TEST: De Bedste Laser Printere i test 2024

Se alle Laser Printere i testen
32682 Anmeldelser
72 Produkter
54 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

87
Brother DCP-L2550DN Brother DCP-L2550DN Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
329 kr. 348.80 kr.
96
HP Color LaserJet Pro M255nw HP Color LaserJet Pro M255nw Læs mere om produktet
 • Stor papirkapacitet
 • Farveprint
 • Flot design
744 kr. 770.00 kr.
91
Brother MFC-L8690CDW Brother MFC-L8690CDW Læs mere om produktet
 • Brugervenlig
 • Automatisk duplex
 • Flot design
 • Farveprint
3929 kr. 4071.80 kr.

Vores test af
Laser Printere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Laser Printere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Laser printer
 • Fordele og ulemper

Bedste Laser printer
under 2000 kr.

Top 3

Hvilket Laser Printere mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Laser Printere.

#1
PANTUM
84
#2
Samsung
78
#3
Lexmark
51
#4
HP
49
#5
Brother
46

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Laser printer i test

En laser printer er en smart printer, der hurtigt og billigt kan printe store mængder ud – den egner sig derfor især godt på kontorer, eller hvis du har behov for at udskrive større mængder i dagligdagen.

Vi har taget et nærmere kig på nogle af de bedste laser printere på markedet – og du finder dem lige her på siden. Er du derimod på udkig efter en printer med blæk, eller en fiks lille mobil printer, så hop over og læs om dem.

Vælg den bedste laser printer

Den bedste laserprinter for dig er ikke nødvendigvis den bedste laserprinter for din nabo. Det handler om, hvad du har behov for i en laserprinter. Ikke desto mindre har vi samlet nogle af de overordnede bedste laserprintere på markedet – vurderet ud fra forbrugeranmeldelser og ekspertanmeldelser.

Men tilbage til dig og dit behov. For at finde den bedste printer er det nemlig vigtigt, at du overvejer, hvad du har behov for. Der findes nemlig mange forskellige laser printere på markedet i dag. Du kan få all-in-one laserprintere med print, scanner og kopimaskine i én, eller du kan vælge mere simple laserprintere. Du kan også vælge en trådløs laserprinter – eller en der kan printe i farver. Alt afhænger af dit behov.

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber laser printer?

Er en laser printer noget for dig? Hvis ikke så kan du hoppe over og tage et kig på blækprintere. Hvis ja, så skal du selvfølgelig lige finde ud af, hvilken laserprinter du har behov for. Laserprintere findes i mange prisklasser og med mange forskellige funktioner, så du kan nemt komme til at købe en printer, der ikke passer til dit behov. Du bør derfor tænke over følgende.

 • Størrelse og printkapacitet
 • Farve eller sort/hvid
 • Kopi og scan
 • Trådløs eller ej
 • Budget

Lad os tage et nærmere kig på de forskellige overvejelser.

Størrelse og printkapacitet

Hvor meget har du behov for at printe i dagligdagen? Og hvor hurtigt skal laserprinteren kunne printe?

Har du behov for en hurtig og effektiv laserprinter til arbejdspladsen, kan det være godt at gå efter en lidt større model med stor printkapacitet. Den skal måske kunne printe mange tusind ark om måneden, og derfor er det en fordel at gå efter en printer, der kan printe mange sider i minuttet.

Har du derimod behov for en printer til hjemmet, kan en lidt mindre printer godt klare opgaven – særligt hvis du ikke har det store behov for at printe en masse derhjemme.

Farve eller sort/hvid

Skal du kun printe tekst, kan du som regel godt nøjes med en laserprinter, der ikke kan printe farve. Men vil du derimod gerne kunne printe billeder eller andre ting i farver – eksempelvis til brochurer eller flyers, kan det være en fordel at vælge en laser farveprinter.

Er du i tvivl om du kun skal printe tekst eller også billeder i ny og næ, bør du være på den sikre side og vælge en laserprinter med farve.

Kopi og scan

Har du ind imellem behov for at scanne dokumenter eller kopiere, kan det være godt at gå efter en all-in-one eller multifunktionel laserprinter. Med sådan en maskine kan du nemlig både printe, scanne og kopiere. Du kan også finde modeller, hvor du kan faxe dokumenter, selvom det efterhånden er noget, der hører fortiden til her i Danmark.

