TEST: De Bedste Stegepander i test 2024

Se alle Stegepander i testen
5217 Anmeldelser
37 Produkter
87 timer Tid brugt
Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

92
WMF Nordic Profi WMF Nordic Profi Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
250 kr.
96
Tefal Hard Titanium+ Stegepande Tefal Hard Titanium+ Stegepande Læs mere om produktet
  • Bedst i test
399 kr. 409.60 kr.
95
Fiskars Norden Fiskars Norden Læs mere om produktet
  • Lækkert design
  • Høj kvalitet
  • Non-stick
  • Rustfrit stål
837 kr. 962.40 kr.

Hvilket Stegepander mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Stegepander.

#1
De Buyer
94
#2
Kitchenaid
92
#3
Fiskars
86
#4
Greenpan
86
#5
WMF
73

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Stegepander

At lave mad med en god stegepande er bare alfa omega, men det kan godt være lidt svært at vælge, da markedet er stort. Og ofte bliver det lidt et impulskøb eller noget man sætter på sin ønskeseddel, men det er en god ide lige at sætte sig lidt ind i hvilken stegepande passer til mit behov og temperament, derfor bør du altid have flere forskellige modeller under luppen, inden du tager det endelige valg. En stegepande er faktisk en af de vigtigste redskaber i et køkken. En god stegepande skal være funktionel, slidstærk, miljøvenlig, nem at vedligeholde og passe til dit komfur, specielt hvis du bruger induktion. Derfor vil vi gerne hjælpe dig og løfte sløret for markedets bedste stegepander, så du kan finde den helt rigtige model.

Herunder kan du læse mere om stegepandernes størrelser, funktioner og belægninger, det er nemlig alt sammen ting, som har stor betydning for, hvilken stegepande som passer til din madlavning

Hvilken stegepande skal jeg vælge

Du har sikkert alt for ofte stået i en situation, hvor du ville ønske, at du havde investeret i en lidt mere tid på at udvælge din stegepande. Der findes rigtig mange stegepander på det danske marked, som er fremstillet af forskellige materialer og i forskellige størrelser. Så skal din næste pande være en støbejernspande, skal den være uden kemi, have et solidt greb, have non-stick belægning eller er det vigtigste, at den holder længe? Vi har alle forskellige behov, så det er vigtigt, at du overvejer, hvad netop dine behov er.

Nogle stegepander er lave, og så er der andre der er højere i kanten. Det kan være en god ide at investere i en stegepande med en lidt højere kant, hvis man ofte oplever at maden vælter udover.

Ofte ved de fleste sikkert, at vi skal finde en stegepande, der passer til den type komfur, som vi har. Elektrisk, induktion og så videre. Da en stegepande er noget vi bruger ekstremt hyppigt i køkkenet, bør du vælge en med omhu.

Men før du beslutter dig for, hvilken stegepande, der kan opfylde dine behov, bør du overveje nedenstående. Det vil give dig bedre muligheder for at bedømme hvilken variant, du skal købe.

Hvilken typer af stegepander kan man købe

Alle mennesker har forskellige behov, så det er vigtigt, at du overvejer, hvad dine specifikke behov. Der findes forskellige typer af pander på markedet, og alle har hver deres funktioner og kvalitet. Så skal din næste pande være en støbejernspande, skal den være uden kemi, have et solidt greb, have non-Stick belægning eller er det vigtigste, at den holder længe? Pander i støbejern, kobber og stål kan i princippet kan holde hele livet med den rette behandling, medens teflon pander og pander med keramisk belægning har en noget kortere levetid.

Støbejern. De fleste professionelle kokke elsker at bruge pander af støbejernspander. Disse pander leverer et rigtig flot stegeresultat. En støbejernspande kan tåle rigtig høje temperaturer, det tager lidt tid at varme panden op, og har bedst af, at starte op med lavt blus, da den ikke så godt tåler hurtig opvarmning. Du kan bruge alle typer køkkenredskaber på en støbejernspande, men de kan være ret tunge at håndtere.

Når den først er opvarmet, holder den sig varm længe, så den er god til langtidsstegning af kød, og du kan med fordel lave risengrød i en støbejernsgryde, da gryden er meget tykbundet.

