TEST: De Bedste Hækkeklipper i test 2024

Se alle Hækkeklippere i testen
9745 Anmeldelser
45 Produkter
153 timer Tid brugt
Skrevet af: Mikkel Christensen
Godkendt af: Simon Bent Rasmussen
Sidst opdateret: feb 22, 2024

Toppricer’s anbefalet produkter

Her kan du se Toppricer’s anbefalet produkter, såsom produktet med den bedste pris eller vores bedste i test.

94
Worx WG261E.9 Worx WG261E.9 Læs mere om produktet
 • Teleskopstang
 • PowerShare-system
 • God til prisen
349 kr. 419.00 kr.
98
Makita DUH601Z Makita DUH601Z Læs mere om produktet
 • Drejbart håndtag
 • Elektronisk bremse
 • Ergonomisk opbygning
1999 kr. 2412.00 kr.
94
Makita DUH551PF2 Makita DUH551PF2 Læs mere om produktet
 • Premium valg
4035 kr. 4133.80 kr.

Bedste Hækkeklipper
under 1500 kr.

Top 3

Hvilket Hækkeklipper mærke er bedst?

Vi har lavet en rangliste over de mærker/brands der klarer sig bedst i vores test/sammenligning. Ved at kigge på ranglisten vil du få overblikket over de bedste mærker/brands indenfor Hækkeklipper.

#1
WORX
94
#2
Makita
93
#3
Milwaukee
92
#4
Dewalt
91
#5
Einhell
90

Prisforskellen imellem produkterne

Denne graf viser dig hvordan prisforskellen ligger mellem alle produkterne i testen. Du kan med denne graf få overblikket over hvor dyrt produktet kan være og hvor billig de kan være. Dette skaber et godt overblik, over hvad du skal regne med at betale for et produkt.

Find den perfekte hækkeklipper

Det er endnu engang blevet den tid på året. Haven skal shines op, hækken over til naboen skal klippes, og buske og planter skal måske også formklippes. Du har kun en gammel og uhandy hækkeklipper, som har set bedre dage, så det bliver svært at klare denne opgave. Er du også træt at det, så er det på høje tid, at du får skiftet din hækkeklipper ud og køber en ny.

En ny og mere funktionel hækkeklipper vil nemlig gøre, at du kan klippe din hæk meget nemmere og samtidigt spare tid. Derudover undgår du at din hæk fremstår rodet, men i stedet flot og vedligeholdt.

Denne guide vil hjælpe dig med at finde rundt imellem de forskellige typer af hækkeklippere, så du kan få styr på, hvilken hækkeklipper der passer præcis til dig. Uanset om det er første gang du skal erhverve en hækkeklipper, eller om du skal have skiftet din gamle hækkeklipper ud. Der er nemlig kommet et væld af nye typer hækkeklippere med forskellige funktioner på markedet. Derfor kan det være svært at navigere rundt i, hvilken der passer bedst til dine behov og præferencer.

Typer

Der findes et væld af hækkeklippere på markedet, og derfor gælder det om at overveje dine behov, så du kan finde den hækkeklipper, der passer til dig.

Generelt kan hækkeklippere i dag inddeles i tre forskellige grupper. Den første gruppe er med ledning; den anden gruppe med batteri og den tredje gruppe er benzindrevet. Hver af disse typer hækkeklippere kommer også med forskellige funktioner, som hver har deres fordele og ulemper.

 

Hækkeklipper med batteri

Hvis du leder efter en smart og let transportabel hækkeklipper, som du snildt kan have med rundt i hele haven, så vil en batteridrevet hækkeklipper være at foretrække. En af de store fordele ved en hækkeklipper med batteri er netop at du ikke skal kæmpe dig igennem haven, og bekymre dig for om ledningen pludselig sætter sig fast, eller du pludselig kommer til at mangle benzin. Derfor kan den type hækkeklipper bruges overalt i haven – og selv når du skal op i højden for at klippe din hæk. Den batteridrevne hækkeklipper er altså nem at betjene.

Et andet plus ved en hækkeklipper med batteri er, at den er forholdsvis billig, og du har mulighed for at tilkøbe et ekstra batteri til den. Fordelen ved et ekstra batteri er netop, at du bare kan fortsætte, hvor du slap, når det første batteri er løbet tør for strøm. Du skifter det blot ud, og så er du godt kørende igen. Skulle der ske noget med batteriet, er det også relativt billigt at få repareret.

