TEST: De Bedste integreret opvaskemaskiner i test 2024

Se alle Integreret opvaskemaskiner i testen
1369 Anmeldelser
46 Produkter
40 timer Tid brugt
Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
Siemens SR61IX05KE Integreret Siemens SR61IX05KE Integreret Læs mere om produktet
 • God til prisen
 • Energiklasse F
 • Tørreevne A
3197 kr. 3297.00 kr.
94
Bosch SPV2IKX10E Integreret, Sort Bosch SPV2IKX10E Integreret, Sort Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
 • Udskudt Start
 • Vandstop lås
3499 kr. 3539.60 kr.
90
Miele G5288SCVIXXL Integreret Miele G5288SCVIXXL Integreret Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Energiklasse C
 • Automatisk dosering
13645 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Integreret opvaskemaskiner giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Integreret opvaskemaskiner på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af integreret opvaskemaskine
 • Fordele og ulemper

Bedste integreret opvaskemaskine
under 5000 kr.

Top 3

Hvilket Integreret Opvaskemaskiner mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Integreret Opvaskemaskiner.

#1
Electrolux
32
#2
Miele
26
#3
Siemens
24
#4
AEG
23
#5
Bosch
23

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Integreret opvaskemaskine test – Få overblik over de bedste integrerede opvaskemaskiner

En opvaskemaskine er blevet uundværlig i mange danske hjem. Det er skønt med en opvaskemaskine i køkkenet, der nemt kan klare opvasken, så du slipper for at skulle stå og bruge tid på det. Ikke alle opvaskemaskiner ser lige smarte og stilrene ud udadtil, og det kan derfor være svært at finde en, der passer til dit køkken.

Heldigvis er der god mulighed for at finde en integreret opvaskemaskine, som kan passe ind i et flot og stilrent køkken. I denne artikel kan du finde de bedste integrerbare opvaskemaskiner på markedet lige nu.

Vælg en integrerbar opvaskemaskine til det stilrene køkken

Integrerede opvaskemaskiner er blevet yderst populære de seneste år, og det er med god grund. Den moderne køkkenindretning har ændret sig, og køkkenet er ikke længere bare et rum, hvor vi laver mad i. Det er et rum, vi bruger tid i, og derfor må det gerne være et sted, der ser godt ud, og hvor det er rart at være.

Mange mennesker ønsker et stilrent køkken, hvor de knapt så kønne køkkenhvidevarer som opvaskemaskiner og køleskabe kan gemmes væk bag skabslågerne. En hvid eller stålfarvet opvaskemaskine er nemlig ikke noget, der ligefrem pryder et køkken med køkkenlåger i træ eller flotte farvede køkkenlåger.

I dag inddeles opvaskemaskiner overordnet i fem kategorier:

 • Integreret opvaskemaskine
 • Underbygget opvaskemaskine
 • Fritstående opvaskemaskine
 • Smal opvaskemaskine
 • Bordopvaskemaskine

Forskellen på de forskellige opvaskemaskiner er generelt størrelsen, samt måden hvorpå de skal stå og/eller integreres i et køkken.

Den mest almindelige opvaskemaskine er den underbyggede opvaskemaskine, der ofte findes til en lavere pris end de andre, idet toppen og siderne er fjernet. Den er således beregnet til at blive placeret under køkkenbordet og mellem køkkenskabene – mens fronten stadig er synlig.

Den fritstående opvaskemaskine har selvfølgelig både top, sider og front, idet den kan stå i det fri. Denne type er dog ikke så populær mere.

Til de små køkkener findes den smalle opvaskemaskine og bordopvaskemaskinen. Er der kun lidt plads under køkkenbordet, kan du gå efter den smalle – men er der slet ikke plads, kan du overveje en bordopvaskemaskine til det lille hjem.

Den integrerede opvaskemaskine er dog også blevet yderst populær, da den kan gemmes væk bag en køkkenlåge. Her leveres opvaskemaskinen uden top, sider og front. Den placeres dermed under bordet og mellem køkkenskabene, og så monteres en skabslågefront foran på maskinen. Det er med til at give et smart og stilrent look i dit køkken. Du slipper dermed for en opvaskemaskine, der står og skiller sig for meget ud i dit køkken.