En støbejernspande er et godt valg, hvis du vil undgå stegepander med non-stick overfladebehandlinger. Den passer godt ind i en bæredygtig tankegang, da en støbejernspande kan holde i mange år, hvis den vel og mærke bliver behandlet rigtigt. Du kan faktisk købe køkkenting i støbejerns fremstillet af genbrugsjern fra for eksempel gamle jernbanesveller og lastbiler.
Du skal være opmærksom på at nogle producenter er begyndt at producere pander, som ligner og føles som støbejern, men ikke er det. Derfor er det vigtigt, at du tjekker, at pandens materiale er støbejern

Sådan rengøres og plejer du din støbejernspande.

En støbejernspande kan næsten ikke slides op, hvis den rengøres og plejes rigtigt. Det er faktisk rigtig nemt at rengøre en støbejernspande, da du blot skal bruge varmt vand, og hvis der sidder madrester fast kan du bruge lidt groft salt som sæbe. Den tåler ikke du bruger sæbe og under ingen omstændigheder må den komme i opvaskemaskinen, den vil ruste hvis den kommer i opvaskemaskinen, men det er også vigtig at panden ikke står i vand for længe, det vil også få den til at ruste. Efter vask kan du med fordel duppe den med lidt madolie, dette giver en beskyttede lag.

 

Rustfri stål. Der er stor forskel på pander af rustfri stål, det er også en pande der er populær blandt kokke, derfor er det også en pande der oftest ses i restaurationsbranchen. En stegepande af rustfrit stål har typisk ikke nogen belægning, og derfor kræver det mere tålmodighed, men nogle har en non-stick belægning.

En panden lavet af rustfrit stål kan holde til det meste, men den er ikke så hurtig til at varme op, med mindre den har sandwichbund. Så inden du investerer i en pande af stål, er det en god ide at tjekke om den er lavet med sandwichbund.  Sandwichbund betyder, at bunden skiftevis er sat sammen af aluminium og rustfrit stål i flere lag. Her fordeler varmen sig lynhurtigt, når der er aluminium i bunden. Man har oplevet at under visse omstændigheder kan pander af rustfri stål udskille små mængder af nikkel, så hvis du har problemer med nikkelallergi, skal du tænke på dette. Det er en meget slidstæk pande, og man behøver ikke tænke over, hvilken redskaber du bruger, da den kan tåle både metal og stål. Hvis panden ikke har en non-stick belægning, kræver den en del fedtstof.

Sådan rengøres og plejes en pande af rustfri stål

En pande i rustfri stål er let at vedligeholde, og de fleste kan komme i opvaskemaskinen. Du skal blot være opmærksom på at hvis panden er af en dårlig kvalitet, kan den ikke tåle hurtigt opvarmning, for så kan den blive skæv. Det er vigtigt at den er ordentligt tør inden du sætter den væk, da der ellers kan komme rust.

 

Teflon Non-stick. En Teflon non-stick pande er perfekt til et hverdagskøkken, den giver gode resultater, og din mad brænder ikke på. Ved for høje temperaturer forsvinder non-stick effekten og maden sætter brænder sig fast, så af den grund er disse pander mest velegnet til madvarer som f.eks. kylling, fisk og æg, der skal varmes for voldsomt op. Du kan lave sund mad i det du ikke behøver bruge fedtstof.

Et minus ved disse er at med non-stick belægning er, at belægningen kan gå i stykker fx. ved brug af metalredskaber. Derfor er det vigtigt, at du husker, at du kun må bruge redskaber af træ eller plast, for at undgå at få ridser i belægningen.

En stegepande i teflon med non-stick belægning holder ikke så længe, selvfølgelig alt efter hvor meget du bruger den, og hvis du undgår at overfladen er ujævn, ridset eller skaller ville du kunne forvente at sådan en pande kan holde et par år. Sådan en stegepande vejer ikke så meget og er nem at håndtere, så hvis du ikke har så mange kræfter er dette en rigtig god pande at vælge.

Sådan rengøres en teflon non-stick pande

Stegepander med non-stick belægning er de mest populære pander, da de er nemme og bruge og gøre rent. De fleste kan i udgangspunktet godt gå i opvaskemaskinen, men hvis du vasker den i hånden med opvaskemiddel og en blød børste, forlænger du typisk levetiden. Skulle du få problemer med genstridige madrester, skal du Ikke finde en skuresvamp frem, du vil så risikere at ødelægge belægningen på din pande. Hvis du kommer ud for problemet med at madrester sidder fast, lærte jeg et godt tip af min mormor, som også kan bruges i dine gryder.

  1. Drys bagepulver over hele panden
  2. Hæld lidt vand på.
  3. Kog blandingen så det bliver lidt tyk.
  4. Lad det stå til næste dag
  5. Vask panden eller gryden med opvaskemiddel og en blød børste.