Udover disse fordele er den batteridrevne hækkeklipper utrolig alsidig. En hækkeklipper kan selvfølgelig klippe hæk – det ved vi jo godt. Men med den batteridrevne hækkeklipper er det pludselig heller ingen sag at formklippe buske og træer. Du kan også kaste dig ud i at klippe andre planter, hvis du ønsker det. Det er altså en yderst funktionel og smart maskine.

Kigger vi på støjniveauet, larmer en hækkeklipper med batteri heller ikke så meget som de andre typer hækkeklippere. Så bor du i et nabolag, hvor der kan være sovende børn eller lignende, vil det være en god ting at have med i baghovedet, når du skal finde en hækkeklipper.

Sidst men ikke mindst er det værd at nævne, at den batteridrevne hækkeklipper er noget mere miljøvenlig end den benzindrevne hækkeklipper. Den sidste store fordel ved den batteridrevne hækkeklipper, er at den i  modsætning til den benzindrevne hækkeklipper er miljøvenlig. Derfor er de batteridrevne hækkeklippere blevet meget populære de seneste år, hvorfor det efterhånden er dem, du kan finde flest af på markedet. Måske endnu mere fordi de også er så nemme at håndtere.

Ulemper

Selvom der er mange fordele ved den batteridrevne hækkeklipper, kan vi desværre ikke komme uden om, at der også er en række ulemper.

En af ulemperne er blandt andet, at en hækkeklipper på batteri ikke har en lige så kraftig motor som den benzindrevne f.eks. har. Så har du en meget massiv hæk, kan det altså blive vanskeligt at klippe den ordentligt med en batteridrevet hækkeklipper.

Et andet problem der kan opstå er, at du lige pludselig kan risikere at mangle strøm nok til at færdigklippe hækken – medmindre du selvfølgelig har sørget for at erhverve dig et ekstra batteri. Så skal du nemlig vente til, at batteriet er ladet nok op til, at du kan fortsætte arbejdet. Heldigvis er det ikke et større problem end, at du kan sørge for at have et ekstra opladet batteri liggende.

Nu hvor vi har kigget lidt på fordelene og ulemperne ved de batteridrevne hækkeklippere, skal vi se nærmere på hækkeklippere med ledning.

Hækkeklipper med ledning

Den næste type hækkeklipper er hækkeklippere med ledning. Denne type af hækkeklipper er den eneste af de tre typer, som er afhængig af et en strømkilde. Dette gør at den har sin begrænsninger i forhold til afstand og bevægelighed. Til gengæld vil aldrig kunne løbe tør for strøm, når den først er sat til sin strømkilde.

Hækkeklipperen med ledning vejer som regel noget mindre end de to andre typer hækkeklippere. Det er selvfølgelig en klar fordel, når du skal benytte dig af hækkeklipperen i længere tid eller skal klippe en høj hæk. Den lette vægt skyldes, at der hverken skal batteri eller benzin i den, hvilket gør at vægten på en ledningsbaseret hækkeklipper er mindre.

En anden fordel ved hækkeklipperen med ledning er – ligesom den batteridrevne – at den er forholdsvis billig at anskaffe, såvel som at få repareret. Ydermere er den også mindre skadelig for miljøet sammenlignet med hækkeklipperen med benzin.

Ulemper

Den klart størst ulempe ved en hækkeklipper med ledning, er at du er nødt til at have et strømudtag i nærheden af dig. Det begrænser nemlig din bevægelighed, når du skal trimme hækken, og det kan især være et problem, når du skal navigere rundt i din have. Ledningen på hækkeklipperen kan nemlig sætte sig fast til planter og andre ting i haven, og det gør desværre denne type hækkeklipper lidt kluntet og besværlig at bruge.

En anden ulempe ved hækkeklipperen med ledning er, ligesom med den batteridrevne hækkeklipper, at motoren ikke er lige så kraftig, som en benzindrevet hækkeklipper. Så kan det igen blive svært og meget tidskrævende at klippe hækken ordentligt, hvis det er en meget stor og tæt hæk.

Ikke desto mindre er der altså en række fordele ved hækkeklippere med ledning. Har man brug for en let og håndterbar hækkeklipper, der gerne skal kunne nå op i højden, og har man en strømkilde tilgængelig i nærheden, kan den sagtens opfylde behovet.

Hækkeklipper med benzin

Den sidste type hækkeklipper, der findes, er hækkeklipperen med benzin. Benzin hækkeklipperens klare fordel er at den er kendt for sin enorme kraft. Med en stærk motor skal du nemlig aldrig bekymre dig om der nu er nok kraft til at klare din hæk – selv hvis det er længe siden, den sidste er blevet trimmet.

Den benzindrevne hækkeklipper har simpelthen en så stærk motor, at den kan klare stort set alle typer trimme- og klippeopgaver, havearbejdet kan byde på.

