette gør sig også gældende, når man har en stavblender, så for at den ikke skal komme til at samle støv i køkkenskabet, er det vigtig du køber en maskine der er nem at rengøre. Så en stavblender skal nemlig helst være hurtig og let at rengøre. Hvorvidt det er tilfældet, kan ellers variere utroligt meget fra model til model, men de fleste stavblender kan delvis komme i opvaskemaskinen, selve motordelen kan ikke tåle opvaskemaskine, så den skal man tørre af med en hårdt opvredet klud.

Løse dele kan typisk godt komme i opvaskemaskinen fx piskeriset, minihakkeren (dog ikke altid overdelen), selve blenderfoden og målebægeret. Det er vigtigt at få rengjort delene ordentligt, så madrester ikke sætter sig fast og bliver gammelt. Nogle skyller den kort under vandet, men det er vigtigt at dobbelttjekke, at der ikke sidder madrester under bladet eller på andre steder af stavblenderen, så det hverken kommer til at lugte, og så det ikke sætter sig inde i maskinen og påvirker den generelle drift.

Hvad koster en stavblender? 

Der findes utrolig mange stavblender i forskellige prisklasser, og derfor er det vigtigt, at du kender dit eget behov. Hvis du udelukkende vil bruge din stavblender til supper og smoothies engang imellem, er en billigere basisblender udmærket for dig. Er du en amatør kok, der elsker at lave mad, så vil du blive utrolig glad for at have noget godt kram i hænderne, når du står i køkkenet – og kvalitetsprodukter har det med at koste en smule mere. Kvalitet og pris har det med at gå hånd i hånd. 

Én af de største fejl mange begår, er at de vælger en stavblender ud fra et impulskøb. Med det mener vi, at man ikke grundigt overvejer hvad det indebærer at købe en stavblender, og at mange ofte ikke giver det samme omtanke som med andre køkkenmaskiner. Stavblendere i den laveste prisklasse skal man regne med, at der ikke kommer noget ekstra tilbehør med, som ellers hyppigt er gældende for de dyrere modeller på markedet. Generelt gælder det, at jo højere prisklasse, des stærkere er stavblenderen. 

Typisk er der penge at spare hvis du ikke absolut behøver gå efter den stavblender med den største ”udstyrspakke”. Dog vil vi anbefale at du vælger et af de mere kendte mærker, da det her er muligt at udvide med udstyr senere hen, hvis det skulle blive nødvendigt. Og heldigvis kører selv de store og kendte mærker, i ny og næ attraktive stavblender tilbud så du kan gøre et kup.

Nu er du klar til at købe en ny stavblender. 

Nu har vi kigget på nogle af de ting som er vigtig at lægge vægt på i valget, når du skal ud og købe ny stavblender, så du kan begynde at undersøge de specifikke modeller der er på markedet.

Vi har undersøgt markedets billigste priser på stavblender, så det er nemt for dig at finde den billigste danske forhandler af netop den stavblender som du synes passer til dine behov.

Lidt idéer til hvad du kan lave med en stavblender.

NORDISK PESTO MED RAMSLØG OG HASSELNØDDER

Ramsløgspesto er selvfølgelig inspireret af den klassiske italienske pesto af basilikum, pinjekerner, hvidløg, parmesanost og olivenolie. Mange af de opskrifter man kan finde på ramsløgspesto bytter sådan set bare ramsløg ud med basilikum, men jeg synes at det er sjovere at lave en helt nordisk pesto når nu vi laver den på ramsløg.

Derfor bruger jeg udelukkende nordiske råvare i min opskrift på ramsløgspesto (med undtagelsen af en lille smule peber). De forskellige nordiske smage klæder også hinanden rigtigt godt så det bliver en meget velsmagende pesto. Jeg synes ramsløgen smager helt perfekt af hvidløg som den er og har derfor ikke behov for at tilsætte mere hvidløg.

