TEST: De Bedste Tøjdamper i test 2024

Se alle Tøjdampere i testen
9817 Anmeldelser
41 Produkter
63 timer Tid brugt
Skrevet af: Mark Thorup Højfeldt
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

80
Clatronic DB3108B Clatronic DB3108B Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
 • Let at betjene
 • God kvalitet
179 kr.
98
Tefal DT3030 Tefal DT3030 Læs mere om produktet
 • Bedst i test
 • Let at anvende
 • Autosluk
334 kr. 364.40 kr.
92
Philips Handheld Steamer STH3010 Philips Handheld Steamer STH3010 Læs mere om produktet
 • Premium valg
287 kr. 301.80 kr.

Hvilket Tøjdamper mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Tøjdamper.

#1
Russell Hobbs
87
#2
Saturn
86
#3
Morphy Richards
86
#4
Grundig
84
#5
ETA
84

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Er du træt af strygejernet og på udkig efter en nem og effektiv måde at fjerne krøllerne på tøjet? Så kan en tøjdamper eller steamer være løsningen. Med en tøjdamper kan du nemt fjerne krøller på skjorten eller yndlingskjolen.

I denne artikel har vi samlet de bedste tøjdampere på markedet lige nu. Det er baseret på forbrugeranmeldelser og pålidelige testkilder blandt eksperter og forbrugere. Du kan også læse mere om, hvad du bør overveje, når du skal vælge den bedste tøjdamper eller steamer. Find steamer bedst i test og meget mere om steamere og tøjdampere her.

Hvad er en tøjdamper?

En tøjdamper kaldes også en steamer. Det er et redskab, som kan bruges til at fjerne krøller og folder fra tøjet ved hjælp af damp. Den har dermed samme funktion som et strygejern, men den store forskel er, at steameren ikke kommer i direkte kontakt med stoffet og ikke kræver et strygebræt.

En steamer eller tøjdamper puster varm damp ud, som udglatter tøjet, mens det hænger på bøjlen. Dermed fjerner det krøller og folder, så tøjet ser pænere ud. Det er en smart løsning, hvis det skal gå lidt hurtigt om morgenen, og der ikke er tid til at finde strygejern og strygebræt frem.

Der findes både håndholdte steamere, samt steamere på stativ. Læs mere om de forskellige typer steamere herunder.

Sådan vælger du den rigtige tøjdamper

Når du skal vælge en tøjdamper eller steamer, er der selvfølgelig flere ting, du bør overveje først. Der findes nemlig både forskellige typer og størrelser, samt de kan have forskellige indstillinger og funktioner. Og så varierer prisen selvfølgelig.

Håndholdt tøjdamper eller ej

De fleste tøjdampere eller steamere på markedet i dag er håndholdte. Det er nemt, og det er praktisk. Men skal det være endnu mere effektivt at dampe tøj, så vil en tøjdamper på stativ som oftest være en bedre løsning.

En tøjdamper på stativ kaldes også en vertikal tøjdamper. Den er oftest at finde i det professionelle øjemed som hos skrædderen, renseriet eller i tøjbutikker. Men har du brug for en yderst effektiv tøjdamper, kan det bestemt også være værd at overveje denne model derhjemme.

Så det første du bør overveje er altså, om du ønsker en håndholdt tøjdamper eller en tøjdamper på stativ. Det er ikke bare relevant i forhold til effektiviteten af tøjdamperen, men også hvor hyppigt du vil bruge den, samt om du har plads til at have den stående.

Størrelse og vægt

Vælger du den håndholdte tøjdamper, er det også en god idé at kigge på dens størrelse og vægt. Det har nemlig betydning for din egen komfort, når du skal dampe dit tøj. En håndholdt model skal gerne være let og behagelig at holde på. Er den tung, bliver det hårdt for armene at dampe tøjet. Men selvfølgelig er det også relevant, at den har en vis størrelse, i forhold til vandbeholderen.

Kapacitet i vandbeholder

Vandbeholderen er selvfølgelig også væsentlig – hvor meget vand skal der kunne være i den? En lille vandbeholder kan være irriterende, fordi den skal fyldes op hele tiden. Men en stor vandtank kan også nemt blive for tung. Overvej derfor gerne, hvad der er vigtigst for dig.

