TEST: De Bedste Gaming Headset i test 2024

Se alle Gaming headsets i testen
208544 Anmeldelser
42 Produkter
53 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

84
SteelSeries Arctis 9x SteelSeries Arctis 9x Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
86 kr.
94
SteelSeries Arctis 7P SteelSeries Arctis 7P Læs mere om produktet
 • Trådløs
 • Komfort
 • Kompatibelt til PS5, PS4, PC, Xbox
1099 kr. 1266.00 kr.
92
Logitech G Pro Gaming Headset Logitech G Pro Gaming Headset Læs mere om produktet
 • Premium valg
1990 kr. 1995.40 kr.

Bedste Gaming Headset
under 500 kr.

Top 3

Hvilket Gaming Headset mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Gaming Headset.

#1
Trust
91
#2
Sony
91
#3
JBL
90
#4
Turtle Beach
89
#5
Razer
88

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Vælg det bedste gaming headset

I takt med at markedet er steget både indenfor computer, gaming konsoller og spil på mobilen, så er efterspørgslen efter gode gaming headset fulgt med. Derfor har markedet og producenterne af gaming headset vokset sig så stort, at det kan være svært at navigere rundt i, specielt hvis man er helt grøn på markedet. Du skal måske købe et gaming headset i gave, eller du skal selv i gang med at bruge et gaming headset, til når du skal spille. Denne guide vil hjælpe dig med at finde det perfekte gaming headset, om du så er erfaren gamer eller helt ny på markedet.

Trådløs eller ledning

En af de første ting du skal se på, som der også er delte meninger om i forhold hvad er bedst. Er hvorvidt gaming headsettet skal være trådløs eller have ledning med. Det er en personlig præference, hvad man foretrækker, og det vil til forskellige spillemaskiner være mest optimalt at have den ene type headset fremfor den anden. Hvis vi først kigger på fordele og ulemper ved det trådløse headset.

Trådløs gaming headset 

Hvis der først tages udgangspunkt i fordele ved det trådløse gaming headset, så vil der ved benyttelse af trådløse gaming headset være en større bevægelighed. Dette skyldes at du slipper for at der kommer en ledning i vejen, samtidigt med at du vil kunne have det trådløse gaming headset på længere væk fra computeren eller spilkonsollen. 

En anden fordel som mange oplever ved brug af det trådløse gaming headset, er at de er mere komfortable at have på. Du undgår dermed at få ondt i ørerne eller nakke, hvis du har dit gaming headset på i længere tid, da der ikke er en ledning der trækker i gaming headsettet. En sidste ting, som dog er en personlig holdning for folk, er at flere generelt synes det visuelle look et trådløs gaming headset besidder, er pænerer end, hvis der sammelignes med det ledningsbaseret gaming headset. 

Når det kommer til ulemper ved trådløse gaming headset, så er det en klar ulempe at du skal oplade det trådløse gaming headset. Derfor vil der være mulighed for at gaming headsettet, kan gå ud imens du er ved at spille med gutterne eller ved at klare en vigtigt mission. Det er derfor vigtigt ,at du sørger for at lade dit gaming headset op. En anden ulempe ved det trådløse gaming headset, er at man til tider kan opleve problemer med bluetooth forbindelsen, som du skal koble det trådløse gaming headset op på for at det virke.

Dette problem kender du muligvis fra når du skal høre musik eller lydbog fra din bog til din høretelefoner, og kan være et stort irritations problem. Grundet denne dårlige forbindelse der engang imellem kan være på det trådløse gaming headset, vil det også til tider opleves problemer med lyden, som derfor vil være forsinket i din øre i forhold til hvad der sker på skærmen.

Den sidste ulempe ved det trådløse gaming headset, er at det ikke er produceret til at kunne lave lyd i yderste topkvalitet, og dermed vil lyden generelt være dårliger ved det trådløse gaming headset sammenlignet med gaming headset med ledning.

Gaming headset med ledning

Når man skal se på et trådløse gaming headsets modstander, nemlig gaming headset med ledning, så besidder det også nogle fordele og ulemper.

