TEST: De Bedste Skruemaskiner i test 2024

Se alle Skruemaskiner i testen
5469 Anmeldelser
24 Produkter
73 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

96
Milwaukee 4932471274 Milwaukee 4932471274 Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
158 kr. 203.20 kr.
98
Milwaukee M18 BDD-402C Milwaukee M18 BDD-402C Læs mere om produktet
  • Bedst i test
2168 kr. 2233.80 kr.
90
Makita DFS452Z Solo Makita DFS452Z Solo Læs mere om produktet
  • Premium valg
1449 kr.

Bedste Skruemaskine
under 600 kr.

Top 3

Hvilket Skruemaskiner mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Skruemaskiner.

#1
Milwaukee
80
#2
Metabo
39
#3
Makita
35
#4
Dewalt
24
#5
WORX
24

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Gode råd til køb af skruemaskine

Du har måske allerede på nuværende tidspunkt fundet ud af, at det ikke er så nemt at beslutte, hvilken skruemaskine der skal ligge i værktøjskassen. Der er nemlig flere overvejelser, du bør gøre dig, når du skal købe en skruemaskine.

Rent faktisk gør det sig altid gældende, når det kommer til køb af nyt værktøj. Det er uanset, om du skal have fat i en boremaskine, en bordrundsav eller en skruemaskine. Når du ved, hvad du skal kigge efter og tænke over, bliver det langt nemmere at vælge den helt rigtige skruemaskine for dig.

Hvad er en skruemaskine?

En skruemaskine bruges til at skrue skruer ind samt til at skrue dem ud igen, hvis der er behov for det. For det meste har en skruemaskine flere hastigheder og vejer meget lidt. Den lette vægt sørger for, at en skruemaskine er nem at arbejde med selv under forhold, hvor det er vanskeligt at komme til.

Nutidens skruemaskiner er desuden som regel forsynet med smarte funktioner, der gør, at de er endnu nemmere at arbejde med. Det er altså et stykke værktøj, der er en helt igennem fantastisk opdatering af en gammeldags skruetrækker.

Afstem dine behov før du køber en skruemaskine

Der findes et væld af skruemaskiner på markedet. Det kan gøre det hele lidt mere uoverskueligt. Men hvis du griber det rigtigt an, skal du nok få købt den bedste skruemaskine til dine behov.

Det handler blot om, at du skal bruge en smule tid på at undersøge markedet ud fra dine behov. Derved er du godt klædt på i forhold til at købe en skruemaskine online eller i et byggemarked.

Som det første skal du tænke over, hvad du har af forventninger til skruemaskinen. Hvilke projekter og opgaver skal den hjælpe dig med? Er det blot til at skrue et enkelt billede eller en hylde op i ny og næ? Eller skal den være i stand til at kunne klare mere vanskelige opgaver?

Derudover skal du tænke over, hvilke materialer du skal bruge skruemaskinen til. Dette er også en vigtig overvejelse, når det kommer til at finde frem til en skruemaskine, der er perfekt til dine arbejdsopgaver.

Har du tænkt over alt dette, er du et skridt nærmere dit køb af en skruemaskine. Du får nemlig afstemt dine behov, hvilket gør det nemmere at finde den bedste skruemaskine for dig.

Det bør du undersøge ved køb af en skruemaskine

For at sikre at du ender med at købe den helt rigtige skruemaskine, er der flere ting, du bør vide og være bekendt med. Disse ting hjælper dig nemlig med at finde frem til en skruemaskine, som du bliver glad for at have i din værktøjssamling.

