TEST: De Bedste Gasgrill i test 2022

I denne artikel har vi samlet 99 af de bedste Gasgrill, du kan finde på markedet lige nu. Gasgrill her er vurderet ud fra, hvor godt de har klaret sig i 51422 anmeldelser, hvor de blandt andet er kåret som ”bedst i test”.

Vi har udvalgt de bedste, baseret på eksperternes anmeldelser, samt vurderet prisen på hver Gasgrill. Så er du på udkig efter den helt rigtige Gasgrill til den helt rigtige pris, kan du læse om de forskellige Gasgrill her og finde den, der opfylder dine behov.

Skrevet af: Mikkel Christensen
51422 Anmeldelser
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
99 Produkter
Sidst opdateret: maj 24, 2022
58 timer Tid brugt
Mikkel Christensen

Mikkel elsker at gaming og underholdning, så han ved alt om elektronik og gamingudstyr. Han er dog heller ikke bleg for at hoppe et smut i haven og fyre op for gasgrillen eller sætte gang i robotplæneklipperen.

Simon Bent Rasmussen

Simon er vores forbrugerekspert, så han er altid på forkant med, hvad der hitter hos forbrugerne lige nu. Oven i det ved han en hel masse om elektronik og tech, så han har helt styr på, hvilket gear og elektronikdimser, der er allerbedst.

TEST: De Bedste Gasgrill i test 2022 - Toppricer

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

BEDST I TEST
Weber Q3000 Gasgrill
Weber Q3000 Gasgrill Læs mere om produktet
 • Masser af udstyr
 • God kvalitet
 • Har termometer
98
3764.17 kr 2799 kr

Bedste pris hos:

Bilka.dk
PREMIUM VALG
Weber Summit E-670 GBS
Weber Summit E-670 GBS Læs mere om produktet
 • Premium valg
91
25352.00 kr 21720 kr

Bedste pris hos:

BygXtra

Sammenligning og oversigt

Her får du en oversigt over alle de produkter som vi har gennemgået. Brug ikonerne til at sammenligne eller se anmeldelserne af produkterne.

BEDST I TEST
Weber Q3000 Gasgrill 98
PREMIUM VALG
Weber Summit E-670 GBS 91
BEDST TIL PRISEN
Rösle Videro G4-S gasgrill 92
Tilføj Produkt
Pris2799 kr21720 kr700 kr

Bedste Gasgrill under 2000 kr. Top 3

Outdoorchef 420 G minichef gasgrill Outdoorchef 420 G minichef gasgrill1800 kr
94
Bedste pris hos: Silvan
Weber Q1200 Gasgrill Sort Weber Q1200 Gasgrill Sort1599 kr
94
Bedste pris hos: Davidsenshop.dk
Cobb Premier Gas Gasgrill Cobb Premier Gas Gasgrill1600 kr
94
Bedste pris hos: Marineudstyr.dk

Hvilket Gasgrill mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor gasgrill.

#1
COBB
94
#2
NomadiQ
93
#3
Rösle
93
#4
Outwell
77
#5
Weber
71

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Bedste Gasgrill i test

Sommeren er over os, og det er tid til at få gang i grillen udenfor. Tænker du på at få skiftet den gamle kulgrill ud med en mere funktionel gasgrill, eller er du på udkig efter din første grill, er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig lavet denne guide til køb af gasgrill, så du kan få helt styr på de forskellige typer. Der findes et væld af forskellige gasgrille på markedet, og det kan være svært at danne sig et overblik over det store udvalg. Der er varierende størrelser og funktioner, og priserne afspejler sig også herefter. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig lidt ind i dit behov, før du går ud og køber en gasgrill. Ellers kan du risikere at komme hjem med en gasgrill, der alligevel ikke var den helt rigtige, og har du allerede taget den i brug, er der ikke noget at gøre.

Gasgrillen er blevet mere og mere populær blandt danskerne de seneste år, og det er med god grund. En gasgrill er nemlig ikke bare nem at bruge, men du kan bruge den i al slags vejr, og der er næsten ingen grænser for, hvad du kan tilberede af mad på en gasgrill. Mulighederne er mange, og det er derfor vi danskere er blevet så vilde med gasgrillen.

