Black Friday nærmer sig, og vi venter med spænding på de mange gode priser og tilbud. Vi er klar med de forhandlere, der sælger printere, så du kan finde de bedste Black Friday tilbud den 25. november.

Der findes mange gode printere på det danske marked til gode priser, men ind imellem vil vi bare gerne have lidt ekstra for pengene. Og det bedste tidspunkt for det er selvfølgelig Black Friday. Her kan du finde masser af gode tilbud på printere og andet elektronikudstyr til hjemmet.

Black Friday i Danmark

I Danmark er den amerikanske tradition Black Friday stadig forholdsvis ny. De seneste år har vi dog i den grad taget traditionen til os, og det er der god grund til. Der er masser af gode tilbud på Black Friday, og det er efterhånden inden for de fleste kategorier, der er penge at spare. Der er masser af tøj og sko med Black Friday tilbud, men især også inden for elektronik og køkkenudstyr er der fyret op for tilbuddene. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde lige præcis det, du er på udkig efter til en god pris.

Black Friday stammer oprindeligt fra USA og finder altid sted dagen efter Thanksgiving, som er den sidste torsdag i november. Fredagen efter Thanksgiving bliver derfor set som en åbningsdag for julehandlen, og derfor begyndte detailhandlen at sætte gang i store tilbud, og de åbnede op helt fra morgenstunden. Du har sikkert set billeder eller videoer af amerikanerne, der står i kø udenfor butikkerne tidligt denne fredag morgen.

Selvom det ikke går helt så vildt for sig i Danmark, er der alligevel fyret op for en ordentlig tilbudsfest. Nogle butikker starter allerede om mandagen og holder simpelthen Black Week, hvor de slutter af med et brag af en tilbudsfest om fredagen.

Og kan du slet ikke få nok af gode tilbud, kan du selvfølgelig også holde øje med de danske webshops mandagen efter Black Friday – her er det nemlig Cyber Monday, hvor et væld af danske og udenlandske webshops har tilbud.

Der er altså rig mulighed for at købe lige den ting, du mangler til en god pris, eller få styr på julegaverne inden december.

Sådan vælger du den bedste printer til Black Friday

Har du besluttet dig for at kigge efter gode printer tilbud til Black Friday, skal du selvfølgelig først og fremmest tænke over, hvilken printer du skal gå efter. Det afhænger selvfølgelig af dit behov og dine præferencer.

Skal printeren primært printe tekst, eller vil du gerne printe flotte billeder, skal du gå efter en printer, der går til netop de formål. Vil du printe billeder, er det nemlig godt at gå efter en fotoprinter, så farver og kvalitet står helt skarpt. Det kan også være, du bare vil have en printer, der kan lidt af det hele, og så kan du selvfølgelig sagtens gå efter en helt almindelig standard printer.

Andre overvejelser er printhastigheden – hvor hurtigt printeren skal printe, samt lydniveauet – hvor meget larmer printeren. Er du på udkig efter at printe større formater som A3, skal du selvfølgelig også have en printer, der kan klare dette format. De fleste printere kan nemlig kun printe i A4.

En anden overvejelse er selvfølgelig, hvordan du vil printe. Hvilken enhed vil du kunne printe fra. En del printere i dag kører over Wi-Fi, og dermed er det nemt at printe fra computeren uden at skulle have gang i kabler og den slags. Nogle printere kan også kobles til en smartphone eller tablet via Wi-Fi, så du dermed kan printe direkte fra din telefon. Her er det dog vigtigt, at du tjekker hvilke styresystemer, der kan gå sammen med printeren.

Prisen er selvfølgelig også en vigtig overvejelse, men det er heldigvis muligt at finde masser af gode tilbud på printere til Black Friday.

Er du på udkig efter andre gode Black Friday tilbud til dit hjemmekontor? Læs med her: Black Friday bluetooth headset, Black Friday Router

FAQ

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en amerikansk tradition, hvor butikkerne åbner tidligt op og sætter gang i en masse gode tilbud. Det har i årevis været den største shoppingdag i USA, og nu også i Danmark.

Hvornår er det Black Friday?

I år er Black Friday den 25. november. Black Friday falder hvert år på fredagen efter Thanksgiving.

Hvor kan jeg finde Black Friday tilbud?

Du kan finde Black Friday tilbud i et hav af danske webshops og fysiske butikker.