En all-in-one laserprinter kan være smart at have i hjemmet og især på kontoret, og efterhånden findes de i både mindre og større størrelser, så de passer til de fleste hjem og arbejdspladser.

Trådløs eller ej

Efterhånden er det nok ikke det helt store spørgsmål, om en printer skal være trådløs eller ej – særligt ikke på arbejdspladsen. Er I mange på kontoret om en printer, så skal I selvfølgelig vælge en trådløs printer, så I slipper for at skulle flytte rundt på laptops og koble dem til printeren.

Den trådløse laser printer har wi-fi adgang, så du kan koble den til internettet og nemt printe direkte fra din computer, så længe du selv er tilkoblet internetforbindelsen. Du kan også finde trådløse printere, der er udstyret med bluetooth, hvilket til dels giver dig samme mulighed for at udskrive dokumenter mm. uden brug af kabler.

Budget

Når du skal vælge en laser printer, er du selvfølgelig også nødt til at tænke over dit budget. Hvor meget må laser printeren koste? Og hvordan hænger det sammen med dit behov. Laserprintere med farve koster som regel lidt mere end sort/hvid. Det samme gør sig gældende, hvis det skal være en laser printer med wi-fi, og hvis den skal være all-in-one. Skal det være en printer, der udskriver mange dokumenter lynhurtigt, skal du også regne med at det koster.

De mere simple laser printere koster mellem 500 og 1.000 kroner, men skal du have flere funktioner, skal du op omkring de 2.000 og eller mere.

96
HP Color LaserJet Pro M255nw
91
Brother MFC-L8690CDW
87
Brother DCP-L2550DN
Tilføj Produkt
Pris744 kr3929 kr329 kr
Funktion-Fax, Kopi, ScanFax, Kopi, Scan
Tilslutning og porteEthernet, Google Cloud Print, USB, Wi-FiEthernet, Google Cloud Print, USB, Wi-FiUSB
Automatisk duplexNejJa, automatiskNej
PrintformaterA4, A5, A6, B5, Legal, LetterA4, A5, A6, Executive, Folio, Legal, LetterA4
Scannertype-Flatbed-
Scanner papirstørrelse-A3-
FarveprintJaJaNej
Papirkapacitet251 stk250 stk-
Støjniveau-49 dB-
AirPrintJaJa-
PictBridge---
Maksimal skrivehastighed (farve)21.0 ppm31.0 ppm-
Maksimal skrivehastighed (sort)21.0 ppm31.0 ppm-
Kopi hastighed (farve)-31-
Kopi hastighed (sort)-31-
Højde24.8 cm53.9 cm-
Bredde39.2 cm43.5 cm-
Dybde38.6 cm52.6 cm-
Vægt13.8 kg27.9 kg-
Memory Card Reader---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Laser printer

En laser printer er en printer der bruger toner i stedet for blæk. Det giver en meget hurtigere udskrivning ?? faktisk så hurtigt, at du kan printe flere sider i minuttet. Selvom laser printere som regel er lidt dyrere end blækprintere, så vil det på sigt være billigere med en laser printer, da toner rækker længere.

Laser printere findes i mange forskellige typer ?? du kan finde store modeller til arbejdspladsen, hvor der er print, scan, kopi og fax i, eller du kan vælge mindre modeller der bare kan printe. Nogle laser printere kan kun printe med sort-hvid, mens andre har mulighed for også at printe med farver. Vælg den printer, der passer til dit behov.

Laser printeren fungerer på en lidt anden måde end den almindelige blækprinter eller inkjet printer. En laser printer bruger toner i stedet for blæk.

Toner er en form for pulver, som består af en blanding af plastikpartikler, kulstof eller en anden type farvestof. Dette pulver er inde i en tonerpatron eller kassette, der passer til de pågældende printermodeller. Dette hylster har et rum til selve pulveret, samt en rulle, der via elektriske ladninger sørger for at påføre pulveret på papiret, mens papiret varmes op. Pulveret brændes så at sige fast på papiret med en laser.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. HP Color LaserJet Pro M255nw
96
HP Color LaserJet Pro M255nw
744 kr 770.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.