Så er du lige så vild efter at anskaffe dig en gasgrill, skal du endelig læse med videre her.

Find den rigtige gasgrill

Når du skal ud at købe en gasgrill, er det en god idé, at du overvejer dit behov. En gasgrill kan nemlig godt være lidt af en dyr investering. Derfor er det godt, at du har styr på, hvilken type og hvilke funktioner, du egentlig har brug for.

Hvor ofte skal gasgrillen bruges, hvor mange personer skal der normalt grilles til. Hvor skal gasgrillen stå, og skal den kunne flyttes rundt på? Skal der være én eller flere brændere. Og hvad med tilbehøret? Har du planer om at lave julestegen i din gasgrill, skal du selvfølgelig sørge for at tage højde for størrelsen. Ja, der er mange overvejelser. Men når du har været igennem denne artikel, har du forhåbentligt fået en lidt bedre idé om, hvad dit behov er, og hvilken gasgrill du måske skal gå efter.

Forskellige typer gasgrille

En gasgrill er ikke bare en gasgrill. De findes forskellige typer, og overordnet set inddeles gasgrill i tre typer. Der er gasgrillvognen, den bærbare gasgrill og udekøkken gasgrill. Hvilken af disse typer gasgrill edu bør gå efter afhænger meget af dit behov, og hvad du har plads til. Men lad os tage et nærmere kig på de tre typer.

Gasgrillvognen er en af de populære typer gasgrille. Den har et understel med hjul, der gør den nemmere at flytte rundt på. På den måde kan du snildt have gasgrillen stående under et halvtag i vinterhalvåret, eller når det regner, og stadig bruge den. Og om sommeren kan du flytte den ud på terrassen og grille under åben sol.

En anden smart gasgrill er den bærbare gasgrill. Den er noget mindre, end de to andre typer, og ofte udstyret med håndtag, der gør det nemmere at transportere den. Vær dog opmærksom på, at den altså stadig er tung – det er jo en gasgrill. Og du skal også kunne transportere gasflasken. Ikke desto mindre er det altså stadig en gasgrill, du kan tage med på stranden eller i parken eller med på campingferien.

Er du til det helt store, kan du overveje at købe et udekøkken med gasgrill. Her får du simpelthen et ægte udekøkken med en dertilhørende gasgrill. Det er ikke lige noget, du vil kunne rykke rundt på, men til gengæld får du en forlængelse af køkkenet med en lækker gasgrill, hvor du kan tilberede nærmest hvad som helst. Så er du mesteren af barbecue i nabolaget, er det denne type gasgrill, du bør overveje – hvis du altså har pladsen og pengene til den.

Gasgrillens størrelse

Som nævnt ovenfor inddeles gasgrille som regel i tre kategorier. Ikke nok med det findes de i et væld af størrelser. Derfor bør du overveje, hvor stor din gasgrill skal være.

Størrelsen på grillen er selvfølgelig vigtig, hvis du har begrænset med plads at placere den på. Det kan være hvis du bor i lejlighed med en altan eller blot har en lille have. Så skal du nok ikke gå ud og købe en alt for stor gasgrill. Dog skal du også være bevidst om, at jo mindre gasgrillen må være, jo mere skal du nok gå på kompromis med funktioner og antallet af brændere. Funktioner kommer vi nærmere ind på længere nede på siden.

Når vi taler om størrelsen på grillen handler det både om, hvor meget selve gasgrillen fylder, og hvor stort grillområdet er, samt selve rumfanget af grillarealet. Her bør du tænke lidt over, hvor mange personer, du har tænkt dig at grille til. Er det bare dig selv og måske din nærmeste, behøver du ikke gå efter en særligt stor grill. Men er I en familie, eller får du ofte gæster, skal du selvfølgelig have det med i tankerne. Det er træls at stå og ikke have plads nok til at grille alt på én gang til sine gæster, så nogen må risikere at vente på maden.