Opvarmningstid

Skal du dampe dit tøj, er det sikkert fordi det gerne skal være hurtigt og nemt, frem for at du skal bruge tid på at hive strygejern og strygebræt frem, og vente på at strygejernet bliver varmt. Med en tøjdamper skal det selvfølgelig gå hurtigt. Og her er det en god idé at tage et kig på tøjdamperens opvarmningstid. Med en hurtig opvarmning kan du nemt og hurtigt komme i gang med at dampe tøjet. Så er det til en travl morgen, så vælg en model, der varmer hurtigt op.

Indstillingsmuligheder og andre funktioner

Nogle tøjdampere har forskellige funktioner og indstillingsmuligheder, så du for eksempel kan indstille hvor meget damp der frigives. Det er især en fordel med sådan en model, hvis du har mere sarte materialer som silke. Det kan også være en god idé at vælge en model med autosluk, så den slukker automatisk efter lidt tid, i tilfælde af at du selv skulle glemme det.

Pris

Tøjdampere findes i alle prisklasser, ligesom med strygejern. Du kan finde billige tøjdampere til 2-300 kroner, samt dyre tøjdampere til op omkring 2-3.000 kroner. Prisen er ikke nødvendigvis det afgørende for, om en tøjdamper eller steamer er god eller ej. Du kan sagtens finde rigtig gode tøjdampere til omkring 3-400 kroner. Men du kan også finde knapt så gode tøjdampere i det prisleje.

Alt i alt bør du undersøge forskellige modeller, samt kigge på anmeldelser og tests for at danne dig et bedre overblik over, hvilke tøjdampere der er gode.

Tøjdamper eller strygejern – hvad er bedst?

Skal du vælge en steamer eller strygejern? Det er altid et godt spørgsmål. Er du en af dem, der hader at stryge og synes det tager alt for lang tid, kan en tøjdamper være et godt alternativ.

Det er nemlig nemmere og hurtigere at bruge en tøjdamper eller steamer. Den håndholdte steamer kan bruges, mens tøjet hænger på bøjlen, og så kan du hurtigt og nemt udglatte din skjorte eller yndlingskjole. Den er god, hvis du vil genopfriske dit tøj eller fjerne lugt.

Men – der er også et men – en tøjdamper kan ikke som sådan erstatte strygejernet, da den ikke kan udglatte helt så effektivt som et strygejern. Så er tøjet meget krøllet, kan det være nødvendigt at fiske strygejernet og strygebrættet frem fra skabet.

Så er spørgsmålet, om du skal vælge en steamer eller strygejern? Den bedste løsning er måske begge dele.

Læs mere om strygejern og se vores forslag til de bedste strygejern her.

Fordele og ulemper ved en tøjdamper

Der er altså både fordele og ulemper ved en tøjdamper, og for at gøre det lidt nemmere, opsummerer vi dem lige her:

Fordele ved en tøjdamper

 • Er nem og hurtig at anvende
 • Kan bruges uden strygebræt
 • Vejer mindre end strygejern
 • God til at have med på ferie og rejser
 • Damp er mere skånsomt mod tekstiler
 • Kan fjerne bakterier og lugt

Ulemper ved en tøjdamper

 • Udglatter ikke så effektivt som strygejern
 • Sjældent billigere end almindelige strygejern
 • Kan gøre tøjet fugtigt
 • Kan være svært at udglatte helt – fx krave, ved knapper mm.

Hvordan virker en tøjdamper?

En tøjdamper eller steamer, som den også kaldes, virker sådan, at når du har fyldt vand i vandbeholderen og tænder for den, vil den begynde at opvarme vandet og danne damp. Dernæst sprayer den dampen ud.

Når dampen rammer tekstil, går den ind og påvirker fibrene og give en glattere overflade. Det får altså fibrene til at rette sig ud, og dermed give et mere glat udtryk og fjerne folder og små krøller i tøjet.

Dampning af tøj er især godt til sarte materialer som silke, satin og polyester, da det er mere skånsomt for tøjet. De sarte materialer kommer ikke i direkte kontakt med tøjdamperen – som det er tilfældet med et strygejern, og dermed er det mindre skadeligt for tøjet.

En anden fordel ved tøjdamperen er også, at den kan hjælpe med at fjerne lugt og bakterier. Vælger du en tøjdamper, der kan gå op på høje temperaturer, kan dampen nemlig blive varm nok til dette formål. Her i artiklen kan du læse om, hvilke tøjdampere der egner sig godt til dette formål.

