TEST: De Bedste Gasgrill i test 2024

Se alle Gasgrill i testen
44034 Anmeldelser
79 Produkter
58 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

90
Weber Q2000 Gasgrill Weber Q2000 Gasgrill Læs mere om produktet
 • Bedst til prisen
249 kr. 278.40 kr.
98
Weber Q3000 Gasgrill Weber Q3000 Gasgrill Læs mere om produktet
 • Masser af udstyr
 • God kvalitet
 • Har termometer
2899 kr. 3718.20 kr.
91
Weber Summit E-670 GBS Weber Summit E-670 GBS Læs mere om produktet
 • Premium valg
21499 kr. 25749.00 kr.

Hvilket Gasgrill mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor gasgrill.

#1
COBB
94
#2
NomadiQ
93
#3
Rösle
93
#4
Outwell
77
#5
Nordic Season
70

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Bedste Gasgrill i test

Sommeren er over os, og det er tid til at få gang i grillen udenfor. Tænker du på at få skiftet den gamle kulgrill ud med en mere funktionel gasgrill, eller er du på udkig efter din første grill, er du kommet til det helt rette sted. Vi har nemlig lavet denne guide til køb af gasgrill, så du kan få helt styr på de forskellige typer. Der findes et væld af forskellige gasgrille på markedet, og det kan være svært at danne sig et overblik over det store udvalg. Der er varierende størrelser og funktioner, og priserne afspejler sig også herefter. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig lidt ind i dit behov, før du går ud og køber en gasgrill. Ellers kan du risikere at komme hjem med en gasgrill, der alligevel ikke var den helt rigtige, og har du allerede taget den i brug, er der ikke noget at gøre.

Gasgrillen er blevet mere og mere populær blandt danskerne de seneste år, og det er med god grund. En gasgrill er nemlig ikke bare nem at bruge, men du kan bruge den i al slags vejr, og der er næsten ingen grænser for, hvad du kan tilberede af mad på en gasgrill. Mulighederne er mange, og det er derfor vi danskere er blevet så vilde med gasgrillen.

Så er du lige så vild efter at anskaffe dig en gasgrill, skal du endelig læse med videre her.

Find den rigtige gasgrill

Når du skal ud at købe en gasgrill, er det en god idé, at du overvejer dit behov. En gasgrill kan nemlig godt være lidt af en dyr investering. Derfor er det godt, at du har styr på, hvilken type og hvilke funktioner, du egentlig har brug for.

Hvor ofte skal gasgrillen bruges, hvor mange personer skal der normalt grilles til. Hvor skal gasgrillen stå, og skal den kunne flyttes rundt på? Skal der være én eller flere brændere. Og hvad med tilbehøret? Har du planer om at lave julestegen i din gasgrill, skal du selvfølgelig sørge for at tage højde for størrelsen. Ja, der er mange overvejelser. Men når du har været igennem denne artikel, har du forhåbentligt fået en lidt bedre idé om, hvad dit behov er, og hvilken gasgrill du måske skal gå efter.

Forskellige typer gasgrille

En gasgrill er ikke bare en gasgrill. De findes forskellige typer, og overordnet set inddeles gasgrill i tre typer. Der er gasgrillvognen, den bærbare gasgrill og udekøkken gasgrill. Hvilken af disse typer gasgrill edu bør gå efter afhænger meget af dit behov, og hvad du har plads til. Men lad os tage et nærmere kig på de tre typer.

Gasgrillvognen er en af de populære typer gasgrille. Den har et understel med hjul, der gør den nemmere at flytte rundt på. På den måde kan du snildt have gasgrillen stående under et halvtag i vinterhalvåret, eller når det regner, og stadig bruge den. Og om sommeren kan du flytte den ud på terrassen og grille under åben sol.

En anden smart gasgrill er den bærbare gasgrill. Den er noget mindre, end de to andre typer, og ofte udstyret med håndtag, der gør det nemmere at transportere den. Vær dog opmærksom på, at den altså stadig er tung – det er jo en gasgrill. Og du skal også kunne transportere gasflasken. Ikke desto mindre er det altså stadig en gasgrill, du kan tage med på stranden eller i parken eller med på campingferien.

Er du til det helt store, kan du overveje at købe et udekøkken med gasgrill. Her får du simpelthen et ægte udekøkken med en dertilhørende gasgrill. Det er ikke lige noget, du vil kunne rykke rundt på, men til gengæld får du en forlængelse af køkkenet med en lækker gasgrill, hvor du kan tilberede nærmest hvad som helst. Så er du mesteren af barbecue i nabolaget, er det denne type gasgrill, du bør overveje – hvis du altså har pladsen og pengene til den.

Gasgrillens størrelse

Som nævnt ovenfor inddeles gasgrille som regel i tre kategorier. Ikke nok med det findes de i et væld af størrelser. Derfor bør du overveje, hvor stor din gasgrill skal være.

Størrelsen på grillen er selvfølgelig vigtig, hvis du har begrænset med plads at placere den på. Det kan være hvis du bor i lejlighed med en altan eller blot har en lille have. Så skal du nok ikke gå ud og købe en alt for stor gasgrill. Dog skal du også være bevidst om, at jo mindre gasgrillen må være, jo mere skal du nok gå på kompromis med funktioner og antallet af brændere. Funktioner kommer vi nærmere ind på længere nede på siden.

