TEST: De Bedste Gaming PC i test 2024

Se alle Gaming PC'er i testen
0 Anmeldelser
1 Produkter
74 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

Vores bedst til prisen bliver fundet snart
Vores premium valg bliver fundet snart

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

Vores test af
Gaming PC'er giver
overblik

Information omkring hvad denne artikel indeholder.

 • De bedste Gaming PC'er på markedet i 2024
 • Overblik over alle funktioner og specifikationer
 • Guide til hvad du skal overveje inden køb
 • Informationer omkring sikkerhed og reklamation
 • Tips til vedligeholdelse af Gamer PC
 • Fordele og ulemper

Hvilket Gaming PC mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Gaming PC.

#1
HP
12
#2
MSI
0
#3
Lenovo
0
#4
ZOTAC
0
#5
Acer
0

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Det skal du overveje, inden du køber en gaming PC

Hvis du skal i gang med at spille på en computer, er dit første og vigtigste spørgsmål sandsynligvis: “Hvilken gaming PC skal jeg købe?”. Det er et meget godt spørgsmål, og det kan være svært at svare på.

For at hjælpe dig med at finde frem til den rette gaming PC har vi her lavet en slags vejledning, så du ved, hvad du skal overveje inden køb. Husk de fleste gamer pc kræver også et godt netværk derhjemme. Du kan sammenligne internet priser hos bedste internet.

Hvad er dine behov?

Den første ting, du bør finde ud af, er dine behov. Her er nogle af de vigtigste ting, du kan overveje:

 • Køber jeg en gaming PC bare for at spille et spil, eller har jeg til hensigt at spille mange?
 • Hvilke spil vil jeg gerne spille?
 • Er disse spil grafisk krævende?
 • Ønsker jeg en gaming PC, der kan bruges til spil med en avanceret grafik?
 • Har jeg til hensigt at lave andet end at spille spil på min PC såsom streaming eller videogengivelse?

Hvert svar på disse spørgsmål ændrer, hvilken type computer du skal gå efter. Hvis du primært har til hensigt at spille et ældre spil, har du ikke brug for en utrolig kraftfuld gaming PC. Vil du derimod dykke ned i nyere spil, har du brug for en mere intens opsætning.

Start med at stille dig selv alle disse spørgsmål, find ud af nøjagtigt, hvad dit svar er på spørgsmålene og vær opmærksom på alle dine svar. Når du har din liste med svar, kan du gå videre til næste trin.

Bestem dit budget

Det er et let spørgsmål at svare på, men oftere er det rigtige spørgsmål: “Hvad er den bedste gaming PC for mig?”. Dette spørgsmål er meget sværere. Men det er rent faktisk svaret på dette spørgsmål, der hjælper dig med at bestemme dit budget.

Når det kommer til en gaming PC, kan du nemlig finde disse til en lang række af priser. Du finder både de meget dyre og de mere budgetvenlige modeller. Du kan derfor ikke bare sige, at du vil bruge et bestemt beløb på en gaming PC, da det hele afhænger af dine behov.

Derfor er det værd at starte med ovenstående spørgsmål, så du får afdækket dine behov. Herefter kan du tage et kig på markedet, så du kan nærme dig et budget. Selvfølgelig skal du også have nok penge til at købe en specifik gaming PC. Hvis du ikke har alverdens med penge, er det værd at starte med en af de mere budgetvenlige løsninger, da du altid kan opgradere den med tiden.

Undersøg dine muligheder

Nu når du kender til dine behov og dit budget, er det tid til at undersøge dine muligheder. Der er masser af fantastiske muligheder på markedet, der er velegnet til forskellige behov samt forskellige typer af gamere.

Til at starte med kan du tage et kig her i vores gaming PC test, da vi har givet et godt overblik over nogle af de bedste modeller på markedet. Herved kan du se, om en af disse muligheder passer til dine behov eller ej. De er fra forskellige producenter samt i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

Desuden er det værd at bruge tid på at læse anmeldelser og andre gameres oplevelser med diverse computere. Dette kan ligeledes gøre det nemmere for dig at indskrænke din søgning til et par modeller.

