TEST: De Bedste barbermaskiner i test 2023

I denne artikel har vi samlet 78 af de bedste Barbermaskiner, du kan finde på markedet lige nu. Barbermaskiner her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 421049 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Barbermaskine. Så er du på udkig efter den helt rigtige Barbermaskine til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Barbermaskiner her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
421049 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
78 Produkter
Sidst opdateret: jan 2, 2023
30 timer Tid brugt
Mark Thorup Højfeldt

Mark har passion indenfor tech og underholdning, så han ved alt om elektronik.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste barbermaskiner i test 2023 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
Babyliss E650E
Babyliss E650E Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
87
114.80 kr 90 kr

Bedste pris hos:

happii.dk
BEDST I TEST
Panasonic ER-DGP72
Panasonic ER-DGP72 Læs mere om produktet
 • Brugernem
 • Kort opladningstid
 • Genopladeligt batteri
 • 6 længdeindstillinger
94
1205.20 kr 1102 kr

Bedste pris hos:

happii.dk
PREMIUM VALG
Philips Series 9000 Prestige SP9860
Philips Series 9000 Prestige SP9860 Læs mere om produktet
 • Hurtig opladningstid
 • Grå
 • Genopladeligt batteri
 • Nem at bruge
91
3149 kr

Bedste pris hos:

Power

Vores test af Barbermaskiner giver overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Panasonic ER-DGP72 94
PREMIUM VALG
Philips Series 9000 Prestige SP9860 91
BEDST TIL PRISEN
Babyliss E650E 87
Tilføj Produkt
Pris1102 kr3149 kr90 kr
Barbermaskine-Roterende-
TrimmerHårtrimmer- Næsetrimmer, Øretrimmer
Egenskaber-Display, Hurtig opladning, Inkl. opbevaringstaske/etui, Opladningsstativ, Trådløs brug, Vandtæt, Våd & Tør Vandtæt
Opladningstid1.0 timer3.0 timer-
Hurtig opladningstid-5 min-
Driftstid50 min60 min-
Længdeindstillinger6 stk--
Minimum længdeindstilling0.8 mm--
Maksimum længdeindstilling2.0 mm--
Klippebredde---
Rengøring-Rindende vand Rindende vand
FarveSortGråSort
StrømkildeGenopladeligt batteriGenopladeligt batteri Batteri
BatteritypeNiMH- LR6/R6 (AA)
Vægt---
Hastighedstrin---

Bedste Barbermaskine under 1000 kr. Top 3

Remington Beard Kit MB4046 Remington Beard Kit MB4046399 kr
94
Bedste pris hos: Made4men.dk
Philips Series 5000 HC5630 Philips Series 5000 HC5630331 kr
94
Bedste pris hos: happii.dk
Philips Series 5000 HC5612 Philips Series 5000 HC5612261 kr
94
Bedste pris hos: happii.dk

Hvilket Barbermaskiner mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Barbermaskiner.

#1
Remington
89
#2
Wahl
89
#3
Gillette
89
#4
Philips
88
#5
Moser
82

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Find den bedste barbermaskine

Er du på jagt efter en ny barbermaskine? Der findes et stort udvalg af barbermaskiner på markedet, men hvilken maskine passer bedst til dit behov? De fleste mænd vælger en barbermaskine frem for en klassisk skraber, da barbermaskinen både er praktisk og tidsbesparende. Har du travlt om morgenen, gælder det om at finde en effektiv maskine, som samtidig leverer et flot resultat.

En elektrisk barbermaskine kan aldrig levere en lige så tæt barbering som en barberskraber, men mindre kan også gøre det. I denne test finder du et bredt udvalg af barbermaskiner, så du kan vælge den ideelle model for dig. Du kan også læse om de bedste skægtrimmere her.

Barbermaskine med roterende eller vibrerende skær

Moderne barbermaskiner findes med to forskellige typer skær, nemlig roterende og vibrerende. Der kan være stor forskel på oplevelsen af de to typer, og de fleste mænd sværger til den ene eller den anden model. Da der er fordele og ulemper ved begge typer, så sker valget mellem roterende og vibrerende skær ud fra personlige præferencer.

En barbermaskine med roterende skær har som regel tre roterende blade, som kan bevæge sig frit og således følge ansigtets former. Denne model er ofte den mest effektive, da den har en større overflade, og dermed giver en hurtigere barbering. Da knivene arbejdere i en kontinuerlig cirkulation, skærer de konstant de små hårstrå bort, men udfordringen kan være at komme helt tæt på huden.

En vibrerende barbermaskine er kendt for at give den dybeste barbering, som således holder i længere tid. Modellen er forsynet med vandrette barberblade, som skærer skægstubbene af gennem vibrerende bevægelser. Bladene er beskyttet af et lille og ganske smalt gitter, hvilket lader skæret komme meget tæt på huden. Når skæret kommer tættere på huden, kan denne type model også være lidt hårdere mod en sart hud. Den vibrerende model larmer som regel også mere end modellen med roterende skær.