Når vi taler om størrelsen på grillen handler det både om, hvor meget selve gasgrillen fylder, og hvor stort grillområdet er, samt selve rumfanget af grillarealet. Her bør du tænke lidt over, hvor mange personer, du har tænkt dig at grille til. Er det bare dig selv og måske din nærmeste, behøver du ikke gå efter en særligt stor grill. Men er I en familie, eller får du ofte gæster, skal du selvfølgelig have det med i tankerne. Det er træls at stå og ikke have plads nok til at grille alt på én gang til sine gæster, så nogen må risikere at vente på maden.

Du bør også tænke over, hvad du vil tilberede på din gasgrill. Skal der være plads til andestegen eller flæskestegen til jul, eller vil du gerne bage pizzaer i gasgrillen? Så skal den selvfølgelig have et vist rumfang og en god højde, så der er plads til en and eller pizza.

Funktioner og tilbehør

Ligesom der findes forskellige størrelser og typer gasgrille, findes de også med et væld af funktioner og tilbehør. Der er altså rigtigt meget, du skal tage stilling til.

Brændere og termometer

Når du skal investere i en gasgrill, er antallet af brændere, samt et termometer værd at tage højde for. Flere brændere giver dig nemlig mulighed for at tænde og slukke forskellige steder på grillen. Det betyder at du kan placere maden på direkte og indirekte varme. Det giver dig mulighed for at tilberede flere typer mad, da ikke al mad kan tåle direkte varme. Brød vil hurtigt blive brændt på, og kyllingefilet vil hurtigt blive for branket.

Du kan selvfølgelig sagtens klare dig med én brænder, hvis der kun skal grilles til to personer, men er I flere, er det bestemt værd at overveje en gasgrill med to eller flere brændere.

Er du en rigtig grillentusiast, der gerne kunne holde øje med temperaturen i din gasgrill? Det forstår vi godt. Og så skal du selvfølgelig anskaffe dig en gasgrill med et termometer. Med en gasgrill med grilltermometer kan du bedre styre, hvor meget varme maden får under tilberedningen.

Mange retter kan sagtens tilberedes ved 130-200 grader, men skal du lave eksempelvis pizza, er det godt at gasgrillen kan komme op på 250 grader. Så får du nemlig en lækker og sprød pizzabund.

Rotisseri og stegeplader

Noget tilbehør som mange grillglade mennesker sætter pris på, er et rotisseri. Et rotisseri kaldes også en stegholder eller kyllingeholder. Det er en stang, du kan sætte en steg eller kylling på og dermed rotere dem rundt. Især hvis du skal lave en lækker langtidsstegt kylling er et rotisseri en nødvendighed. Her får kyllingen nemlig den helt optimale mængde varme hele vejen rundt.

Det er også muligt at købe et rotisseri med en lukket kurv, der kan bruges til at lave eksempelvis pomfritter eller andre lækre grøntsager.

For at gøre tilberedningen med rotisseri nemmere, er det en god idé at gå efter en gasgrill med infrarød brænder eller bagbrænder. Med dem arbejder gasgrillen nemlig på samme måde som en ovn. Derfor bør du være opmærksom på, om din gasgrill har en infrarød brænder eller bagbrænder, hvis du har planer om at købe et rotisseri.

Et andet tilbehør til gasgrillen er stegeplader. Her findes et væld af muligheder, der er med til at variere stegeskorpen, når du griller. Med stegeplader kan du pludselig ikke bare tilberede kød, men også mange andre forskellige retter. Du kan stege grøntsager, lave brød og endda omelet eller spejlæg. Og så går din grill pludselig fra at være kun en grill til et langt mere alsidigt madlavningsredskab.

Smokebox

Siden gasgrillen kom på markedet, er det blevet diskuteret, hvorvidt man kan opnå den samme grillsmag som fra en kulgrill. Nogle hævder fortsat, at det ikke er muligt, og de sværger derfor til kulgrillen. Men det er faktisk muligt at opnå den samme lækre grillsmag med en gasgrill.

Løsningen er nemlig simpel. Du kan købe en smokebox til din gasgrill. En smokebox er en lille boks eller kurv, hvor du tilføjer røgpiller eller røgflis, der tændes med en gasbrænder.

Røgpiller eller røgflis er lavet af forskellige træsorter, der opnår forskellige smage eller dufte, når de tændes op. Nogle typer træ som hickory er stærke i smagen, mens bøg og elm er lidt mindre kraftige i smagen. Ahorn, birk og frugttræer er de mildeste. Du kan også få røgflis lavet af gamle whiskey-, rom- eller vintønder, der tilføjer helt andre smage til maden.

Du kan altså kaste dig ud i et spændende smagseventyr med en smokebox til gasgrillen.

Sideblus

På nogle af de lidt større gasgrille er der sidebrænder eller sideblus, som gør det muligt at tilberede mad i en pande eller gryde ved siden af. Her kan du altså koge kartofler og andre grøntsager. Du kan også koge ris eller pasta heri.

