TEST: De Bedste Segboard i test 2024

Se alle Segboards i testen
1968 Anmeldelser
6 Produkter
47 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
Denver HBO-6610 Denver HBO-6610 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
199 kr.
98
Denver HBO-6620 Denver HBO-6620 Læs mere om produktet
 • Topfart 12 km/h
 • LED-lys
 • Bedst i test
1406 kr. 1483.50 kr.
56
Bboard X8-MARS Bboard X8-MARS Læs mere om produktet
 • Premium valg
3320 kr.

Bedste Hoverboards & Segboards
under 2000 kr.

Top 3

Hvilket Segboard mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Segboard.

#1
Razor
90
#2
iconBIT
88
#3
Chic
86
#4
Denver
80
#5
Bboard
56

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Find det bedste segboard

Du kender det sikkert at du skal i skole eller på arbejde. Du gider ikke skulle til at gennem den hæsblæsende trafik der er om morgenen. Dog orker du heller ikke til at skulle tage din cykel, for at komme helt svedende på arbejde eller i skole. Og være i tvivl, om dine kollegaer eller medstuderende kan lugte, at du netop har svedt for at komme på arbejde eller i skole.

Der findes næsten ikke nogen dårligere måde at skulle starte dagen på, end på denne måde. Til at undgå disse to ting, er en af grundene til at segboards er blevet opfundet. Segboards gør nemlig at du kan komme hen til din destination helt uden at skulle igennem det hæsblæsende myldretid, uden at skulle sidde i diverse køer. Du kan nemlig køre på cykelstien, men istedet for at blive helt svedig og forpustet, kan du benytte dig af segboardet.

Da man netop kan slippe for disse ting, er gadebilledet også blevet fyldt med flere og flere andre transportmidler end cykler, og her segboards en af de ting der har vundet frem i popularitet. Grundet populariteten er der sket meget denne form for transportmiddel siden dens lancering på markedet. Så hvis du ligesom så mange andre er blevet interesseret i at købe et segboard, så er der flere forskellige ting du skal være klar over. Alle disse ting, vil denne kort guide gennemgå, så du står knivskarpt, når du skal købe dit segboard.

Hvad er et segboard helt præcist?

For at slå det helt fast, så er et segboard et elektrisk drevet transportmiddel, hvor du via din balance, kan styre segboardet og på den måde styre bordet hen i din ønskede retning med din kropsbalance. Segboardet er et lille board, som ikke er meget større end et skateboard, og har derudover et batteri, som skal oplades, for at du kan køre på det. 

Segboardet er en blanding mellem et elektrisk skateboard og en segway. Elektronisk skateboard delen, da du skal styre med fødderne, dog er fødderne placeret ved siden af hinanden og ikke bagved som ved et elektronisk skateboard. Segway delen komme fra segboardet også køre på to hjul, og designet i den nederste del er meget ens. Forskellen er segboardet ikke har en styrestang, som segwayen nemlig har. 

Når dette er slået på plads, kan vi se på en af de ting som forvirre mange, nemlig om der forskel på de forskellige betegnelse af segboardet.

Er der forskel mellem Segboard og Hoverboard?

En ting der kan forvirre mange, er om der er forskel mellem segboard og hoverboard, da man nemlig høre disse to begreber brugt i flæng om det samme produkt. Der er ikke nogen forskel mellem segboard og hoverboard. Begge ting går nemlig ind under den samme betegnelse i lovgivningen som selvbalancerende elektriske køretøjer. 

Den næste ting, som mange også bliver forvirret over er om der så er forskel mellem segboard og airboard, mini-segway, segway-board, swegway og airwheel. Og igen er der ingen forskel, det er allesammen det samme, blot med forskellige navne.

Derfor kan denne guide også bruges til alle typer af boards, om det så er segboard eller hoverboard. Da det på så mange punkter er ens, men kun har nogle meget små forskelle.