Er du på udkig efter andre opvaskemaskiner end den integrerede opvaskemaskine, kan du finde dem her.

Sådan vælger du den rigtige integrerede opvaskemaskine

Har du besluttet dig for at skifte den gamle opvaskemaskine ud med en smart, integreret opvaskemaskine, skal du selvfølgelig overveje, hvad du har behov for. Ligesom almindelige opvaskemaskiner findes der nemlig mange forskellige integrerede opvaskemaskiner med forskellige funktioner og vaskeprogrammer og meget mere.

Når det gælder hvidevarer, er det selvfølgelig også altid vigtigt at se på energimærket. Vælg en opvaskemaskine med et godt energimærke – gerne A, B eller C. Så er du sikret en god og energibesparende løsning til dit køkken.

Du bør også overveje følgende, når du skal købe en integrerbar opvaskemaskine:

 • Kapacitet
 • Programmer
 • Tørreevne
 • Støjniveau
 • Kurv eller bestikbakke
 • Pris
 • Andre funktioner

Kapacitet

Kapaciteten omhandler den mængde kuverter, opvaskemaskinen kan vaske op ad gangen, og er dermed væsentlig i forhold til størrelsen på din husstand. En almindelig husstand på fire personer kan som regel klare sig med 12-14 kuverter. Har du ikke plads til det i køkkenet, kan mindre også gøre det – men du skal måske køre flere opvaske i det daglige.

Programmer

Mange opvaskemaskiner i dag har forskellige vaskeprogrammer. Nogle af de mere energivenlige opvaskemaskiner har særllige eco-programmer, hvor der spares på både strøm og vand. Dertil er der almindelige programmer, programmer på lav varme, quickprogrammer og intensive programmer. Overvej derfor, hvilke programmer du ønsker.

Tørreevne

Tørreevnen er også væsentlig, idet de færreste gider stå og tørre den rene opvask af med et viskestykke bagefter. Gå derfor efter en opvaskemaskine, der har en god tørreevne – eventuelt med et tørreprogram. Nogle opvaskemaskiner åbner lågen selv i sidste del af opvaskecyklussen, for dermed at sikre en mere effektiv tørring.

Støjniveau

Støjniveauet er relevant, da køkkenet er et samlepunkt i mange hjem. Vi bruger mere tid i køkkenet, ikke bare til madlavning, men også til at spise og hygge. Derfor kan det være godt at gå efter en mere støjsvag opvaskemaskine, eller en model hvor du har mulighed for at vælge støjsvage programmer. En almindelig samtale har et niveau på 60 dB. Overvej en maskine med et lydniveau på 30 dB til 45 dB, så vil opvaskemaskinen ikke genere i dagligdagen.

Kurv eller bestikbakke

Om du er til kurv eller bestikbakke i opvaskemaskine er en smagssag. Nogle mennesker påpeger, at opvasken bliver renere ved brug af en bestikkurv, mens andre foretrækker bestikbakken. Bestikbakken er smart, idet den kan frigive mere plads i opvaskemaskinen, men ligger bestikket for tæt i bakken, kan du risikere at det ikke bliver ordentligt rengjort.

Pris

Prisen på den integrerede opvaskemaskine er selvfølgelig også vigtig at have med i dine overvejelser. Generelt er de integrerede opvaskemaskiner ikke så dyre, idet de leveres uden front, top og sider – det er altså billigere for producenten at lave denne type opvaskemaskine. Dermed kan du fokusere på at gå efter en god, energibesparende model, eller en model med mange gode funktioner.

Andre funktioner

Af ekstra funktioner der er værd at overveje, er ting såsom timerfunktion, hvor du kan indstille opvaskemaskinen til at starte på et bestemt tidspunkt – eventuelt ved brug af WiFi og app på din smartphone. Det kan også være, du er interesseret i børnesikring, så de små poder ikke kan komme til at tænde eller slukke maskinen ved et uheld. AquaStop eller MængdeSensor kan også være værd at overveje.