Med et sideblus kan du altså pludselig tilberede størstedelen af måltidet på gasgrillen. Så kan du bare stå ude og lave al den lækre mad, mens du nyder solen.

Det eneste problem ved et sideblus er, at de ofte er mere sensitive over for vind og blæst, og derfor går de nemmere ud. Så medmindre du står et sted, hvor der er læ, eller det ikke blæser, mens du griller, er det måske bedre at holde dig til at koge kartoflerne i køkkenet. Derfor bør du overveje, om et sideblus er noget, du vil bruge penge på, eller hellere vil spare til fordel for en billigere gasgrill eller andre gode funktioner.

Rustfrit stål

Udendørs grille udsættes for lidt af hvert. De udsættes for vind og vejr, varme temperaturer, fedt og saft fra madvarer, samt rengøringsmidler. De kan blive ridsede eller få andre mindre skader, der gør dem mere sarte og modtagelige over for pletter og korrosion – med andre ord rust. Og her er rustfrit stål altså ingen undtagelse.

Selvom en gasgrill er af rustfrit stål, betyder det ikke, at den ikke på sigt kan få rustpletter. Især ikke i et land som Danmark, hvor vejret til tider kan være regnfuldt og blæsende. Bor du tæt på kysten, kan salt fra havvandet også være problematisk. Her bør du i den grad huske at bruge et overtræk eller cover til din gasgrill. Du skal selvfølgelig bare huske, at det kun må sættes på, når grillen ikke er i brug.

Ved rengøring er det også vigtigt, at du holder dig fra koncentrerede blegemidler og andre skrappe rengøringsmidler. Disse indeholder nemlig klor, og det kan ødelægge stålet og lave rustpletter. De bør altså ikke blive anvendt på rustfrit stål.

Den høje varme, samt røgen fra madlavningen vil også kunne danne misfarve det rustfri stål. Det gælder også fedtstoffet og saften fra maden, eksempelvis kød.

Så selvom du køber en gasgrill i rustfrit stål, skal du være opmærksom på, at den kræver vedligeholdelse og pleje. Du skal rengøre den med milde rengøringsmidler, og for så vidt muligt holde den i ly for regn og vind.

Vil du gerne investere i en gasgrill, der er lidt mere holdbar, kan du gå efter en grill med 304 rustfrit stål. Det er nemlig den bedste type rustfrit stål indenfor grillverdenen, og det kan altså klare lidt mere.

Sådan passer du godt på din gasgrill

Når du har købt en gasgrill, er det selvfølgelig vigtigt, at du passer godt på den, så du kan have glæde af den i mange år.

Som nævnt ovenfor er det en god idé at have et overtræk til gasgrillen, så du kan beskytte den mod vejr og vind. Her bør du selvfølgelig gå efter et vandafvisende overtræk og gerne sørge for at imprægnere det, så det bedre kan holde regn og fugt ude.

Når grillristen skal rengøres, skal du starte med at fjerne fedt og madrester fra grillristen. Derefter skal du tænde grillen på fuld hammer og lukke låget ned. Her skal grillen være tændt i 15 minutters tid.

Derefter skal du fjerne snavset fra den varme rist med en grillbørste. Hold dig fra ståluld og skuresvampe, da det kan ridse grillristen og på sigt lave rustpletter. Du bør også bruge grillrens til riste for at løsne eventuelt snavs yderligere, og eventuelt efterbehandle med en beskyttende spray.

Resten af grillen rengøres med fedtopløsende rengøringsmiddel. I bunden kan det værste snavs fjernes med en grillskraber. Skal grillen rengøres udenpå, afhænger det af dens overflade og materiale. Til rustfrit stål og emalje bør du gå efter decideret grillrens. Og så er det altid godt at huske at rengøre og vaske grillen jævnligt.

Skuresvampe og ståluld bør ikke komme i nærheden af hverken grillriste eller resten af grillen. De kan ridse og ødelægge overfladen. Har du en grill med emaljerede dele, kan de godt vaskes med mildt sæbevand og en opvredet klud, ellers kan du gå efter grillrens specifikt til emalje.

Fordele ved gasgrillen

En gasgrill er på mange måder nemmere at bruge end en kulgrill. Derfor er de også blevet yderst populære de seneste år. Fordelene er mange:

 1. Gasgrillen bliver lynhurtigt klar modsat en kulgrill. Det tager kun 5 minutter at starte gasgrillen op.
 2. Du kan bruge gasgrillen i al slags vejr og hele året rundt.
 3. Det er nemmere at styre temperaturen på gasgrillen.
 4. Her dannes ingen røg, når grillen startes op.
 5. Gasgrillen er nem at gøre ren.

Og selvom nogle grillentusiaster stadig hårdnakket mener, at du ikke kan få den skønne røgede grillsmag fra en gasgrill, er der selvfølgelig muligt med en smokebox eller flavorizer bars, der kan lægges i grillen.

Hvad kan man tilberede på en gasgrill?