Hvilke komponenter indeholder en gaming PC?

Hvis du vil vide mere om, hvad din gaming PC indeholder, eller hvis du bare har brug for at opgradere et par komponenter på den PC, du allerede ejer, skal du læse med videre. Her giver vi dig et overblik over nogle af de vigtigste komponenter, du kan finde indeni din gaming PC.

Grafikkort

Mange spil kræver et kraftfuld grafikkort. I mange tilfælde vil tilføjelsen af et grafikkort til din gaming PC give dig et mærkbart boost i ydeevnen. Det grafikkort, du bør vælge, afhænger stort set af, hvilke typer af spil du er interesseret i at spille, og hvor meget du vil spille.

Processor/CPU

Din processor bestemmer, hvor hurtigt din computer kan udføre opgaver. At spille de nyeste spil kræver en del af dit system. En hurtigere processor hjælper hele systemet med at holde trit med de intense krav fra et spil.

Hukommelse/RAM

RAM er en forkortelse for Random Access Memory og kan betegnes som værende din computers arbejdshukommelse. RAM anvendes til at få adgang til data til alle de spil og programmer, du oftest bruger. Det anbefales, at du har i hvert fald 8 GB RAM til spil, men at øge dette til 12 GB eller mere vil ofte føre til en meget bedre ydeevne. Mange spil kræver endda, at du minimum har 16 GB RAM.

Andre komponenter

Udover de tre ovenstående komponenter består en gaming PC af følgende:

 • Et bundkort
 • En strømforsyning
 • En SSD-harddisk
 • Et kabinet

Nu ved du en del mere om nogle af de vigtigste komponenter, som din gaming PC indeholder. Dette er god information for dig at vide uanset, om du er interesseret i at bygge din egen gaming PC eller, om du bare vil vide mere om disse typer af computere helt generelt.

Sådan bruger du en gaming PC mest optimalt

Har du købt en gaming PC, men er du usikker på, hvordan du bruger den på den mest optimale måde. Det kan vi godt forstå. Hvis du aldrig har prøvet at spille på denne måde før, så er der mange ting, du skal lære. Der er nemlig flere ting, du bør være opmærksom på, så du ender med at bruge din gaming PC på bedste vis.

 • Øv dig: At blive god til at spille starter med, at du skal øve dig. Det er de færreste, der bliver gode til noget uden at øve sig en hel masse.
 • Lær ved at kigge på andre: Mens du øver dig ved at spille selv, kan det også være en fordel at kigge på andre, der spiller. Det kan derfor være en god idé at kigge på kampe mellem dygtige spillere eller professionelle hold og prøve at lære mere af deres måde at spille på.
 • Prøv forskellige former for enheder: Din personlige præference vil diktere, hvad for noget udstyr, der fungerer bedst for dig. Du bør derfor overveje, hvilken type af mus, hvilket tastatur og hvilket headset, der giver dig den bedste oplevelse.
 • Brug det rigtige spiludstyr og de rigtige indstillinger: Dette falder lidt inden for det samme som beskrevet ovenfor. Det er yderst vigtigt, at du anvender det rigtige spiludstyr ligesom, at du også skal gøre brug af de rette indstillinger. Når du føler dig godt tilpas, vil det helt sikkert kunne ses på den måde, du bruger din gaming PC på.
 • Vælg et spil, du er interesseret i: Hvis du keder dig, når du spiller, vil det ikke kun være en mindre god fornøjelse, men det vil heller ikke give dig nogen former for fremskridt. Du kan lige så godt have det sjovt.
 • Undersøg strategier for at blive en bedre spiller: Du kan prøve at finde forskellige strategier og læse mere om, hvordan du kan blive en bedre spiller.

Alle disse faktorer kan hjælpe dig med at få det mest optimale ud af din gaming PC. Der er intet ved at bruge en masse penge på en lækker gaming PC, og så du slet ikke bruger den på den bedste måde. Det kan du sikre dig ved at tage disse råd i betragtning.