Lovgivning

Inden vi kan se på de lidt mere spændende ting ved segboardet, så er det nødvendigt at få slået lovgivningen omkring segboard fast. Det er i Danmark lovligt at benytte sig af et segboard på de danske offentlig veje, såfremt man oveholder en række krav og regler. Kravene er det samme til segboard, hoverboard eller andre begreber for denne type board. Det er desuden de sammen regler og krav, som der også er til elektroniske skateboard. Så har du allerede sådan et, ved du disse ting i forvejen, da lovgivningen er ens.

Du må ligesom i bil eller på cykel, ikke benytte dig af segboardet når du har en promille på over 0,5, desuden er der nultolerance i forhold til brug af segboard, ved påvirkning af ulovlige stoffer.

Aldersgrænsen for at kunne køre på de offentlige veje i Danmark, med segboard er 15 år uden opsyn af en voksen. Der skal dermed altid være en voksen, som holder opsyn, hvis det er et barn under 15 år, der benytter sig af et segboard, ellers er det ulovligt. 

Segboardet eller føreren skal have monteret lys på både foran og bagpå. Lyset skal være synligt for andre bilister, fodgængere og andre transportmidler. Lyset skal være tændt om det så er om morgenen eller om aftenen. Lyset foran på segboardet skal være enten hvidt eller gult, mens lyset bagpå segboardet skal være rødt.

Udover belysningen på segboardet er det et lovkrav at der bæres reflekser. Reflekser skal være synlig for andre. Reflekser kan både være på selve segboardet eller føren. Reflekser foran skal være hvid, mens de bagpå skal være røde. Derudover skal der være gule eller hvide reflekser på siden af segboardet eller føreren.

Når det kommer til selve segboardet, så må det maksimalt veje 25 kg. Det må maksimum være 1,2 meter langt og 70 cm bredt. Derudover skal det være CE mærke godkendt. CE er en mærkningsordning indenfor legetøj, maskiner og elektriske apparater. At et produkt har et CE mærke betyder at den har overholdt krav til sikkerhed, sundhed og miljø i forhold til EU’s lovning. Derfor sikre CE mærkningen, at dit segboard er ordentligt produceret og lavet af høj kvalitet uden at gå på kompromi med sikkerhed, sundhed og miljø.

I forhold til hvilke regler man skal følge når man benytte sig af et segboard, så er det de samme rettigheder som cyklister også har. Dette betyder at du skal befinde dig på cykelstien, når det er muligt, og følge samme skiltningen og lovgivning der er for cyklister. 

Derfor skal du også give tegne til, hvis du skal stoppe eller dreje. Du må heller ikke køre på fortov og stier eller køre over fodgængerfelter. Segboardet må heller ikke kunne køre mere end 20 km/t, hvis det skal bruges til de danske offentligt veje. Udenfor bygrænser må der kun køres på cykelstier eller steder, hvor hastighedsgrænsen ikke overstiger 50 km/t.

Dette var lovningen for segboards. Er du i tvivl omkring nogle ting, kan du altid tjekke rådet for sikker trafiks retningslinjer. Hvor du kan læse alt om regler for segboards via dette link https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/smaa-motoriserede-koeretoejer/selvbalancerende-koeretoejer-og-elektriske-skateboards

Hvis du overtræder nogle regler og ikke overholder dig til lovgivningen, kan du risikere at modtaget en bøde, på samme vilkår som en cyklist. Udover dette kan du risikere at dit forsikringsselskab ikke vi vil dække, hvis du skulle komme slemt afsted under ulovligt kørsel.

Gode råd til sikker færden på segboard

I forlængelse af at undgå at komme ud i ulykker, når du færdes på dit segboard. Er der nogle gode råd og foranstaltninger du kan tage i brug. Det første er at sikre sig at dit segboard er i god stand og dermed overholde lovgivningen, inden du begiver dig ud i trafikken. En anden ting altid at bære hjelm, så du ikke slår vitale dele, hvis du skulle køre galt.