I forhold til den benzindrevne hækkeklippers  rækkevidde så er der selvfølgelig heller ikke nogen problemer med denne type hækkeklipper, da den ikke har nogle begrænsninger og er nem at have med rundt.

Ulemper

Når det kommer til ulemper ved den benzindrevne hækkeklipper, så er den klart største ulempe selvfølgelig prisen. Prisen på denne type hækkeklipper er nemlig højeste af de tre. Dette gælder både i forhold til anskaffelsespris, men også i reparation, hvis hækkeklipperen går i stykker.

Derudover skal du medregne, at du også skal betale for benzin, når hækkeklipperen skal fyldes op. Det kan altså hurtigt blive en stor udgift med den benzindrevne hækkeklipper. Og så skal du selvfølgelig altid sørge for, at du har nok benzin på den til at få færdiggjort klipningen.

En anden stor ulempe ved den benzindrevne hækkeklipper, er at den larmer meget i forhold til de to andre typer. Grunden til larmen er selvfølgelig at motoren er mere kraftig. Det kan desværre være temmelig forstyrrende for både naboer, men også for dig selv og din familie.

Dernæst er hækkeklipperen med benzin altså også ganske tung. Det kan derfor være hårdt at skulle klippe hele hækken på en gang, samtidigt med at det kan gøre den vanskeligere at bruge, især hvis du skal lidt op i højden.

En sidste ulempe ved hækkeklipperen med benzin er, at den desværre ikke er så god for miljøet. Vi kan ikke komme uden om, at benzin langt fra er miljøvenligt, og derfor vil denne type af hækkeklipper altså ikke være et særligt oplagt valg, hvis du går op i klima og miljø.

Hvilken type hækkeklipper er så bedst?

Efter en gennemgang af disse tre typer hækkeklippere har du forhåbentlig fået et overblik over de fordele og ulemper hver type hækkeklippere besidder. Men det er selvfølgelig ikke nok bare at tage en beslutning ud fra de forskellige typer. Du skal nemlig også overveje, hvad dit behov er, når det gælder hækkeklippere. Inden vi når dertil, vil vi dog se lidt nærmere på, hvilken retning markedet for hækkeklippere bevæger sig over i.

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at de benzindrevne og de ledningsbaserede hækkeklippere har været de største på markedet i mange år. Men i takt med at alt bliver digitaliseret, og der er mere fokus på trådløse redskaber, er der begyndt at ske en ændring i forholdet til det foretrukne valg af hækkeklippere.

Ledninger er besværlige – de hæmmer din bevægelighed, og du kan risikere at den sætter sig fast eller går i stykker. Brugen af benzin passer bare ikke ind i en verden, hvor vi fokuserer mere og mere på miljøvenlige alternativer som elbiler og den slags.

Derfor er hækkeklippere med ledning og benzin efterhånden begyndt at vige pladsen for den batteridrevne hækkeklipper. Der er stadig visse opgaver, de to typer hækkeklippere klarer bedre end den batteridrevne, men der er ingen tvivl om, at markedet bevæger sig hen mod trådløse og batteridrevne hækkeklippere.

Producenterne gør derfor også mere ud af at forbedre den batteridrevne hækkeklipper, både hvad angår batteriets levetid, ydeevne og kraft. Derfor er der ingen tvivl om, at den batteridrevne hækkeklipper er det mest oplagte valg. Selvfølgelig skal du dog have dit eget behov i baghovedet, og det vil vi se nærmere på i det følgende.

Behov

Efter at have dannet dig et overblik over de forskellige typer hækkeklippere, skal du selvfølgelig tænke over, hvilken type der bedst passer dig og dit behov. Der er derfor en række overvejelser, du bør tænke lidt over.

Areal og højde på hæk

Først og fremmest er det godt at skabe et overblik over, hvor stort et område eller areal, du skal klippe. Har du en stor have og hæk, hvor planterne og hækken skal trimmes ofte, kan det blive ret tidskrævende at klippe og trimme. Derfor er det en god idé at få en hækkeklipper, der nemt kan klare disse opgaver, og på samtidig er rar og komfortabel at bruge – især hvis du nyder at bruge meget tid i haven.

Har du ikke så stor en have, og vil du helst ikke bruge for meget tid i haven, så er det måske fint at gå efter en lidt billigere hækkeklipper, der sagtens kan opfylde dine behov.

Det er selvfølgelig også godt, at du tager højde for, hvor høj din hæk er. Har du en høj hæk, er det klart en fordel at gå efter en handy og let hækkeklipper, så du ikke bliver træt i armene. Og så er en benzindrevet hækkeklipper, som ofte er ret tung, nok ikke det rette valg, men derimod kan du overveje en hækkeklipper med ledning eller batteri i stedet.