Vedligeholdelse af din gaming PC

Hvis du gerne vil sørge for, at din gaming PC altid arbejder effektivt med den bedste ydeevne og sikkerhed, er det vigtigt, at du vedligeholder den. Der er nemlig mange faktorer, som kan påvirke din computer.

Sørg for, at dit antivirusprogram er opdateret

Som spiller er du naturligvis online det meste af tiden. Mange spil og diverse yderligere indhold kræver, at du downloader disse fra internettet. Risikoen ved at downloade noget fra internettet er, at din gaming PC bliver inficeret med en virus.

En computervirus eller malware har en negativ effekt på din PC. Det kan gøre ydeevnen meget langsommere ligesom, at det også kan ende med at lukke hele dit system ned. Yderligere risiko indebærer, at der er nogen, som får fat i dine personlige oplysninger.

Derfor bør du altid sørge for, at dit antivirusprogram er opdateret. Du kan både finde antivirusprogrammer, som du skal betale for samt antivirusprogrammer, der er gratis. Om du vælger det ene eller det andet er op til dig. Desuden kommer det an på, hvordan du bruger din gaming PC. Downloader du ikke rigtigt noget fra internettet, kan det sagtens være nok med et gratis program.

Udfør en regelmæssig vedligeholdelse af harddisken

Uanset om du spiller spil eller surfer på internettet, optager disse aktiviteter noget plads på harddisken. For det meste er der bittesmå informationer, der bliver efterladt, selv efter at du har lukket aktiviteten. Disse bittesmå informationer akkumuleres over tid, hvis du ikke er opmærksom på det, hvilket kan gøre din gaming PC langsommere.

Og hvem vil have en langsom PC, når du er i gang med at spille et spændende spil med dine venner? Det er der selvfølgelig ingen, der ønsker. Derfor bør du sørge for at udføre en regelmæssig vedligeholdelse af din computers harddisk.

Det kan du bare gøre ved at lave en simpel diskoprydning, hvorefter der bliver frigjort mere plads. Dette skal du dog kun gøre, hvis det er filer, du ikke vil gemme eller har brug for.

Lav en sikkerhedskopi af dine filer

Harddiske er ret dyre, og hvis du mister din harddisk, mister du dine filer. En del af den vedligeholdelse, du kan gøre for at holde din harddisk i en tip-top-form, er at tage en backup af dine filer.

Dette kan du i dag gøre på flere forskellige måder. Hvis du ikke er opdateret omkring de nyeste produkter, har du sandsynligvis en af de fysiske eksterne harddiske, du bruger til at opbevare alle dine vigtige filer på.

Men heldigvis lever vi i en tid med et Cloud-system, hvor du bare kan gemme alle dine filer online. Dette er praktisk, fordi det er tilgængeligt, uanset om du er derhjemme, på arbejde eller på en café.

Cloud-tjenester tilbyder en bedre og nemmere måde at “gemme” dine filer på, hvis du ønsker det. Herved kan du også holde din harddisk fri for en masse filer, som kun gør din gaming PC langsommere. Dette er en fordel, hvis du har en computer, du også bruger til andre ting end at spille.

Hold krummer væk fra dit tastatur

Hvis du elsker at spise foran din gaming PC, skal du være forsigtig med dette. For lige meget hvad du spiser, risikerer du, at der falder krummer eller andre former for madrester ned gennem de små sprækker på dit tastatur. Dette kan i sidste ende skade dit tastatur og din gaming PC.

Kan du ikke lade være med at spise foran computeren? Så bør du rense dit tastatur, hver gang du spiser og støve det af ofte for at forhindre eventuelle tastaturproblemer.

Organiser dine kabler og ledninger

Hvis dine kabler og ledninger ligger i et stort rod, skal du gøre noget ved det. Det kan nemlig i værste tilfælde udgøre en brandfare. Du bør derfor sørge for, at alle kabler og ledninger er organiseret på en måde, så du altid kan rense dem hurtigt samt have styr på dem.

