TEST: De Bedste Smeg Køkkenmaskine i test 2023

Se alle Smeg Køkkenmaskiner i testen
199 Anmeldelser
5 Produkter
62 timer Tid brugt
Skrevet af: Markus Kristensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: jan 31, 2023

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

88
Smeg SMF03 Smeg SMF03 Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
2988 kr. 3158.20 kr.
95
Smeg SMF02 Smeg SMF02 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
2759 kr. 2987.20 kr.
?
Smeg SMF03 Smeg SMF03 Læs mere om produktet
 • Premium valg
2988 kr. 3158.20 kr.

Vores test af
Smeg Køkkenmaskiner giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Smeg Køkkenmaskiner på markedet i 2023
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Køkkenmaskiner
 • Fordele og ulemper

Smeg Køkkenmaskine test

Køkkenmaskiner er ikke de nemmeste at flytte rundt på – og slet ikke hvis du skal have den ind og ud af køkkenskabet. De har det med at veje som et ondt år, hvilket selvfølgelig er vigtigt, fordi de skal kunne klare en del og ikke stå og hoppe og danse på køkkenbordet, når de rører dej sammen.

Desværre er det ikke alle køkkenmaskiner der er lige kønne at have stående fremme. Men med en Smeg køkkenmaskine behøver du ikke bekymre dig. Det prisvindende design er nemlig ikke bare af høj kvalitet, men også et imponerende flot design og et væld af flotte farvemuligheder.

Læs mere om det italienske brand Smeg og deres skønne køkkenmaskiner her.

Mere om Smeg

Smeg er en italiensk hvidevareproducent som blev grundlagt af Vittorio Bertazzoni i 1948 i den lille landsby Guastalla i det nordlige Italien. Smeg er egentlig en forkortelse for Smalterie Metallurgiche Emiliane Gistalla – et navn der for mange er lige til at miste pusten af, så lad os holde os til Smeg.

Bertazzonis familie havde stor erfaring med produktion, og de startede som smede tilbage i det 19. århundrede. Men med tiden rykkede de fokus over på produktion af køkkenudstyr, som vi kender dem mest for. I 1955 startede de nemlig produktionen af deres første komfur, modellen Elisabeth, og siden da har det taget fart. Senere kom vaskemaskiner, opvaskemaskiner og meget mere til.

Og måske mest kendte er Smeg for deres unikke køleskabe, FAB, med det flotte retro look og et væld af farver. Og farverne går igen i et væld af deres produkter – både køkkenmaskiner, gryder og meget mere. I 2012 kunne vi sågar støde på et vaskeægte stilikon i form af FAB28-køleskabet iført denim. Og i 2014 kom turen til de velkendte køkkenprodukter, som vandt Good Design prisen, såvel som iF Design Award og Red Dot Design Award.

Faktisk er Smeg dog ikke kun kendte inden for køkkenuniverset – de udvikler nemlig også en række rengøringsmaskiner og køleskabe til medicinalindustrien, såvel som til tandlæger og laboratorier. Her går de under brandet Smeg Instruments. Smeg er nemlig stor producent af smarte desinficeringsmaskiner, der anvendes på hospitaler og hos tandlæger.

I dag er Smeg et globalt brand, der kombinerer design, farver og teknologi – den perfekte kombination til det moderne hjem. Er du til retro design, flotte og farvestrålende gryder og kaseroller? Eller hvad med et køleskab med vores allesammens elskede Nuser, eller Snoopy, som han er mere kendt som? Eller det imponerende og farvestrålende samarbejde med Dolce & Gabbana?

Smeg køkkenmaskine – smækfyldt med lækkerhed

Med en køkkenmaskine fra Smeg kan det kun gå den rigtige vej i køkkenet. Du får nemlig en imponerende medhjælper, der ikke bare kan klare ærterne, men også er flot. Så flot at du simpelthen er nødt til at have den stående fremme på dit køkkenbord. Smeg er nemlig kendte for deres imponerende designs i den bedste retro stil og med de flotteste farver. Det er heller ikke uden grund, at Smeg har vundet designpriser for netop deres køkkenmaskiner.