Du bør også tænke over, hvad du vil tilberede på din gasgrill. Skal der være plads til andestegen eller flæskestegen til jul, eller vil du gerne bage pizzaer i gasgrillen? Så skal den selvfølgelig have et vist rumfang og en god højde, så der er plads til en and eller pizza.

Funktioner og tilbehør

Ligesom der findes forskellige størrelser og typer gasgrille, findes de også med et væld af funktioner og tilbehør. Der er altså rigtigt meget, du skal tage stilling til.

Brændere og termometer

Når du skal investere i en gasgrill, er antallet af brændere, samt et termometer værd at tage højde for. Flere brændere giver dig nemlig mulighed for at tænde og slukke forskellige steder på grillen. Det betyder at du kan placere maden på direkte og indirekte varme. Det giver dig mulighed for at tilberede flere typer mad, da ikke al mad kan tåle direkte varme. Brød vil hurtigt blive brændt på, og kyllingefilet vil hurtigt blive for branket.

Du kan selvfølgelig sagtens klare dig med én brænder, hvis der kun skal grilles til to personer, men er I flere, er det bestemt værd at overveje en gasgrill med to eller flere brændere.

Er du en rigtig grillentusiast, der gerne kunne holde øje med temperaturen i din gasgrill? Det forstår vi godt. Og så skal du selvfølgelig anskaffe dig en gasgrill med et termometer. Med en gasgrill med grilltermometer kan du bedre styre, hvor meget varme maden får under tilberedningen.

Mange retter kan sagtens tilberedes ved 130-200 grader, men skal du lave eksempelvis pizza, er det godt at gasgrillen kan komme op på 250 grader. Så får du nemlig en lækker og sprød pizzabund.

Rotisseri og stegeplader

Noget tilbehør som mange grillglade mennesker sætter pris på, er et rotisseri. Et rotisseri kaldes også en stegholder eller kyllingeholder. Det er en stang, du kan sætte en steg eller kylling på og dermed rotere dem rundt. Især hvis du skal lave en lækker langtidsstegt kylling er et rotisseri en nødvendighed. Her får kyllingen nemlig den helt optimale mængde varme hele vejen rundt.

Det er også muligt at købe et rotisseri med en lukket kurv, der kan bruges til at lave eksempelvis pomfritter eller andre lækre grøntsager.

For at gøre tilberedningen med rotisseri nemmere, er det en god idé at gå efter en gasgrill med infrarød brænder eller bagbrænder. Med dem arbejder gasgrillen nemlig på samme måde som en ovn. Derfor bør du være opmærksom på, om din gasgrill har en infrarød brænder eller bagbrænder, hvis du har planer om at købe et rotisseri.

Et andet tilbehør til gasgrillen er stegeplader. Her findes et væld af muligheder, der er med til at variere stegeskorpen, når du griller. Med stegeplader kan du pludselig ikke bare tilberede kød, men også mange andre forskellige retter. Du kan stege grøntsager, lave brød og endda omelet eller spejlæg. Og så går din grill pludselig fra at være kun en grill til et langt mere alsidigt madlavningsredskab.

Smokebox

Siden gasgrillen kom på markedet, er det blevet diskuteret, hvorvidt man kan opnå den samme grillsmag som fra en kulgrill. Nogle hævder fortsat, at det ikke er muligt, og de sværger derfor til kulgrillen. Men det er faktisk muligt at opnå den samme lækre grillsmag med en gasgrill.

Løsningen er nemlig simpel. Du kan købe en smokebox til din gasgrill. En smokebox er en lille boks eller kurv, hvor du tilføjer røgpiller eller røgflis, der tændes med en gasbrænder.

Røgpiller eller røgflis er lavet af forskellige træsorter, der opnår forskellige smage eller dufte, når de tændes op. Nogle typer træ som hickory er stærke i smagen, mens bøg og elm er lidt mindre kraftige i smagen. Ahorn, birk og frugttræer er de mildeste. Du kan også få røgflis lavet af gamle whiskey-, rom- eller vintønder, der tilføjer helt andre smage til maden.

Du kan altså kaste dig ud i et spændende smagseventyr med en smokebox til gasgrillen.