Du kan selvfølgelig grille alt, hvad der grilles kan, på en gasgrill. Kød, pølser, fisk og et væld af grøntsager kan du snildt tilberede på din gasgrill. Og kaster du dig ud i markedet af ekstraudstyr og tilbehør til gasgrille, kan du efterhånden lave hvad som helst.

Det er efterhånden blevet meget populært at lave pizza på grill, og med det rette udstyr er resultatet ofte langt bedre end i en almindelig ovn. Har du en pizzasten til din gasgrill kan du nemlig lave de mest fabelagtige pizzaer, som næsten kan hamle op med det italienske pizzeria.

Ikke nok med det kan du selvfølgelig også bage brød med en pizzasten. Og er du en af typerne, der kastede dig ud i surdejsbagning under coronapandemien, kan du faktisk også bage surdejsbrød og grydebrød i din grill. Så kan du altså stå der og nyde din grillbajer til duften af surdejsbrød, inden du giver dig i kast med at grille pølser og bøffer til aftensmaden.

Til nogle modeller af gasgrille er det også muligt at købe forskellige typer riste, stegepander, wok og oven i købet vaffel- og sandwichjern. Så kan du altså både klare forret, hovedret og dessert på grillen.

Hvad koster en gasgrill?

Har du besluttet dig for, at du skal ud at investere i en gasgrill, skal du selvføgelig have styr på dit budget. Hvor meget må gasgrillen koste? Og hvad koster gasgrille i det hele taget?

Generelt koster gasgrille noget mere end kulgrille. Efterhånden er det dog muligt at finde ganske udmærkede gasgrille til ned omkring 1.500 kr. Derefter ligger de i et prisleje op til omkring 6.000 kr, og endnu mere hvis du gør efter en gasgrill til et udekøkken. Omkring de 1.500 kr og opefter er det den bærbare gasgrill og gasgrillvognen, der er tilgængelig.

Foruden gasgrillen skal du selvfølgelig også købe en gasflaske. Gasflasker koster omkring 8-900 kr for 10 kg. De kan købes i dit lokale byggemarked eller på nettet sammen med grillen. Alt efter hvor meget du griller, kan en sådan gasflaske holde i 3-6 måneders tid.

Når gassen er brugt, kan du tage den samme gasbeholder med ned til dit lokale byggemarked og få fyldt den op igen. Her slipper du altså for at skulle smide 800 kr igen, da du kan få genopfyldt flasken for blot 2-300 kr.

98
Weber Q3000 Gasgrill
91
Weber Summit E-670 GBS
90
Weber Q2000 Gasgrill
Tilføj Produkt
Pris2899 kr21499 kr249 kr
90
Weber Q3000 Gasgrill
1

Weber Q3000 Gasgrill Anmeldelse

Specifikationer
 • Kategori: Grillvogn
 • Egenskaber: Drypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Stativ, Termometer
 • Brænder: Bundbrænder

Flere Specifikationer: Tænding - Piezo tænding; Antal primære brændere - 2 stk; Primær brændereffekt - 3.18 kW; Total effekt (gas) - 6.35 kW; Sidebord - Foldbar; Rammemateriale - Aluminium, Stål; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Weber Q3000 Gasgrill

Oplev det bedste fra alle verdener. Weber Q3000 Gasgrill er en moderne gasgrill med to brændere, der tager sig godt ud på terrassen. Lille nok til en mindre baggård, men stor nok til at grille en hel steg til familie middagen.

Q3000 er en grill med mange muligheder for at være en ægte grillmester, og med to brændere er der mulighed for at grille ved både direkte og indirekte varme. Dette giver mulighed for at grille med hurtig, intens varme eller en indirekte og jævnt fordelt varme, alt efter om der skal grilles en god steak eller langtidssteges.

Weber Q3000 Gasgrill er en grill med 2 brændere i rustfrit stål velegnet til grillning ved direkte varme. Kan også anvendes til indirekte varme. Weber Q3000 Gasgrill  har aluminiumsbund og aluminiumslåg som gør, at grillen varmer hurtigt op og køler hurtigt ned. Den er også udstyrret med et 2-delt porcelænsemaljeret støbejernsrist, som kan opnå en ekstremt høj temperatur og er rustbestandig. Piezo-tænding som er en sikker tænding med trykknap, som gør at Weber Q3000 Gasgrill er en sikker gasgrill . Du for også Trinløs varmeregulering til nem indstilling og justering af grillens temperatur. 

Grillarealet på 63 x 45 cm giver et godt grillareal til at lave en god middag til familien, og det dybe låg giver plads til at stege både kylling, steg og lammekølle, eller du kan forsøge dig med at bage brød eller andet bagværk på din nye gril. Weber Q3000 Gasgrill er desuden fastmonteret på en vogn, der giver den helt rigtige arbejdshøjde og gør det let at flytte grillen.

På denne Weber Q3000-model sidder to praktiske sideborde og tre kroge til redskaber, så du altid kan have grillredskaber og tilbehør tæt ved hånden, når der grilles. I låget er et integreret termometer, så man let kan se og styre temperaturen.

