TEST: De Bedste Kummefryser i test 2022

I denne artikel har vi samlet 41 af de bedste Kummefrysere, du kan finde på markedet lige nu. Kummefrysere her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 463 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Kummefryser. Så er du på udkig efter den helt rigtige Kummefryser til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Kummefrysere her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Lisbeth Kjærgaard
463 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
41 Produkter
Sidst opdateret: maj 25, 2022
84 timer Tid brugt
Lisbeth Kjærgaard

Selvom ungerne efterhånden er fløjet fra reden, har Lisbeth helt styr på husholdningen, og derfor er hun lidt af en ekspert i hvidevarer. Der er nærmest ikke det, Lisbeth ikke ved om opvaskemaskiner og køleskabe.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Kummefryser i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST TIL PRISEN
Senz FR50WN Hvid
Senz FR50WN Hvid Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
86
1099 kr

Bedste pris hos:

Power
BEDST I TEST
Logik 198CFW20E Hvid
Logik 198CFW20E Hvid Læs mere om produktet
 • 32 timers strømsvigt sikring
 • Vendbar dør
 • Bedst i test
90
2199 kr

Bedste pris hos:

Elgiganten.dk
PREMIUM VALG
Liebherr CFF250020 Hvid
Liebherr CFF250020 Hvid Læs mere om produktet
 • Premium valg
?
14499.00 kr 13999 kr

Bedste pris hos:

Power

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Logik 198CFW20E Hvid 90
PREMIUM VALG
Liebherr CFF250020 Hvid ?
BEDST TIL PRISEN
Senz FR50WN Hvid 86
Tilføj Produkt
Pris2199 kr13999 kr1099 kr
Kapacitet198.0 L497.0 L38.0 L
Indfrysningskapacitet15.0--
EnergiklasseFF-
Støjniveau38.0 dB-41.0 dB
Energiforbrug (kWh/år)250.0324.0119.0
Lydniveau klasseC--
Funktioner-Børnesikring, Hurtigfrys, Integreret lys, Intet frost (Rimfri)-
FarveHvidHvidHvid
Hylder/Bokse--1 stk
DøråbningTophængtTophængtHøjrehængt
Vendbar dørJa--
Klimaklasse---
Stjernemærkning4* (-18°C)-4* (-18°C)
Strømsvigtssikring32.0 timer33.0 timer-
Spænding (Volt)---
Højde86.0 cm82.5 cm52.5 cm
Bredde80.2 cm167.5 cm47.5 cm
Dybde55.9 cm72.2 cm44.5 cm
Nichehøjde---
Nichebredde---
Nichedybde---
Vægt30.0 kg-12.0 kg

Bedste Kummefryser under 2000 kr. Top 3

Whirlpool WHS10212 Hvid Whirlpool WHS10212 Hvid1249 kr
89
Bedste pris hos: Elgiganten.dk
Senz FR50WN Hvid Senz FR50WN Hvid1099 kr
86
Bedste pris hos: Power
Indesit OS 1A 100 2 UK Hvid Indesit OS 1A 100 2 UK Hvid1111 kr
0
Bedste pris hos: Power

Hvilket Kummefryser mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Kummefryser.

#1
Senz
91
#2
Royal Catering
86
#3
Logik
83
#4
Frigor
78
#5
Electrolux
47

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Tips til køb af den bedste kummefryser

Det er de færreste hjem, der kan klare sig uden en fryser af en eller anden art. En fryser er nemlig god til mange ting. Du kan blandt andet fryse madrester ned, så der senere hen er nem mad på en travl dag.

Kan du godt lide at købe madspildsvarer eller nedsatte madvarer for at spare på madbudgettet, er en fryser også et must-have. Du kan blot putte disse varer i fryseren og tage dem op, når du skal bruge dem.

Har du ikke en ismaskine, er fryseren ydermere uundværlig i sommerhalvåret, når der skal opbevares lækre is til hele familien. Frysegrøntsager, frossen frugt og andre frosne madvarer kræver ligeledes en form for fryser, hvorfor en fryser bør være at finde i ethvert hjem.

En kummefryser er lig med en stor frysekapacitet

Hvis du er på udkig efter en kummefryser, er det sikkert fordi, du har brug for en større frysekapacitet, end hvad du allerede har.

Om det er fordi, at du skal opbevare en hel gris, eller fordi du bare gerne vil have muligheden for at opbevare mange ting på frost, er der en kummefryser for dig. Du kan eventuelt også tage et kig på fryseskabe, da de kan være med til at øge din frysekapacitet.

Kummefrysere kommer i mange størrelser. Du kan få dem fra 50 liter og op efter. De fleste tænker, at kummefrysere er store, så de får typisk købt en model, der er for lille.

Det ender derfor med en overfyldt fryser, hvilket ikke er godt. En overfyldt fryser har nemlig en indvirkning på energiforbruget, samt hvor længe dine madvarer kan holde sig i fryseren. Du bør altså nøje overveje størrelsen på din nye kummefryser.