  • Du bør kigge efter, hvor mange volt skruemaskinen har. Jo tungere og sværere opgaver den skal kunne klare, desto flere volt skal den have for at løse opgaven tilfredsstillende.
  • Undersøg hvor mange hastigheder skruemaskinen har. Det er vigtigt i forhold til, hvilke arbejdsopgaver du ønsker at bruge skruemaskinen til. Er det kun til lettere skrueopgaver, er to hastigheder typisk passende.
  • Find ud af om skruemaskinen er behagelig at have i hånden. Dette gælder både, når den er i brug og ikke er i brug. Der findes skruemaskiner, som vibrerer en del, når de bruges. Det kan være fint, hvis det er en opgave med en kort varighed, hvorimod det kan være en pestilens ved opgaver, der tager længere tid.

Gode råd til køb af en skruemaskine

Ovenstående er nogen af de ting, du i hvert fald bør undersøge, når du skal købe en skruemaskine. Men der er også andre faktorer, der kan hjælpe dig med at foretage dit valg. Her finder du derfor flere gode råd, der er værd at tage med i dine betragtninger, hvis du gerne vil have den bedste skruemaskine for dig og dine projekter.

Skruemaskinens styrke og vridningsmoment

Når du skal have en skruemaskine, er det vigtigt, at du er bekendt med dens styrke og vridningsmoment. Vridningsmomentet angives altid i Nm (newtonmeter). Dette tal viser, hvor hårdt en skrue bliver strammet. Det bestemmes af motorens effekt og virkningsgrad. Så jo højere Nm, desto stærkere er skruemaskinen.

Skruemaskinens kraft er altså afgørende for, hvor hårdt træ, store skruer og så videre den kan klare. Vridningsmomentet kaldes af og til også for momentbegrænsningen. Denne type begrænsning kan typisk justeres op og ned alt efter, hvad du ønsker.

Batteri eller ledning – valget er dit

I dag finder du flest skruemaskiner med batteri. Dette er på grund af, at batterierne har undergået en fantastisk udvikling, så de har den nødvendige kraft. De kan endda også holde i ret lang tid ad gangen. Det er dog stadig muligt at købe skruemaskiner med ledning. Det er derfor dit valg i forhold til, hvad du har det bedst med.

Fordelen ved en batteridreven skruemaskine er naturligvis, at du ikke er begrænset af en ledning. En skruemaskine har derimod den fordel, at den aldrig løber tør for strøm, da du bare skal tilslutte den til en stikkontakt.

Med eller uden gear

Der findes skruemaskiner, som er forsynet med gear. Herved kan du vælge det gear, der er bedst til opgavens art. Sætter du maskinen i et lavere gear, får du mere kraft, mens et lavere gear giver dig en større hastighed.

Skruemaskiner med patron og bitsholder

Du kan få skruemaskiner, der bare har en bitsholder. Men der findes også skruemaskiner, som har både en bitsholder og en patron. Er der en patron, kan skruemaskinen ligeledes bruges til boreopgaver.

Indbygget LED-lys

Arbejder du tit til langt ud på aftenen eller i mørke områder, er det en fordel at købe en skruemaskine med LED-belysning. På den måde er du sikret, at du altid kan se, hvad du laver.

En praktisk krog

Hvis du har svært ved at finde dit værktøj, når du er i gang med at bruge det, kan en krog på skruemaskinen være en god hjælp. Derved kan du nemlig hænge skruemaskinen i dit bælte, så den er hurtig og nem at finde til alle tider.

98
Milwaukee M18 BDD-402C
90
Makita DFS452Z Solo
96
Milwaukee 4932471274
Tilføj Produkt
Pris2168 kr1449 kr158 kr
Borepatron---
Vinkelboremaskine-- Ja
Slagfunktion- Ja Ja
Hammer funktion-- Nej
Borefunktion Ja Ja Ja
Egenskaber---
Antal gear---
StrømkildeBatteriBatteriBatteri
Spænding18.0 V18.0 V18.0 V
Batterikapacitet---
Antal batterier- Solo-
Antal batterier & batterilevetid- Solo-
Vægt2.0 kg1.1 kg-
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Milwaukee M18 BDD-402C
98
Milwaukee M18 BDD-402C
2168 kr 2233.80 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.