TEST: De Bedste Harman Kardon Bluetooth Højtaler i test 2024

Se alle Harman Kardon Bluetooth Højtalere i testen
0 Anmeldelser
1 Produkter
74 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
?
Harman Kardon Citation 100 MK2 Harman Kardon Citation 100 MK2 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
999 kr. 1566.00 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Harman Kardon Bluetooth Højtalere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Harman Kardon Bluetooth Højtalere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Bluetooth Højtaler
 • Fordele og ulemper

Alt du skal vide om Harman Kardon bluetooth højtalere

Kender du lidt til lyd, kender du sikkert også til Harman Kardon – navnet er at finde på højtalere, hovedtelefoner og meget mere. Faktisk er Harmon Kardon et ret stort navn inden for lydverdenen, så det er et navn du bør kende.

Harman Kardon hører under Harman International – som igen hører under Samsung. De har produceret højtalere og lydprodukter til det amerikanske og globale marked i 70 år, med fokus på produkter til hjemmet og til bilindustrien. Det er ligeledes Harman International, som står bag JBL, der også er et populært højtalermærke. Ofte vil du finde navnet stå som harman / kardon – og hvor det stammer fra, tager vi et nærmere kig på.

Vi skal tilbage til 1950’erne, da Sidney Harman, som bestyrede David Bogen Company, sammen med chefingeniør Bernard Kardon i virksomheden sagde op og besluttede sig for at starte deres eget – Harman Kardon Company. Her begyndte de at designe nogle af de første hi-fi-produkter, som blev startskuddet til den hi-fi-lyd, vi kender og elsker i dag.

I 1956 gik Bernard Kardon på pension, og dermed overlod han sin del af virksomheden til Sidney Harman. De har dog valgt at holde fast i navnet på selve produkterne, mens virksomheden ændrede navn til Harman International. I 2017 blev Harman International opkøbt af Samsung Electronics, men de producerer stadig deres højtalere og lydprodukter under Harman Kardon navnet.

Harman Kardon bluetooth højtalere – og meget mere

Harman Kardon er ikke kun at finde som højtalere til hjemmet og bilen. Faktisk er der mange laptop brands, som benytter sig af Harman Kardons højtalere i deres laptops. Du kan dermed finde Harman Kardon højtalere i laptops af mærker som Lenovo, Toshiba, ASUS og Dell. Og når vi kigger på bilindustrien, finder du også Harman Kardon højtalere i biler som Mercedes, BMW og Daimler – og det er altså nogle af de mere high class bilmærker.

Finder du en bluetooth højtaler i butikken eller webshoppen, hvor der står harman / kardon på, kan du altså forvente en uovertruffen lydkvalitet og et unikt og moderne design. Det er ikke de billigste bluetooth højtalere, der findes på markedet – men det afspejler også kvalitet og design, så er du på udkig efter noget af det bedste på markedet, kan du også forvente et godt produkt med Harman Kardon bluetooth højtalere.

Vælg en Harman Kardon bluetooth højtaler

Højtalerne fra Harman Kardon findes i forskellige designs og størrelser og med forskellige funktioner. Du kan vælge de bærbare højtalere med bluetooth, eller de mere stationære højtalere, som ligeledes er udstyret med bluetooth (såvel som Wi-Fi). Alle i moderne og stilrene designs, og du kan vælge mellem flere farver: sort, grå, hvid eller blå, alt afhængigt af modellerne.

Harman Kardon bluetooth højtaleren er perfekt i det stilrene hjem – eller på kontoret. Harman Kardon reklamerer selv med, at de bærbare bluetooth højtalere er perfekte til at have med på farten til telefonmøder. Du slipper for dårlig lyd i telefonen, når du smider den over på bluetooth højtaleren – og så er du sikker på, at I får en god samtale og kan klare alle dagens møder.

En af de mest populære bluetooth højtalere fra Harman Kardon er den smarte Go + Play, som er udstyret med trådløs afspilning, opladeligt batteri og et mikrofonsystem med dobbelt mikrofon. Her får du op til 8 timers spilletid, og mulighed for at oplade din smartphone og tablet via USB. Desuden byder det smarte mikrofonsystem på en støj- og ekkoreduktion, så du kan forvente perfekte og klare konferenceopkald på arbejdspladsen.

Er du mere til kunst og design, kan du gå efter den nye Harman Kardon Aura Studio 3, som byder på flotte materialer og lyseffekter – perfekt i det moderne hjem med masser af stil og kunst. Ikke nok med det kan du forvente en solid lydoplevelse, da højtaleren desuden er udstyret med en kraftfuld subwoofer. Dette er dog ikke en højtaler til at have med på farten, da den ikke er trådløs.

Skab det bedste surround system i hjemmet med Harman Kardon bluetooth højtalere. Du kan vælge enkelte modeller eller modeller i par, som giver dig en fuldendt surround oplevelse – perfekt til når du skal lytte til din favoritmusik eller se dine yndlingsserier og -film. Så går du ikke ned på den optimale lydoplevelse.

Med bluetooth højtalere fra Harman Kardon får du det hele med. Det er Hi-fi-lyd, der vil noget, og det er optimal lydkvalitet og moderne og yderst stilrent design. Alt det og meget mere kan du forvente med Harmon Kardon.

?
Harman Kardon Citation 100 MK2
Tilføj Produkt
Pris999 kr
Kategori Streaminghøjttaler
AktivJa
BærbarJa
Knapper & kontrol Volume
Forstærkertype-
Følsomhed (dB)-
StemmestyringJa
Stemmestyringtype Google Assistant
MultirumJa
Egenskaber App-styring
Atmos/DTS:X Højtaler-
Tilslutningsindgange-
Certificering-
Udgange-
USB-type (ikke strømforsyning)-
Frekvensgang (Hz) Min-
Frekvensgang (Hz) Max-
Watt RMS 50.0 W
Musik Styrke (Watt) Max/Peak-
Farve Grå, Sort
Strømforsyning Elektrisk
Batteritid i drift-
Batteritype-
Spotify ForbindelseNej
AirPlayNej
AirPlay 2Ja
ChromecastJa
BluetoothJa
Wi-FiJa
App-kompatibilitet-
Bluetooth Profil-
Trådløs teknologi-
Bluetooth Version 4.2
Wi-Fi Dual Band-
Højde 27.5 cm
Dybde16.3 cm
Bredde 17.2 cm
Vægt 2.7 kg
Radio-
Trådløs rækkevidde-
Signalseparation-
Højttalerkonstruktion-
USB Version (ikke strømforsyning)-
Hukommelseskort-
Impedans (Ohm) Min-
Batteritid i standby-
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Harman Kardon Citation 100 MK2
?
Harman Kardon Citation 100 MK2
999 kr 1566.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.