Warning: Illegal string offset 'enabled' in /var/www/toppricer.dk/public_html/wp-content/themes/top-pricer-v2/inc/template-functions.php on line 167

TEST: De Bedste Huawei Smartwatch i test 2024

Se alle Huawei Smartwatch i testen
5162 Anmeldelser
6 Produkter
58 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

86
Huawei Band 6 Huawei Band 6 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
799 kr. 822.33 kr.
89
Huawei Watch GT 2e Huawei Watch GT 2e Læs mere om produktet
 • Bedst i test
39 kr. 69.00 kr.
67
Huawei Watch 3 Pro Classic Huawei Watch 3 Pro Classic Læs mere om produktet
 • Premium valg
1999 kr. 2695.00 kr.

Vores test af
Huawei Smartwatch giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Huawei Smartwatch på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Smart Watches
 • Fordele og ulemper

Alt du skal vide om Huawei Smartwatch

Huawei er efterhånden ikke et ukendt brand i Danmark, og de omtales ofte som en billig producent af elektronik, der efterhånden snildt kan hamle op med store producenter som Apple og Samsung.

Huawei er blandt andet et populært smartphone brand, men også deres andre elektronikprodukter som laptops, tablets, skærme og meget mere er populære i Danmark. Efterhånden er de også begyndt at følge godt med på smartwatch markedet, og det er med god grund. Huawei byder nemlig på en lang række smartwatches med masser af fede funktioner, flotte designs og alt igennem overkommelige priser.

Huaweis smartwatches ligger nemlig i den lave ende af prisskalaen – når vi sammenligner med andre brands. Og af den grund er det altså værd at have Huawei med i overvejelserne, når du skal vælge et smartwatch. Selvom prisen måske er lavere, får du i den grad et holdbart smartwatch med mange funktioner og lang batteritid. For ikke at tale om de utroligt flotte designs, der både syner af de klassiske ure, men også moderne smarturstil. Men hvem er Huawei?

Huawei – huahvem?

Den kinesiske tech-virksomhed har de seneste år fået masser af fart på – faktisk i sådan en grad, at de i 2018 overhalede Apple som den andenstørste fabrikant af smartphones, efter Samsung. Huawei er dermed braget frem – på imponerende vis, taget i betragtning af, at dette er en relativt ny virksomhed, når vi sammenligner med mange andre tech-virksomheder i verden.

Huawei blev dannet i Kina i 1987 af Ren Zhengfei, der efter lidt bump på vejen fik støtte af den kinesiske regering, grundet et ønske fra staten om at starte et firma, der kunne konkurrere mod Apple og Samsung. Med fokus på telekommunikation, begyndte Huawei at udvikle forskellige teknologier til det kinesiske marked.

Det er kun få år siden, at vi i Danmark ikke kendte særligt meget til Huawei, men de er også her i landet blevet et populært mærke, når det gælder smartphones. Dog er Huawei også blevet omdiskuteret meget på smartphonemarkedet de seneste år, grundet problemer med Google og sikkerhed. Derfor er det ikke længere muligt at bruge det Google-baserede Android på Huawei’s enheder, ej heller smartphones og smartwatches.

I dag står Huawei bag både telekommunikation og netværk, samt forskellige produkter som smartphones, tablets, mobilbredbåndsmodems og meget mere. Huawei er dog efterhånden blevet væltet af pinden af Xiaomi og Oppo, og har dermed en femteplads på det globale salg af smartphones. Huawei er dermed begyndt at fokusere mere på andre teknologier til det globale marked, laptops, skærme, pc’er og smartwatches. Og særligt deres smartwatches er i den grad værd at tage et nærmere kig på.

Vælg et Huawei Smartwatch

Huawei er kommet godt og grundigt på banen med deres smartwatches. Du kan nemlig vælge mellem mange forskellige Huawei Smartwatches – alt afhængigt af hvilke funktioner du er til. Du kan vælge mellem løbeure, smarture og fitnessure, og dermed finde præcis det Huawei smartwatch, der passer til dit behov.