Ramsløgspesto

 • 20 blade ramsløg
 • 60 g hasselnødder
 • 60 g vesterhavsost – kan erstattes af parmesanost
 • 1 dl rapspolie – af god koldpresset kvalitet
 • 1/2 tsk saltflager
 • friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

 1. Vask og tør ramsløgsbladene omhyggeligt.
 2. Put ramsløg, hasselnødder og vesterhavsost i mindre stykker i en minihakker.
 3. Tilsæt lidt af rapsolien og kør til du har findelt blade, nødder og ost. 
 4. Tilsæt lidt mere olie og kør igen til du har en passende pestokonsistens.

TIP: Hvor meget olie du helt præcis skal bruge afhænger af størrelsen på dine blade, så det kan godt være at du ikke skal bruge det hele. 

 1. Tilsæt salt og friskkværnet peber og kør kortvarrigt. Smag til. Måske du gerne vil have lidt mere salt, lidt mere peber eller måske lidt citronsaft?

Brug pestoen eller put den i et skoldet henkogningsglas og sæt på køl.

NOTER

HVOR STAMMER OPSKRIFTEN FRA

Jeg så første gang ideen med at lave ramsløgspesto hos Claus Dalby og afprøvede hans opskrift tilbage i 2010, men har rette lidt i den.

HVAD GØR DU VED RESTERNE

Ramsløgspesto kan snildt holde sig i køleskabet hvis du skolder glasset og bruger rene redskaber. Jeg vil dog helst bruge den indenfor 3 dage. Ramsløgspestoen kan fryses og bruges hen over sommeren fx til de nye kartofler.

HUMMUS

Hummus er en klassisk mellemøstlig dip, der efterhånden også er blevet en klassiker i mange danske hjem. I hvert fald i mit!

Den skønne dip laves på kikærter, der blendes sammen med tahin (sesamsmør), olivenolie, spidskommen, hvidløg og citronsaft. Sammen giver det en cremet dip, der passer til det meste og er svær at holde sig fra.

HUMMUS

 • 1 dåser kikærter
 • 2 spsk. lys tahin
 • 1 spsk. Olivenolie
 • saft af 0,5 citron
 • 1 fed hvidløg
 • 1 tsk. stødt spidskommen
 • Salt
 • 0,5 dl vand

FREMGANGSMÅDE

Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem i en sigte. Kom kikærter, tahin, olie, citronsaft, pressede hvidløg, spidskommen og salt sammen i en høj skål og kør med stavblenderen, og tilsæt gradvist vand, indtil det har opnået den ønskede konsistens. Smag hummussen til.

https://www.youtube.com/watch?v=nu4GCGS7ZuU

https://www.youtube.com/watch?v=lk6TVZvKSx0

https://www.youtube.com/watch?v=5mTnrHm8gOg

1

BOSCH MSM14200 Stavblender – Hvid Anmeldelse

BOSCH MSM14200 Stavblender – Hvid
95
Specifikationer
 • Type: Stavblender
 • Tilgængelige farver: Hvid
 • Effekt (watt): 400 W

Flere Specifikationer: Egenskaber - tilbehør tåler opvaskemaskine, ; Inkluderet tilbehør - Måle kop, Låg, Chopper tilbehør, håndblenderfod af plastik; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af BOSCH MSM14200 Stavblender – Hvid

Er du på udkig efter den budgetvenlige løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten – så er dette den rette stavblender for dig. Denne stavblender fra Bosch tilbyder nemlig forskellige typer af tilbehør, som kan dække de fleste behov.

Her får du en stavblender med et utroligt lavt lydniveau, og dermed slipper du for den høje og larmende støj, som mange andre stavblendere udskiller. Stavblenderen har et ergonomisk greb og en let vægt, hvilket sikrer en optimal og behagelig oplevelse, når du bruger den. Derudover har den også en kompakt størrelse, og den er derfor både nem at anvende og opbevare, når du ikke skal bruge den.