Hvis fordelene først skal tages i mente, så anvender gaming headset med ledning enten Jack- eller USB stick, hvilket de fleste konsoller også besidder. Gaming headset med ledning er også specielt god, hvis du gamer over en computer. Dette skyldes gaming headset med ledning har en bedre lyd end det trådløse gaming headset. Hvor der altid er sikret at der ikke er en forsinkelse i lyden, da der netop ikke er en usikker bluetooth forbindelse. Derfor skal du ikke bekymre dig omkring udfald af lyd, når du spiller. 

Du slipper også for at skulle lade dit gaming headset med ledning op, da der altid er strøm i gaming headsettet. 

I forhold til ulemper så vil du ved brug af gaming headset med ledning, kunne opleve irritation, da ledningen fra gaming headsettet let kan komme i vejen for mus og tastatur, eller andre du spiller i lokale med.  Der er også meget mindre bevægelsesfrihed, når du gør brug af gaming headset med ledning, derfor kan du ikke sidde så lang væk ved skærmen, som ved det trådløse gaming headset. På baggrund af disse to ting, vil gaming headset med ledning, til tider kunne  forekomme klodset når du benytter dig af det, hvis ikke du får sat det ordentlig op.

Hvad skal du vælge?

For at opsummere, hvilke af de to typer af gaming headset du skal vælge. Så vil valget falde på gaming headset med ledning, hvis du har i sinde at være seriøs omkring din gaming, og få den bedste oplevelse. Dette skyldes den forsinkelse, som det trådløse gaming headsettet besidder. Hvor det skal gennem flere processer, før lyden kommer, hvilket kan give forsinkelser mellem billede og lyd .Spiller man på konsol som fx playstation eller Xbox, hvor du netop gør brug af dit fjernsyn når du gamer, vil et trådløs gaming headset, dog også godt kan bruges.

Da det netop besidder bevægelighed, som er med til at give en anden fleksibilitet til spillet. Samtidigt med at det trådløse gaming headset, også kan fungere når du skal høre musik, eller en podcast på din gåtur. Derfor skal du vælge gaming headset med ledning, hvis formålet kun er gaming, hvis du istedet også har sekundære formål til dit gaming headset, vil det trådløse gaming headset være et godt valg.

Hvor seriøs er du med dit gaming

Når du har taget stilling til om det er et trådløs eller kablet gaming headset du vil er på udkig efter, er den næste ting du skal se efter hvor seriøs dit gaming, da det også har indflydelse de næste punkter i denne gennemgang. Hvis du spiller på et meget seriøst plan, og går utrolig meget op i dit gaming, så er et super godt gaming headset simpelt et must, til hvis du skal performe optimalt.

Grunden til dette skyldes at ting som lyd og mikrofon er ligeså vigtigt som at have en god computer. Er dit gaming istedet på et hobbyplan, hvor det i stedet er for sjovt  sammen med vennerne, så er en ting ikke i ligeså høj grad en ting, som man skal spendere de helt store penge efter. Selvom det er selvfølgelig at have et godt gaming headset, så vil det ikke give mening at have det nyeste af det nyeste indenfor gaming headset. Ved mindre du selvfølgelig er materiale typen.

Platform og spiltype

I forlængelse af hvor seriøs du er med din gaming, er det også vigtigt at se på, hvilken konsol man spiller på og, hvad man spiller, i forhold til hvad dit gaming headset skal kunne. Spiller du eksempelvis computerspil, hvor lyden og mikrofon er meget vigtigt i spil som Counter strike er det vigtigt at få et gaming headset, der er god i disse parametre. Spiller du istedet mere strategispil på din computer, vil lyden og mikrofon på dit gamingheadset ikke være så vigtigt. 

Spiller du på Playstation eller Xbox, hvor det sjældent er spil, hvor lyden og mikrofon er det vigtigste. I stedet er det, det visuelle på skærmen der er vigtigt, vil du også kunne benytte et lidt billigere gaming headset. Selvom der dog godt kan være en undtagelse i tilfældet med skydespil som Fortnite og Call of Duty.