Skulle ovenstående ikke virke, kan du altid prøve med denne gamle husmoder klassiker – brun sæbe. Smør panden godt ind i brun sæbe, pak den ind i plastfolie, lad panden stå et døgns tid og skyl derefter panden af.

Keramisk belægning. En keramisk belægning i stegepanden har de samme fordele som de klassiske teflonpander. Keramisk belægning er den belægning på markedet, som har de bedste ”non- stick” egenskaber. Panden kan normalt tåle meget høje temperaturer, og kan derfor give den perfekte skorpe på en bøf. Nøjagtig som på non-stick-pander kan man nemt bruge mindre fedt til madlavningen, og derved lave sund mad. Den keramiske belægning er stærk, og tager ikke så nemt imod ridser, så redskaber af alle materialer kan anvendes, men man børe være lidt forsigtig med skarpe redskaber af for eksempel rustfrit stål.

Sådan rengøres en pande med keramisk belægning

En pande med keramisk belægning glæder de samme anbefalinger som ved en pande med teflon non-stick belægning. Her kan de fleste også godt klare en tur i opvaskemaskine, men det vil forkorte levetiden. Så en tur med en blød børste og lidt opvaskemiddel ville kunne klare en alm rengøring. Hvis der skulle sætte sig nogle madrester fast, så kik på rådet ovenover.

Kobberpande. Elsker du at lave lækre måltider, her giver en kobberpande dig gode muligheder, da kobber er den ideel som varme leder, så derfor er en kobberpande bedre end pander i støbejern og rustfri stål, til at fordele varmen jævn, dette medføre at det er svært at brænde maden på. Med en kobberpande får du her et redskab, der tillader dig at styre temperaturen meget mere præcist end du får mulighed for med pander af stål og aluminium, dette giver dig en fordelagtig egenskab, når du f.eks. laver en bearnaisesauce eller andre saucer og andet finere madlavning. Udover disse pander giver dig mulighed for at lave lækkert mad som aldrig før, er de også utrolig smukke. Med en rette behandling kan en kobberpande holde i mange år.

Sådan rengøres og vedligeholdes en kobberpande.

Kobberpanden kræver lidt vedligeholdelse til at få dem til at se pæne og skinnede ud. En kobberpande skal rengøres i hånden, med lidt opvaskemiddel og med en blød børste. Det har ingen betydning for pandens funktioner hvis du sørger for at den er pudset, men hvis du foretrækker at din pande er pudset op, kan du fjerne de mørke pletter og belægningerne på di kobberpand, med fordel anvende produkter til stål- og kobberrens. Du skal bare pudse gryden med en lille anelse rens, tørre af med en ren klud og skyld til sidst med varmt vand. Hvis du ikke vil ud og købe et færdigt produkt til at rense med kan du og anvende en citronsyre blanding, der består af 1 liter kogende vand, 2 spsk. Citronsyre og lidt opvaskemiddel. Et gammel husmorråd er at du kan pudse kobber ved at smøre den ind i ketchup, lade det sidde lidt, derefter skylle den i varmt vand, dette skulle også give et skinnende resultat.

Dette skal du aldrig gøre ved dine pander!

Hvis du lægger din varme pande i vasken og overhænde den med vand, kan dette ødelægge din pande, uanset hvilken type der er tale om.

Den sydende lyd betyder, at stegepanden får et termisk chok som ødelægger din pande. Selv om pander er lavet af forskellige lag, og belægninger, gælder det for alle at de udvider sig, og trækker sig sammen ved forskellige temperaturer. Det er ikke noget, som du kan se, ændringen sker gradvist, og giver normalt ikke problemer. Problemet opstår, når temperaturen pludselig ændrer sig, og panden afkøles for hurtigt.

Jo større temperaturforskellen er, jo større er chokket. Så selv en lille sjat koldt vand i bunden af vasken kan forårsage, at din pande bliver skæv, så lad panden stå lidt inden du begynder at rengøre den.

Skæve pander giver et problem når du skal lave dejlig, fordi en skæv pande ikke varmer maden jævnt. Bunden vil ikke ligge fladt og fedtstoffet eller olien kan samle sig i den ene side. Selv hvis din pande ikke bliver skæv, så kan belægningen og emaljen blive ødelagt, og du kan risikere at få keramisk eller non-stik belægning i din mad.

Hvilken slags pander kan man købe?

Udover den gense stegepander findes der også en del specialpander til særlige formål.