Pas på varmen når du damper tøj

Når det gælder strygejern, er vi som regel temmelig forsigtige, for vi ved, at strygejern bliver varme – meget varme.

Men det samme gør sig gældende med steamere og tøjdampere. De bliver i den grad også varme, og selvom damp måske ikke synes så varmt, så kan den varme damp stadig give skader på huden. Det er derfor vigtigt at være meget forsigtig, når du damper tøj, gardiner og møbler.

Har du en håndholdt tøjdamper uden stativ og bræt, kan du måske få lyst til at holde hånden omme bag på stoffet, for at stabilisere det. Men det må du bestemt ikke gøre. Dampen trænger nemt gennem stoffet og kommer direkte over på din hånd – og du kan dermed risikere at brænde dig.

Du bør også være forsigtig, hvis du hænger tøjet op på en skabslåge eller dør, eller hvis du lægger tøjet på bordet. Dampen kan nemlig også risikere at skade materialet bag tekstilet.

98
Tefal DT3030
92
Philips Handheld Steamer STH3010
80
Clatronic DB3108B
Tilføj Produkt
Pris334 kr287 kr179 kr
KategoriTøjdamperTøjdamperTøjdamper
DampfunktionDampDampDamp, Vertikal
FunktionerAutosluk--
Effekt1300 W1000 W880 W
Dampkapacitet19 g--
Vandbeholder-100 ml-
Damptryk---
Bredde---
Højde---
Vægt---
80
Tefal DT3030
1

Tefal DT3030 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Tøjdamper
 • Dampfunktion: Damp
 • Funktioner: Autosluk

Flere Specifikationer: Effekt - 1300 W; Dampkapacitet - 19 g; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Tefal DT3030

Med Tefal Access Steam Pocket får du en tøjdamper, der har klaret sig utroligt godt blandt forbrugerne. Desuden får den også gode anmeldelser hos bl.a. tyske Testberichte.de. Af den grund har vi også kåret den som bedst i test, og faktisk får du en utroligt god tøjdamper til prisen.

Access Steam Pocket er lavet i et fint lille design, der ligger utroligt godt i hånden ?? det gør det nemt og behageligt at bruge den til at dampe dit tøj og fjerne folder. Den kompakte størrelse gør også denne steamer helt ideel til at pakke med i kufferten på ferie og rejser. Så er du altid garanteret pænt glat tøj til fest eller forretning.

Blot en lille kritik ved denne tøjdamper er, at den kun har en vandbeholder med en kapacitet på 120 ml. Til gengæld er vandbeholderen aftagelig, så du kan nemt tage den af og fylde den op ved vandhanen. Og den hurtige opvarmning vejer i den grad også op for den lille vandbeholder ?? faktisk er Tefal Access Steam Pocket klar på blot 15 sekunder. Og med et imponerende dampoutput på 19g/min og en effekt på 1300W, så får du glattet dit tøj hurtigt og nemt. Dampningen sørger desuden også for at dræbe bakterier og hjælper derved med at fjerne bakterier og lugt fra tøjet.

Alt i alt et godt valg til en utroligt god pris.

Fordele og ulemper ved Tefal Access Steam Pocket

Fordele

 • ­Hurtig opvarmning på 15 sekunder
 • Nem at have med på farten
 • Lav pris

Ulemper

 • Lille vandbeholder på 120 ml
80
Philips ComfortTouch GC557
Specifikationer
 • Kategori: Tøjdamper
 • Dampfunktion: Damp
 • Funktioner: Autosluk

Flere Specifikationer: Effekt - 2000 W; Dampkapacitet - 40 %; Damptryk - 1800 ml; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Philips ComfortTouch GC557

Skal du vælge noget af det ypperligste inden for tøjdampere, så vil Philips ComfortTouch være et godt bud. Og her er der virkelig styr på komforten ?? tøjet bliver lækkert og silkeglat, uanset hvilken type tekstil vi har med at gøre.

ComfortTouch er lavet i et smart design med et langt StyleBoard, som gør det muligt at hænge selv lange kjoler på, og sikre at de holdes på plads, mens du damper løs. Du kan dampe fra top til tå, og med et godt og effektivt resultat. Med ComfortTouch kan du vælge mellem fem forskellige dampniveauer, der passer til forskellige typer tekstiler. Så er der også mulighed for at dampe og udglatte mere delikate materialer som silke og polyester.