Flere spillere eller solo

Den sidste ting du skal tage stilling til, inden de forskellige funktioner og specifikationer et godt gaming headset skal besidde vil blive gennemgået, er hvorvidt du spiller alene eller med andre. Spiller du solo, som i spillene FIFA, NBA2k osv, hvor du netop ikke er afhængig af dine medspillere på serveren, vil det ikke være nødvendigt at købe en mikrofon. Da du netop ikke skal snakke med nogle. Spiller du istedet sammen med andre, og er afhængig af at kunne kommunikere med andre, vil en mikrofon i dit gaming headset dog være essentielt.

Ting man skal se på 

Udover de forskellige ting der allerede er kigget på i denne gennemgang, er det kommet til at kigge de forskellige specifikationer gaming headsets besidder, dette er ting som lyd, mikrofon, komfort og design.

Da markedet som tidligere nævnt er vokset utrolig meget, er det også helt naturligt at producenterne på markedet hele tiden, kommer med nye ting til deres gaming headsets, så forbrugerne vælger netop deres punkt. 

Lyd

Efter at have kigget på hvilke typer af gaming headset du kan få, er det nu kommet til et punkt, som nogle mener er det allervigtigste i forhold til et gaming headset. 

Lyden er nemlig for nogle mennesker, lige så vigtigt som et spils handling eller grafik, da en god lydoplevelse kan give en bedre føling og indlevelse med spillet. 

Lyden i et gaming headset, kommer som regel med stereo lyd eller surround sound. Her vil det anbefales at, hvis du er meget engageret i dit gaming, at du vælger at købe et gaming headset som besidder surround sound. Grunden til dette er at surround sound, giver en mere realistisk og hel lydoplevelse.

Med dette menes at du bedre vil kunne høre, hvorfra lyden kommer i spillet, dermed vil ting som bevægelser og trin bedre kunne høres og fornemmes. Hvis man har flere drivers på sin computer, skal man dog have i mente at lyden godt vil kunne skratte lidt, og med brug af surround vil lidt af den generelle lyd i spil blive ofret. 

Spiller du kun nogle få gange, og ikke går så meget op i sit gaming og hvordan lydkvaliteten er på sit gaming headset er, vil et gaming headset med stereo lyd også fungere helt fint.  

Teknologi

I forlængelse af lyd, er der også kommet flere og flere nye teknologier, til de forskellige gaming headset, som netop kan gå ind og give dig en bedre lydoplevelse og dermed også spiloplevelse. I forhold til nogle af de nye typer af teknologier, vil det anbefales at kigge på gaming headset som besidder teknologien noise cancelling. Der går ind og fjerne alt udefrakommende lyd og støj, hvilket gør at du kan komme totalt i “zonen” og fokusere på dit gaming.

Noise canceling fungerer helt konkret ved at nogle bitte små mikrofoner på headsettet,  opfanger støj udefra og derefter laver en tilsvarende mængde af støj i den modsatte retning, som støjen kommer ind fra. Og på den måde udligner larmen, så du ikke skal høre på noget støj.

Mikrofon

En anden ting som er utrolig vigtigt ved et gaming headset er mikrofonen. Mikrofonen er placeret på gaming headsettet. Der findes to forskellige typer af mikrofoner til et gaming headset, disse to typer er uni -directional og omni-directional mikrofon. 

Uni står for en, og betyder at lyden på denne type mikrofon kun kommer fra en vej. Denne type mikrofon er produceret til at have fokus på stemmen, så man dermed let kan kommunikere med andre spillere. Uni mikrofonen er god til skydespil, hvor kommunikationen er en stor del af spillet. Da mikrofonen sørger for at omkringliggende støj ikke har indflydelse på lyden fra stemmen.

Den anden type mikrofon er omni directional. Omni står for mange, derfor opfanger omni mikrofonen også mange andre lyde end kun spillerens stemme, da lyden komme fra flere forskellige retninger.

Komfort og design

I forhold til komfort, så det også en essentiel ting ved et godt gaming headset. Komfort kan være en svær ting at teste for, da det kræver man har spillet utrolig mange timer med sit gaming headset, før man kan sige om et gaming headset har en god komfort. Derudover er komfort også en meget subjektiv ting. Hvor hovedform og øre spiller en stor rolle. Derfor vil nogle typer af gaming headset føles komfortable for nogle personer, mens de for andre ikke vil føles komfortabelt.