Du kan købe mange typer, her er er nogle af de typer du kan købe.

  • Hvis du elsker en god grillet bøf, og vil gerne have grill følelsen inde i dit køkken, er en grillpande en god investering. En grill pande har kraftige riller i bunden som giver maden fine grill striber, men de sørger også for at kødet ikke sejler rund i saft og fedt, hvilken maden bliver som den det er grillet på en grill. Disse pander kommer oftest i støbejern da du har brug for at stege ved høj varme, for at få en rigtig grill effekt.
  • Er til dig som elsker at lave asiatiske wokretter. En wok har en lille bund, men høje sider så du kan tilberede store mængder at mad. Da wokpandens bundareal oftest er noget mindre kan du bruge mindre fedtstof og dermed gøre din madlavning sunde. Wokken er for det meste benyttet til stegning men kan også benyttes på andre måder, ved f.eks kogning, suppe eller friturestegning.
  • Dette er en pande der med andre ord er en blanding mellem en klassisk stegepande og en kasserolle, den har høje kanter men bund som er lavet af materialer der kan stege, så den kan bruges til en række forskellige madlavningstekniker. Der medfølger ofte et låg til disse pander.
  • Pandekagepande er perfekt til pandekager, omelet og andre retter der kræver en forsigtig og jævn varme. Da den har lave kanter kan du noget nemmere vende det du har på panden.
  • Blininspanden ligner pandekagepanden, men er opdelt i små cirkler, så du kan lave blinier, æg eller små pandekager, her er som på pandekagepanden lave kante, så det er nemt at vende det man har på panden.

Du kan sagtens bruge en specialpande til andet end det oprindelige formål. Du kan f.eks. lave små spejlæg i en blinispande og kuvertbrød i en æbleskivepande. Du kan finde mange flere idéer på internettet.

 

Dit komfur påvirker dit valg af stegepande

Alle har efterhånden fundet ud af det er ikke ligegyldigt hvilken kogeplader man har, når man skal købe gryder og pander. Så hvordan dit komfur påvirker dit valg af stegepandekan du læse lidt om her.

  • Elektriske er den meste brugte komfurtype. Denne type komfur kan du bruge alle typer af stegepander, men for at varmefordelingen skal være hurtig og jævn kræver det at din pande har en flad bund og står fast på hele bundpladen.
  • Gaskomfur giver en hurtig opvarmning og god varmekontrol. Gaskomfuret er ikke lige så følsom overfor om din pande har en helt flad bund, så selv tyndere stegepander som har lettere ved at vride sig med tiden kan bruges på dit gaskomfur. Stegepander i alle typer materialer kan bruges på gas.
  • Induktionskomfuret stiller lidt højre krav på materialet når du skal vælge stegepande, da opvarmningen foregår med hjælp af magnetisme. I dag laves de fleste stegepander så de kan bruges til induktion. Vil du teste om en pande kan bruges på induktionskomfur kan du tage en køleskabsmagnet og se om den sætter sig fast på stegepandens bund, -hvis den sætter sig ordenligt fast kan den bruges på induktion.

 

Størrelsen af stegepanden

Stegepander findes i mange størrelser, så når du skal vælge hvilken størrelse der passer bedst i din husholdning, kommer det jo helt an på hvor store portioner du oftest tilbereder. Standards størrelse er 28 cm i diameter, som passer godt i de fleste køkkener. Hvis du nu har en stegepande derhjemme og vil gerne have en i samme størrelse, men du er ikke klar hvilken størrelse du allerede har, så måler man altid en stegepande øverst fra kant til kant.

96
Tefal Hard Titanium+ Stegepande
95
Fiskars Norden
92
WMF Nordic Profi
Tilføj Produkt
Pris399 kr837 kr250 kr
92
Fiskars Norden
1

Fiskars Norden Anmeldelse

Specifikationer
  • Kategori: Pande
  • Pande: Stegepande
  • Diameter: 28.0 cm

Flere Specifikationer: Materiale - Rustfrit stål; Egnede varmekilder - Gasblus, Induktionskogeplade, Keramisk kogeplade, Støbejernskogeplade; Egenskaber - Ovnfast; Belægning - Non-stick; Låg inkluderet - Nej; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Fiskars Norden

Denne stegepande fra Fiskars scorer højst blandt vores bruges anmeldelser og er så sandelig også værd at overveje. Stegepanden er ifølge producenten inspireret af den nordiske natur og nordiske madlavningstraditioner. Panden er lavet ud fra en tre-lags konstruktion med en kerne af aluminium.