Du kan også vælge at købe kabelbindere eller lignende for at gøre dit liv lettere. Det vil ikke kun ser mere æstetisk tiltalende ud, men du får også lettere ved at flytte din gaming PC, hvis du på et tidspunkt har brug for det.

Fjern støv fra din computer og dens tilbehør

Din gaming PC og dens tilbehør skal selvfølgelig ikke være støvede. Hvis støv ophober sig alle de forkerte steder, kan det påvirke ydeevnen. Derfor skal du rense din computer og tilbehøret udenpå såvel som indeni.

Indvendig rens af computer

Du kan altid bare rense din computer og tilbehøret udenpå med en tør mikrofiberklud. Skal du derimod rense den indvendigt, kræver det en smule mere. Her skal du først og fremmest have fat i en smule værktøj, så du kan åbne kabinettet. Du skal dog lige huske at slukke din computer og tage stikket ud, inden du går i gang.

Når du har fået åbnet kabinettet, vil du højst sandsynligt kunne finde flere områder, hvor der er noget støv. Især hvis du ikke har gjort dette længe. Typisk vil du finde mest støv på computerens indvendige blæsere samt de udvendige udluftningsriste. Disse skal du bare støve af med en mikrofiberklud.

Efterfølgende kan du give dig i kast med at fjerne støv fra både bundkortet, grafikkortet og processoren. Dette kan du gøre med hjælp fra en dåse, der er fyldt med komprimeret luft. Denne dåse kan ydermere benyttes til at fjerne støv fra andre blæsere. Du skal dog være forsigtig med dette, så du ikke ender med at skade blæserne.

Til sidst er det værd at bruge en smule tid på at kigge rundt i kabinettet for at se, om der er andre steder, hvor der er en masse støv. Er dette tilfældet, så fjern støvet. Hvis der ikke er mere støv at se, kan du lukke kabinettet igen.

Udvendig rens af computer

Nu kommer du til den del, der er den letteste. Her skal du nemlig ikke i gang med dit værktøj eller prøve at åbne nogle af delene på din computer. Den udvendige rens indebærer alt lige fra musen til tastaturet og skærmen. Alle disse dele skal også vedligeholdes regelmæssigt.

Start med at rense tastaturet ved at fjerne eventuelle krummer og skidt mellem tasterne. Du kan også bruge dåsen med komprimeret luft til at fjerne det, hvis det ikke falder ud af sig selv. Hvis dine taster er meget beskidte, så brug en klud eller en vatpind, der er en lille smule våd. Du kan rense musen på samme måde.

Ved rensning af skærmen skal du igen bruge en mikrofiberklud. Den vil nemlig ikke ridse din skærm. Tør skærmen hurtigt af og tjek, om kluden har fjernet det hele. Hvis den ikke gør det, kan du fugte kluden en smule og tørre skærmen igen.

Hvor mange penge vil du bruge på en gaming PC?

At bygge eller købe en ny gaming PC kræver, at du ved lige præcis, hvad du har brug for. Det er derfor ikke altid den nemmeste beslutning. Der er rigtig mange muligheder tilgængelige – også når det kommer til prisklasser. Du finder gamingcomputere, der er forholdsvis budgetvenlige til gamingcomputere, der koster spidsen af en jetjager.

Det er her, du skal træffe et valg. Vil du have en meget kraftfuld gaming PC med alverdens innovative teknologier og funktioner? Eller har du bare brug for en pålidelig gaming PC, så du kan spille spil i en nogenlunde kvalitet?

Dine behov har en stor indflydelse på prisen, da det ikke er alle modeller, der kan præcis det samme. I og med at de kommer med så mange funktioner og komponenter, er der selvfølgelig forskel på dem. Du skal derfor finde ud af, hvor meget du er villig til at bruge på en gaming PC.