Overvejelser inden du køber barbermaskine

Når du skal vælge barbermaskine, skal du som regel gå på kompromis; ønsker du at klare barberingen hurtigt, eller ønsker du den helt tætte og fine barbering? Jo større overflade barbermaskinen har, desto hurtigere kan du få barneringen overstået. De hurtigste maskiner giver dog sjældent det bedste resultat. På en travl morgen værdsætter de fleste dog den hurtigste løsning.

Batteri, ledning og oplader til din barbermaskine

I dag kører de fleste elektriske barbermaskiner på batteri, men der kan være stor forskel på de enkelte maskiners batteritid samt på den tid, det tager at oplade maskinen.

Det er utrolig praktisk at have en batteridrevet barbermaskine, da det giver masser af frihed. Du er ikke afhængig af at have en stikkontakt i nærheden, og du generes ikke af en ledning som konstant kommer i vejen for barberingen.

Ulempen ved den batteridrevne model er imidlertid, at den kan løbe tør for strøm på det mest kritiske tidspunkt. Det er derfor en fordel at vælge en model med display, som enten kan vise batteriniveau, eller som minimum kan indikere, at batteriet snart skal lades op. Nogle modeller kan benyttes mens de er sluttet til opladeren, men det gælder altså ikke for alle barbermaskiner.

Vælger du en barbermaskine med ledning, skal du naturligvis være opmærksom på ledningens længde, og tænk over hvor det nærmeste stik er placeres på badeværelset.

De fleste batteridrevne barbermaskiner har en effektiv batteritid på 30 til 60 minutter, hvilket ofte rækker til ganske mange barberinger. Med tiden bliver batteriet dog slidt, og kan således ikke nødvendigvis holde den lovede batteritid.

Opladningstiden er gerne omkring en time, men nogle modeller tilbyder også en hurtigopladning – en funktion, som kan være meget praktisk, hvis du er på vej ud ad døren, og blot skal bruge batteri til en hurtig barbering.

Vandtæt barbermaskine

Skal din barbermaskine være vandtæt? Det kan være praktisk at vælge en vandtæt model, men du skal være opmærksom på, at ’vandtæt’ kan betyde flere ting. Maskinen kan nemlig enten være så vandtæt, at den kan bruges under bruseren eller begrænset vandtæt, så den blot kan skylles under rindende vand. Varmt vand kan være med til at åbne porerne i huden, og således gøre det lettere at opnå en tæt barbering.

Den 100% vandtætte model er som regel dyrere, og har du ikke planer om at bruge maskinen under – eller i forbindelse med – vand, så kan du sagtens undvære denne funktion. Til gengæld er det meget praktisk at kunne rengøre maskinen med rindende vand. De bittesmå hårstrå, som gemmer sig i maskinen, kan være svære at fjerne, og her kan en tør børste og efterfølgende rindende vand hjælpe.

Funktioner og tilbehør til din barbermaskine

Barbermaskiner kan være forsynet med forskellige ekstrafunktioner – f.eks. muligheden for at trimme dit skæg i en ønsket længde – eller med særligt tilbehør som f.eks. opbevaringstaske eller etui. Den skægtrimmer, som kan være indbygget i en klassisk barbermaskine, er sjældent den bedste, hvis du skal trimme et helt skæg. Til gengæld kan den være meget praktisk til at studse mindre områder.

Når du skal have din barbermaskine med på farten, er det praktisk at kunne opbevare den i en taske eller et etui. Dette er primært for at beskytte selve maskinen, men et etui kan også sikre, at eventuelle rester af hårstrå ikke spredes i din taske.

Flere moderne barbermaskiner er også forsynet med et display. Displayet kan endda være en lille LED-skærm. Displayet kan være praktisk i forhold til batteriniveau, men de øvrige funktioner, der kan gemme sig i sådan et display, er som regel ikke væsentlige.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Barbermaskine

Hvilken barbermaskine giver den bedste barbering?

En maskine med vibrerende skær kommer tættest på huden, og kan således skabe det flotteste resultat.

Hvilken barbermaskine er mest skånsom mod huden?

De fleste moderne barbermaskiner har en glat / blød belægning, som giver en behagelig overflade mod huden. Herudover gælder det, at jo tættere maskinen kommer på huden, desto mere kan den reelt genere. Maskiner med roterende skær vil ofte være de mest skånsomme.

Hvad koster en barbermaskine?

Barbermaskiner findes i mange prisklasser. De billigste modeller kan fås til nogle få hundrede kroner, mens topmodellerne gerne koster 700-1400 kr.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Panasonic ER-DGP72
94
Panasonic ER-DGP72
1205.20 kr 1102 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.