Du skal også sørge for at have øvet dig på dit segboard, så du er sikker på at du kan køre stabilt, bremse sikkert og hurtigt, samt give signal og orientere dig uden at det gå udover din balancen. Også selvom der skulle ske noget uventet på din vej, som fx et hul i vejen. Derudover er det vigtigt at du har styr på færdselsreglerne, som gælder for cyklister.

Når du er i trafikken, skal du sørge for at vise hensyn, og tænke over at andre bilister kan have svært ved at høre dig og bedømme din hastighed.

Det er også en god ide ikke at lade børn under 15 år benytte sig af segboards, også hjemme i på egen grund. Da børn kan have svært ved at styre segboardets hastighed og balance. 

Hvad skal du kigge efter ved et segboard?

Når du skal ud og finde det perfekte segoboard, er det vigtigt at kigge efter nogle bestemte ting. Vi har prøvet at samle de vigtigste ting, som vi har kigget efter, da vi lavede denne sammenligningsartikel.

Behov

Efter at være kommet igennem alt det kedelig omkring lovgivning indenfor segboards, kan der nu kigges på det, som er lidt mere spændende nemlig dit behov.

En ting du skal sørge for, inden du skal købe et segboard er ikke at købe den alt for billigt. Markedet for segboards er nemlig fyldt med mange billige kopivare, hvor kvaliteten ikke lever op til det forventede. Derfor skal du forvente at segboard koster mellem 1000-3000 kroner, hvis du finder et under dette, er det højst sandsynlig en kopivare, som ikke er CE certificeret. Så husk at tjekke efter dette.

Da prisen på segboard der er CE certificeret ikke varierer særlig meget, er der dermed tale om et produkt, hvor de forskellige varianter og modeller minder utrolig meget om hinanden. Med nogle få undtagelser på design og nogle specifikationer. Derfor skal du overveje, hvad dit behov er i forhold til dit segboard.

Du skal tænke over, hvor lang du har tænkt dig at køre, når du benytter dig af dit segboard. Grundet udviklingen indenfor segboards, kan du i dag nemlig få segboards der har en rækkevidde på helt op til 20 kilometer på en fuld opladningen, samtidigt med at der er en kørehastighed på op til 14-15 km/t. På trods af disse imponerende rækkevidde og hastighed vejer segboards kun op til 10 -12 kg, og en opladning kræver kun et par timer. Disse ting gælder kun for de bedste segboards, du vil også kunne få segboard, der har lidt mindre rækkevidde og laverer hastighed til mindre penge. Hvilket der passer dig, afhænger selvfølgelig af dit behov.

Du skal dog være opmærksom på at ovenstående estimater, er udført under optiamle forhold, hvor testkøren har kørt på en lige vindstille vej, samtidigt med at testkøren ikke har vejet så meget. Derudover skal du tænke over at dit segboard bliver dårligere med tiden. Derfor skal du tage estimaterne lidt med en gran salt, og regne med at dit segboard kan køre lidt under de estimater, som producenten giver.

Hjul

Er en vigtig ting for dig at en godt komfort og dejlig køreoplvelse, når du bruger dit segboard, så skal du overveje, hvilken hjulstørrelse dit segboard skal have. Store hjul fylder selvfølgelig mere på dit segboard, men giver også et bedre vejgreb og kørekomfort. Og da segboards er kendt for at have små hjul, kan det være et godt sted at justere, hvis det er vigtigt for dig. Den normale hjulstørrelse er på omtrent fem-seks tommer, men det er muligt at få såkaldte off road hjul, som har en størrelse på cirka ti tommer. Så afhængigt af hvilken type vej du forventer at benytte dig segboard på, skal du overveje din hjulstørrelse. Kører du på primært på fast og jævn vej, vil de normale hjul fungere fint, men køre du mere på ujævn terræn, vil de store off road hjul være en kæmpe fordel.