Sideblus

På nogle af de lidt større gasgrille er der sidebrænder eller sideblus, som gør det muligt at tilberede mad i en pande eller gryde ved siden af. Her kan du altså koge kartofler og andre grøntsager. Du kan også koge ris eller pasta heri.

Med et sideblus kan du altså pludselig tilberede størstedelen af måltidet på gasgrillen. Så kan du bare stå ude og lave al den lækre mad, mens du nyder solen.

Det eneste problem ved et sideblus er, at de ofte er mere sensitive over for vind og blæst, og derfor går de nemmere ud. Så medmindre du står et sted, hvor der er læ, eller det ikke blæser, mens du griller, er det måske bedre at holde dig til at koge kartoflerne i køkkenet. Derfor bør du overveje, om et sideblus er noget, du vil bruge penge på, eller hellere vil spare til fordel for en billigere gasgrill eller andre gode funktioner.

Rustfrit stål

Udendørs grille udsættes for lidt af hvert. De udsættes for vind og vejr, varme temperaturer, fedt og saft fra madvarer, samt rengøringsmidler. De kan blive ridsede eller få andre mindre skader, der gør dem mere sarte og modtagelige over for pletter og korrosion – med andre ord rust. Og her er rustfrit stål altså ingen undtagelse.

Selvom en gasgrill er af rustfrit stål, betyder det ikke, at den ikke på sigt kan få rustpletter. Især ikke i et land som Danmark, hvor vejret til tider kan være regnfuldt og blæsende. Bor du tæt på kysten, kan salt fra havvandet også være problematisk. Her bør du i den grad huske at bruge et overtræk eller cover til din gasgrill. Du skal selvfølgelig bare huske, at det kun må sættes på, når grillen ikke er i brug.

Ved rengøring er det også vigtigt, at du holder dig fra koncentrerede blegemidler og andre skrappe rengøringsmidler. Disse indeholder nemlig klor, og det kan ødelægge stålet og lave rustpletter. De bør altså ikke blive anvendt på rustfrit stål.

Den høje varme, samt røgen fra madlavningen vil også kunne danne misfarve det rustfri stål. Det gælder også fedtstoffet og saften fra maden, eksempelvis kød.

Så selvom du køber en gasgrill i rustfrit stål, skal du være opmærksom på, at den kræver vedligeholdelse og pleje. Du skal rengøre den med milde rengøringsmidler, og for så vidt muligt holde den i ly for regn og vind.

Vil du gerne investere i en gasgrill, der er lidt mere holdbar, kan du gå efter en grill med 304 rustfrit stål. Det er nemlig den bedste type rustfrit stål indenfor grillverdenen, og det kan altså klare lidt mere.

Sådan passer du godt på din gasgrill

Når du har købt en gasgrill, er det selvfølgelig vigtigt, at du passer godt på den, så du kan have glæde af den i mange år.

Som nævnt ovenfor er det en god idé at have et overtræk til gasgrillen, så du kan beskytte den mod vejr og vind. Her bør du selvfølgelig gå efter et vandafvisende overtræk og gerne sørge for at imprægnere det, så det bedre kan holde regn og fugt ude.

Når grillristen skal rengøres, skal du starte med at fjerne fedt og madrester fra grillristen. Derefter skal du tænde grillen på fuld hammer og lukke låget ned. Her skal grillen være tændt i 15 minutters tid.

Derefter skal du fjerne snavset fra den varme rist med en grillbørste. Hold dig fra ståluld og skuresvampe, da det kan ridse grillristen og på sigt lave rustpletter. Du bør også bruge grillrens til riste for at løsne eventuelt snavs yderligere, og eventuelt efterbehandle med en beskyttende spray.

Resten af grillen rengøres med fedtopløsende rengøringsmiddel. I bunden kan det værste snavs fjernes med en grillskraber. Skal grillen rengøres udenpå, afhænger det af dens overflade og materiale. Til rustfrit stål og emalje bør du gå efter decideret grillrens. Og så er det altid godt at huske at rengøre og vaske grillen jævnligt.

