TEST: De Bedste Blomberg Opvaskemaskine i test 2024

Se alle Blomberg Opvaskemaskiner i testen
0 Anmeldelser
1 Produkter
62 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Blomberg Opvaskemaskiner giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

  • De bedste Blomberg Opvaskemaskiner på markedet i 2024
  • Overblik over alle funktioner og specifikationer
  • Guide til hvad du skal overveje inden køb
  • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
  • Tips til vedligeholdelse af Opvaskemaskiner
  • Fordele og ulemper

Blomberg opvaskemaskine test

At vaske op i hånden er kedeligt – og det er heller ikke den mest miljøvenlige løsning. Faktisk er opvaskemaskiner ofte mere vandbesparende – og går du efter en opvaskemaskine fra Blomberg, kan du forvente en solid opvask med et lavt vandforbrug.

Med en opvaskemaskine fra Blomberg kan du forvente høj kvalitet og teknologi og de bedste opvaskeresultater, såvel som masser af omtanke for miljøet. Læs mere om Blomberg og deres opvaskemaskiner i denne artikel.

Hvem er Blomberg?

Blomberg er oprindeligt en tysk virksomhed, som blev grundlagt i 1883af Bernhard Blomberg. Her bestod produktionen af metalfremstilling, og vi skal helt frem til efter Anden Verdenskrig, hvor de begyndte at kigge på andre markeder. Her omlagde de nemlig produktionen og begyndte at udvikle vaskemaskiner, og det blev hurtigt deres speciale.

De opnåede stor popularitet med deres vaskemaskiner i Tyskland, og det førte til en videreudvikling at produktet gennem årene. I 1979 kom den første vaskemaskine med udvendig styring, og i 1981 kom den første fuldautomatiske vaskemaskine fra Blomberg. Blot fire år efter kom der også mere fokus på vandbesparelse – og dermed den første mere vandbesparende vaskemaskine, som brugte under 100 liter vand per vask. Heldigvis er det noget ganske andet i dag – og nogle af opvaskemaskinerne fra Blomberg bruger altså kun 9 liter vand per vask.

I 2002 blev Blomberg opkøbt af den tyske husholdningsproducent Arçelik, der også ejer brands som Beko og Grundig. Arçelik producerer dog fortsat de mange hvidevarer under de specifikke brands, og de er kendte verden over. I dag står Arçelik for marketing og produktion af en lang række husholdningsapparater – alt fra vaskemaskiner til kaffemaskiner. Fra Blomberg ser vi dog mest til hvidevarer – og det er netop også et velkendt brand her i Danmark, hvor vi kan finde vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe, komfurer og meget mere fra Blomberg.

Blomberg går ikke kun op i god kvalitet og design – de gør det også med omtanke for miljøet. Blomberg gør dermed en indsats for at udvikle og producere miljøvenlige løsninger, og det skal både være på fabrikken, men også i forbrugernes hjem. Blombergs fabrikker har nemlig den særlige ISO 140001 certificering, som er en international standard der viser, at de producerer deres varer så miljøvenligt som muligt. Du får dermed god kvalitet med omtanke for miljøet.

Blomberg opvaskemaskine – et godt valg

Blomberg er uden tvivl et godt valg, hvis du ønsker mere omtanke for miljøet. Som nævnt ovenfor har de den særlige ISO 140001 certificering, men det er slet ikke det eneste.

Faktisk fortæller Blombert selv, at de til deres opvaskemaskiner bruger genbrugt fiskegarn og industrielt tekstilaffald til deres plastikdele – og bare i 2021 blev der genanvendt 53 ton fiskegarn og tekstilaffald til dette. Og faktisk bruger de fleste af deres mest velkendte produkter 95% genanvendte materialer og komponenter. De bestræber sig desuden på at udvikle mere energibesparende og vandbesparende løsninger til hjemmet. Blomberg gør det bedre for miljøet – men de gør det også bedre for dig.

Med deres opvaskemaskiner får du en pålidelig løsning, der klarer opvasken for dig i den travle hverdag. De har udviklet en helt særlig Powerwash teknologi, der sørger for at gøre selv dit mest snavsede service rent.

Men det er ikke det eneste. Med en Blomberg opvaskemaskine skal det også være nemt – og derfor har de udviklet dem sådan, at der er større fleksibilitet med kurvene. Den øverste kurv kan justeres i tre højder, der gør det nemmere at betjene og fylde i. Desuden kan du vælge mellem forskellige programmer, der sikrer en god rengøring – også når det skal gå stærkt. Her kan du for eksempel vælge det hurtige 30-minutters program, der sørger for at rengøre knapt så snavsede ting på kort tid.

Med omtanke for miljøet har Blomberg også gjort sit for at udvikle vandbesparende løsninger – og alt efter model kan du vælge en opvaskemaskine, der bruger ned til 9 liter vand per opvask. En anden kærkommen detalje er lydniveauet. Blomberg har nemlig udviklet en utroligt støjsvag opvaskemaskine, der har et lydniveau på helt ned til 41 dB. Så er det dejligt at bruge tiden i køkkenet, uden at blive forstyrret af opvaskemaskinen. Blomberg er altså et godt valg for dig, der går op i miljø og ikke vil forstyrres af larmende hvidevarer i hverdagen.

?
Blomberg BTP36810W Integreret
Tilføj Produkt
Pris6599 kr
EnergiklasseF
?rligt energiforbrug-
?rligt vandforbrug-
Vandforbrug/år-
Tørreevne-
Kapacitet-
Støjniveau-
Integrerbar-
Bestikbakke øverst-
Udskudt start-
Indvendig belysning-
Wifi-kompatibel-
Antal programmer-
Aquastop-
Eco-Program varighed-
Vægt-
Kuverter8 stk
EgenskaberUdskudt Start
Tørringsteknologi-
Vandstop teknologi-
Hurtigt vaskeprogram-
Støjniveau49 dB
FarveIntegreret
ProgramstyringElektronisk
Temperaturindstillinger-
Bestik placering-
Programmer6 stk
Opvaskeevne-
Højdejusterbar kurve-
Infolys på gulv-
Egenskaber for roligere maskine-
Støjniveauklasse-
Ledningslængde-
Energiforbrug pr. opvask-
Energiforbrug pr. 100 vaskecyklusser72.0 kW/h
Effekt-
Type af sikring-
Spænding-
Vandforbrug pr. opvask8.0 L
Standard bredde60 cm
Tilslutningsledning længde-
Tilløbsslange længde-
Afløbsslange længde-
Nichehøjde-
Nichedybde-
Nichebredde-
Dybde med lugeåbning-
TypeIntegrerbar
Automatisk åbning-
Wi-Fi-
Lækagebeskyttelse på vandtilløb (aquastop/PEX)-
Indvendigt lys-
Egnet til kommercielt brug-
EAN-kode-
Producentens varenummer-
Varighed af Eco-programmet (timer/minutter)-
Udskudt start muligheder-
Auto-program-
Dampfunktion-
Automatisk dosering af vaskemiddel-
Navn på app-
Skærm-
Lysstråleindikator-
Justerbare fødder-
Min. nichehøjde-
Maks. nichehøjde-
Bredde (cm) frontplade-
Maksimal vasketemperatur-
Leverandørens farve-
Maksimal størrelse på enhed i nederste kurv (cm)-
Højdejusterbar øvre kurv-
Min. højde (cm) frontcover-
Maksimal højde (cm) frontcover-
Dybde med 90 graders åben dør (cm)-
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Blomberg BTP36810W Integreret
?
Blomberg BTP36810W Integreret
6599 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.