 • Mål: 140,9 x 140,3 x 76,2 cm 
 • Grillareal: 63 x 45 cm
 • Låg & bund af aluminium
 • Glasforstærket nylon
 • Porcelænsemaljeret støbejern
 • Gas som brændstof
 • 6,36 kW
90
Broil King Regal 520 gasgrill
Specifikationer
 • Kategori: Gasgrill
 • Egenskaber:
 • Brænder:

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Broil King Regal 520 gasgrill

Med denne gasgrill Broil King Regal 520 får du en meget kraftfuld grill, som fuldender dit udekøkken. Grillen har et meget stort stegeareal på hele 81 x 48 centimeter. Denne grill er derfor velegnet til familier eller grillmesteren, der ofte får gæster på besøg. Grillen er grå/sølvfarvet med praktiske sorte borde på hver side, hvor du kan stille mad og madlavningsredskaber. Grillen er dermed en perfekt kombination af flot design og funktionalitet.

Grillovnen leverer en rigtig god varmeisolering, så du kan opnå høje temperaturer. Den er desuden designet som en varmluftovn, hvilket sikrer en jævn tilberednings af din mad. Denne model har det såkaldte Flav-R-Wave grillsystem. Det skal sikre en godt fordelt varme og sørger desuden for, at kødsaft fordamper. Producenten garanterer hele 10 års garanti på Flav-R-Wave teknologien og Dual-Tube brænderne. Broil King Regal 520 gasgrill er absolut en af de tunge drenge i klassen rent prismæssigt og er til grillmesteren der bare ikke må gå ned på udstyr.

Prisen for denne model ligger af samme grund på omkring 17.500 kroner.

90
Everdure HBG2G Force Gasgrill
Specifikationer
 • Kategori: Gasgrill
 • Egenskaber:
 • Brænder: Bundbrænder

Flere Specifikationer: Tænding - Piezo tænding; Antal primære brændere - 2 stk; Sidebord - Foldbar; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Everdure HBG2G Force Gasgrill

Everdure HBG2G Force Gasgrill er den perfekte grill til personen, som ikke vil gå på kompromis med design eller deres grillmad. Med en Everdure Force gasgrill får du en kompakt grill i et flot og elegant design lavet i materialer af høj kvalitet.

Med den super fleksible og strømlinede Everdure HBG2G Force Gasgrill fra Everdure er du klar til at grille på kun 5 minutter.  Everdure HBG2G Force Gasgrill er fremstillet i rustfrit stål, pressestøbt aluminium, som er rengøringsvenlig og kan fås i hele fem forskellige farver.

Med  Everdure HBG2G Force Gasgrill for du de lækre betjeningsknapper som du kan regulere varmen meget nøjagtigt, så du har den fulde kontrol over madlavningen. Everdure HBG2G Force Gasgrills høje låg gør, at varmen kan cirkulere 360 grader under grilning, så det du griller for varme alle steder fra. Med konvektionstilberedning bevares alle smagsnuancer og du kan få et lækkert grillmåltid. Everdure HBG2G Force Gasgrill er nem og have at gøre med den kan samles på kun 10 minutter af 2 personer. Du for Piezo tænding og en Grillriste med indbyggede ”flametamers

 • Fås i 5 forskellige farver
 • 2 brændere
 • Når 200°C på 5 minutter
 • Slidstærk og rengøringsvenlig
 • Piezo tænding
90
Outdoorchef 420 G minichef gasgrill
Specifikationer
 • Kategori: Gasgrill
 • Egenskaber:
 • Brænder:

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Outdoorchef 420 G minichef gasgrill

Denne grill fra Outdoorchef er en kombination af en kuglegrill og en gasgrill. Resultatet er en kompakt og mindre grill perfekt til altaner, små terrasser og haver eller til at have med på campingferie, picnic i parken eller i sommerhuset. Med denne gasgrill kan du både grille, stege og bage, da grillen har en super god varmefordeling. Grillen har integreret termometer, nem og hurtig optænding, der sikrer 200 graders varme på under to minutter, to praktiske og aftagelige sideborde og meget mere. Denne grill er også meget nem at rengøre, da man kan tage fedtbakken undergrillen ud. Selve kuglen, risten, ristbrænderen og tragten er emaljeret så disse dele også er meget nemme at rengøre, da snavs og skidt let slipper overfladen.

Prisen for denne smarte gasgrill ligger på omkring 1500 kroner.

90
Morsø Forno Gas Medio
Specifikationer
 • Kategori: Kuglegrill
 • Egenskaber: Låg, Termometer, Transportabel
 • Brænder: Bundbrænder

Flere Specifikationer: Antal primære brændere - 2 stk; Total effekt (gas) - 4.0 kW; Rammemateriale - Aluminium, Støbejern; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Morsø Forno Gas Medio

Forno Gas Medio fra Morsø er en stilren og meget smart gasgrill, som er perfekt til altanen, terrassen eller den lille have. Grillen kan også bryde dit havebord, så det ikke kun er grillmesteren, som får glæde af synet. Trods sin størrelse er gasgrillen fra Morsø yderst funktionel. Grillens låg og gryde er produceret i aluminium, mens grillristen designet i meget solidt støbejern, der siges at øge smagsoplevelsen af maden, da støbejern holder på smagene fra maden.

