TEST: De Bedste Slow Cooker i test 2024

Se alle Slow cooker i testen
8884 Anmeldelser
22 Produkter
86 timer Tid brugt
Skrevet af: Louise Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

96
Morphy Richards Sear and Stew Slow Cooker 6.5L Morphy Richards Sear and Stew Slow Cooker 6.5L Læs mere om produktet
  • Bedst til prisen
505 kr. 550.00 kr.
98
Crock Pot CSC063X Crock Pot CSC063X Læs mere om produktet
  • Masser af funktioner
  • 7 liters volume
  • Nem at bruge
899 kr. 935.25 kr.
92
Crock Pot 5.6L Multi Cooker Crock Pot 5.6L Multi Cooker Læs mere om produktet
  • Premium valg
1299 kr. 1588.50 kr.

Bedste Slow Cooker
under 500 kr.

Top 3

Hvilket Slow Cooker mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Slow Cooker.

#1
Electrolux
92
#2
Crock Pot
62
#3
Tristar
46
#4
Fritel
46
#5
Morphy Richards
42

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Sådan finder du den bedste slow cooker

De fleste kan vist nikke genkendende til, at madlavningen af og til føles lidt mere som en træls pligt end noget andet – men det bliver der snart lavet om på. Du kender formentlig allerede til begrebet ”simremad”, hvor maden mere eller mindre passer sig selv, mens du kan slappe af inde i sofaen. En slow cooker fungerer efter samme princip som simremad, og den er derfor perfekt til dig, der ønsker et lækkert måltid uden at skulle bruge hele eftermiddagen i køkkenet.

I dag findes der efterhånden et hav af forskellige modeller, og det kan derfor være noget af en udfordring at finde frem til, hvilken slow cooker man bør købe – men bare rolig. I denne artikel har vi opstillet nogle gode overvejelser, som du kan tage med dig under armen, således du ender hjem med den helt rigtige slow cooker, der matcher dine behov.

Hvad er en slow cooker?

En slow cooker er til dig, der ønsker at minimere tiden i køkkenet. En slow cooker er nemlig en elektrisk gryde, som sørger for at tilberede maden ved den rette temperatur i form af langtidstilberedning. Eftersom maden bliver tilberedt langsomt, får den en mere intens og delikat smag, hvilket dine smagsløg med garanti ville sætte pris på. Med en slow cooker kan du dermed nemt få klaret aftensmaden og byde på perfekt tilberedte grøntsager med saftigt og mørt kød.

Hvorfor købe en slow cooker?

Der findes faktisk mange gode grunde til, hvorfor du med god grund kan købe en slow cooker – en slow cooker kan nemlig være et vidundermiddel både i køkkenet men også udenfor. Den største fordel ved en slow cooker er, at den mere eller mindre passer sig selv. Det eneste den kræver, er en lille smule forarbejde og så klarer den resten af arbejdet – og du kan derfor bruge tiden udenfor køkkenet imens slow cookeren forbereder maden for dig.

Eftersom slow cookeren mere eller mindre selv sørger for at tilberede maden, er den også særlig ideel til dem, der måske ikke helt betegner sig selv som en mesterkok i køkkenet. Du skal blot afgøre, hvad aftenens menu skal bestå af – også klarer den resten for dig.

Derudover kan slow cookeren også være særlig brugbar udenfor køkkenet. Har du eksempelvis ømme led efter en tur på løbebåndet, kan du rulle et håndklæde sammen, placere det i slow cookeren og tilsætte et par deciliter vand og derefter lade det simre – og så har du et dejligt varmt håndklæde, som kan hjælpe mod de ømme led. Du kan også bruge slow cookeren til at tilsætte en forfriskende duft til hjemmet ved at fylde den med vand, citronskriver og velduftende olier.

Hvilken slow cooker skal jeg købe?

I bund og grund er det dig og dine præferencer, som afgør, hvilken sloow cooker du bør købe – måske skal du have en slow cooker, som kan tilberede mad til mange personer, måske er du på udkig efter nogle specifikke funktioner eller måske foretrækker du en budgetvenlig model. Nedenfor har vi opstillet nogle gode overvejelser, som kan hjælpe dig skridtet tættere på at finde den rette slow cooker for dig.

Hvor mange skal du lave mad til?

Først og fremmest bør du overveje, hvor stor din slow cooker skal være. Har du en stor familie anbefales det at vælge en af de større modeller med en kapacitet på ca. 6 liter, som kan tilberede mad til omkring 6 – 8 personer på én gang. Skal du derimod ikke kokkerer for en større samling, kan du nøjes med en af de mindre modeller med en kapacitet på 3 liter, som kan tilberede mad til 1 – 2 personer.