Det anbefales at hvis du gerne vil have et komfortabelt gaming headset, at du køber en let model, som ikke tynger på nakke og hovedet. Samtidigt skal hovedbøjlen kunne justeres alt efter hvilken hovedstørrelse du har.  Derudover er det en god ide at se efter, hvad headsettet er produceret og fremstillet af og om disse materialer gør at ørepuderne og hovedbøjlen er komfortable.

Er du typen der går meget op i dit look, når du spiller. Så bør du også tage gaming headsettet design i betragtning. Dette er ikke parametre, som bør have den store indflydelse på dit valg af gaming headset og har heller ikke indflydelse på, hvor godt headsettet performer. Men for nogle folk, som går meget op i æstetik, kan det være vigtigt at headsettet også er visuelt flot når de skal game.

Mærker

Når det kommer til mærker indenfor gaming headset er der mange forskellige, stort set alle disse kendte mærker samarbejder med nogle af de største e-sportsstjerner. Så vil du gerne ligne din yndlings e-sportsstjerne kan du købe det samme mærke som dem. Nogle af de mest kendte og populære gaming headset mærker er Steelseries, Razer, Logitech og HyperX. Disse mærke plejer at være en god indikator for udsøgt kvalitet, men er ikke de eneste på markedet som laver super gode gaming headset. 

Pris 

På baggrund med det omkring prisen, så spiller mærket selvfølgelig en stor rolle i forhold til, hvad prisen for et gaming headset er. Da du netop betaler for mærket, samtidigt med at du betaler for at kunne ligne dine favorit e-sportsstjerne.

Udover selve mærket så betaler du også for den kvalitet, og teknologi, som gaming headsettet besidde. Hvis du er på udgik efter det allerbedste og nyeste gaming headset, så skal du op at give omkring 2000-3000 kr. Du vil dog også godt kunne få gaming headset til en pris på omkring de 1000 kr eller under.

Type af headset

Hvis man skal se på hvilke type af gamer headsets, som producenterne laver, så er der tre forskellige typer. Disse typer af gaming headsets kommer med forskellig typer af øre puder. De forskellige ørepude modeller er in-ear, on-ear og over-ear gaming headsets. 

In-ear

In- ear gaming headset er som navnet antyder et headset, hvor dutten skal ind øret. Denne type headset er små og nemme til når man er på farten, men er dog irriterende at have på i længere tid af gangen. Denne type headset vil godt kunne bruges som gaming headset, men er ikke noget man så ofte ser, selvom denne model er den billigste.

On-ear

Den næste model er on-ear gaming headset. Her sidder dutterne over ørene, dog uden at dække fuldkomment. Denne type er større end in-ear headsettet. On-ear gaming headset, holdes sammen en hovedbøjle, der gør at dutterne holdes på plads, og gøre dem mere komfortable. Dog kan on-ear gaming headsets blive lidt træls for ørene i længden.

Over-ear

Den sidste type er over-ear gaming headset, hvilket også er den mest populære type af gaming headset. Dutterne sidder på denne type over ørerne, og dækker dem fuldkomment. Dette gør den til den største type headset af de tre typer, dog er det også den mest komfortable. Denne model af gaming headset er den dyreste af de tre modeller, men samtidigt også den hvor du opnår den bedste lyd

Hvad vægter du højest i et gaming headset

Hvilke af alle disse parametre og funktioner som er vigtigst for at få en godt gaming headset, er en personlig ting. Nogle vægter lyd, andre mikrofon og helt en tredje kan vægte komfort og design.

Derudover kan der også være at det er den samlede pakke, som du går efter. Hvor de forskellige ting harmonerer sammen. Hvis det er alle delene man vægter, så skal man gå efter en lidt dyrer model. Søger man i stedet et gaming headset, hvor en parametre virkelig fungere, vil du kunne gå på kompromi, og få et billigere gaming headset. På baggrund af denne vurdering er derfor er der ikke noget endegyldigt svar på, hvad et godt gaming headset er det. Da det netop er op til hvad forbrugeren selv. 