Skuresvampe og ståluld bør ikke komme i nærheden af hverken grillriste eller resten af grillen. De kan ridse og ødelægge overfladen. Har du en grill med emaljerede dele, kan de godt vaskes med mildt sæbevand og en opvredet klud, ellers kan du gå efter grillrens specifikt til emalje.

Fordele ved gasgrillen

En gasgrill er på mange måder nemmere at bruge end en kulgrill. Derfor er de også blevet yderst populære de seneste år. Fordelene er mange:

 1. Gasgrillen bliver lynhurtigt klar modsat en kulgrill. Det tager kun 5 minutter at starte gasgrillen op.
 2. Du kan bruge gasgrillen i al slags vejr og hele året rundt.
 3. Det er nemmere at styre temperaturen på gasgrillen.
 4. Her dannes ingen røg, når grillen startes op.
 5. Gasgrillen er nem at gøre ren.

Og selvom nogle grillentusiaster stadig hårdnakket mener, at du ikke kan få den skønne røgede grillsmag fra en gasgrill, er der selvfølgelig muligt med en smokebox eller flavorizer bars, der kan lægges i grillen.

Hvad kan man tilberede på en gasgrill?

Du kan selvfølgelig grille alt, hvad der grilles kan, på en gasgrill. Kød, pølser, fisk og et væld af grøntsager kan du snildt tilberede på din gasgrill. Og kaster du dig ud i markedet af ekstraudstyr og tilbehør til gasgrille, kan du efterhånden lave hvad som helst.

Det er efterhånden blevet meget populært at lave pizza på grill, og med det rette udstyr er resultatet ofte langt bedre end i en almindelig ovn. Har du en pizzasten til din gasgrill kan du nemlig lave de mest fabelagtige pizzaer, som næsten kan hamle op med det italienske pizzeria.

Ikke nok med det kan du selvfølgelig også bage brød med en pizzasten. Og er du en af typerne, der kastede dig ud i surdejsbagning under coronapandemien, kan du faktisk også bage surdejsbrød og grydebrød i din grill. Så kan du altså stå der og nyde din grillbajer til duften af surdejsbrød, inden du giver dig i kast med at grille pølser og bøffer til aftensmaden.

Til nogle modeller af gasgrille er det også muligt at købe forskellige typer riste, stegepander, wok og oven i købet vaffel- og sandwichjern. Så kan du altså både klare forret, hovedret og dessert på grillen.

Hvad koster en gasgrill?

Har du besluttet dig for, at du skal ud at investere i en gasgrill, skal du selvføgelig have styr på dit budget. Hvor meget må gasgrillen koste? Og hvad koster gasgrille i det hele taget?

Generelt koster gasgrille noget mere end kulgrille. Efterhånden er det dog muligt at finde ganske udmærkede gasgrille til ned omkring 1.500 kr. Derefter ligger de i et prisleje op til omkring 6.000 kr, og endnu mere hvis du gør efter en gasgrill til et udekøkken. Omkring de 1.500 kr og opefter er det den bærbare gasgrill og gasgrillvognen, der er tilgængelig.

Foruden gasgrillen skal du selvfølgelig også købe en gasflaske. Gasflasker koster omkring 8-900 kr for 10 kg. De kan købes i dit lokale byggemarked eller på nettet sammen med grillen. Alt efter hvor meget du griller, kan en sådan gasflaske holde i 3-6 måneders tid.

Når gassen er brugt, kan du tage den samme gasbeholder med ned til dit lokale byggemarked og få fyldt den op igen. Her slipper du altså for at skulle smide 800 kr igen, da du kan få genopfyldt flasken for blot 2-300 kr.

1

Weber Q3000 Gasgrill Anmeldelse

Weber Q3000 Gasgrill
92
Specifikationer
 • Type: Grillvogn
 • Egenskaber: Drypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Stativ, Termometer
 • Type af brænder: Bundbrænder

Flere Specifikationer: Type af tænding - Piezo tænding; Antal primære brændere - 2 stk; Primær brændereffekt - 3.18 kW; Total effekt (gas) - 6.35 kW; Sidebord - Foldbar; Rammemateriale - Aluminium, Stål; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Weber Q3000 Gasgrill

Weber Q3000 gasgrill er en praktisk og meget fleksibel gasgrill, som har to kraftfulde brændere. Det giver dig mulighed for at grille ved både indirekte og direkte varme. I grillen er der et integreret termometer, så du altid har fuldstændig styr på varmen og tilberedningstiden, når du griller. Grillen har et praktisk bord monteret på siden, hvor du kan have både mad og udstyr stående, så du ikke skal løbe frem og tilbage mellem køkkenet og grillen.