Vægt

En anden ting du skal tænke på, er hvor meget vægt din segboard vejer, og hvor meget den vægt den kan holde. Selvom segboard er små og kompakte, vejer de fleste som tidligere nævnt omkring 10-12 kg. Dette kan godt være en del at bære rundt på, hvis du skal have segboardet med i offentlig transport, som en del af din pendling til arbejde. Derfor anbefales det at du køber en skræddersyet taske, til at kunne have dit segboard med rundt når du ikke køre på det. Her er segboards med små hjul selvfølgelig nemmere at have med end segboards med store hjul. 

I forhold til din egen vægt så er der også forskel på hvor meget de forskellige segboard modeller. Nogle modeller kan kun holde til et barns vægt, mens andre kan holde helt op til omkring de 120 kg og nogle gange lidt mere. Derfor er det vigtigt at du køber en segboard, der kan håndtere din egen kropsvægt, så dit segboard ikke går i stykker.

På baggrund af dette er det også vigtigt, at du er klar over, hvilken type segboard du skal købe, hvis det er hensigten at et barn skal kunne bruge det. Da børn under 15 år ikke må bruge segboardet på offentlig vej. Det er nemlig en god ide at købe et segboard der ikke besidder en høj topfart, eller nogle fancy funktioner, da barnet netop ikke kan bruge segboardet på offentlig vej. Derudover er det en god ide at købe et segboard der kan håndtere en del slag og bump, inden segboardet går i stykker.

Design 

Da et segboard netop koster i det prisleje mellem 1000-3000 kroner, er det også vigtigt at du synes at det design som dit segboard har ser godt ud. Da et segboard ikke bare er et par strømper eller underbukser, og du netop skal benytte diy segboard flere år ud i fremtiden. Vil du have større incitament for at bruge dit segboard, hvis du faktisk også synes det ser fedt ud. Derfor skal du tænke dig en ekstra gang, inden du evt. vælger en grim farve som måske er billige. Det er dermed bedre at give lidt ekstra penge for et fedt design og farve, hvor du kan udtrykke din personlig stil.

Fordele og ulemper

Efter at have set på de forskellige ting, du skal være opmærksom på i forhold til dit behov, vil fordele og ulemper ved segboard kigges på. 

Fordele

Fordelene ved brug af segboardet er at du slipper for den hæsblæsende myldretrafik når du skal fra A til B, derudover slipper du som tidligere nævnt også for at skulle blive svedig og klam ved brug af segboardet. 

Segboardet er også nemt at have med rundt omkring, da du bare kan putte den i en taske. Dermed kan du have den med, hvis du skal på ferie eller skal med offentlig transport. En anden fordel ved segboardet er at du aldrig skal tænke på parkering, når du har et segboard. Da du i stedet for en parkeringsplads eller cykelstativ, bare kan tage segboardet med ind på kontoret. Samtidigt er segboardet også mere miljøvenlig end hvis du sammenligner med brug af bil

Ulemper

Når ulemperne ved segboardet skal tages i mente, så er motion en klar mangelvare. Det er klart at dit aktivitetsniveau vil falde, hvis i stedet for at cykle eller gå når du skal hen til din destination benytter dig af segboardet.

Du er også afhængig af at der er strøm på dit batteri når du skal afsted, ellers kan du ende med pludselig at gå i stå ude midt i ingenting, uden at kunne komme nogle vegne.

En anden ulempe som du ikke kommer udenom ved brug af et segboard, er at hvis vejret er dårligt, så vil du stadig blive våd. Dette vil du kunne undgå, hvis du tager offentlig transport eller med bil.

Segboardet er heller ikke specielt godt til hvis du skal ud i noget føre, som ikke er specielt jævnt, du kan som tidligere nævnt komme dette i forkøbet ved at købe større hjul til dit segboardet. Men generelt vil det være svært at benytte segboardet på andet end veje. 

