TEST: De Bedste Bosch Tørretumbler i test 2023

Se alle Bosch Tørretumblere i testen
2103 Anmeldelser
12 Produkter
56 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: jan 31, 2023

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

95
Bosch WTH8307LSN Hvid Bosch WTH8307LSN Hvid Læs mere om produktet
 • God til prisen
 • Energiklasse - A+
 • Børnesikring
4559 kr.
96
Bosch WTH83V8PSN Hvid Bosch WTH83V8PSN Hvid Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Børnesikring
 • Filterindikator
6999 kr.
90
Bosch WTX8HEL9SN Hvid Bosch WTX8HEL9SN Hvid Læs mere om produktet
 • Fugtsensor
 • Energiklasse - A++
 • Høj kvalitet
 • 9 kg kapacitet
15099 kr.

Vores test af
Bosch Tørretumblere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Bosch Tørretumblere på markedet i 2023
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Tørretumbler
 • Fordele og ulemper

Bosch Tørretumbler test

En god tørretumbler passer godt på dit tøj. Den skal også gerne være energieffektiv, tørre hurtigt og jævnt, og så skal der gerne være god plads. Selvfølgelig afhænger det af dine behov og præferencer, hvad der er en god tørretumbler – men det vigtigste er tørt tøj, uden det er for dyrt.

Med en Bosch tørretumbler kan du få det hele og mere til. Moderne teknologi, effektiv og skånsom tørring og omtanke for miljø og pengepungen. I denne artikel kan du læse mere om virksomheden Bosch og deres tørretumblere.

Mere om Bosch

Bosch blev grundlagt i 1886 af Robert Bosch – først i form af et værksted for finmekanik og elektroteknik. De første par år gik det sløvt for sig, men i 1890’erne begyndte der at ske noget. Bosch tog sig af et væld af opgaver inden for elektroteknik og finmekanik – han installerede telefonsystemer og elektriske dørklokker, som jo var banebrydende på det tidspunkt.

Bosch arbejdede konstant på at forbedre designet. Inden længe startede han produktionen af magnettændinger til biler sammen med chefingeniør Gottlob Honold, og det blev startskuddet til at Bosch blev en af verdens førende leverandører i bilindustrien. Omkring 1900 udvidede de med flere fabrikker, og det første Bosch-selskab uden for Tyskland kom til i London og dernæst Paris.

Nye markeder kom til – og med det også nye produkter. Der kom lys, generator, regulator og batteri i bilerne, og det var Bosch, der stod for produktionen. Desværre lurede Første Verdenskrig, der satte en pause på produktionen – for der skulle laves våben.

Heldigvis formåede Bosch at vende tilbage efter krigen med nye produkter til biler som vinduesviskere og horn – og Bosch udviklede deres egne bilværksteder. Og inden længe kom nye idéer til: Hvidevarer, el-værktøj og radio- og tv-teknologi. Bosch køleskabet blev lanceret i 1933, og de imponerende fjernsynsmodtagere kom til i 1936 – om end projektet blev sat på hold grundet endnu en verdenskrig, der igen bød på våbenproduktion.

Bosch gjorde en stor del for at beskytte jøderne under Anden Verdenskrig – Bosch-ledelsen støttede modstandsbevægelsen og beskyttede jøder ved at ansætte dem i virksomheden. Efter krigen måtte de genopbygge fabrikker og hele strukturen igen, og virksomheden begyndte at producere gryder fra gamle stålhjelme og lignende, og de kæmpede en brav kamp for at vende tilbage til markedet.

I 1950’erne skete der noget, og Bosch begyndte at markedsføre produkter til husholdningen – køkkenapparater, hvidevarer og boremaskiner – og det er især disse produkter, vi ser den dag i dag. Bosch el-værktøj er noget af det mest velkendte på markedet, og det gælder ligeledes deres opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere.

Bosch tørretumbler – et godt valg

Med et brand som Bosch kan du forvente høj kvalitet – og det bedste af det bedste. Deres lange historie afspejler i den grad, at de kan deres kram, og de følger med udviklingen. Fra magnettændinger til avancerede intelligente teknologier. Med en tørretumbler fra Bosch er du sikret en ordentlig maskine, der kan tørre dit tøj hurtigt og effektivt.

Med Bosch får du en smart tørretumbler der både er nem at installere – den kræver ingen udsugningsslange, og du kan montere den i badeværelset, køkkenet, bryggerset eller sågar i et skab, hvis du ønsker det.

Bosch byder både på varmepumpetørretumblere og kondenstørretumblere – desuden findes de i alle prisklasser, energiklasser og forskellige størrelser. Desuden et væld af funktioner og programmer, der sikrer en effektiv tørring, såvel som mulighed for mere skånsom og krølfri tørring. Du kan sågar tørre dine dunjakker og uld i Bosch tørretumbler med det særlige SensitiveDrying system.

Skal du vælge varmepumpe eller kondenstørretumbler? Varmepumpeteknologien er en yderst avanceret teknologisk model, som er mere energieffektiv – dog er den også længere om at tørre. En kondenstørretumbler tørrer hurtigere end varmepumpetørretumbleren, men den bruger også mere energi, og resterende fugt skal tømmes. Overvej derfor, hvad der passer bedst til dit behov.

Skal det være ekstra nemt – så vælg smart teknologi. De nyere tørretumblere fra Bosch kan tilsluttes Wi-Fi, så du kan styre dem direkte fra din smartphone. Hold øje med tørretiden, forlæng eller forkort tørretiden og meget mere.

Kombiner med en Bosch vaskemaskine, og du får det bedste af det bedste, når det gælder vask og tørring.

96
Bosch WTH83V8PSN Hvid
90
Bosch WTX8HEL9SN Hvid
95
Bosch WTH8307LSN Hvid
Tilføj Produkt
Pris6999 kr15099 kr4559 kr

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Tørretumbler

Det kommer an på, hvad du har behov for. Overvej om det skal være en tørretumbler med varmepumpe eller en kondenstørretumbler, samt kapacitet, funktioner og pris. Bosch er et godt mærke, der byder på flere forskellige tørretumblere inden for begge kategorier. De findes desuden i forskellige prisklasser såvel som energiklasser.

Bosch kommer fra Tyskland og blev grundlagt i 1886 af Robert Bosch. Bosch står bag en lang række banebrydende teknologier, der har sat sit præg på især bilindustrien og senere husholdning.

Bosch er en tysk industrikoncern, der blandt andet producerer husholdningsprodukter som hvidevarer og elværktøj til forbrugerne, samt er verdens største underleverandør af udstyr til bilindustrien – herunder bremser, tændingssystemer mm.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Bosch WTH83V8PSN Hvid
96
Bosch WTH83V8PSN Hvid
6999 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.