TEST: De Bedste KitchenAid Køkkenmaskine i test 2024

Se alle KitchenAid Køkkenmaskiner i testen
104343 Anmeldelser
31 Produkter
58 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

94
KitchenAid Classic 5K45SSEWH KitchenAid Classic 5K45SSEWH Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
2999 kr. 3347.00 kr.
98
KitchenAid Artisan 5KSM185PSEAC KitchenAid Artisan 5KSM185PSEAC Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Del tåler opvaskemaskine
 • Citruspresser medfølger
 • 10 Hastighedstrin
6399 kr.

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
KitchenAid Køkkenmaskiner giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste KitchenAid Køkkenmaskiner på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Køkkenmaskiner
 • Fordele og ulemper

KitchenAid Køkkenmaskine test

Hvis vi siger KitchenAid, ved du sikkert allerede, hvad vi mener. Deres berømte røremaskine. Den ikoniske røremaskine har gennem intet mindre end 100 år været et velkendt redskab i køkkener verden over. I dag findes den i et væld af farver, samt forskellige størrelser, og du har dermed mulighed for at vælge præcis den røremaskine, der passer til dit behov og din stil.

Læs mere om KitchenAid og deres historie fra den første røremaskine til det flotte sortiment af produkter, de byder på i dag.

Den berømte KitchenAid

Den første KitchenAid røremaskine har næsten lige fejret 100-års fødselsdag. Vi skal nemlig tilbage til 1919, hvor The Hobart Manufacturing Company lancerede deres første røremaskine, KitchenAid.

Det hele startede med at en af ingeniørerne fra Hobart, Herbert Johnson drømte om at finde en bedre løsning til at røre dej sammen – det måtte kunne gøres nemmere – og det blev det med den smarte KitchenAid. På det tidspunkt var det svært at sælge den i butikker, og derfor rekrutterede virksomheden kvinder til at sælge køkkenmaskinen dør til dør.

Med tiden blev KitchenAid røremaskinen mere og mere populær – og da de nåede 1930’erne endte de altid med at være udsolgt op til jul. Efter 2. Verdenskrig udvidede de deres produktlinje til opvaskemaskiner og sidenhen flere andre husholdningsprodukter.

I 1986 blev KitchenAid brandet opkøbt af Whirlpool Corporation, som har ført brandet videre – også med nye produkter som køleskabe og efterfølgende andre køkkenmaskiner som blendere. Desuden lykkedes det dem at markedsføre KitchenAid ved hjælp af kendiskokke, og i 1990’erne kom KitchenAid-maskinen også på TV i forskellige kokkeprogrammer og kendisprogrammer, herunder Martha Stewart og Julia Child.

Den store popularitet bød også på forskellige specielle udgaver af KitchenAid – flere til velgørende formål, produceret i særlige farver. For eksempel den lyserøde KitchenAid til fordel for kampen mod brystkræft.

I dag er KitchenAid et af verdens mest populære brands, og deres køkkenmaskiner er favoriseret verden over. Den ikoniske røremaskine med det flotte design – og overdådige udvalg af farver – er at finde mange steder i dag. Du har med stor sandsynlighed også set den i TV-programmerne Den Store Bagedyst eller Det Søde Liv, hvor deltagerne bruger KitchenAid Artisan.

KitchenAid producerer i dag alt til køkkenet. Du kan foruden den berømte køkkenmaskine finde blender, elkedel, brødrister, foodprocessor, kaffemaskine og stavblender. Af hvidevarer kan du vælge køleskabe og frysere, komfur, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og meget mere. Flotte designs, flotte farver og meget mere.

KitchenAid Køkkenmaskine – design og håndværk

I mere end 100 år har KitchenAid gjort madlavningen nemmere. KitchenAid er uden tvivl nogle af de mest populære på markedet, når det gælder køkkenmaskiner. Deres unikke designs og imponerende udvalg af farver, kombineret med en høj kvalitet, gør KitchenAid til en stor favorit blandt forbrugerne. 

Storfavoritten, KitchenAid Artisan findes i dag i mere end 40 forskellige farver, så du kan vælge den røremaskine der passer perfekt ind i dit køkken. Den har god plads i skålen, og det smarte design gør den nem at betjene. Du kan desuden vælge et hav af tilbehør, der gør KitchenAid Artisan til den perfekte makker i køkkenet. Rør, ælt, hak, pisk og meget meget mere. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, lille, mellem og stor, alt efter hvor stor husstanden er.

Med KitchenAid køkkenmaskine får du en makker for livet – du kan bruge den til al slags madlavning, og du sparer en masse tid i køkkenet. Du får mere tid til at gøre de ting, der betyder noget for dig.

Ikke nok med det, har du også mulighed for at personliggøre din KitchenAid køkkenmaskine – foruden et hav af farver, kan du også vælge mellem forskellige flotte designs. Hvad med en skål i keramik med mønster eller striber? Eller hvad med en flot skål i kobber eller glat, rustfri stål? Du kan også vælge en glasskål med mængdeangivelser, så du nemt kan måle ingredienserne undervejs. Mulighederne er mange, og du kan få lige præcis den KitchenAid, der passer til din stil.

98
KitchenAid Artisan 5KSM185PSEAC
92
KitchenAid Artisan 5KSM7580XEER
94
KitchenAid Classic 5K45SSEWH
Tilføj Produkt
Pris6399 kr7999 kr2999 kr
Sæt---
Tilbehør inkluderetCitruspresser, Dejkrog, Fladt piskeris, Låg, PiskerisDejkrog, Fladt piskeris, Piskeris-
Skålkapacitet4.8 L6.9 L4.3 L
Effekt300 W500 W275 W
Hastighedstrin101010
EgenskaberDel tåler opvaskemaskine, Stænkbeskyttelse, Turbo/Pulse funktionDel tåler opvaskemaskineTurbo/Pulse funktion
BeholdermaterialeRustfrit stål-Rustfrit stål
MaterialeMetal--
FarveBeigeRødHvid
Højde36.0 cm41.7 cm35.4 cm
Dybde37.0 cm33.8 cm35.87 cm
Vægt11.1 kg12.6 kg11.33 kg
Antal inkluderede skåle2 stk-1 stk
Bredde24.0 cm37.1 cm22.22 cm
Producent farveCremeEmpire RedWhite
Ledningslængde145.0 cm--
Volume---
Skålkapacitet (kg)---
Mixerkapacitet---
Skålkapacitet (kg)---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Køkkenmaskiner

En køkkenmaskine kan først og fremmest bruges til at røre ingredienser sammen – den er ideel til kagedej, gærdej, flødeskum og andre ingredienser, der skal røres sammen. Med ekstra tilbehør er det også muligt at bruge den til at hakke kød, lave pasta og meget mere.

Der findes mange køkkenmaskiner og røremaskiner på markedet i dag, så det kan være svært at give et bud på, hvilken der er bedst – det afhænger først og fremmest af dit behov. Skal den være til hjemmebrug eller professionelt brug? Hvor kraftig skal motoren være, og hvor stor kapacitet skal køkkenmaskinen have? Prisen kan også have betydning for dig.

KitchenAid er et amerikansk brand, som har eksisteret siden 1919. I dag ejet af Whirlpool Corporation. De har i mange år været et populært valg grundet deres flotte designs og høje kvalitet.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. KitchenAid Artisan 5KSM185PSEAC
98
KitchenAid Artisan 5KSM185PSEAC
6399 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.