TEST: De Bedste Kontinentalseng 180×200 i test 2024

Se alle Kontinentalsenge 180 x 200 i testen
64 Anmeldelser
12 Produkter
83 timer Tid brugt
Skrevet af: Stine Mortensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

98
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm Læs mere om produktet
  • Memoryskum
  • Temperaturregulerende materiale
  • FSC-Godkendt
6749 kr.

Vores test af
Kontinentalsenge 180 x 200 giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Kontinentalsenge 180 x 200 på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Kontinentalseng 180x200
  • Fordele og ulemper

Hvilket Kontinentalseng 180×200 mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Kontinentalseng 180×200.

#1
Sengefabrikken
33
#2
In Living
0
#3
Corium
0
#4
Dunlopillo
0
#5
Nordisk Fjer
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sov godt om natten i en kontinentalseng

I og med at du bruger omkring en tredjedel af dit liv i din seng, er det essentielt, at du ender med den helt rigtige model. Den rette seng sikrer, at du får en god nattesøvn, så du kan fungere i hverdagen. Derfor er købet af en seng ikke noget, der bør tages let på.

Så er det tid til at få skiftet sengen ud, eller skal du købe en seng for første gang i dit liv? Inden du køber en ny seng, er det altså en fordel, at du er så forberedt som overhovedet muligt. Derved får du nemlig den mest optimale seng for dig og din partner.

I dag er kontinentalsenge utroligt populære i de danske soveværelser. Flere og flere danskere vælger at investere i en kontinentalseng, da den giver en maksimal komfort og aflastning af kroppen hele natten. Hvis du er på udkig efter en kontinentalseng 180×200, bør du læse med videre her.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng, der kan købes i mange forskellige størrelser. Hvis en kontinentalseng på eksempelvis 180×200 cm. er for stor, kan du i stedet kigge på en kontinentalseng 140×200.

Køber du en kontinentalseng, får du en komplet seng, der er opbygget af tre lag. Det nederste lag består af en boxmadras. Ovenpå boxmadrassen er der en springmadras, mens der øverst ligger en topmadras. Disse tre lag giver dig en høj komfort, da de arbejder sammen om at give din krop den bedste form for støtte, når du ligger i sengen.

Denne type seng er desuden højere end andre former for senge, hvilket gør det langt nemmere for dig at komme ind og ud af den. Holdbarheden for en kontinentalseng er desuden ekstra lang, da du har mulighed for at vende springmadrassen, når den er blevet slidt på den ene side.

Derudover er sengen også flot at se på, da madrasserne typisk er beklædt med kraftigt og holdbart møbelstof. Ikke nok med at sengen får et fantastisk udtryk takket være møbelstoffet, så forlænger det ligeledes sengens levetid, da madrasserne ikke slides på samme måde, som hvis de lå frit.

Tips til at købe den bedste kontinentalseng 180×200 for dig

Når du skal købe en ny kontinentalseng 180×200, er der flere aspekter, du skal fokusere på. Får du styr på disse aspekter, er der en rigtig god chance for, at du ender ud med at købe den helt perfekte seng.

Ved køb af en ny seng er det alfa og omega, at madrasserne passer optimalt til dig. Er du på udkig efter en kontinentalseng til dit soveværelse, er der altså hele tre madrasser, der skal matche dine behov.

Sådan vælger du den rette springmadras

Det er ikke ligefrem velset at efterspørge en persons vægt. Men når du skal købe en kontinentalseng på 180×200 centimeter, er det en meget vigtig faktor. Det er derfor vigtigt, at du kender din vægt, når du skal vælge den rette springmadras for dig.

  • Vejer du under 75 kg., skal du have en springmadras med en medium fasthed.
  • Vejer du mellem 75 kg. og 95 kg., skal du have en springmadras med en fast fasthed.
  • Vejer du over 95 kg., skal du have en springmadras med en ekstra fast fasthed.