Det betyder den er fuldt ud optimeret til jævn og effektiv varmefordeling på alle typer af kogeplader. Stegepanden er udstyret med den unikke ThermiumTM mineralbehandling, der giver stegepanden naturlige non-stick egenskaber selv ved meget høje temperaturer. Det sikrer desuden en super nem rengøring efter endt brug.

Stegepandens håndtag er ergonomisk udformet og forbliver koldt under madlavning. Denne model fra Fiskars tåler op til 240 graders ovnvarme. Fiskars Norden Steel Stegepande er selvfølgelig produceret i Finland, hvor virksomheden også er grundlagt. Stegepanden fås fra omkring 800 kroner og opefter.

92
Scanpan Pro IQ Stegepande
Specifikationer
  • Kategori: Pande
  • Pande: Stegepande
  • Diameter: 28.0 cm

Flere Specifikationer: Materiale - Aluminium; Egnede varmekilder - Gasblus, Induktionskogeplade, Keramisk kogeplade, Støbejernskogeplade; Egenskaber - Tåler maskinopvask; Belægning - Non-stick; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Scanpan Pro IQ Stegepande

Denne stegepande fra Scanpan model Pro IQ er designet og produceret i Danmark. Af samme grund er stegepanden af højeste kvalitet og med en lang levetid. Panden er også et bæredygtigt valg, da den er fremstillet af 100 procent genbrugsaluminium, hvilket gør produktionen mere bæredygtig.

Går du op i bæredygtighed er denne stegepande derfor muligvis det rette valg for dig. Panden er udstyret med en stålplade i bunden, der gør at panden kan bruges på alle typer af varmekilder – også induktion. Scanpan bruger en særlig støbeteknik, som sikrer at panden har en hurtig og jævn varmefordeling.

Den er derfor et rigtig godt redskab at have ved hånden, når der skal steges bøffer eller frikadeller. Pro IQ-modellen er ovnfast op til hele 260 grader, hvilket gør panden ekstra anvendelig til mange forskellige retter. Panden er selvfølgelig også belagt med Scanpans unikke og velkendte non-stick belægning, der gør at panden både er slidstærk og nem at rengøre. Panden fås desuden i flere forskellige størrelser, hvis udgaven i 28 centimeter ikke er den rette til dig. Sacnpan Pro IQ kan købes for omkring 700 kroner og opefter.

92
De Buyer Lyonnaise Carbone Plus
Specifikationer
  • Kategori: Pande
  • Pande: Stegepande
  • Diameter: 28.0 cm

Flere Specifikationer: Materiale - Kulstofstål; Egnede varmekilder - Induktionskogeplade; Egenskaber - Ophængsøje; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af De Buyer Lyonnaise Carbone Plus

Denne stegepande er udviklet af professionelle i Frankrig. Vi har altså at gøre med fransk kvalitet, som dog stadigvæk er i den meget prisvenlige ende af spektret. Med denne pande får du en ægte fransk og næsten autentisk, oplevelse af at stå i et fransk køkken og kokkerere. Denne stegepande er nemlig ikke rustbehandlet med overfladebelægning.

Det betyder dog også, at du kan opleve, at der vil komme enkelte rustpletter på stegepanden. Disse kan dog meget nemt vaskes af med vand og sæbe. Panden er lavet i kulstål, som er kendt for kun at blive bedre, jo mere det anvendes. Stegepander lavet i kulstål fordeler varmen rigtig godt og jævnt og kan også bruges på alle kogeplader. Fordi panden er af kulstil er der et par ting, man skal være opmærksom på. Første gang du bruger panden, bør du stege panden af i olie.

Herefter er den klar til brug. Du må desuden aldrig putte denne type pande i opvaskemaskinen, da det kan ødelægge den gavnlige funktioner. Denne stegepande fås desuden i flere forskellige størrelser, så du kan vælge lige præcis den, du står og mangler. Prisen for denne stegepande De Buyer Lyonnaise Carbone Plus ligger på omkring 370 kroner alt efter størrelsen.