Stavblenderen har en 400 watt motor og en innovativ kniv med med 4 knivblade, som sikrer, at du kan blende og mose selv de hårdeste ingredienser helt uden problemer. Derudover medfølger der også et transparent målebæger og en minihakker med tilhørende låg, som også kan bruges til opbevaringsbæger i købeskabet.

Derudover er stavblenderen utrolig nem at rengøre, da både blenderfoden, bægeret samt minihakkeren kan tåle en tur i opvaskemaskine.

2

Philips Viva Collection HR2656/90 – Sort Anmeldelse

Philips Viva Collection HR2656/90 – Sort
95
Specifikationer
 • Type: Stavblender
 • Tilgængelige farver: Sort
 • Effekt (watt): 800 W

Flere Specifikationer: Hastighedstrin - Flere; Egenskaber - Turbofunktion, ; Inkluderet tilbehør - Blade i rustfrit stål, spiralmager-påsætning, Flaske til farten (500 ml); Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Philips Viva Collection HR2656/90 – Sort

Her får du en fantastisk stavblender spækket med suverærene funktioner. Denne stavblender har en motorkraft på hele 800 watt, og du kan hurtigt og nemt justere på kraften ved brug af dens SpeedTouch-funktion – skal stavblenderen kører hurtigere, skal du blot trykke hårdere på knappen. Denne funktion giver en væsentlig fordel i køkkenet, da du netop har mulighed for at anvende forskellige hastigheder til forskellige formål.

Stavblenderen er udstyret med ProMix-teknologi, som sikrer hurtigere og mere ensartet blendninger, så du altid får det optimale resultat hver gang. Derudover er den udstyret med en anti-splash knivafskærming, som du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt stavblenderen kommer til at efterlade en svinesti, når du er færdig med den.

Derudover medfølger der unikt tilbehør, som giver endnu flere muligheder i køkkenet. Der medfølger blandt andet en spiralenheded, som kan bruges til at lave agurkstrimler eller hjemmelavet pasta. Du kan vælge mellem 3 forskellige spiralenheder: spaghetti, lingquine eller bånd. Derudover medfølger der også en fleksibel on the go-beholder, så du kan tage din morgensmoothie med på vejen.

3

Braun Multiquick 5 Stavblender MQ500 – Hvid/grå Anmeldelse

Braun Multiquick 5 Stavblender MQ500 – Hvid/grå
95
Specifikationer
 • Type: Stavblender
 • Tilgængelige farver: Grå
 • Effekt (watt): 600

Flere Specifikationer: Hastighedstrin - 2; Egenskaber - Justerbar hastighed, Tåler maskinopvask; Inkluderet tilbehør - 600 ml bæger; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Braun Multiquick 5 Stavblender MQ500 – Hvid/grå

Denne stavblender er perfekt til dig, der blot ønsker den helt simple model, som kan udføre et godt stykke arbejde. Her får du nemlig en ultra let stavblender, som er hele 40% lettere end lignende stavblendere, hvilket skaber en utrolig god komfort, når du bruger den.

Stavblender er udstyret med PowerBell-teknologi, som sikrer et bedre og mere ensartet blendingsresultat hver gang. Derudover er den også udstyret med et anti-splash design, som sørger for at køkkenet stadig fremstår pletfrit, når du er færdig med stavblænderen.

Håndtaget består af rustfrit stål, da denne stavblender er bygget med henblik på at skabe en længerevarende levetid. Stavblenderen har en motor på 600 watt, og den kan derfor hurtigt og nemt klare de fleste ingredienser uden problemer. Såfremt du har nogle ingredienser, der skal bruge mere kraft end andre, kan du bruge stavblenderens 2 ydelsesniveauer.

Der medfølger et 600 ml målebæger, som giver mulighed for at blende mange spændende ting grundet den score kapacitet. Derudover tåler både målebægeret og det aftagelige håndtag en tur i opvaskemaskinen, hvilket bidrager til en hurtig og nem rengøring.