Skulle det ske, at du glemmer at slukke tøjdamperen er det ikke noget problem ?? ComfortTouch har nemlig automatisk standby-funktion, så du behøver ikke bekymre dig, hvis du skulle glemme at slukke den.

Philips ComfortTouch byder på masser af kvalitet for pengene. Nok ligger den i den lidt højere ende af prisskalaen, men du får også en virkelig god steamer.

Fordele og ulemper ved Philips ComfortTouch

Fordele

 • Damptilførsel på 40g/min
 • Stor vandbeholder på 1,8 liter
 • Fast støttebræt til bedre støtte af tøjet

Ulemper

 • Fylder meget
80
Philips Handheld Steamer STH3010
Specifikationer
 • Kategori: Tøjdamper
 • Dampfunktion: Damp
 • Funktioner:

Flere Specifikationer: Effekt - 1000 W; Vandbeholder - 100 ml; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Philips Handheld Steamer STH3010

Er du træt af folder på tøjet, når du åbner kufferten på ferien? Løs problemet nemt med den smarte håndholdte tøjdamper fra Philips. Her får du en yderst kompakt steamer, der tilmed kan foldes sammen, så den er nem at have med i kufferten på rejser.

Skal det gå hurtigt? Det gør det bestemt også med denne steamer. Den er nemlig klar til brug på kun 30 sekunder. Og så kan den faktisk levere konstant damp på op til 20g/min i kombination med 1000W. Yderst effektivt for sådan en lille sag.

Du slipper for strygebræt og strygejern, der er en evighed om at blive klar. Det er hurtigt og nemt, og du kan bruge den om morgenen derhjemme, når skjorten skal piftes op på forretningsrejsen, eller når den flotte kjole skal være klar til restaurantbesøg på ferien.

Fordele og ulemper ved Philips Handheld Steamer STH3010

Fordele

 • Klar til brug på 30 sekunder
 • Sammenfoldelig model
 • Lysindikator for damp

Ulemper

 • Lille vandtank på 120ml
80
Philips EasyTouch Plus GC524
Specifikationer
 • Kategori: Tøjdamper
 • Dampfunktion: Damp, Vertikal
 • Funktioner:

Flere Specifikationer: Effekt - 1600 W; Dampkapacitet - 32 %; Damptryk - 1600 ml; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Philips EasyTouch Plus GC524

Her får du en tøjdamper, der især klarer sig godt blandt forbrugerne. Nok er det en stor størrelse, da det er en vertikal tøjdamper ?? det vil sige en tøjdamper med stativ. Men stativet er vi bestemt også begejstrede for.

Denne tøjdamper med stativ egner sig nemlig særligt godt til kjoler og jakkesæt. Den monterede tøjbøjle på stativet har desuden bukseklemmer og udstyr til pressefoldning. På den måde kan du lave de fineste pressefolder på bukserne. Desuden medfølger der også et smart børstetilbehør til tykkere tekstiler.

Dette er tøjdamperen der kan klare et væld af tekstiler ?? alt fra silke til uld, så det bliver pænt og udglattet og får sin oprindelige form igen. Dit tøj kommer til at stå drønskarpt og se flot og friskt ud ?? nul folder, bare frisk og rent tøj. Og så ligger Philips EasyTouch Plus fint i mellemprisklassen. Du får altså virkelig noget for pengene.

Fordele og ulemper ved Philips EasyTouch Plus GC524

Fordele

 • 5 forskellige dampindstillinger
 • Ekstra stor vandtank på 1,6 liter
 • Bøjlestang

Ulemper

 • Fylder en del
80
Tefal Access Steam DR8085
Specifikationer
 • Kategori: Tøjdamper
 • Dampfunktion: Damp
 • Funktioner:

Flere Specifikationer: Effekt - 1500 W; Vandbeholder - 22.0 g; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Tefal Access Steam DR8085

Er du på udkig efter en smart håndholdt tøjdamper, kan Access Team DR8085 fra Tefal være værd at tage et kig på. Her får du nemlig en yderst smart lille tøjdamper, der gør det nemt for dig at dampe dit tøj og fjerne grimme krøller og folder.

Til trods for sin lille størrelse har Access Steam en vandtank på 200 ml, hvilket er meget passende for en håndholdt model. Desuden har den konstant damptilførsel ?? uden du behøver holde en knap nede. På den måde kan du nemt bruge tøjdamperen, uden at skulle holde knapper inde imens og blive træt i hænder og fingre.