Smeg byder på en smart og holdbar køkkenmaskine med en motor på 800 W og et planetarisk røresystem, samt en variabel hastighedsregulering – perfekt til at ælte, røre og blande. Køkkenmaskinen levrees med et piskeris, fladpisker, dejkrog samt et smart plastlåg til at sætte på skålen. Og er det ikke nok kan du finde et bredt udvalg af tilbehør, der giver dig den fuldendte hjælper i køkkenet. Du kan nemlig købe en pastavalse, grøntsagssnitter, ravioliudstyr, såvel som multimadkværn, der kan bruges til at hakke kød og meget mere.

Og vi kan ikke komme uden om at nævne det flotte design igen – det stråler af italiensk design og er smækfyldt med lækkerhed. Næsten som en lækker, klassisk italiensk bil – eller en Vespa på køkkenbordet.

Du kan bruge Smeg køkkenmaskinen til at ælte gærdej, lave kagedej, piske flødeskum, æg og meget mere. Og er det ikke nok kan du også kaste dig ud i et ægte italiensk madeventyr og lave alverdens typer farvestrålende pasta eller den lækreste gelato. Lige så tænderne løber i vand.

95
Smeg SMF02
?
Smeg SMF03
88
Smeg SMF03
Tilføj Produkt
Pris2759 kr2988 kr2988 kr
SætNejNejNej
Tilbehør inkluderetDejkrog, Fladt piskeris, Pastamaskine, Piskeris, Rive- & Strimmelskive, SkæreskiveDejkrog, Dejpisker, Fladt piskeris, Kværnskive, Kødhakker, Pastamaskine, Piskeris, Rive- & StrimmelskiveDejkrog, Dejpisker, Fladt piskeris, Kværnskive, Kødhakker, Pastamaskine, Piskeris, Rive- & Strimmelskive
Skålkapacitet4.8 L4.8 L4.8 L
Effekt800 W800 W800 W
Hastighedstrin101010
EgenskaberMultidimensionsmixer, Sikkerhedslås, Variabel hastighedsfunktionKogefunktion, Multidimensionsmixer, Overophedningsbeskyttelse, Sikkerhedslås, Turbo/Pulse funktion, Variabel hastighedsfunktionKogefunktion, Multidimensionsmixer, Overophedningsbeskyttelse, Sikkerhedslås, Turbo/Pulse funktion, Variabel hastighedsfunktion
BeholdermaterialeRustfrit stålRustfrit stålRustfrit stål
Materiale---
FarveBeige, Blå, Grøn, Pink, Sort, SølvBeige, HvidBeige, Hvid
Højde-37.8 cm37.8 cm
Dybde-49.0 cm49.0 cm
Vægt-9.5 kg9.5 kg
Antal inkluderede skåle1 stk1 stk1 stk
Bredde-22.1 cm22.1 cm
Producent farve---
Ledningslængde-100.0 cm100.0 cm
Volume---
Skålkapacitet (kg)---
Mixerkapacitet---
Skålkapacitet (kg)---

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Køkkenmaskiner

Smeg kommer fra Italien, hvor de siden 1950’erne har lavet hvidevarer og forskellige køkkenmaskiner i unikke designs, flotte farver og en høj kvalitet.

Ja, Smegs køkkenmaskiner er rigtig gode. De er lavet i høj kvalitet, flotte farver og designs, og med et væld af muligheder når det gælder ekstra tilbehør. Desuden har Smeg vundet priser for deres køkkenmaskiner.

Når du skal vælge en køkkenmaskine er det en god idé at overveje, hvad du skal bruge den til. Til den daglige madlavning er det godt at overveje køkkenmaskinens kapacitet, motorkraft og funktioner. Den skal gerne kunne ælte dej, røre ingredienser godt sammen og piske flødeskum, æg mm. Desuden kan det være en god idé at overveje, om du vil have mulighed for en masse ekstra tilbehør – for eksempel tilbehør som kødhakker, pastavalse og meget mere.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Smeg SMF02
95
Smeg SMF02
2759 kr 2987.20 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.