Levetid og vedligeholdelse

Når det komme til dit segboardets levetid, og hvordan du netop sørger for at vedligeholde det, så er der nogle ting du kan gøre. Det første er at sørge for at gøre dit segboard jævnligt rent, dette kan du gøre med varmt sæbevand, men helst ikke for vådt. Dernæst er det vigtigt at tjekke op på dine dæk,om de har skader eller revner. Da du netop kan gøre større skade, hvis ikke du opdager disse skader tidligt. Derudover er det også en god ide engang imellem at smøre dine dæk. Hvis du er i tvivl om det er ved at være tid til smøring, vil der komme lyde hjulene eller topfarten bliver forringet.

En sidste ting du skal tænke over, for at sørge for dit segboard ikke går i stykker, er at lade vær med at køre i vådt føre så vidt det er muligt. Segboard producenter hævder at segboards godt kan klare vand, og det er heller ikke forkert. Da segboards er et elektronisk apparat, har den dog stadig svagheder overfor vand.

Så derfor tænk over at pendle på en anden måde, hvis det er trækker på til uvejr. Dog skal du ikke blive nervøs for at køre i regn, du skal bare tænke over at segboardet ikke har det så godt med vand. Derudover vil det være en god ide at opbevare dit segboard et tørt sted, uden for meget støv, da segboardet ikke er så god til støv.

Kalibrering

På et tidspunkt vil du opleve at dit segboards balance ryger, altså at selve boardet kun vil køre til den ene side. Sker dette skal du have kalibreret dit segboard, og der er altså ikke noge alvorliggt galt med dit segboard.

For at kalibrere dit segboard skal du som regel holde tænd knappen inde, inden indtil segboardet blinker i forskellige farver, det skal ofte bippe et par gange og så er dit segboard kalibreret. Hvis du vil være helt sikker på at gøre dette korrekt, kan du følge manualen, som der følger med til den type segboard du netop har købt.

Lav dit segboard om til en gokart

Er du typen der gerne vil have flere forskellige muligheder for at benytte dit segboard. Du kan nemlig købe en speciel gokart tilbehør til dit segboard, dette kan gøre at dit segboard kan laves om til en gokart.

Hvis du køber gokart tilbehør til dit segboard, skal du dog være klar over at der ikke gælder de samme regler, som for almindelige segboard. Det er nemlig ikke lovligt at benytte sig af segboard med gokart tilbehør på offentlige veje, dette skyldes at størrelsen på køretøjet ændres. Derfor kan segboards med gokart kun gøres brug på private grunde og lignende. 

98
Denver HBO-6620
56
Bboard X8-MARS
90
Denver HBO-6610
Tilføj Produkt
Pris1406 kr3320 kr199 kr
EgenskaberSegboardSegboardSegboard
BatterikapacitetLED lysBluetooth, Fjernstyret, LED lysLED lys
Rækkevidde---
Topfart4000 mAh-4000 mAh
Hjulstørrelse10 km20 km15 km
Maksimal vægtbelastning12 km/h15 km/h14 km/h
Effekt6.5 "8.0 "6.5 "
Spænding (Volt)180 min120 min240 min
Farve90 kg-100 kg
Certificering500 W700 W500 W
Højde24 V36 V25 V
Dybde-Blå, Grøn, Hvid, OrangeHvid
BreddeUL 2272-CE, UL 2272
Vægt---
Aftagelig sadel---
Batteri---
Kategori---
Tilgængelige farver---
90
Denver HBO-6620
1

Denver HBO-6620 Anmeldelse

Specifikationer
 • Egenskaber: Segboard
 • Batterikapacitet: LED lys
 • Rækkevidde:

Flere Specifikationer: Topfart - 4000 mAh; Hjulstørrelse - 10 km; Maksimal vægtbelastning - 12 km/h; Effekt - 6.5 "; Spænding (Volt) - 180 min; Farve - 90 kg; Certificering - 500 W; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Denver HBO-6620