Når det så er sagt, skal det selvfølgelig være i overensstemmelse med dine behov, når du har fundet frem til en specifik model. Det hele handler om, hvad du har brug for og den slags spilleoplevelse, du sigter efter.

Hvordan finder jeg en gaming PC til en god pris?

Hvis du er på udkig efter en gaming PC, der er i den dyre ende, vil det selvfølgelig være rart at kunne spare nogle penge. Men hvordan er det så muligt?

Her er det især en god idé, at du sørger for at holde dig opdateret vedrørende gode tilbud og udsalgsperioder. Desuden er det en fordel at købe din gaming PC på internettet, da online forhandlere oftest kan sælge produkter billigere end fysiske butikker. Dette giver dig også en bedre mulighed for at sammenligne priserne.

Til sidst er det en fordel at tage et kig her i vores gaming PC test, hvis du ønsker at sammenligne priserne på de computere, vi har udvalgt.

?
HP Omen 30L GT13-1831no
Tilføj Produkt
Pris15018 kr
KategoriTower
PlatformPC
OperativsystemWindows 10 Home
Optisk drevNej
Miljømærke-
Udgivelsesår2021
USB9
USB-C1
Ethernet1
HDMI1
DisplayPort3
DVI-
VGA-
Thunderbolt-
MonitorNej
Touch Skærm-
Skærmstørrelse-
HarddiskSSD
SSD-størrelse1 TB
Harddiske1
HDD-størrelse-
Hukommelseskortlæser-
RAM16 GB
HukommelsestypeDDR4
LydkortJa
Strømforsyning750 W
Processor-serieIntel Core i7
Processor-model11700K
Processorhastighed3.6 GHz
Processorkerner8
Grafikkort NvidiaGeForce RTX 3080
Grafikkort-hukommelse10 GB
Grafikkort AMD-
BluetoothJa
Wi-FiJa
Wi-Fi standardWi-Fi 4, Wi-Fi 5, Wi-Fi 6
Højde43.3 cm
Bredde16.5 cm
Dybde42.2 cm
Vægt12.9 kg
0
Acer Nitro N50-600 (DG.E0HEQ.140)
Specifikationer
 • Kategori: Tower
 • Platform: PC
 • Operativsystem: Windows 10 Home

Flere Specifikationer: Optisk drev - Nej; Miljømærke - EnergyStar; Udgivelsesår - 2019; USB - 8; USB-C - 1; Ethernet - 1; HDMI - 1; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Acer Nitro N50-600 (DG.E0HEQ.140)

Med Acer Nitro N50-600 får du en gaming PC, der er populær hos både eksperter og forbrugere. Mens brugerne på Amazon.com har givet denne computer 4,3 ud af 5 stjerner, har Expertreviews.co.uk givet den 3 ud af 5 stjerner.

Hvis du er vild med at spille og ønsker en computer med en god grafik, er Acer Nitro N50-600 et godt valg. Denne model er nemlig udviklet med fokus på spil og kommer med den nyeste teknologi.

Mere information

Acer Nitro N50-600 er udstyret med teknologi såsom et NVIDIA® GeForce® GTX 10-serie grafikkort og en 9th Gen Intel® CoreTM-processor. Takket være processoren og DDR4-hukommelsen kan du se video og spille hurtigt og uden problemer.

Derudover er NVIDIA® GeForce® GTX 10-serie grafikkort forsynet med NVIDIA PascalTM arkitektur og andre innovative teknologier, der er perfekte til de nyeste HD-spil på markedet. Dette grafikkort sørger for, at du får leveret billeder i den højeste kvalitet samt VR, der er helt ud over, hvad du ellers har oplevet. Denne gaming PC er helt generelt velegnet til stort set alle spil på markedet. Du kan derfor sagtens spille de spil, du allerbedst kan lide med Acer Nitro N50-600.

Samtidigt kan du få den mest fantastiske spilleoplevelse på grund af den fremragende lydgengivelse med Creative Sound BlasterX® 360°. Denne giver dig nemlig mulighed for at tilpasse og justere lyden, så den passer til dine ønsker og behov.