Størrelsen på din hæk

Det er også godt at tage et kig på, hvor stor og kraftig din hæk er. Er det en meget tæt hæk med store grene, så bør du gå efter en stærk hækkeklipper med en korrekt knivbredde og kraftig motor. Ellers kan det hurtigt blive en uoverskuelig, tidskrævende og tilnærmelsesvis umulig opgave, at få klippet din hæk.

Sikkerhed og komfort

Sikkerhed og komfort er også en vigtig detalje, når du skal vælge den rette hækkeklipper. Der findes mange forskellige hækkeklippere med forskellige designs og sikkerhedsforanstaltninger. Selvom du kan have personlige præferencer i forhold til komfort eller måske oven i købet designet, bør du altid gå efter en hækkeklipper, hvor sikkerheden er i orden.

Du kan nemlig få hækkeklippere med tohåndsbetjening eller dobbelt kontakt, der sikrer dig mod at tænde hækkeklipperen ved et uheld på det forkerte tidspunkt – eller hvis der er børn på matriklen, der skulle få fingre i den.

Når det gælder komfort, er det godt at gå efter en hækkeklipper, der ikke vejer for meget, og sørg for at være opmærksom på, at hækkeklipperen har ergonomisk håndtag. Det gør det nemlig lettere og mere behageligt for dig at ordne klippearbejdet.

Budget

Vi kan jo heller ikke komme uden om, at prisen har noget at sige for de fleste mennesker. Du skal selvfølgelig sætte et budget for, hvor mange penge du vil bruge på din hækkeklipper.

Generelt ligger prisen på hækkeklippere i tre forskellige niveauer, og derfor skal du selvfølgelig have styr på, hvor meget du vil betale for den.

De dyreste hækkeklippere ligger i en prisklasse omkring de 5.000 kroner. Det er typisk hækkeklippere, som kører på benzin og derfor har en ret kraftig motor. Den vil derfor også kunne klare langt de fleste opgaver, en have og hæk har at byde på.

I mellemklassen har vi hækkeklippere til 1.000 kroner og opefter. Det er gode, all around hækeklippere, der kan klare de fleste klipninger – også de mere grove af slagsen.

I den billige ende finder du hækkeklippere til omkring 500 kroner og derunder. De kan generelt klare en fin trimning af hækken, men ikke den mere grove hækkeklipning.

At vælge den rigtige hækkeklipper

Når det kommer til hækkeklippere, kan der være stor forskel mellem de forskellige modeller, mærker og typer. Derfor er det vigtigt, at du får styr på dit reelle behov, når du skal vælge hækkeklipper. Især hvis du aldrig har brugt en hækkeklipper før, er det godt at du smutter en tur ud i haven og tager et kig på de hække, buske og planter, der skal klippes, før du køber en hækkeklipper.

Du ved allerede, at der er forskel på hækkeklippernes vægt, alt efter type – om de er benzindrevne, batteridrevne eller med ledning. Det kan selvfølgelig også variere fra mærke til mærke. Der kan ligeledes være forskel på knivlængde samt afstanden mellem knivene.

En hækkeklippers vægt spiller en stor rolle, fordi du skal kunne holde den i hænderne uden at få trætte arme – især hvis du skal holde den i strakt arm og i længere tid. Det kan hurtigt blive hårdt for både arme og skuldre at skulle klippe en høj hæk. Derfor er det bedre at gå efter en lettere model, som er mere komfortabel og nem at komme omkring hækken med.

Tager vi et kig på hækkeklipperens knivlængde, kan du få korte hækkeklippere med en knivlængde på ned til 35 cm, og lange hækkeklippere på op over 65 cm. Knivlængden er afgørende for, hvor stort et areal af hækken du kan klippe ad gangen, og hvor højt op du kan klippe. Det kan derfor være en fordel at vælge en hækkeklipper med lang knivlængde, hvis du skal klippe en stor hæk.

Afstanden mellem knivene eller tænderne på hækkeklipperen er også relevant i denne sammenhæng. Afstanden afgør nemlig, hvor tykke grene og kviste, du kan klippe over. Jo tykkere grene, des større afstand bør der være mellem knivene. Det er nemlig fordi, grenene skal kunne komme ind mellem knivene, når de skal klippes over. Derfor bør du lige tage et grundigt kig på din hæk og buske, for at tjekke om der kan gemme sig nogle tykke grene.