Skal det gå hurtigt, så lad det gå hurtigt ?? Tefal Access Steam har nemlig en opvarmningstid på kun 45 sekunder, så den er hurtigt klar til brug. Desuden har den et ekstra stærkt dampoutput, der giver dig mulighed for at fjerne bakterier og opfriske tøjet.

Fordele og ulemper ved Tefal Acces Steam DR8085

Fordele

 • Hurtig opvarmning på 45 sekunder
 • Leveres med dørkrog til ophængning af tøj
 • Låseposition for kontinuerlig damp

Ulemper

 • Lille vandtank
80
Tefal IXEO QT2020
6

Tefal IXEO QT2020 Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Tøjdamper
 • Dampfunktion: Damp, Vertikal
 • Funktioner: Autosluk

Flere Specifikationer: Dampkapacitet - 90 %; Vandbeholder - 5.8 bar; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Tefal IXEO QT2020

Er du på udkig efter en yderst effektiv tøjdamper, vil Tefal IXEO QT2020 være et godt bud. Her får du en tøjdamper med stativ, der fungerer som en smart alt-i-en løsning.

Her får du nemlig ikke bare en tøjdamper, men en komplet steamer station med indbygget board, der kan indstilles i tre positioner. Det er hvad Tefal selv betegner som en ny era ?? og en revolution inden for vedligeholdelse af tøj. Du får en smart dampestation i et helt igennem gennemført design med flotte kobber- og sorte toner. Det er flot, og det er stilrent. Og så kan den sit kram. Den har en hurtig opvarmningstid på 70 sekunder, og den kan dampe med et effektivt og kontinuerligt dampudslip.

Men det er ikke det eneste ?? for der følger et strygebræt med, og med et strygebræt skal der selvfølgelig også være et strygejern. Og her har du også mulighed for at omdanne tøjdamperen til strygejern, så du kan udglatte dit tøj ekstra effektivt. For mange krøller på skjorten er ikke noget problem for denne tøjdamper. Så er du til kvalitet og effektivitet vil Tefal IXEO være et godt valg.

Fordele og ulemper ved Tefal IXEO QT2020

Fordele

 • Kort opvarmningstid
 • Effektiv udglatning
 • Høj hygiejne

Ulemper

 • Høj pris
 • Fylder meget
80
Singer SteamWorks Pro SWP02
Specifikationer
 • Kategori: Tøjdamper
 • Dampfunktion: Damp
 • Funktioner: Autosluk

Flere Specifikationer: Effekt - 1500 W; Dampkapacitet - 90 g; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Singer SteamWorks Pro SWP02

Skal det være nemt og effektivt at dampe tøj ?? eller møbler ?? så skal du overveje Singer SteamWorks Pro. Her får du en solid steamer, der virkelig kan sit kram.

Singer SteamWorks Pro varmer hurtigt op ?? den er klar på 45 sekunder, og derefter får du intet mindre end 90 minutters kontinuerlig damp. Den har nemlig en stor vandbeholder, så du løber ikke sådan lige tør. Og når beholderen så er tom, så sørger maskinen selv for at slukke.

Ikke nok med det har denne steamer en effekt på 1500W, der bidrager til en effektiv dampning, så tøjet bliver glattet fint og perfekt. Med tøjdamperen her følger der også et smart stativ til, som du kan hænge tøjet på, samt et lille ministrygebræt, der gør det endnu nemmere at dampe dit tøj. Den egner sig derfor især godt til kjoler og jakkesæt. Men det er ikke det eneste ?? faktisk er denne steamer også perfekt til at dampe og udglatte gardiner, samt rensning af møbler.

Med Singer SteamWorks Pro får du altså en effektiv og alsidig tøjdamper, du vil få stor glæde af i din hverdag.

Fordele og ulemper ved Singer SteamWorks Pro

Fordele

 • Stor vandbeholder på 2,5 liter
 • Kan bruges til tøj og møbler
 • Kan dampe i op til 90 minutter

Ulemper

 • Fylder meget
80
Philips Steam & Go GC362
Specifikationer
 • Kategori: Tøjdamper
 • Dampfunktion: Damp, Vertikal
 • Funktioner:

Flere Specifikationer: Effekt - 1300 W; Dampkapacitet - 24 g; Vandbeholder - 70 ml; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Philips Steam & Go GC362

Med Philips Steam&Go hånddamper får du en yderst effektiv tøjdamper, der bade kan udglatte dit tøj, samt fjerne bakterier og lugt.

