Efteråret er over os, og inden længe sættes der gang i julehandlen. Igen i år fyrer butikkerne ekstra godt op for julehandlen med Black Friday, som i år er den 25. november. Er du på udkig efter masser af gode Black Friday tilbud, skal du holde øje her på siden og hos de mange forhandlere.

I denne artikel kan du finde de forhandlere, der har Bluetooth Headset. Så er du på udkig efter et godt tilbud på Bluetooth Headset, skal du holde øje her til Black Friday.

Hvad er Black Friday?

I Danmark er Black Friday stadig et forholdsvis nyt fænomen, men det er alligevel blevet til den største handelsdag, der finder sted.

Black Friday er en tradition, der stammer fra USA. Black Friday finder sted fredagen efter Thanksgiving, og her begynder butikkerne meget tidligt om morgenen (og i nogle tilfælde allerede fra midnat) at sætte gang i helt store tilbud. Oprindeligt har Black Friday sit navn fra 1960’erne, hvor navnet betegnede den tunge trafik, der forekom dagen efter Thanksgiving, ligesom vi kender juletrafikken herhjemme. Med tiden begyndte detailhandlen dog at åbne tidligt på dagen med en masse rabatter og gode priser som et startskud til julehandlen.

Det er altså dét Black Friday vi kender i dag, som har spredt sig til store dele af verden, og heriblandt også Danmark.

Derfor kan du finde masser af gode Black Friday tilbud i de danske butikker – både i webshops og fysiske butikker. Så går du og drømmer om at få købt et godt Bluetooth Headset, kan det være, du skal slå til nu.

Bluetooth Headset til Black Friday

Bluetooth Headset, eller trådløse hovedtelefoner, som de også kaldes, er blevet mere og mere populære de seneste år. Ledninger er besværlige, og det er rart at kunne slippe for dem, når vi laver mad, er på løbetur eller i træningscentret. Med et bluetooth headset slipper du for ledninger, der slår knuder, så du skal bruge tid på at vikle dem fri, inden du kan lytte til din favoritpodcast eller yndlingsnumre.

Der findes mange forskellige typer trådløse hovedtelefoner på markedet, men der er ingen tvivl om, at de mest populære er bluetooth headset. Inden for bluetooth headsets findes fire forskellige typer, så inden du kaster dig over det første og bedste tilbud, er det en god idé at tænke over, hvilken type der er den foretrukne.

De fire typer er:

  • In-ear headset
  • In-ear heatset med krog
  • On-ear headset
  • Over-ear headset

In-ear headset er de helt klassiske headset, vi kender, som hidtil har fulgt med smartphones, men som efterhånden er blevet trådløse. Et af de mest populære her er selvfølgelig Airpods. De er diskrete at have på, og der er ingen fare for, at de spolerer din frisure. Dog er de ikke det oplagte valg, hvis du går op i en god lyd.

In-ear headset med krog fungerer ligesom almindelige in-ears, men der er derimod monteret en lille krog, der sættes bag øret, så de sidder bedre fast. De er især gode til træning og løbeture, da de stadig er forholdsvis diskrete, men ikke falder så nemt ud.

On-ear og over-ear headset kan let forveksles med hinanden, da de begge sidder ovenpå ørerne – og altså ikke i ørerne, som in-ears. Forskellen er dog, at over-ears headsæt er større og i højere grad dækker hele øret. De giver dermed den bedste lyd af alle typer bluetooth headset, og de er gode til at lukke baggrundsstøj og andre lyde ude. Ulempen ved både on-ear og over-ear bluetooth headset er dog, at de er store og fylder meget. De er derfor ikke gode til eksempelvis træning eller løbeture. Til gengæld er de optimale, hvis du vil nyde en god lyd.

Er du på udkig efter Black Friday tilbud til eksempelvis gaming headset eller andet gaming udstyr, kan du hoppe over og tjekke vores artikler her: Black Friday Gaming Headset, Black Friday Gaming Tastatur

FAQ

Hvorfor holder vi Black Friday?

Flere amerikanske traditioner har vundet ind i Danmark, og Black Friday er bare én af dem. De danske forretninger, såvel som kunderne, har taget traditionen til sig.

Hvornår er det Black Friday?

I år er Black Friday den 25. november.

Hvor finder jeg Black Friday tilbud?

Du finder Black Friday tilbud hos et hav af danske og udenlandske webshops. Mange fysiske butikker i Danmark holder også Black Friday, så også her kan du finde gode tilbud.