Grillen har også tre knager, hvor man kan hænge andet redskab. Grillen har monteret hjul, så den altid kan flyttes rundt i haven, eller ind i skuret, hvis den skal pakkes helt væk. Selve grillen har en stegeflade på 63 x 45 centimeter. Det giver et ganske fornuftigt areal, hvor der kan ligge flere forskellige slags kød og stege samtidigt. Grillen er sort og designet er tidløst, så den passer ind i ethvert hjem (eller rettere have) mange år frem. Gasgrillen fra Weber kommer med forskellig garanti.

Der er fem års garanti på brænderne, fem års garanti på de støbte aluminiumsdele (dog kun to år på malede overflader), to års garanti på selve vognen og fem års garanti på grillristen.

Prisen for Weber Q3000 gasgrill lyder på omkring 4200 kroner.

2

Broil King Regal 520 gasgrill Anmeldelse

Broil King Regal 520 gasgrill
92
Specifikationer
 • Type: Gasgrill
 • Egenskaber:
 • Type af brænder:

Flere Specifikationer: Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Broil King Regal 520 gasgrill

Med denne gasgrill Broil King Regal 520 får du en meget kraftfuld grill, som fuldender dit udekøkken. Grillen har et meget stort stegeareal på hele 81 x 48 centimeter. Denne grill er derfor velegnet til familier eller grillmesteren, der ofte får gæster på besøg. Grillen er grå/sølvfarvet med praktiske sorte borde på hver side, hvor du kan stille mad og madlavningsredskaber. Grillen er dermed en perfekt kombination af flot design og funktionalitet.

Grillovnen leverer en rigtig god varmeisolering, så du kan opnå høje temperaturer. Den er desuden designet som en varmluftovn, hvilket sikrer en jævn tilberednings af din mad. Denne model har det såkaldte Flav-R-Wave grillsystem. Det skal sikre en godt fordelt varme og sørger desuden for, at kødsaft fordamper. Producenten garanterer hele 10 års garanti på Flav-R-Wave teknologien og Dual-Tube brænderne. Broil King Regal 520 gasgrill er absolut en af de tunge drenge i klassen rent prismæssigt og er til grillmesteren der bare ikke må gå ned på udstyr.

Prisen for denne model ligger af samme grund på omkring 17.500 kroner.

3

Everdure HBG2G Force Gasgrill Anmeldelse

Everdure HBG2G Force Gasgrill
92
Specifikationer
 • Type: Gasgrill
 • Egenskaber:
 • Type af brænder: Bundbrænder

Flere Specifikationer: Type af tænding - Piezo tænding; Antal primære brændere - 2 stk; Sidebord - Foldbar; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Everdure HBG2G Force Gasgrill

Force Gasgrill fra Everdure by Heston Blumenthal er en meget lækkert designet grill i et moderne og tidløst design, som folk, der går op i indretning, vil sukke efter. Udover det smukke design, er grillen selvfølgelig også baseret på en innovativ teknologi, og selve grillen er klar til brug på fem minutter. Grillen har et indbygget termometer i låget, der sikrer, at hele tiden har styr på den temperatur din mad grilles ved. Grillen kommer med to brændere, der lader dig grille ved forskellige temperaturer, hvis du griller forskellige madvarer. Grillen har et stort stegeareal og praktiske vinger til hver side, der fungerer som afsætningsborde til mad og grillredskaber.

Prisen for denne meget lækkert designede gasgrill ligger omkring 6000 kroner.