Støbejern er desuden meget nemt af gøre rent. Denne grill har en drejeknap, der gør den meget nem at betjene. Grillen skal blot tilsluttes en gasflaske og så er du ellers klar til at grille lækker mad. Til at sikre perfekt tilberedning har Morsø-grillen også tilsluttet et stegetermometer, der kan holde øje kernetemperaturer og stegetid, så du ikke skal bekymre dig om det.

Prisen for denne lækre Morsø Forno Gas Medio gasgrill ligger på omkring 5500 kroner.

90
Weber Summit E-670 GBS
Specifikationer
 • Kategori: Grillvogn
 • Egenskaber: Drypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Termometer
 • Brænder: Bagbrænder, Bundbrænder, Searing brænder, Sidebrænder

Flere Specifikationer: Antal primære brændere - 6 stk; Primær brændereffekt - 2.93 kW; Antal sidebrændere - 1 stk; Total effekt (gas) - 29.31 kW; Rammemateriale - Emalje, Stål; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Weber Summit E-670 GBS

Weber Summit E-670 GBS gasgrill er spækket med lækre features, detaljer og har et gennemført design. Sear Station sørger for at du kan grille bøffer alt imens du holder tilbehøret varmt på sideblusset. Du kan nemt afprøve nye grillopskrifter med Webers Gourmet BBQ Systems, hvor grillristen er fremstillet med udskiftelig del, der kan erstattes af andet GBS-tilbehør. Derudover hjælper grillens udtagelige opsamlingsbakke med at samle snavs og fedt.

Weber Summit E-670 GBS gasgrill er til dig, der ønsker noget udover det sædvanlige. Denne gasgrill vil pryde ethvert udendørsområde, ændre din forestilling om en klassisk grillaften og give beundring fra andre grillentusiaster. Med grillens størrelse er der ingen grillopgave der er for lille eller for stor. Du kan grille alt fra burgers på grillristen til kylling på rotisseriet.

Weber Summit E-670 GBS er den ypperste gasgrill fra Weber, til dig hvor kun det bedste er godt nok, med funktioner og design helt i top. Weber Summit E-670 har masser af features og er lige som E-470, et helt køkken i sig selv. Weber Summit E-670 GBS gasgrillen har et grillareal på hele 96×49 cm med seks infrarøde brandere der fordelen varmen jævn og giver et perfekt grillresultat over alt på risten. På den ene side af grillen har du en sidebrænder, der virker som et almindeligt gasblus, og på den anden har du et indbygget roterserie, der kan klappes ned i sidehylden. Med Weber Summit E-670 GBS for du også andre features som: Lys i knapperne, lys ved håndtaget, røgboks, Grillrist med Flavorizer Bars i rustfri stål. 

Summit E-670 GBS gasgrill er udstyret med to praktiske sideborde, der giver ekstra arbejdsplads. Mens dine grillredskaber kan hænges op på grillens seks redskabskroge og dit grilltilbehør lægges i grillens integreret opbevaringsskab. Grillen er nem at betjene og håndtere selv i mørkere efterårs- og vinterperioder, hvor lys i håndtaget og kontrolknapper giver dig et fint udsyn.

Udover de mange brugervenlige detaljer er Summit E-670 GBS gasgrill også udstyret med flere funktioner. Optimal og pålidelig optænding samt brug af grillen med det effektive gastændings system. Med Webers Flavorizer Bars er du garanteret den velkendte grillsmag, når marinade og saft dypper ned og fordamper ind i maden.

Derudover er gasgrillen udstyret med rotisseri, der er ideelt til at tilberede kylling, lam eller en steg. Under tilberedningen kan du altid følge temperaturen i grillens indbygget termometer. Weber Summit E-670 GBS gasgrill er den perfekt grill til feinschmeckeren.

 • Sear Station brænder KW: 3,11
 • Røgkasse og brænderær i rustfrit stål KW: 1,9
 • Sideblus KW: 3,52
 • Gourmet BBQ System
 • Trinløs varmestyring
90
Rösle Videro G4-S gasgrill
Specifikationer
 • Kategori: Gasgrill
 • Egenskaber:
 • Brænder:

Flere Specifikationer: Antal sidebrændere - 1; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Rösle Videro G4-S gasgrill

Rösle Videro G4-S gasgrill med et hav af muligheder fra kendte det kendte mærke Rösle. Du får her en gasgrill med 4 hovedbrændere af rustfrit stål. Rösles BBQ gasgrill er udstyret med et innovativt Vario-system, som betyder at det er muligt at udskifte en del af grillristen med eksempelvis en pizzasten, grillpande eller lignende, så du kan variere dine grillretter. Vario-systemet tillader at slippe kreativiteten løs og udforske flere og bedre måltider. 

Det har aldrig været nemmere og sjovere at grille. Med rösle Videro G4-S gasgrill har nemlig hele to sidebrændere som gør madlavningen endnu lettere. 

Grillristen kan anvendes på begge sider. Rösle Videro G4-S gasgrill har 2 sideborde og begge sideborde kan foldes sammen på begge sider, for at skabe mere plads. 