Der er dog visse undtagelser i forbindelse med fastheden på en springmadras. Har du eksempelvis problemer med din ryg, brede hofter eller brede skuldre, skal du have en anden fasthed end, hvad din vægt umiddelbart indikerer. Det kan derfor være en fordel, at du får rådgivning af en sengeekspert, inden du køber din nye kontinentalseng.

Din topmadras skal vælges med omhu

Som sagt er springmadrassen ikke den eneste type madras i en kontinentalseng. Der er flere madrasser, som skal matche dine behov. Du skal nemlig også vælge en topmadras med omhu. Det er ikke godt nok, at du bare vælger den billigste, dyreste, pæneste eller lignende.

Topmadrassen er den madras, som din krop kommer til at ligge tættest på, da den ligger øverst. Det betyder, at madrassen er en af de mest afgørende aspekter i forhold til, hvordan du kommer til at ligge. Herved har topmadrassen en stor betydning for, hvor god din nattesøvn bliver.

Din topmadras sørger for, at du ligger behageligt og i den rette temperatur. Der er dog forskel på, hvilken topmadras du skal vælge alt efter, om du har en tendens til at svede eller fryse om natten.

Er du en person, der har svært ved at holde varmen i din seng om natten, bør du vælge en topmadras fremstillet af memoryskum. Har du en topmadras af memoryskum, bruger den kropsvarme til at forme sig efter din krop.

Det gør, at topmadrassen bliver opvarmet og hjælper dig med at holde på varmen, så du ikke fryser, når du sover. Derudover er memoryskum også trykaflastende, hvilket er et stort plus, hvis du har problemer med din ryg.

Hvis du altid er meget varm, når du sover, er det en god idé at have en topmadras af latex. Latex er et ventilerende materiale, der holder varmen nede, når du sover. Det vil sige, at du kommer til at sove i et dejlig køligt miljø.

Da latex er et meget spændstigt materiale, bliver både dine hofter, dine skuldre og din lænd støttet på bedste vis. Derudover bliver det langt nemmere for dig, hvis du ønsker at vende dig i sengen om natten.

Ønsker du et ekstra godt sovemiljø i dit soveværelse, er det ydermere værd at overveje en luftrenser.

Vælg et design ud fra din indretningsstil

En seng bør selvfølgelig også komplementere din nuværende indretning i soveværelset. Har du en specifik indretningsstil, bør du gå efter en seng, der lever op til dine præferencer.

Det er i dag muligt at finde kontinentalsenge i mange design, farver og så videre. Har du et specifikt ønske til designet, er det derfor en god idé grundigt at undersøge markedet. Uanset dine ønsker kan du være sikker på, at det vil være nemt for dig at finde den optimale seng i forhold til din indretning.

98
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm
?
Hästens 2000T Kontinentalseng 180x200cm
?
Nordisk Fjer C100 Kontinentalseng 180x200cm
Tilføj Produkt
Pris6749 kr425800 kr5249 kr
Farver Grå Beige, Blå, Brun, Grå, Hvid, Sort Grå
HårdhedEkstra hård, Hård, Medium, Medium/HårdHård, Medium, Medium/HårdMedium
Fyld Memoryskum Bomuld, Uld-
Materiale Træ Stof Polyester
FjedersystemPocketBonell, PocketBonell, Pocket
Zone5 zoner-7 zoner
Fjedre pr. m2 220.0 m²- 240.0 m²
Type af sengDobbeltsengDobbeltsengDobbeltseng
Egenskaber Aftageligt stof, Temperaturregulerende materiale Temperaturregulerende materiale-
Miljømærkning FSC, Oeko-Tex--
Tæthed madras 7 cm--
Præcis bredde---
Præcis længde---
Ben højde 10 cm 9 cm-
Højde 58 cm--
Seng bredde 180cm 180cm 180cm
Seng længde 200cm 200cm 200cm
Mål 180x200 cm180x200 cm 180x200 cm
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm
98
Sengefabrikken Lyngdal Kontinentalseng 180x200cm
6749 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.