4

Outdoorchef 420 G minichef gasgrill Anmeldelse

Outdoorchef 420 G minichef gasgrill
92
Specifikationer
 • Type: Gasgrill
 • Egenskaber:
 • Type af brænder:

Flere Specifikationer: Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Outdoorchef 420 G minichef gasgrill

Denne grill fra Outdoorchef er en kombination af en kuglegrill og en gasgrill. Resultatet er en kompakt og mindre grill perfekt til altaner, små terrasser og haver eller til at have med på campingferie, picnic i parken eller i sommerhuset. Med denne gasgrill kan du både grille, stege og bage, da grillen har en super god varmefordeling. Grillen har integreret termometer, nem og hurtig optænding, der sikrer 200 graders varme på under to minutter, to praktiske og aftagelige sideborde og meget mere. Denne grill er også meget nem at rengøre, da man kan tage fedtbakken undergrillen ud. Selve kuglen, risten, ristbrænderen og tragten er emaljeret så disse dele også er meget nemme at rengøre, da snavs og skidt let slipper overfladen.

Prisen for denne smarte gasgrill ligger på omkring 1500 kroner.

5

Morsø Forno Gas Medio Anmeldelse

Morsø Forno Gas Medio
92
Specifikationer
 • Type: Kuglegrill
 • Egenskaber: Låg, Termometer, Transportabel
 • Type af brænder: Bundbrænder

Flere Specifikationer: Antal primære brændere - 2 stk; Total effekt (gas) - 4.0 kW; Rammemateriale - Aluminium, Støbejern; Læs flere

Se priser

Uddybende anmeldelse af Morsø Forno Gas Medio

Forno Gas Medio fra Morsø er en stilren og meget smart gasgrill, som er perfekt til altanen, terrassen eller den lille have. Grillen kan også bryde dit havebord, så det ikke kun er grillmesteren, som får glæde af synet. Trods sin størrelse er gasgrillen fra Morsø yderst funktionel. Grillens låg og gryde er produceret i aluminium, mens grillristen designet i meget solidt støbejern, der siges at øge smagsoplevelsen af maden, da støbejern holder på smagene fra maden.

Støbejern er desuden meget nemt af gøre rent. Denne grill har en drejeknap, der gør den meget nem at betjene. Grillen skal blot tilsluttes en gasflaske og så er du ellers klar til at grille lækker mad. Til at sikre perfekt tilberedning har Morsø-grillen også tilsluttet et stegetermometer, der kan holde øje kernetemperaturer og stegetid, så du ikke skal bekymre dig om det.

Prisen for denne lækre Morsø Forno Gas Medio gasgrill ligger på omkring 5500 kroner.

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Gasgrill

Hvilken gasgrill er den bedste?

Der findes mange gode gasgrille på markedet, men i bund og grund handler det om, at du skal finde den gasgrill, der passer til dine ønsker og behov.

Hvordan finder jeg den rigtige gasgrill?

Når du skal købe en gasgrill, er det en god idé at du overvejer dit behov. Du bør tænke over, hvor meget plads du har, hvor stor grillen skal være, hvor mange du har planer om at grille til, og hvad du gerne vil tilberede i din gasgrill. Med det i baghovedet kan du nemlig nemmere finde frem til lige præcis den eller de gasgrille, der passer dig bedst.

Hvor meget koster en god gasgrill?

Gasgrille findes i et væld af prislejer, og det er svært at sætte en specifik pris på en god gasgrill. Det afhænger nemlig både af dit budget og dit behov. Du kan sagtens finde ganske gode gasgrille til ned omkring 1500 kr, men det er ikke sikkert, at de passer til dit behov. Derfor bør du sætte dig ind i dit behov, overveje dit budget, og hvad du eventuelt skal gå på kompromis med af funktioner og lignende.

Er gasgrille sikre at bruge?

Gasgrille på det danske marked er sikkerhedsmæssigt godkendte, og derfor kan du være sikker på, at den del i hvert fald er i orden. Det samme gælder slangen og regulatoren. Men som al madlavning, der kræver høje temperaturer, bør du være forsigtig, så ingen kommer til skade. Du bør også altid sørge for at tjekke slangen og gasflasken efter, inden du tænder grillen op.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test.
BEDST I TEST
Weber Q3000 Gasgrill
98
Weber Q3000 Gasgrill
3764.17 kr 2799 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.