Den er lavet i et flot design med sort og gyldne detaljer, der er perfekt til dig, der går op i, at også elektronik og husholdningsudstyr gerne må se lidt smart ud. Og det gør den virkelig også. Men vi ved selvfølgelig også godt, at udseendet ikke er alt. Og bare rolig ?? det er ikke alt. Du får nemlig en effektiv tøjdamper, der med 1300W og en konstant dampsky på 24g/min kan dampe og rense tøjet.

Folder og krøller glattes ud, og så fjerner den op til 99,9% bakterier. Dårlig lugt og røg forsvinder, og du står med flot, rent og glat tøj. Alt i alt et godt valg til dig, der ønsker en smart og effektiv tøjdamper.

Fordele og ulemper ved Philips Hånddamper Steam&Go GC362

Fordele

 • Fjerner lugt og bakterier
 • Smart steamerplade sikrer optimal temperatur
 • Konstant damptilførsel på 24 g/min

Ulemper

 • Kun 70 ml vandbeholder
80
Russell Hobbs Genie 2 in 1 Steam Brush
Specifikationer
 • Kategori: Tøjdamper
 • Dampfunktion: Damp
 • Funktioner: Autosluk

Flere Specifikationer: Effekt - 1700 W; Dampkapacitet - 150.0 ml; Vandbeholder - 20.0 g; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Russell Hobbs Genie 2 in 1 Steam Brush

Kan du ikke helt beslutte dig for, om du skal vælge et strygejern eller en tøjdamper? Gør det nemt for dig selv og vælg Russell Hobbs Genie 2 in 1. Her får du nemlig tøjdamper og strygejern i ét. Og så er det klar til brug på blot 60 sekunder.

Her får du en steamer med en effekt på hele 1700W, og en kapacitet på 150ml. Steam Genie varmer op på 60 sekunder, og så er det klar til brug. Strygejern eller tøjdamper ?? du bestemmer selv. Strygejernets sål er keramisk, og glider let og elegant over alle typer tekstiler ?? så skal du udglatte tøjet ekstra effektivt, kan du bruge denne funktion.

?nsker du blot at dampe og fjerne små folder eller rense tøjet og fjerne bakterier, så kan du bruge dampfunktionen. Her kan du dampe alt fra møbler og gardiner til skjorter og kjoler. Det er smart og nemt, og yderst effektivt.

Fordele og ulemper ved Russell Hobbs Genie 2 in 1 Steam Brush

Fordele

 • 2-i-1
 • 1700W
 • Opbevaringspose medfølger
 • Autosluk

Ulemper

 • Vandbeholder på blot 150ml

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Tøjdamper

Når du skal vælge en tøjdamper, bør du først og fremmest overveje størrelse og vægt. Er det en håndholdt tøjdamper, skal den gerne være let og behagelig at bruge. Du bør også kigge på kapacitet i vandbeholderen, samt forskellige indstillingsmuligheder.

Både og. Skal det være hurtigt og nemt, er tøjdamperen god, men vil du sikre en mere effektiv udglatning, vil strygejernet som regel være bedst.

Ja, det kan det godt, hvis temperaturen er høj nok. Varm damp kan dræbe de bakterier, der gemmer sig i tøjet ?? det er også med til at fjerne dårlig lugt.

Kilder

Når du skal vælge de rigtige produkter, er det altid rart at tage udgangspunkt i anmeldelser og pålidelige testkilder. Til denne artikel har vi taget udgangspunkt i forbrugeranmeldelser, samt officielle eksperttests.

Tænk

Det danske Forbrugerrådet Tænk er Danmarks forbrugerorganisation, der tester og vurderer et hav af produkter. Som medlem kan du læse deres test af tøjdampere her:

https://taenk.dk/test/toejdampere

Testberichte.de

Det tyske testmagasin Testberichte.de tester og anmelder mange forskellige produkter til det tyske marked. Ofte er det vurderet ud fra forskellige kilder og tests, som de herefter videreformidler til forbrugerne for at give et nemt overblik. Se deres tests af tøjdampere her:

https://www.testberichte.de/haushaltsgeraete/2780/buegeleisen/dampfbuersten.html

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Tefal DT3030
98
Tefal DT3030
334 kr 364.40 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.