Afslutning 

For at give en kort opsummering af hvad du skal kigge efter, når du skal købe et gaming headset til dig selv eller til andre. Det første du skal kigge efter er om du vil have trådløs- eller kabel gaming headset. Herefter skal du se efter, hvad dit behov er, samtidigt med at du skal tænke over om hvilke spil du spiller, om du spiller computer eller konsol.

Du skal derudover også se efter om du spiller alene eller sammen med nogle. På baggrund af det anbefales det at købe et gaming headset med kabel, hvis du er meget seriøs omkring dit gaming, hvor fokus er på at få den bedste lyd. Dernæst skal du have i mente hvilken type af gaming headset. Her skal du vælge mellem.

in-ear, on-ear og over-ear gaming headsets. Her vil valget typisk falde på over-ear gaming headsettet, da det som tidligere nævnt er det mest populære og komfortabel af de tre gaming headset.

Da et headset besidder mange forskellige ting, skal du til sidst se på hvilke parametre som du synes er vigtigt for et godt gaming headset. Disse parametre er lyd, teknologi, mikrofon, pris, mærke, design og komfort. Her vil du som tidligere nævnt, kunne gå kompromis, med nogle af disse parametre, hvis du søger et gaming headset som er rigtigt godt i kun en eller to af disse parametre.

Som det kan ses er der utrolig mange forskellige ting, du skal være opmærksom på som forbruger, når du skal købe et nyt gaming headset. Og da markedet netop ikke står i stilstand, men bliver ved at med at vækste, hvor der kommer nye modeller med bedre teknologi, kan det være svært at finde rundt i.

Men hvis du sørger for at have styr på ovenstående bør du have styr på det mest basale. Det er derudover en god ide enten at prøve dit gaming headset inden du køber det, hvis du altså har muligheden for det , da du dermed kan se få en ide om headsettet er noget for dig. Køber du istedet online, skal du se efter om der er en lang returret.Så du har mulighed for at få en følelse af gaming headsettet, inden du køber det, og ellers kan du sende det retur.

94
SteelSeries Arctis 7P
92
Logitech G Pro Gaming Headset
84
SteelSeries Arctis 9x
Tilføj Produkt
Pris1099 kr1990 kr86 kr
84
SteelSeries Arctis 7P
1

SteelSeries Arctis 7P Anmeldelse

Specifikationer
 • Model: On-Ear
 • Følsomhed: 98.0 dB/mW
 • Frekvensgang minimum: 20.0 Hz

Flere Specifikationer: Frekvensgang maksimum - 20000.0 Hz; Impedans (Hovedtelefon) - 32.0 ohm; Elementstørrelse - 40.0 mm; Mikrofon - Ja; Knapper & Kontrol - Lydstyrke kontrol, Svar/læg på; Trådløs - Ja; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af SteelSeries Arctis 7P

Med dette trådløse gaming headset fra SteelSeries til Playstation 5, får du den ultimative lydoplevelse, når du spiller PS5. Denne model er et ”over ear”-headset, som altså dækker hele øret, og som giver en virkelig god komfort sammenholdt med, at headsettet også er produceret i et letvægtsdesign, så du nærmest ikke bemærker, du har det på. Headsettet her har en lang batterilevetid på 24 timer, før det igen skal lades op. Denne model er designet specielt til Playstation 5, men det er værd at bemærke, at det også passer også til PS4, PC, Android og Nintendo Switch. Det er dermed et meget alsidigt gaming headset, som du kan bruge i mange situationer. Du nemt og praktisk ændre lyd og indstillinger på selve headsettet. SteelSeries Arctis 7P gaming headset er der indbygget en Discord-certificeret ClearCast tovejsmikrofon, så du nemt kan tale med dine medspillere. Det er desuden muligt at ændre mikrofonens placering, så den sidder præcist, som du ønsker. Du kan også sagtens gå ind i et andet rum uden at tabe lyden, for dette headset har en rækkevidde på helt op til 12 meter.

Vurdering:
Dette headset fra Steelseries er det perfekte valg, hvis du især har tænkt dig at bruge det til at spille på din Playstation 5. Samtidig er det dog så alsidigt, at du også sagtens kan bruge det til andre enheder.