Fordelen ved en stor slow cooker er, at den åbner op for flere muligheder end de mindre modeller. De mindre modeller kan eksempelvis ikke tilberede en steg, da slow cookeren ikke har kapacitet nok til at rumme større måltider. Derfor er det også en god idé at overveje, hvad du reelt har tænkt dig at tilberede i slow cookeren – nyder du en god flæskesteg, kan det måske være en god idé at købe en af de større modeller, selvom du ikke skal tilberede mad til mange personer.

Vær opmærksom på materialet

Det kan være en god idé at være opmærksom på, hvilket materiale gryden er fremstillet af, da dette har betydning for, hvordan du kan anvende gryden. Nogle gryder er fremstillet af keramik eller stentøj, hvilket betyder at de er væsentligt tungere og derfor kan være sværere at arbejde med. Andre gryde er derimod fremstillet af aluminium, som er væsentligt lettere at arbejde med samtidig med at de har en non-stick belægning, som gør dem lettere at rengøre.

Varmeelementer i siderne

Det anbefales at købe en crock pot, hvilket betyder, at slow cookeren også har varmeelementer i siderne fremfor blot i bunden af maskinen. Dette sikrer både en hurtigere men også mere jævn temperaturfordeling. Derudover kan det være en god idé at vælge en slow cooker med en aftagelig gryde, da dette er væsentligt lettere at rengøre. Såfremt gryden er af stentøj, kan den sagtens komme i opvaskemaskinen.

Prisen

Prisen har naturligvis en afgørende rolle for kvaliteten – men man behøver nødvendigvis ikke købe den dyreste af de dyreste for at få en god slow cooker. Det hele afhænger nemlig af, hvilke funktioner, som slow cookeren skal have. Du kan dermed sagtens få en god kvalitets slow cooker, selvom du ikke ønsker at spendere et højere beløb.

Indbyggede funktioner

Jo flere funktioner, desto dyrere bliver slow cookeren, og derfor kan det være en god idé at overveje, hvilke funktioner, man reelt har brug for, således man ikke ender med at købe en dyrere model, hvor man kun får brugt halvdelen af funktionerne. En slow cooker med digitale indstillinger er nemlig dyrere end den basale model med de grundlæggende indstillinger.

Slow cooker med timer og opvarmningsfunktion

Mange nyere modeller har en indbygget timerfunktion, som sørger for, at maden får lige tilpas. Lad os eksempelvis sige, at du skal være på arbejde i 8 timer, men retten kun har en tilberedningstid på 6 timer – her ville timerfunktionen dermed være nyttig. Du kan nemlig indsætte timeren til en tilberedning på 6 timer, hvorefter den aktiverer dens opvarmningsfunktion indtil du er kommet hjem fra arbejde – så er maden altid klar til servering uden at blive kold.

Slow cooker med auto cook

Du finder typisk denne funktion hos de lidt dyrere modeller. Auto cook betyder, at din slow cooker starter med at tilberede maden ved høj varme indtil, den har nået den rigtige temperatur, hvorefter den falder til en lavere varme, som bibeholdes under resten af tilberedningstiden.

Slow cooker med bruning- og svitsefunktion

En slow cooker med bruning- og svitsefunktion betyder, at man kan tage gryden op af slow cookeren og placere den på komfuret, hvorefter man kan brune eller svitse kødet og derefter lægge det tilbage i slow cookeren. Mange opskrifter anbefaler nemlig, at man enten bruner eller svitser kødet på panden, således man undgår, at kødet klumper sammen samtidig med at det fjerner overskydende fedt inden kødet bliver sammenblandet med de øvrige ingredienser.

98
Crock Pot CSC063X
92
Crock Pot 5.6L Multi Cooker
96
Morphy Richards Sear and Stew Slow Cooker 6.5L
Tilføj Produkt
Pris899 kr1299 kr505 kr
Tilgængelige farver Sort, Sølv- Rød
Kapacitet7.5 L5.6 L6.5 L
Egenskaber360° vendbar pumpe, Auto sluk, Display, Hold-varm funktion, Ovnfast, Timer, Tåler maskinvaskHold-varm funktionNon-stick, Ovnfast, Tåler maskinvask, Varmeafskærmende håndtag
Antal portioner---
Programmer---
Maksimum Temperatur---
Effekt--290 W
FormOval-Oval
Ledningslængde---
Lågmateriale Glas- Glas
Bredde--42.0 cm
Dybde 30.5 cm- 29.0 cm
Højde 25.0 cm- 24.0 cm
Vægt 6.45 kg- 2.93 kg
Tilberedningsfunktioner---
Diameter---
Volumen---
Materiale---
Egnede varmekilder---
Håndtagstype---
Håndtagsmateriale---
Låg inkluderet---
Materiale (Låg)---
Håndtagstype (låg)---
Håndtagsmateriale (Låg)---
Kanthøjde---
Længde---
Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Crock Pot CSC063X
98
Crock Pot CSC063X
899 kr 935.25 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

  • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
  • Prisen tæller 15 %.
  • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
  • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.