Med dette segboard fra Denver kan du nemt og hurtigt komme omkring. Det er produceret i slagfast ABS-materiale og har to 250 watts motorer, der samlet set gør, at dette segboard kan nå en tophastighed på op til 12 kilometer i timen. Boardet fra Denver kommer med et indbygget batteri (24V~4000mAh). Det betyder, du kan kører op til 10 kilometer på en fuld opladning. Selve rækkevidden på batteriet kan dog variere alt efter kørerens vægt, vind og vejr, terræn og kørestil. Kører du for eksempel meget op ad bakke og tilmed i højt tempo, vil batteriet hurtigere blive brugt, end hvis du blot kører på en lige vej.

Når dit batteri er kørt tomt, tager det to-tre timer at lade det fuldt op igen. Med dette segboard vil du få en stabil kørselsoplevelse på grund af boardets solide gummidæk med aluminiumsfælge. Du skal være opmærksom på, at dette segboard kan bære personer, der vejer op til 90 kilo, og så må det kun bruge i tørt vejr altså når det hverken regner eller er vådt på vejene. Regn og fugt kan nemlig påvirke maskineriet inde i segboardet. Segboard har monteret LED lys i fronten for ekstra synlighed.

Vurdering:
Dette segboard fra Denver er et rigtig fint board til nybegynderen, der vil købe sit eget første segboard. På grund af belastningsevnen passer det bedst til børn, kvinder og mænd i den lettere ende af vægtskalaen.

90
Segway Ninebot S Electric
Specifikationer
 • Egenskaber: Ikke lovlig på offentlig vej
 • Batterikapacitet:
 • Rækkevidde: 22 km.

Flere Specifikationer: Topfart - 16 km/h; Maksimal vægtbelastning - 85 kilo; Effekt - 700 W; Farve - Hvid/sort; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Segway Ninebot S Electric

Amerikanske Forbes udråbte i 2020 dette segboard Ninebot S Electric fra Segway til at være “Best Hoverboard for Adult Commuting”. På dette ultra smarte segboard fra Segway kan du køre vejene tynde uden problemer. Det er super praktisk at betjene af alle i alderen 15 til 60 år, og som er mellem 130-200 centimeter høje. Vægtmæssigt kan dette board dog maksimalt bære 85 kilo, hvilket er i den lave ende set i forhold til andre segboards på markedet. Vejer du mere end 85 kilo, er dette derfor ikke det rette board for det. Designet er til gengæld tidløst og moderne og passer derfor til selv den mest stilbevidste person. Dette board har en tophastighed på 16 kilometer i timen, og det fås i to farver, sort og hvis, alt efter hvad du foretrækker.

Vurdering:
Dette segboard fra Segway er noget af det ypperste, du kan komme i nærheden af, når det komme til segboards og design. Med en pris omkring de 6000 kroner, ligger det dog også i den allerhøjeste prisklasse.

90
GoRunner Hummer Segboard 3.0
Specifikationer
 • Egenskaber: App-styret, Bluetooth, Forlys, Indikatorer, LED lys, Uden sæde
 • Batterikapacitet: 4400 mAh
 • Rækkevidde: 15 km

Flere Specifikationer: Topfart - 15 km/h; Hjulstørrelse - 8.5 "; Maksimal vægtbelastning - 120 kg; Effekt - 800 W; Spænding (Volt) - 36 V; Farve - Grå, Sort; Certificering - CE; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af GoRunner Hummer Segboard 3.0