92
Tefal Hard Titanium+ Stegepande
Specifikationer
  • Kategori: Pande
  • Pande: Stegepande
  • Diameter: 24.0 cm

Flere Specifikationer: Materiale - Aluminium; Egnede varmekilder - Gasblus, Induktionskogeplade, Keramisk kogeplade, Støbejernskogeplade; Egenskaber - Ergonomisk håndtag, Ophængsøje, Ovnfast, PFOA-fri, Thermo-spot, Tåler metalredskaber, Varmebestandigt håndtag; Belægning - Non-stick, Titanium; Låg inkluderet - Nej; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Tefal Hard Titanium+ Stegepande

Stegepanden fra Tefal model Hard Titanium+ er produceret med hele fem lag kvalitetsbelægning. Det betyder at stegepanden har en levetid på helt op til 12 år, hvis du vel at mærke også behandler den godt. Stegepanden har en forstærket stålbund, som kan bruges på alle varmekilde inklusiv induktion.

Panden kan desuden også gå i ovnen og kan klare op til 175 ovngrader. Panden har automatisk varmefordeling, og er udstyret med det smarte Thermo-spot i midten af panden. Thermo-spot angiver, hvornår panden er klar til brug. Når Thermo-spottet er blevet rødt, kan du gå i gang med at stege. Tefal Hard Titanium+ er nem at rengøre. Det kan godt gå i opvaskemaskinen, men for netop at forlænge stegepandens levetid anbefales det alligevel at vaske den op i hånden. Prisen for denne Tefal stegepande ligger omkring 300 kroner.

92
Zwilling Pico Non-Stick Stegepande
Specifikationer
  • Kategori: Pande
  • Pande: Stegepande
  • Diameter: 16.0 cm

Flere Specifikationer: Materiale - Rustfrit stål; Egnede varmekilder - Gasblus, Induktionskogeplade, Keramisk kogeplade, Støbejernskogeplade; Egenskaber - Ophængsøje, Sandwichbund, Tåler maskinopvask, Varmebestandigt håndtag; Belægning - Non-stick; Håndtagstype - Rustfrit stål; Låg inkluderet - Nej; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Zwilling Pico Non-Stick Stegepande

Denne stegepande fra Zwilling er med sine små 16 centimeter i diameter perfekt, når du bare skal stege et spejlæg eller små delikate pandekager. Dermed sparer du besværet med at vaske og rengøre en større og mere uhandy stegepande op efter et enkelt spejlæg. Derfor er det oplagt altid at have en mindre stegepande i køkkenet, og denne lille stegepande fra tyske Zwilling er et rigtig godt valg.

Stegepanden er fremstillet i 18/10 rustfrit stål af høj kvalitet og har et håndtag der forbliver koldt under madlavning. Stegepanden fra Zwilling er desuden udstyret med SIGMA Classic sandwichbund med aluminiumskerne, hvilket sikrer en effektiv og jævn varmefordeling. Panden kan bruges på alle varmekilder og tåler tilmed at komme i opvaskemaskine. Prisen for denne mindre stegepande fra Zwilling er cirka 150 kroner cirka.

 

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Stegepander

There are frying pans in several different price ranges, but it’s a good idea to first find out which type you prefer. You can read further up about the different types available, once you have found out which of these you think best suits your needs. Should you decide which size you need.

We have described under the different types further up how to clean and maintain the different types. But applicable to all types is that the lifetime of the frying pan is extended if you always wash it by hand.

We have put together a test of the best frying pans on the market right now. We have found several test winners in different classes. You can read more in this article.

Kilder

Vi har taget udgangspunkt i forskellige test her fra Norden. Disse test har giver os et overblik over de forskellige stegepander, så vi har kunne lave denne test.

 

Forbrugerråd Tænk 🇩🇰

The Danish consumer council Tænk deals with several pages on testing the Danes’ consumer products. This time we looked at their frying pan test. You can read the entire text on their website https://taenk.dk/test/stegepander and you can also read about how they test, but you just have to be aware that some of their pages require a paid membership.

 

Gastro man 🇩🇰

Gastromand is a Danish online site, where some fresh guys who are passionate about cooking are behind it. Recipes, news, good tips and product reviews are shared here. Among other things, Gastromand has tested the Fiskars All Steel frying pan. You can read more about their frying pan test  here . Here they have looked at everything from the pan’s design to quality and the possibility of cleaning.

 

Aftonbladet 🇩🇰

Aftonbladet is a Swedish newspaper that has delivered news since 1830. This is Scandinavia’s largest newspaper with up to 1,425,000 daily readers. The newspaper often also tests consumables. They have therefore also tested a number of frying pans from popular brands. A total of 13 pans have been tested, which you can see  here . If you want to read the entire test, however, you need to create a membership with Aftonbladet.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Tefal Hard Titanium+ Stegepande
96
Tefal Hard Titanium+ Stegepande
399 kr 409.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.