Der følger en varmefordeler og fedtfang med som er udført i rustfrit stål. Låget på Rösle Videro G4-S gasgrill er med glasindsats, så du kan holde øje med maden uden at skulle løfte låget hver gang. 

Der er stort termometer inde på grillen som både viser °C og °F, så du kan holde øje med temparaturen og så du altid ved hvor meget og lidt din mad mangler. Der er gastrykregulator med integreret beskyttelse mod brud på slagen samtidig med at der opbevaringsområde til gastanke op til 11 kg. 

Med rösle Videro G4-S gasgrill for du et betræk som er Let og vejrbestandigt som beskytter mod vejr, UV-stråling og pollen.  Overtrækket er justerbar i størrelsen til foldede eller udfoldede sidebord med lynlås. Der er justerbar spænder til fastgørelse på Rösle Videro G4-S gasgrill. 

 • 2 sideborde 
 • Rustfrit stål
 • Varmefordeler og fedtfang 
 • Stort termometer
 • Opbevaringsområde til gastanke op til 11 kg
 • Betræk
90
Weber Spirit E-325S GBS Gasgrill
Specifikationer
 • Kategori: Gasgrill
 • Egenskaber:
 • Brænder:

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Weber Spirit E-325S GBS Gasgrill

Den friske morgenluft blandet med duften af bacon på grillristen efterfulgt af et aftensmåltid, der nærmest sætter tiden i stå. Start og slut dagen i haven med de mennesker, der betyder allermest – og din Spirit E-325S GBS gasgrill. Der er intet, der slår den lækre duft af grill om sommeren. Med Spirit E-325S GBS gasgrillen fra Weber kan du tilberede de perfekte grillretter og invitere hele familien over for at opleve den velsmagende mad. Grillen har et stort grillområde samt en varmehylde, som holder maden varm og giver ekstra plads, hvilket er ideelt, når der skal grilles til mange mennesker. 

Weber har lavet en ny redesignet Spirit grill til alle grill-elskerne. Grillen har et grillareal på 60×40 cm og en varmehylde på 60×12 cm. Ligesom med alle Webers grill, er denne også lavet i kvalitetsmaterialer som f.eks. den porcelænsemaljeret GBS støbejernsrist og de kendte flavorizer bars af rustfrit stål. Derudover er grillen udstyret med rød sear station-brænder.

Den effektive 2,2 kW Sear Zone-brænder skaber en intensiv varmezone, som giver kødet de perfekte grillmærker på ingen tid.

Derudover er Spirit E-325S GBS udstyret med de porcelænsemaljerede Gourmet BBQ System-støbejernsriste med stegeristindsats, som er yderst slidstærke samt nemme at rengøre. Grillen har desuden et klassisk design med porcelænsemaljeret overflade, som beskytter mod rust og krakelering, og den fordeler varmen jævnt og hurtigt.

Du er altså sikret en lækker grill i høj kvalitet og stilrent design med denne nye redesignede Weber Spirit grill.

 • Slidstærke, rengøringsvenlige, porcelænsemaljerede Gourmet BBQ 
 • System-støbejernsriste med stegeristindsats.
 • 2.745 cm2 grillområde.
 • Fordeler varmen ensartet, og forhindrer kolde eller varme områder på ristene.
 • Varmehylde holder maden varm og giver ekstra plads.
 • 2,2 kw Sear Zone-brænder
90
Everdure HBG3M Furnace Gasgrill, Mint
Specifikationer
 • Kategori: Gasgrill
 • Egenskaber:
 • Brænder:

Flere Specifikationer: Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Everdure HBG3M Furnace Gasgrill, Mint

Med en Everdure HBG3M Furnace Gasgrill kan du være sikker på, at kunne tilberede lækker mad til hele forsamlingen. Kulminationen af flot og innovativt design med kvalitet og de rette funktioner gør Everdure Furnace til den perfekte grill til både grillentusiasten og den typiske “sommergriller”, som også sætter stor pris på unikt design.

Med Everdure HBG3M Furnace Gasgrill er du klar til at grille på kun 5 minutter. Den har betjeningsknapper så du kan regulere varmen meget nøjagtigt, så du har kontrol over madlavningen.

Everdure HBG3M Furnace Gasgrill er fremstillet i rustfrit, pressestøbt aluminium.

Everdure HBG3M Furnace Gasgrill høje låg gør, at varmen kan cirkulere 360 grader under grilning. Everdure Furnace Gasgrillen har tre individuelle brændere, der giver dig mulighed for at grille ved flere forskellige temperaturer og dermed tilberede forskellige typer mad på samme tid. Med et ekstrastort grillareal på 2,915 cm2, får du rigeligt med plads til at lave grillmad til den helt store guldmedalje.

Låget på Everdure HBG3M Furnace Gasgrill har en perfekt og højde, der skaber en 360 graders cirkulation omkring maden, hvilket giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Med de to hjul, som er fastmonteret på Everdure HBG3M Furnace Gasgrill, kan den let transporteres. Takket være glasemaljerede grillplader er Everdure HBG3M Furnace Gasgrill desuden nem at rengøre efter brug. Med Everdure HBG3M Furnace Gasgrill får du det bedste fra begge verdener – gasgrillens hurtighed og lethed samt en traditionel kulgrills evne til at opnå høje temperaturer, der skaber en unik smagsoplevelse. 