En anden smart funktion ved Acer Nitro N50-600 er, at du med denne gaming PC kan gøre brug af trådløs opladning af mobile enheder. Dette er muligt via den trådløse Qi-ladestation.

Når det kommer til designet, vil Acer Nitro N50-600 passe perfekt ind hos enhver gamer. Det sorte design med de røde detaljer giver et stilrent og lækkert udseende, som du ikke vil kunne lade være med at kigge på.

0
Acer Nitro N50-620 – I5 11400F & GTX1660 Super
Specifikationer
 • Kategori: Personal computer
 • Platform:
 • Operativsystem: Windows 10 Home 64-bit Edition

Flere Specifikationer: Optisk drev - Intet optisk drev; HDMI - DVI, HDMI, DisplayPort; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Acer Nitro N50-620 – I5 11400F & GTX1660 Super

Denne stationære Acer Nitro N50-620 gaming PC vil tage dit vinderpotentiale til et nyt niveau. Med andre ord: Det er ikke computerens skyld, hvis du taber i CS:GO, hvis du investerer i maskine. Den har en 11. Gen Intel® processor og NVIDIA grafik, som gør, du kan hente alle de AAA titler hjem i spil, du drømmer om. Denne gaming PC kan klare adskillige krævende opgaver på én gang. i5-11400F processoren kører to tråde pr. kerne og kan nå op til 4,4 GHz. Processoren følges af 8 GB DDR4 RAM, så du kan skifte mellem mange forskellige programmer uden din computer begynder at lagge. Nvidia GeForce GTX 1650 grafik sikrer, at computeren leverer en fremragende visuel oplevelse selv i krævende spil. Grafikkortet er udstyret med 4GB hurtig RAM. Denne Acer Nitro N50-620 gaming PC har et lynhurtigt 256 GB SSD-drev der leverer en ekstra hurtig booting og indlæsningstid, så du aldrig skal sidde og vente.

Vurdering:
Denne gaming PC Acer Nitro N50-620 er et rigtig godt bud på en stærk og effektiv gaming maskine i den billigere ende af prisspektret. Perfekt som juniors første gaming PC.

0
HP Pavilion Gaming TG01-2035no
Specifikationer
 • Kategori: Tower
 • Platform: PC
 • Operativsystem: Windows 10 Home

Flere Specifikationer: Optisk drev - Nej; USB - 9; USB-C - 1; Ethernet - 1; HDMI - 1; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af HP Pavilion Gaming TG01-2035no

Denne gaming PC fra HP kommer med en AMD Ryzen™ 7-5700G processor, der giver denne stationære maskine en helt fantastisk ydeevne. CPU’en har otte kerner og kan håndtere alle AAA spil uanset størrelsen. Denne model fås med PCIe®-baseret flashlager på 1TB, der er op til 17 x hurtigere end en traditionel harddisk (5.400 o./min.) i en bærbar pc. Grafikkortet er et NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 Ti som sikrer dig al den kraft, du har brug for til hurtig, problemfri og strømeffektiv ydeevne. Computeren er i et smart og kompakt design med sort som primære farve på kassen og med grønne lys-features. Med denne gaming PC har du desuden mulighed for at udvide og opgradere indmaden.

Vurdering:
HP Pavilion Gaming TG01-2035no er en meget stabil gaming PC med gode specifikationer til prisen.