Der er altså mange ting, du bør overveje, når du skal købe en integreret opvaskemaskine. Det samme gælder for i øvrigt også, hvis du har planer om at købe andre hvidevarer som vaskemaskine og tørretumbler – læs mere her om, hvad du bør overveje, hvis du skal købe en vaskemaskine eller tørretumbler.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af integreret opvaskemaskine

Overvej hvad dit behov er ?? sørg for at størrelsen passer, og at kapaciteten lever op til dit behov. Overvej også, hvilke funktioner opvaskemaskinen skal have, samt tilbehøret. Og så skal du selvfølgelig også tænke over prisen.

En integreret opvaskemaskine er en opvaskemaskine, der ikke har front-, top- og sideplader. Den kan således integreres, så du sætter en køkkenlåge front på og dermed gemmer opvaskemaskinen væk.

Det er ikke alle opvaskemaskiner, der kan integreres. Nogle opvaskemaskiner leveres uden top og sider, men med en front, hvor selve betjeningsdisplayet og knapperne sidder. Der findes både helintegrerede og halvintegrerede opvaskemaskiner. De helintegrerede har betjeningsdisplay oven på lågen, mens de halvintegrerede har øverst, hvor en køkkenlåge monteres under displayet. Mange producenter tilbyder dog både integrerede og underbyggede versioner af deres opvaskemaskiner, så du kan finde samme model i flere udgaver.

Kilder

Der findes et hav af opvaskemaskiner på markedet, så det er lidt af en opgave at finde hoved og hale i dem alle sammen og finde ud af, hvilken model der passer til dit behov. Vi har gjort forarbejdet for dig og valgt nogle af de bedste integrerede opvaskemaskiner ud, baseret på troværdige og pålidelige testkilder.

Forbrugerrådet Tænk

Det danske Forbrugerråd Tænk er #1 inden for testkilder her i Danmark. Denne forbrugerorganisation bruger nemlig meget tid på at teste forskellige produkter til det danske marked. I skrivende stund har de hele 79 testede opvaskemaskiner på hjemmesiden, som du kan finde lige her: https://taenk.dk/test/opvaskemaskiner

Vær opmærksom på, at det kræver et abonnement for at få adgang til Tænks tests.

Råd & Rön

Råd & Rön er svenskernes svar på Tænk. Den svenske forbrugerorganisation tester ligeledes mange forskellige produkter til de svenske husholdninger og hjem. Har du abonnement til Råd & Rön, kan du læse deres test af intet mindre end 105 forskellige opvaskemaskiner. Testen finder du her: https://www.radron.se/tester/vitvaror/diskmaskiner/

Testberichte.de

Testberichte er en anerkendt, tysk forbrugerportal, der sammenligner tests og anmeldelser af produkter. De tager udgangspunkt i både ekspertanmeldelser og forbrugeranmeldelser, og samler alle tilgængelige testresultater et sted. De fremhæver gode og dårlige ting ved de forskellige produkter for at give en god og troværdig vurdering.

Læs vurderingerne af de forskellige integrerede opvaskemaskiner her: https://www.testberichte.de/haushaltsgeraete/2620/geschirrspueler/testberichte/konsument/2020-09-24.html

Which.co.uk

Den britiske side Which? er et af de førende test- og forbrugermagasiner i verden. Deres hold af eksperter tester løbende produkter til hus og hjem, og du finder et væld af kategorier. De sørger også for at holde sig opdaterede på nye produkter på markedet, og derfor kan du finde det nyeste af det nyeste. Læs deres test af de bedste integrerede opvaskemaskiner på markedet i 2022 her: https://www.which.co.uk/reviews/dishwashers/article/best-integrated-dishwashers-aCmxF3m5MbIU

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Bosch SPV2IKX10E Integreret, Sort
94
Bosch SPV2IKX10E Integreret, Sort
3499 kr 3539.60 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.