Hvordan vælger jeg den bedste router til Black Friday?

Er du på udkig efter en ny router til Black Friday, er det selvfølgelig vigtigt, at du har lidt styr på, hvad du har brug for i en router. Det første tilbud du finder, er jo ikke nødvendigvis det bedste. Routeren skal passe til dit behov.

Ikke nok med at du selvfølgelig skal overveje prisen på routeren – og her hjælper Black Friday selvfølgelig godt på vej med gode tilbud, så du måske kan gå efter en endnu bedre model, end du ellers havde gjort. Men der er også mange andre gode overvejelser, når det gælder køb af router.

Routerens udseende og design har for eksempel betydning, hvis det er en der skal stå fremme. Routere har ikke just ry for at pryde hjemmet, så skal routeren stå fremme, kan det være rart at vælge en i et stilrent og diskret design, hvis du går op i den slags.

Vigtig er også routerens hastighed og rækkevidde. Hastigheden skal selvfølgelig hænge sammen med din forbindelse, og rækkevidden er relevant i forhold til størrelsen på dit hjem. Har routeren ikke god rækkevidde, risikerer du områder i hjemmet, hvor der ingen forbindelse er. Dertil har placeringen af routeren også betydning.

Dertil bør du overveje routerens frekvenser – om den kører på single-band eller dual-band, det vil sige 2,4 GHz eller 5 GHz. En router med dual-band har både 2,4 GHz og 5 GHz, mens en router med single-band blot har 2,4 GH. Og du bør overveje antallet af USB-porte i routeren, hvis der skal tilkobles ting fysisk til den. Routerens sikkerhed er selvfølgelig også vigtig, så derfor anbefales det at gå efter en router med brugernavn og kodeord, og hvis muligt 5 GHz, da det er mere sikkert.

Det er bare nogle af de vigtigste ting, du bør overveje, når du skal købe en router til Black Friday. Mangler du andet udstyr til dit kontor setup, kan du tjekke vores artikel om: Black Friday Printer eller Black Friday Bluetooth Headset

FAQ

Hvilken dato er det Black Friday?

I år falder Black Friday på fredag den 25. november.

Hvad går Black Friday ud på?

Black Friday er dagen hvor detailhandlen har masser af gode tilbud og rabatter på et hav af varer for at sætte ordentligt gang i julehandlen.

Hvor kan jeg finde tilbud til Black Friday?

Masser af fysiske butikker og webshops har Black Friday tilbud, så det er med at holde vågent øje.