0
Lenovo Legion T5 28IMB05 – Intel Core i5 10400 & RTX 2060
Specifikationer
 • Kategori: Personal computer
 • Platform:
 • Operativsystem: Windows 10 Home 64-bit Edition dansk/ engelsk / finsk / norsk / svensk

Flere Specifikationer: Optisk drev - Intet optisk drev; HDMI - HDMI, DisplayPort; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Lenovo Legion T5 28IMB05 – Intel Core i5 10400 & RTX 2060

Gaming PC’en Lenovo Legion T5 28IMB05 er en robust gamingcomputer pakket ind i et solidt kabinet. Denne maskine har NVIDIA’s GeForce RTX 2060 grafik, 10. generation Intel Core i5-processor, 16 GB RAM samt 512 GB SSD hukommelse. Computeren har derfor masser af gamingpower og er bygget på et B460 mATX-bundkort. GeForce RTX 2060 grafikken er baseret på NVIDIA’s prisvindende Turing-arkitektur og leverer derfor fremragende grafisk ydelse til moderne spil i dag. Computerens kabinet er sort og har et praktisk, indbygget bærehåndtag, så du nemt kan tage computeren med dig. Med denne computer får du desuden mange tilslutningsmuligheder, da der foran er der to USB 3.2-porte og et kombinations-lydstik, mens der bagpå er en USB-C-port, to USB 3.2-porte, to USB 2.0-porte og lydstik. Til ekstra hurtig netværksforbindelse har computeren Wi-Fi 6-understøttelse og en Gigabit Ethernet-port.

Vurdering:
Dette er endnu en gamer PC, hvor du får rigtig meget for pengene. I produktanmeldelser af computeren nævner flere brugere dog, at der er for lidt watt i den medfølgende strømforsyning på 400 watt, og at man bør købe en ny strømforsyning med flere watt, der passer til grafikkortets anbefalede 500 watt.

0
HP Omen 30L GT13-1149no
Specifikationer
 • Kategori: Tower
 • Platform: PC
 • Operativsystem: Windows 10 Home

Flere Specifikationer: Optisk drev - Nej; Miljømærke - EnergyStar; USB - 8; USB-C - 2; HDMI - 1; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af HP Omen 30L GT13-1149no

Med HP OMEN får du en virkelig stærk stationær computer til gaming. Ved at investere i denne maskine får du et fantastisk RTX 3080 Ti-grafikkort med 12 GB GDDR6X-hukommelse. Computerens grafiske specifikationer gør den desuden oplagt til også at streame og redigere video og billeder i meget høj opløsning. HP OMEN leveres med AMDs B550-chipsæt og en fremragende Ryzen 9 5900X-processor, baseret på Zen 3-arkitektur. GeForce RTX 3080 Ti-grafikkortet, 16 GB RAM og en terabyte hurtigt SSD-lager giver dette pragteksemplar af en gaming maskine en ekstrem ydelse, så du aldrig vil mangle kraft til selv særdeles krævende opgaver. Selve computeren er pakket ind i et kompakt 30 liters kabinet med justerbar RGB-belysning. Sidepanelet er gennemsigtet, så du kan kigge direkte ind i maskinrummet.

Vurdering:
Denne gaming PC er en computer i den absolutte topklasse udviklet til netop gaming. Prisen er dog også derefter. Med en pris på over 20.000 kroner og nærmere 25.000 kroner er den derfor tiltænkt dig som virkelig er en passioneret gamer.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Gamer PC

Prisen på en god gaming PC varierer, da det i sidste ende kommer an på dit behov. Vælger du en gaming PC med en budgetvenlig pris, skal du forvente, at den kan spille de fleste moderne spil i 1080p. De avancerede og dyrere modeller kommer dog typisk med en mere kraftfuld ydeevne m.m.

Helt generelt er en gaming PC nærmest ligesom enhver anden computer. Forskellen er bare, at en gaming PC typisk har en mere kraftfuld CPU samt et mere kraftfuldt grafikkort plus (normalt) mere RAM og lagerplads end en almindelig computer. Dette er på grund af, at spil har en tendens til at være mere krævende.

En gaming PC er pengene værd, hvis du regelmæssigt spiller nyere spil, der kræver en god CPU m.m. Er du en hardcore gamer, vil du derfor få stor gavn af en gaming PC. Spiller du bare i ny og næ, er det ikke sikkert, at det er nødvendigt med en gaming PC.

At bygge din egen gaming PC kan være billigere og mere givende, da du kan tilpasse computeren, som du ønsker. På den anden side er det hurtigere, lettere og generelt mere pålideligt at købe en gaming PC. Det kommer i sidste ende an på, hvad du foretrækker.