 • Fås i 5 forskellige farver
 • 3 brændere
 • Når 200°C på 5 minutter
 • Slidstærk og rengøringsvenlig
90
Weber Genesis II EP-335 GBS
Specifikationer
 • Kategori: Grillvogn
 • Egenskaber: Brødhylde, Drypbakke, Hjul, Låg, Sidebord, Skabe/skuffer, Termometer
 • Brænder: Bundbrænder, Sidebrænder

Flere Specifikationer: Tænding - Elektrisk tænding; Antal primære brændere - 3 stk; Primær brændereffekt - 3.81 kW; Antal sidebrændere - 1 stk; Total effekt (gas) - 17.59 kW; Rammemateriale - Stål; Læs flere

Gå til butik

Uddybende anmeldelse af Weber Genesis II EP-335 GBS

Gourmet BBQ System-grillriste, Sear Station, en grillmotor i verdensklasse og et sideblus til grillsaucen – det er din opskrift på et perfekt grillmåltid. Genesis II i EP-335 har al den kraft og alle de funktioner, du skal bruge for at lave fantastisk og unik mad – og så er der hele 10 års garanti på alle grillens dele.

Weber Genesis II EX-335 GBS hi-tech gasgrill er til dig, der ønsker det perfekte grill resultat. Weber Genesis II EP-335 GBS gasgrill er udstyret med flere detaljer, der giver en nem og ukompliceret grilloplevelse. Weber Genesis II EP-335 GBS er også Wifi-forbundet, og den smarte teknologi Weber Connect forbinder dig og din grill uanset hvor i hjemmet du befinder dig. Du kan roligt nyde samværet med familien eller tilberede tilbehøret i køkkenet velvidende, at du på telefonen bliver opdateret på tilberedningstid og temperatur. Du kan altid holde øje med din mad og du for sjællendt for tørt grillmad med det indbyggede Wifi i Weber Genesis II EP-335 GBS.

Weber Sear Station gør det nemt at grille bøffer på risten, mens du holder tilbehøret varmt på Weber Genesis II EP-335 GBS’s sideblus. Ønsker du at udforske nye grillretter eller tilberedningsmetoder gør Gourmet BBQ System det muligt at udskifte den medfølgende grillrist med andet GBS-tilbehør.

Derudover giver de to sideborde en forbedret arbejdsplads, mens dine grillredskaber kan hænges op på de seks redskabskroge. Grillen er nem at betjene og håndtere selv i mørkere efterårs- og vinterperioder, hvor lys i håndtaget samt kontrolknapper giver dig et fint udsyn.

Udover de mange detaljer er Genesis II EX-335 GBS hi-tech gasgrill også udstyret med flere solide funktioner. Med sit GS4-grillsysten får du ved denne gasgrill enestående funktioner, såsom højeffektiv brændere, infinity gastændingssystem, grease management systemder og flavorizer bars i rustfrit stål, der alle sikrer en optimal samt pålidelig brug af grillen. Efter grillning kan du nemt fjerne grillens udtagelige opsamlingsbakke, der hjælper til at samle snavs og fedt.

 • Sear station brændere KW: 2,6
 • Trinløs varmestyring
 • Weber Connect grillteknologi
 • Primære brændere KW: 11,4
 • Brændere i rustfrit stål
 • GS4-Grillsystem
 • Porcelænsemaljeret grillrist i støbejern
 • Porcelænsemaljeret låg

FAQ

Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Gasgrill

Der findes mange gode gasgrille på markedet, men i bund og grund handler det om, at du skal finde den gasgrill, der passer til dine ønsker og behov.

Når du skal købe en gasgrill, er det en god idé at du overvejer dit behov. Du bør tænke over, hvor meget plads du har, hvor stor grillen skal være, hvor mange du har planer om at grille til, og hvad du gerne vil tilberede i din gasgrill. Med det i baghovedet kan du nemlig nemmere finde frem til lige præcis den eller de gasgrille, der passer dig bedst.

Gasgrille findes i et væld af prislejer, og det er svært at sætte en specifik pris på en god gasgrill. Det afhænger nemlig både af dit budget og dit behov. Du kan sagtens finde ganske gode gasgrille til ned omkring 1500 kr, men det er ikke sikkert, at de passer til dit behov. Derfor bør du sætte dig ind i dit behov, overveje dit budget, og hvad du eventuelt skal gå på kompromis med af funktioner og lignende.

Gasgrille på det danske marked er sikkerhedsmæssigt godkendte, og derfor kan du være sikker på, at den del i hvert fald er i orden. Det samme gælder slangen og regulatoren. Men som al madlavning, der kræver høje temperaturer, bør du være forsigtig, så ingen kommer til skade. Du bør også altid sørge for at tjekke slangen og gasflasken efter, inden du tænder grillen op.

Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Weber Q3000 Gasgrill
98
Weber Q3000 Gasgrill
2899 kr 3718.20 kr
Gå til produkt!
Tilbage til toppen

Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

 • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
 • Prisen tæller 15 %.
 • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
 • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.