Drømmer børnene om et fedt gaming headset, eller er du selv på udkig til at fuldende dit gamerudstyr, skal du holde godt øje med tilbud til Black Friday. Uanset om det er til julegave eller nu og her, kan du gøre dig en god handel, når Black Friday løber af stablen den 26. november i år.

Mange forhandlere smider deres tilbud op allerede fra midnat, altså kl 00.01 den 25. november, så det er med at sidde klar til at holde øje med de mange gode tilbud.

Hvad er Black Friday?

Hvorfor er det nu lige, at butikkerne går amok med tilbud til Black Friday? Black Friday er ikke bare en særlig tilbudsfest de danske butikker har fundet på.

Oprindeligt stammer Black Friday fra USA, hvor det er en tradition, der i årevis har markeret starten på julehandlen. Black Friday finder sted fredagen efter Thanksgiving, og egentlig fik dagen sit navn på grund af den store menneskemængde i gaderne, der skulle rejse hjem igen dagen efter Thanksgiving. Gaderne var simpelthen sorte af mennesker.

Efterhånden begyndte detailhandlen dog at sætte gang i store tilbud, når nu de fleste amerikanere alligevel havde fri fra deres arbejde denne dag, og dermed er Black Friday blevet et symbol på gadebilledet, som er helt sort af mennesker, der jagter gode tilbud i butikkerne. Ofte står folk i kø allerede fra midnat eller helt tidligt om morgenen, hvor butikkerne åbner ekstra tidligt for at sparke de gode tilbud i gang.

Danmark og mange andre lande har taget traditionen til sig, måske først med en smule skepsis, men nu med åbne arme, og det er gået hen og blevet årets største handelsdag i mange lande – også her i Danmark. Vi kan heller ikke komme uden om, at det er fedt at spare en masse penge, og særligt i forbindelse med julegaveræset.

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber gaming headset?

Et ordentligt gaming headset koster penge, og så er det selvfølgelig rart at spare lidt til Black Friday. Men det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke bare kaster dig over det første tilbud på gaming headset. Det er altså en god idé, at du først lige sætter dig ind i, hvad du eller måske dit barn har brug for, når det gælder gaming headset.

Udover selvfølgelig prisen er noget af det første, du bør overveje, om gaming headsettet skal være trådløst eller med ledning. Er du på udkig efter andre bluetooth headset, kan du tjekke Black Friday tilbud på bluetooth headset her.

Der er fordele og ulemper ved begge typer headset, så derfor er det godt at sætte sig lidt mere ind i, hvad disse er. Du kan læse mere om gaming headset her.

Hvor meget du går op i gaming, har også betydning for, hvilket gaming headset du bør gå efter. Headsettets lyd samt mikrofon er nemlig vigtig, hvis du spiller på et seriøst plan. Er det mere for hyggens skyld sammen med vennerne, så behøver du ikke kaste så mange penge efter et dyrt headset. Derfor er det måske også bedst at vælge et lidt mere simpelt headset, hvis det er til dit barn.

Hvilken platform eller konsol du spiller på, har også betydning i forhold til gaming headsettet. Hvis du spiller computerspil, er det vigtigt med god lyd og en ordentlig mikrofon, især hvis du spiller multiplayer spil online og skal kunne tale med vennerne. Spiller du derimod på Playstation eller Xbox, er det fint med en god lyd, men i princippet er det visuelle og gameplay’et i fokus her.

Foruden en god lyd, er headsettets design og komfort selvfølgelig også vigtigt. Og så skal du beslutte, om dit gaming headset skal være in-ear, on-ear eller over-ear. For tiden er det særligt hørebøfferne, det vil sige on-ear eller over-ear, som er populære, da de har en bedre lyd.

Der er altså en del overvejelser omkring gaming headset, og derfor er det en god idé at undersøge markedet og sammenligne forskellige modeller, inden du køber et gaming headset til Black Friday.

FAQ

Kan jeg købe gaming headset til Black Friday?

Ja, der vil helt sikkert være forhandlere der sætter gang i gode tilbud på gaming headset til Black Friday.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en tradition fra USA, hvor butikkerne har mange store tilbud og rabatter.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday er hvert år fredagen efter den amerikanske højtid, Thanksgiving. I år falder Black Friday på den 25. november.