4

OBH Nordica – SlimMix503 Stick Mixer – Sølv Anmeldelse

OBH Nordica – SlimMix503 Stick Mixer – Sølv
95
Specifikationer
 • Type: Stavblender
 • Tilgængelige farver: Sølv farve
 • Effekt (watt): 500 watt motor

Flere Specifikationer: Hastighedstrin - Ja; Egenskaber - Trinløs hastighedsregulering, Turbofunktion; Inkluderet tilbehør - ballonpiskeris, 600 ml blenderskål, minihakkertilbehør; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af OBH Nordica – SlimMix503 Stick Mixer – Sølv

Hvis du er på udkig efter en suveræn stavblender spækket med fantastiske funktioner – så er denne stavblender den helt rette for dig! Stavblenderen fra Braun er nemlig udstyret med hele 1000 watt, og unikke og dynamiske ActiveBlade, som sørger for, at knivene bevæger sig op og ned gennem massen, hvilket resulterer i en større skæreflade og et langt finere resultat.

Stavblenderen er særdeles effekt og brugervenlig køkkenhjælper, som blandt andet er udstyret med SmartSpeed trinløs hastighedsregulering, hvilket betyder, at du hurtigt og nemt kan justere på hastigheden efter behov ved brug af bare én hånd.

Derudover er denne stavblender udstyret med et ergonomisk greb, hvilket sikrer en behagelig oplevelse, da stavblenderen dermed ligger godt i hånden. Den er også udstyret med et anti-splash design, som forhindrer at skænk undervejs.

Der medfølger både minihakker, piskeris samt blenderbæger, som nemt kan udskiftes med EasyClick, og du har derfor rig mulighed for at anvende denne stavblender til mere end blot ét formål. Derudover er den nem og hurtigt at rengøre, da delene sagtens kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Stavblendere

Hvilken stavblender er bedst i test.

Du kan læse på denne artikel, hvor vi har samlet test over de bedste stavblender på markedet i 2021, se vores tabel for at få et overblik over den bedste.

Hvad skal jeg overveje, når jeg skal vælge imellem alle de forskellige stavblender.

Vi har skrevet om nogle de punkter der er godt at overveje når man skal købe ny stavblender. Vi anbefaler at du lige tænker lidt over hvad netop dit behov er, og hvor meget du regner med at skal bruge din stavblender.

Hvordan testes stavblenderne?

Stavblenderne er vurderet ud fra deres blenderegnskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

Kilder

Tænk 🇩🇰

Forbrugerrådet Tænk har i december 2020 foretaget en test af 26 stavblendere i forskellige prisklasser. Flere stavblendere klarer sig rigtig godt i de alsidige testscenarier, men flere af de helt billige stavblendere klarer ikke alle prøverne.

 • Samlet bedømmelse er vægtet således:
 • Blenderegenskaber 60 % 
 • Brugervenlighed 25 %
 • Byggekvalitet 5 %
 • Støj 10%

Levetid af motoren tæller ikke med i bedømmelsen, men vil trække ned i den samlede score, hvis produktet ikke består testen.

Du kan læse hele testen her https://taenk.dk/test/stavblendere Bemærk at det kræver betalt medlemskab af Tænk.dk for at læse hele testen.

 

Pricerunner. 🇩🇰

Pricerunner lavede i 2020 også en stavblender test, hvor de fokuserede på effektivitet, brugervenlighed, lydniveau, byggekvalitet og garanti.  Vi har derfor udvalgt de bedste stavblendere på markedet ud fra information på nettet og baseret på forbrugermagasinernes test samt producenternes hjemmesider.

 

Gastromand. 🇩🇰

Her har de lavet to test af stavblender. I testen kigges der nærmere på følgende:

 • Udseende og førstehåndsindtryk
 • Kvalitet og design
 • Praktisk test
 • Rengøring

Du kan læse mere her.

https://gastromand.dk/anmeldelse-test-bamix-stavblender/

https://gastromand.dk/test-anmeldelse-obh-first-kitchen-stavblender/

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Bosch MSM14200
97
Bosch MSM14200
230.13 kr 199 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.