TEST: De Bedste Nilfisk Håndstøvsuger i test 2024

Se alle Nilfisk håndstøvsugere i testen
0 Anmeldelser
1 Produkter
62 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 20, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
?
Nilfisk Quick Cordless Nilfisk Quick Cordless Læs mere om produktet
 • Bedst i test
1099 kr. 1137.20 kr.
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Nilfisk håndstøvsugere giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Nilfisk håndstøvsugere på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Håndstøvsuger
 • Fordele og ulemper

Nilfisk håndstøvsuger test

Nilfisk er et populært og anerkendt støvsugermærke her i Danmark. Nilfisk støvsugere klarer sig ofte godt i tests af eksperter samt forbrugernes anmeldelser, så de er bestemt værd at holde øje med, hvis du er på udkig efter en god støvsuger eller håndstøvsuger.

Med en ledningsfri håndstøvsuger kan du nemt komme omkring og klare den lette rengøring i hjemmet eller bilen. Og med en Nilfisk håndstøvsuger er du garanteret en god sugeevne, batteritid og et godt resultat – og selvfølgelig en upåklagelig dansk kvalitet og dansk design.

I denne artikel dykker vi ned i Nilfisks historie og deres populære produkt, håndstøvsugeren. Læs med her og bliv klogere på Nilfisk.

Nil – hvad for en fisk? Hvem er Nilfisk?

I mere end 100 år har Nilfisk udviklet støvsugere til det danske land, såvel som udlandet. Vi skal faktisk helt tilbage til 1906, hvor virksomheden blev grundlagt af fabrikant Peder Andersen Fisker og værkfører Hans Marius Nielsen. Her gik virksomheden under navnet Nielsen & Jensen. Her startede de med at udvikle små elmotorer, som med tiden er blevet brugt til en lang række produkter som støvsugere, blæsere, slibemaskiner, boremaskiner og motorcykler. Dermed startskuddet til en lang række elektronikprodukter, der er populære i både hjem og erhverv.

I 1910 udviklede og patenterede de den første elektriske støvsuger i Europa – en revolution inden for rengøringen, og det blev starten på det Nilfisk, vi kender i dag. Samme tid købte Fisker Nielsen ud og overtog virksomheden, og med støvsugerens store popularitet endte Nilfisk med udelukkende at fokusere på støvsugerproduktionen. Først til hjemmet – og senere til industri.

I 1919 begyndte Nilfisk dog også at producere motorcykler under brandet Nimbus, og produktionen her fortsatte frem til 1960.

Produktionen af støvsugere fortsatte stødt, og i 1932 kom de på banen med en yderst innovativ løsning – en støjsvag støvsuger, som gik under navnet ”Den stille dansker”. Herefter begyndte Nilfisk at etablere produktion i udlandet, grundet den stigende succes og efterspørgsel.

I 1958 kom Nilfisk på banen med den ikoniske G70-støvsuger, som var den første støvsuger fra deres produktion, der brugte støvsugerpose. Fire år senere kom også den første våd- og tørstøvsuger, og løbende begyndte Nilfisk at udvikle nye teknologier – herunder også bedre teknikker til rensning af udblæsningsluften – en så innovativ løsning, at selv NASA brugte Nilfisk-støvsugere til at fjerne skadeligt støv fra deres rumfærger.

I dag har Nilfisk overtaget en lang række udenlandske virksomheder, herunder Electrolux’s rengøringsdivision, den italienske fejemaskineproducent Ecologica, samt amerikanske U.S. Products og kinesiske Viper. Dermed byder Nilfisk på et væld af produkter inden for rengøringsektoren – både til private og til virksomheder.

Klar rengøringen med en Nilfisk håndstøvsuger

Når det gælder Nilfisk i de danske hjem, er vi uden tvivl mest bekendte med deres støvsugere. De almindelige Nilfisk støvsugere har i årevis været et populært og anerkendt valg – og uden tvivl et valg af høj kvalitet. Men skal det være lidt nemmere, kan du også komme langt med en Nilfisk håndstøvsuger.

En håndstøvsuger fra Nilfisk byder nemlig på den samme gode kvalitet og moderne teknologier, pakket ned i mindre format – perfekt til den hurtige støvsugning. Udvalget er ikke stort, men det er bestemt heller ikke nogen dårlig ting – hvorfor tilbyde et hav af modeller, når det de har fungerer?

Du kan selv vælge, om det skal være en smart 2-i-1 støvsuger, der både kan bruges med lang støvsugerstang eller som lille håndholdt støvsuger. Du får det bedste fra to verdener, og så kan den klare et væld af opgaver. Støv og snavs er nemt at suge op, og der er god plads i den smarte beholder. Ikke nok med det er støvsugeren ledningsfri, så du kan tage støvsugeren med hvor som helst – perfekt til rengøring i bilen eller campingvognen.

Nilfisk 2-i-1 håndstøvsuger findes i tre størrelser, 20 V, 28 V og 36 V – og jo større volt, jo længere batteritid. Faktisk helt op til 80 minutter, alt afhængigt af hvilken hastighed du kører med. En imponerende batteritid, der kan sikre, at du får støvsuget godt og grundigt i hjemmet.

Du kan også gå efter en mindre model, hvor du får en smart lille håndstøvsuger til den hurtige rengøring – trænger vindueskarmen til en tur? Eller skal de spildte havregryn lige suges op op morgen? Intet problem med en Nilfisk håndstøvsuger.

?
Nilfisk Quick Cordless
Tilføj Produkt
Pris1099 kr
Egenskaber Batteridrift, Genopladelig
Støjniveau-
Opsamling Poseløs
Opsamlingskapacitet 0.6 L
Filter Vaskbart filter
Arbejdsradius-
Farve Sort
Strømkilde Batteri
Batteritid 15 min
Opladningstid 240 min
GenopladeligJa
Batteritype Li-Ion
Våd- og tørstøvsuger-
Motoreffekt 170 W
Sugeeffekt-
Sugeevne (kPa)-
Højde 110.0 mm
Bredde 120.0 mm
Dybde 350.0 mm
Vægt 1.45 kg
Ledningslængde-
Slangelængde-
HEPA-Filter klassifikation-

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Håndstøvsuger

Nilfisk er et yderst populært støvsugermærke i Danmark, og du kan forvente en god kvalitet, lavt lydniveau og god sugeevne. Så ja, Nilfisk er et godt og yderst anerkendt støvsugermærke.

Nilfisk navnet kommer af de to grundlæggeres navne, Peder Andersen Fisker og Hans Marius Nielsen. Det er dermed en kombination af deres efternavne.

Nilfisk er et dansk brand, der primært står bag støvsugere, men også en lang række andre produkter inden for rengøring til både private og erhverv. Virksomheden har hovedsæde i Brøndby.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Nilfisk Quick Cordless
?
Nilfisk Quick Cordless
1099 kr 1137.20 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.