84
Razer Kraken Ultimate
2

Razer Kraken Ultimate Anmeldelse

Specifikationer
 • Model: Over-Ear
 • Følsomhed: 112.0 dB/mW
 • Frekvensgang minimum: 20.0 Hz

Flere Specifikationer: Frekvensgang maksimum - 20000.0 Hz; Impedans (Hovedtelefon) - 32.0 ohm; Elementstørrelse - 50.0 mm; Mikrofon - Ja; Knapper & Kontrol - Lydstyrke kontrol; Trådløs - Nej; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Razer Kraken Ultimate

Med dette PC gaming headset fra Razer får du en gennemført lydoplevelse, når du gamer, og det er i hvert fald ikke headsettets skyld, hvis du ikke når at reagere på en lyd fra fjenden. Dette headset producerer nemlig positionel nøjagtig lyd i en 360-graders sfære for en mere realistisk lyddybde. Dette er med til at øge din bevidsthed om omgivelserne i dit spil, og det giver dig mulighed for at finde modstandere med større præcision, før de er i din synsvidde. Det er ikke kun lyden i dine ører, som er i fokus med dette headset fra Razer. For at sikre absolut klarhed, når du taler ind i din mikrofon til dine medspillere, har headsettets mikrofon en aktiv støjreducerende teknologi, der registrerer og ophæver støj, mens du taler. Dermed elimineres støj fra din computer eller støj fra andre mennesker omkring dig. Selve headsettet ørepuder er polstrede ørepuder designet til at reducere varmeophedning og sikre maksimal komfort og minimalt pres på dit hoved. Det er desuden brillevenligt designet, så headsettet ikke generer brillebrugere. Headsettet er skabt med en aluminum- og stålkonstruktion, hvilket gør headsettet meget holdbart, let og samtidig meget fleksibelt.

Vurdering:
Med dette gaming headset fra Razer får du en gennemført lydoplevelse, som vil understøtte din spiloplevelse. Leder du efter et headset, som gør dig endnu bedre i dit spil og som hjælper dig til at høre fjenden, før du ser ham, så kan dette headset meget vel være det rette for dig.

84
Turtle Beach Recon 70
3

Turtle Beach Recon 70 Anmeldelse

Specifikationer
 • Model: Over-Ear
 • Følsomhed:
 • Frekvensgang minimum: 12.1 Hz

Flere Specifikationer: Frekvensgang maksimum - 20000.0 Hz; Elementstørrelse - 40.0 mm; Mikrofon - Ja; Trådløs - Nej; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Turtle Beach Recon 70

Leder du efter er billigt headset til gaming, så er dette absolut værd at overveje, du får det nemlig næppe meget billigere. Turtle Beach Recon 70P er et gaming headset i et klassisk design. Headsettet er et ”over ear”-headset, som opfylder de mest basale specifikationer. Headsettet mikrofon er en såkaldt flip op-mikrofon, med en høj følsomhed, så du er sikker på at dine medspillere altid kan høre dig klart og tydeligt. Når du ikke bruger mikrofonen, kan den vippe i lodret position og slukkes helt, når den ikke er i brug. Denne model vejer små 350 gram, hvilket gør det meget behageligt at have på, selv over længere tid. Headsettets 40 millimeter højttalere og ørepuder i lækker kvalitet giver meget klar lydgengivelse og blokerer for støj omkring dig. Turtle Beach Recon 70 gaming headset er designet til Playstation 4, men de tkan også bruges til Xbox One, Nintendo Switch, PC og mobile enheder. Alt i alt et meget billigt gaming headset, der dog stadig opfylder de mest basale behov for lyd og mikrofon, når du spiller.

Vurdering:
Dette headset er et af de billigste på markedet. Så er prisen den afgørende faktor for dig, når du skal købe dit næste gaming headset, er dette et godt bud til dig.