Kilder

Kilder

Hvis du ønsker at vide mere om de forskellige kilder og anmeldelser, vi har brugt i denne gaming PC test, finder du dem alle i nedenstående afsnit. Vi har nemlig samlet alle kilder og anmeldelser, så du hurtigt kan få et overblik over dem.

Amazon.com 🇺🇸

Amazon.com er en online markedsplads, hvor du kan finde en lang række af forskellige forbrugerprodukter og bestille dem direkte hjem til dig. Du kan købe alt lige fra tøj til køkkenmaskiner, bøger, spil og en gaming PC.

Efter køb af et produkt på Amazon.com er det muligt at skrive en anmeldelse af produktet. På den måde kan du læse, hvad andre kunder mener om det specifikke produkt, som de tidligere har købt, inden du vælger at klikke det hjem.

Expertreviews.co.uk 🇬🇧

Den britiske side Expertreviews.co.uk tester og anmelder forskellige former for forbrugerprodukter med et særligt fokus på de elektroniske produkter. Dette betyder, at du kan finde rigtig mange anmeldelser af både fjernsyn, mobiltelefoner, computere og så videre.

I deres anmeldelser giver eksperterne fra Expertreviews.co.uk en samlet bedømmelse af produktet med stjerner. Det gør de blandt andet ved at finde frem til produkternes fordele og ulemper. Herefter kan du læse anmeldelsen og se, om det er et produkt for dig eller ej.

PCmag.com 🇺🇸

PCmag.com er et magasin, der hovedsageligt fokuserer på teknologiske produkter og computere. Siden skriver selv, at de er forbrugernes guide til computere, diverse udstyr og opgraderinger. Du finder nemlig både guides, artikler, teknologinyheder og meget mere.

Derudover tester og gennemgår de diverse teknologiske produkter og tjenester for at finde frem til de bedste produkter på markedet. Her har de lavet en stor test af de bedste gamingcomputere i 2021, hvor du kan se gode grunde til, hvorfor du bør købe den specifikke gaming PC.

Pricerunner.dk 🇩🇰

Pricerunner.dk er en dansk side, der giver dig mulighed for at sammenligne forskellige produkter og se, hvor du kan købe dem henne. På den måde kan du nemt og hurtigt få et overblik over, hvor du kan købe produktet til den bedste pris.

Endvidere kan du også læse anmeldelser fra forbrugerne af de forskellige produkter, så du kan se, hvad andre kunder synes om dem. Dette giver dig en mulighed for at se, om andre tidligere kunder har været glade for det specifikke produkt.

Techradar.com 🇺🇸

Techradar.com er et teknologimagasin, der leverer nyttig viden og masser af gode artikler til læsere, der elsker teknologi og elektronik. Derfor finder du både nyheder, artikler, guides samt tests og anmeldelser af diverse elektroniske og teknologiske produkter. På den måde kan du blive klogere på alt, hvad der sker, når det kommer til den teknologiske verden.

Det store magasin anmelder og tester en lang række af forbrugerprodukter heriblandt gamingcomputere. Disse bliver bedømt ud fra flere faktorer, så det er muligt at lære mere om produktets forskellige fordele og ulemper.

Tomshardware.com 🇺🇸

Tomshardware.com er en side, der er velegnet til alle tech-entusiaster på alle niveauer. Siden forklarer selv, at det er lige meget, om du bygger en PC, vil købe en bærbar computer eller lære mere om diverse elektronik eller teknologi. Du finder nemlig det hele på deres side, da du bliver hjulpet godt på vej af deres eksperter.

Udover dette laver Tomshardware.com tests og anmeldelser af forskellige produkter som for eksempel gamingcomputer. Her har de lavet en stor test af de bedste modeller i 2021, så du kan finde frem til din favorit.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. HP Omen 30L GT13-1831no
?
HP Omen 30L GT13-1831no
15018 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.