Klimaklassen har betydning for kummefryserens placering

Da en kummefryser typisk fylder en del, vælger mange at placere den i en kælder, i et bryggers eller i et skur tæt på huset. Du skal dog være opmærksom på fryserens klimaklasse i forhold til, hvor den skal stå.

En kummefrysers klimakasse er vigtig i og med, at klimaklassen fortæller dig, hvor fryseren fungerer optimalt, når det kommer til dens placering. Det betyder eksempelvis, at hvis din kummefryser skal stå udenfor i et skur, bør du ikke vælge en model, der fungerer bedst ved en rumtemperatur på eller over 16 grader.

Det er godt at vælge en klimaklasse således, at du kan stille din kummefryser et sted, hvor den står så køligt som overhovedet muligt. Det skal naturligvis være inden for den temperaturramme, der er angivet på fryseren.

En kummefrysers lydniveau

Hvor højt eller lavt lydniveauet må være for din nye fryser, bør afhænge af, hvor den skal placeres. Skal den stå udenfor i et skur, er det lidt ligegyldigt, hvor meget den larmer. Men skal den være en integreret del af dit køkken, er lydniveauet særdeles vigtigt. I sådan et tilfælde foretrækker du sikkert en kummefryser med et lavt lydniveau.

Lydniveauet varierer fra model til model, hvorfor det er en fordel, at du tjekker dette inden køb. Når du kigger på lydniveauet, så måles det i decibel (dB). Eksempelvis er 30 dB lig med en hvisken, mens 60 dB er lig med en almindelig samtale.

Kummefrysere med enten LowFrost eller NoFrost

Hvis du ikke er vild med at bruge en masse tid på at afrime din kummefryser af og til, bør du kigge efter en model, hvor det bliver klaret for dig. Der findes nemlig kummefrysere, som er særdeles afrimningsvenlige.

Kigger du på de nyere modeller på markedet, så har de typisk enten en LowFrost- eller en NoFrost-funktion. Normalt anbefales det, at du afrimer din kummefryser fire til fem gange på et år.

Vælger du at investere i en fryser med LowFrost, skal du blot afrime den en enkelt gang om året. På en fryser med LowFrost sidder der en lille fordamper på indersiden af fryseren. Den sørger for, at der ikke dannes for meget rim.

Køber du i stedet en kummefryser med en NoFrost-funktion, skal du slet ikke afrime din fryser. Med en kummefryser med NoFrost får du en automatisk afrimningsfunktion. Denne automatiske afrimningsfunktion sørger for regelmæssigt at opvarme fryserens fordamper. På den måde smelter rimen, og vandet fra rimen transporteres ud af fryseren.

Energimærkningen er alfa og omega

Når du køber en kummefryser, er det vigtigt, at du kigger på energimærkningen. Energimærkningen har nemlig en indflydelse på dit strømforbrug. Hvis du ikke ønsker at bruge alt for meget strøm for at holde din kummefryser i gang, skal du gå efter en kummefryser med en god energimærkning.

I dag findes der ikke længere produkter med A+++, A++ og A+. Der findes kun kummefrysere op til A. Til gengæld går skalaen nu hele vejen ned til bogstavet G. Det er EU, der har indført disse nye og strengere regler for energimærkning.

En kummefryser har en stjernemærkning

Når du kigger på kummefrysere, vil du opdage, at de har en stjernemærkning. Men er du klar over, hvad denne stjernemærkning går ud på? Hvis du aldrig har købt en kummefryser før, er det svært at vide.

En kummefryser kan have mellem 1 og 4 stjerner. Disse stjerner viser dig fryserens evne til at holde en given temperatur, samt hvor længe madvarer kan opbevares i fryseren.

 • En fryser med 1 stjerne: Den kan holde en temperatur på minus 6 grader og egner sig til kortere tids opbevaring af madvarer.
 • En fryser med 2 stjerner: Den kan holde en temperatur på minus 12 grader og er ikke velegnet til længere tids nedfrysning af madvarer.
 • En fryser med 3 stjerner: Den kan holde en temperatur på minus 18 grader og er godkendt til langtidsopbevaring.
 • En fryser med 4 stjerner: Den kan holde en temperatur på minus 18 grader og er godkendt til både indfrysning og langtidsopbevaring.

Skal du bare bruge din fryser til opbevaring af allerede nedfrosne madvarer, skal du ikke nødvendigvis have en kummefryser, der er godkendt til indfrysning. Men hvis du ønsker at fryse madvarer ned, der ikke er frosne i forvejen, skal du have fat i en kummefryser med 4 stjerner, som er godkendt til indfrysning.

Vælger du en fryser, der er godkendt til indfrysning, skal du huske at tage et kig på dens indfrysningskapacitet. Indfrysningskapaciteten forklarer, hvor stor en mængde madvarer du kan fryse ned i fryseren i løbet af et døgn.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Logik 198CFW20E Hvid
90
Logik 198CFW20E Hvid
2199 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.