84
Logitech G Pro Gaming Headset
Specifikationer
 • Model: Over-Ear
 • Følsomhed: 107.0 dB/mW
 • Frekvensgang minimum: 20.0 Hz

Flere Specifikationer: Frekvensgang maksimum - 20000.0 Hz; Impedans (Hovedtelefon) - 32.0 ohm; Mikrofon - Ja; Trådløs - Nej; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Logitech G Pro Gaming Headset

Dette gaming headset fra Logitech er designet i samarbejde med gamere og lavet til PC. Med dette headset til gaming er du derfor sikker på at få den bedste lydoplevelse til at understøtte dit spil. Logitech G Pro er udstyret med Pro-G 50 mm neodymium-drivere, som gengiver alle lyde med meget høj præcision for eksempel tromlende bas, klare høje toner og behagelige mid-toner. Den enkeltretningsbestemte mikrofon sikrer, at dine medspillere altid kan høre dig tydeligt uden støj fra dine omgivelser. Hvis du ikke skal bruge mikrofonen, kan du også enten vippe mikrofonen op eller tage den helt af. Mikrofonen er desuden med vindhætte og popfilter. Headsettet er produceret med et stålbånd og aluminiumsgafel. Det gør headsettet meget let, men stadig så tilpas hårdført, at det kan klare stød for eksempel hvis du taber det. Hovedbåndet er lavet i blødt memory-skum og ørepuderne i kunstlæder, som sikrer en god komfort. Headsettet kommer med et to meter langt USB-kabel med inline volumen og mute-funktion.

Vurdering:
Headsettet fra Logitech er endnu et rigtig godt bud på et headset til gaming, som opfylder mere end bare de basale krav. Her får du et headset i lækkerkvalitet, som dog ikke er trådløst.

84
Razer BlackShark V2 Pro
Specifikationer
 • Model: Over-Ear
 • Følsomhed: Ja
 • Frekvensgang minimum: 2.0 (stereo)

Flere Specifikationer: Elementstørrelse - 100.0 dB/mW; Mikrofon - 12.0 Hz; Knapper & Kontrol - 28000.0 Hz; Trådløs - 32.0 ohm; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Razer BlackShark V2 Pro

Razer BlackShark V2 Pro er et trådløst headset til gaming på eSports-niveau med HyperSpeed-teknologi. Af samme grund har amerikanske Techradar.com også i februar 2022 vurderet netop dette gaming headset som et af de 15 bedste på markedet. BlackShard V2 Pro er udstyret med 50 mm Razer TriForce Titanium-elementer i meget høj kvalitet. Headsettet har en aftagelig Razer HyperClear kardioidmikrofon, som har avanceret passiv støjreduktion og ultrabløde ørepuder i FlowKnit hukommelseskum. BlackShark V2 Pro er som beskrevet udstyret med 2,4 GHz trådløs HyperSpeed-teknologi, hvilket sikrer en lav latens til spil. HyperSpeed-forbindelsen er designet og produceret til krævende spil, så du vil aldrig opleve mangler med dette headset, når du gamer. Det har desuden 24 timers batterilevetid i trådløs tilstand, før du igen skal lade det op. Du kan også blot vælge hele tiden at lade headsettet være tilsluttet med kabel via 3,5 mm-stikket.

Vurdering:
Er du typen, der kun vil have det bedste, og som virkelig vil optimere dit spil på alle fronter – også gennem lyden – så er dette headset fra Razer model BlackShark V2 Pro, det ultimative valg at gå med for dig.

 

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Gaming Headset

Vi har samlet en test over de bedste gaming headset på markedet i 2021. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes gaming headset til flere forskellige prisklasser.

Gaming headset vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

Kilder

Når du skal investere i et gaming headset, er det rart at vide lidt om, hvilket gaming headset du skal gå efter. Med pålidelige tests af gaming headsets kan du blive hjulpet på rette spor. I denne artikel har vi blandt andet brugt anmeldelser fra amerikanske Techradar.com. Du kan også finde brugeranmeldelser af gode gaming headsets på Google og Amazon.

Techradar.com

Techradar.com er en amerikansk hjemmeside som skriver om den seneste teknologiske udvikling. De skriver om nyheder, trends og tests af de bedste produkter på markedet. Techradar.com har i februar 2022 vurderet de 15 bedste PC gaming headsets. Du kan læse deres test her: https://www.techradar.com/news/computing-components/best-pc-gaming-headset-1322675

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. SteelSeries Arctis 7P
94
SteelSeries Arctis 7P
1099 kr 1266.00 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.