Hummer Segboard 3.0 er til gadgetnørden, der ønsker at bruge sit segboard til at komme omkring overalt og som et reelt alternativ til en cykel eller et andet transportmiddel i byen. Dette board er nemlig et ekstraordinært segboard, som kan modstå de fleste udfordringer på dets vej med dets store 700 watt motor. Hummer Segboard 3.0 er det seneste segboard fra GoRunner. Det er smart, sikkert og lækkert designet med en tophastighed på 15 kilometer i timen. Det der især gør dette board unikt og skiller sig ud fra andre konkurrenter på markedet er, at dette Hummer Segboard 3.0 har terrængående dæk, som gør det muligt at køre i al slags terræn så som græs, grus og andet underlag, som normalt ville være en udfordring for et segboard. GoRunners segboard her kommer med et sikkerhedsgodkendt genopladeligt 36V Lithium-Ion 4400 mAh batteri, som kan køre helt op til 15 kilometer på et fuldt opladt batteri. Når batteriet er fladt, tager det omkring tre timer at lade helt op igen. Dette Hummer Segboard 3.0 er desuden produceret i tre forskellige farver, så du kan vælge lige netop det segboard, som passer dig. Boardets maksimale belastning er på 120 kilo.

Vurdering:
Dette segboard er det ultimative board på markedet. Det er kraftfuldt og solidt, og så er det, som et af de eneste på markedet, terrængående. Prisen er dog også derefter, og dette board fra GoRunner ligger derfor også i den dyre ende af prisspektret i forhold til mange andre segboards.

90
Innoliving segboard
4

Innoliving segboard Anmeldelse

Specifikationer
 • Egenskaber:
 • Batterikapacitet: 24.9V Batteri
 • Rækkevidde: 20 km

Flere Specifikationer: Topfart - 15 km/H; Hjulstørrelse - 6,5 tommer; Maksimal vægtbelastning - Max vægt 100 kg; Effekt - 2x250W motor; Farve - Flere forskellige; Certificering - CE godkendt og RoHS certificeret Segboard. ; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Innoliving segboard

Dette segboard fra Innoliving kombinerer pris og kvalitet i ét godt board. Boardet kommer med en stor 700 watts motor, der giver en maksimal tophastighed på 15 kilometer i timen, og det er produceret i solide materialer, så det både tåler slid, slag og dagligt brug. Det kommer med et kraftigt genopladeligt batteri (36V Lithium-Ion 4400 mAh), der sørger for at segboardet kan køre helt op til 20 kilometer på en fuld opladning alt efter, hvilke forhold man kører i og ens kørestil. At lade batteriet fuldt op helt fra bunden tager et sted mellem 2-3 timer. Dette board fra Innoliving er selvfølgelig også sikkerhedsgodkendt og overholder alle regler i forhold til dansk og europæisk lovgivning. Boardet har en maksimal belastning på 100 kilo. Innoliving producerer desuden dette segboard i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve, du bedst kan lide.

Vurdering:
Segboardet fra Innoliving lægger sig tæt op ad boardet fra GoRunner, når man kigger på specifikationerne. Dette board er dog ikke terrængående og minder derfor mere om et klassisk segboard.

90
TEST: De Bedste Segboard i test 2024
Specifikationer
 • Egenskaber:
 • Batterikapacitet:
 • Rækkevidde:

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af TEST: De Bedste Segboard i test 2024

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Hoverboards & Segboards

Vi har samlet en test over de bedste segboards på markedet i 2021. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes segboards til flere forskellige prisklasser.

Segboards vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

Kilder

Når du skal investere i et segboard, er det rart at vide lidt om, hvilket segboard du skal gå efter. Med pålidelige tests af segboards kan du blive hjulpet på rette spor. I denne artikel har vi blandt andet brugt anmeldelser fra det amerikanske magasin Forbes. Du kan også finde brugeranmeldelser af gode segboards på Google og Amazon.

Forbes

Forbes er en global mediegigant, der blandt andet fokuserer på erhvervsliv, investering, teknologi og livsstil. I 2020 udråbte magasinet de ni bedste segboards. Du kan læse artiklen her: https://www.forbes.com/sites/forbes-personal-shopper/2020/12/07/best-hoverboards-self-balancing-scooters/?sh=60f87ee4d688

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Denver HBO-6620
98
Denver HBO-6620
1406 kr 1483.50 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.