Er du til basketball, kan du vælge et smartwatch med basketball performance tracker. Vil du følge godt med i din træning eller din sundhed? Så vælg et Huawei smartwatch der fokuserer specifikt på det. Du får smarte designs – og du kan vælge mellem ure i klassisk stil med flot metal rem, med keramisk urkasse og safirglas eller sømløs urskive i titatnium. Mulighederne er mange med et Huawei smartwatch, og du får den perfekte kombination af et flot og klassisk ur, med alt det geniale og intelligente fra et smartwatch.

Huawei har masser at byde på, når det gælder smarture – de flotte designs gør det muligt at vælge præcis dét ur, du foretrækker – og så kan du selv vælge om du vil fokusere mere på aktivitet, eller om du også ønsker muligheden for kommunikation. Alt i alt er det dog klart, at de fleste smartwatches fra Huawei nok især fokuserer på den sportslige del.

89
Huawei Watch GT 2e
67
Huawei Watch 3 Pro Classic
86
Huawei Band 6
Tilføj Produkt
Pris39 kr1999 kr799 kr
Serie Huawei Watch GT 2 Huawei Watch Huawei Band
Sport Cykling, Fitness, Løb, Multisport, Svømning, Triathlon Cykling, Løb, Multisport, Svømning, Triathlon Cykling, Fitness, Løb, Multisport, Svømning, Triathlon
Batteritype Li-Ion--
Batteritid---
Batteristørrelse 455 mAh--
Egenskaber Accelerometer, Barometer, Gyroskop, Søvnmåler Accelerometer, Blodsyreniveau (SpO2), Gyroskop, Skridttæller, Søvnmåler, Trådløs opladning, eSIM Accelerometer, Blodsyreniveau (SpO2), Gyroskop, Søvnmåler, Trådløs opladning
USBNejNejNej
Pulsmåler Indbyggede Indbyggede Indbyggede
Displaytype OLED (AMOLED) OLED (AMOLED) OLED (AMOLED)
FarveskærmJaJaJa
Skærmopløsning 454x454--
Hukommelse 4 GB 16 GB-
Processor Huawei HiSilicon Kirin A1--
Processorkerner---
RAM- 2 GB-
Operativsystem---
Kompatibel med smartphone Android, iPhone Android, iPhone Android, iPhone
Operativsystem---
Farve (urkasse) Blå, Brun, Guld, Sort Brun, Grå, Sølv Guld, Sort
Farve (urrem) Grøn, Hvid, Rød, Sort Brun Grøn, Orange, Rosa, Sort
Materiale (urkasse) Plastik, Rustfrit stål Titanium-
Materiale (urrem)- Læder Silikone
Glastype---
VandafvisendeJaJaJa
Vandafvisende (klassificering) 5 ATM (50m) 5 ATM (50m) 5 ATM (50m)
Trådløs kommunikation Bluetooth, Wi-Fi Bluetooth, NFC Bluetooth
Navigationssystem GLONASS, GPS GLONASS, GPS, Galileo-
Bluetooth---
Wi-Fi Wi-Fi 4--
Vægt 43 g 64 g-
Højde 53.0 mm 49.6 mm 43.0 mm
Tykkelse 10.8 mm 14.0 mm 11.0 mm
Bredde 46.8 mm 48.0 mm 25.4 mm
Bredde (urrem) 22.0 mm 22.0 mm-

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Smart Watches

Først og fremmest er det vigtigt at overveje, hvilket formål dit smartwatch skal have. Vil du have et ur specifikt til træning, eller vil du have et ur med mulighed for kommunikation ?? eller skal det være det perfekte all around smartwatch med både aktivitetstracker, sundhedstracker og mulighed for at foretage opkald?

Nogle af de bedste smartwatches fra Huawei er i skrivende stund Huawei Smartwatch GT 2 Classic og Pro.

Flere af Huaweis smartwatches får også fine anmeldelser blandt eksperter og forbrugere, så det er bestemt værd at overveje, om et smartwatch fra Huawei er noget for dig.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Huawei Watch GT 2e
89
Huawei Watch GT 2e
39 kr 69.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.