Konklusionen er derfor, at du skal tage et kig på din have. Hvor store er dine hække og busker, du har planer om at beskære. Ud fra det bør du kunne finde den rette hækkeklipper.

Vedligeholdelse og reklamation

Hvis uheldet skulle være ude, og din hækkeklipper går i stykker, har du en to-årig reklamationsret, forudsat at skaden ikke er selvforskyldt. Hvis hækkeklipperen går i stykker eller ikke fungerer som den skal, skal du kontakte det sted, du har købt din hækkeklipper. Er fejlen sket seks måneder efter køb, skal bevisbyrden for ingen fejl ved købsdato komme fra forhandleren. Er det efter de seks måneder, skal du selv kunne bevise, at der er har været en fejl eller mangel på produktet ved købsdato.

Sådan vedligeholder du din hækkeklipper

Det er selvfølgelig en god idé, at du passer godt på og vedligeholder din hækkeklipper, så den holder i mange år.

Saft fra grene og blade kan virke ætsende, og det kan påvirke hækkeklipperens knive. Derfor er det en god idé, at afrense kniven med en børste og derpå give den en omgang syrefri olie.

Hvis kniven er blevet rusten, skal du sørge for fjerne det, så det ikke ødelægger din hækkeklipper. Du du bruge et rustopløsende middel som WD-40, som du sprøjter på kniven, og derpå tørrer af med en klud. Det anbefales også, at du afslutter med at give kniven en omgang olie. Sørg dog altid for at læse op på hækkeklipperens brugermanual, da nogle mærker fraråder, at du bruger WD-40 – og så kan det gå ud over din reklamationsret.

Bliver det nødvendigt, kan du skille klingen eller kniven ad, og rense den grundigere for eventuel rust, snavs eller gammel olie.

Det kan også blive nødvendigt at slibe knivene. Det gør du ved at afmontere sværdet og spænde det fast i en skruetvinge, så du kan slibe knivene med en fil af passende korn og størrelse. Du må kun file fremad i strygende bevægelser og samme vinkel.

Opsummering

I denne guide har vi gennemgået de overvejelser, du bør gøre dig, når du skal vælge hvilken hækkeklipper, du skal købe. Vi har kigget på de tre forskellige typer, der findes på markedet: Batteridrevne hækkeklippere, benzindrevne hækkeklippere og hækkeklippere med ledning.

Hvilken hækkeklipper du bør vælge, afhænger selvfølgelig af dit behov. Hvor stort et areal, skal du kunne klippe; hvor høj er hækken; hvor kraftige er grenene. Det er nemlig vigtigt, at din hækkeklipper kan klare opgaven.

Du bør også overveje, hvad dit budget er. Hvor meget vil du betale for en hækkeklipper. En dyr hækkeklipper kan måske mere, og den kan yde bedre komfort og sikkerhed, hvilket klart er en fordel. Det kan dog også være en stor udgift, hvis det ikke er en maskine, du har planer om at bruge særligt meget.

Alt i alt er der altså en del, du skal danne dig overblik over og overveje, inden du skal ud og købe en hækkeklipper. Men med denne guide er du forhåbentligt kommet et skridt i den rigtige retning. Held og lykke med klipningen!

98
Makita DUH601Z
94
Makita DUH551PF2
94
Worx WG261E.9
Tilføj Produkt
Pris1999 kr4035 kr349 kr
94
Makita DUH601Z
1

Makita DUH601Z Anmeldelse

Specifikationer

  Flere Specifikationer: Læs flere

  Gå til butik

  Uddybende anmeldelse af Makita DUH601Z

  Makita DUH601Z er en kompakt, ledningsfri hækkeklipper, som har en sværdlængde på 60 centimeter, som altid sikrer et perfekt resultat og smuk hæk. Denne model er batteridrevet og er helt perfekt til dig, som ønsker selv at stå for havearbejdet derhjemme.

  Hækkeklipperen har en kraftfuld kul-fri motor, der sikrer en længere levetid på din maskine. Med Makita DUH601z er der også tænkt på sikkerheden. Hækkeklipperen kommer nemlig med en såkaldt to-hånds sikkerhedsafbryder. Maskinen har et meget lavt støjniveau, så du ikke forstyrrer dine naboer, når du klipper hæk.

  Denne hækkeklipper har tre forskellige hastighedsindstillinger, og et smart drejbart håndtag, som garanterer en ergonomisk korrekt arbejdsstilling uden belastningsskader. Alle maskiner fra Makita bruger samme type batteri. Du slipper altså for besværet med flere forskellige opladere og batterier, hvis du har mere end én maskine fra Makita, da alle maskiner bruger samme batteri. Vær opmærksom på at batteri og oplader ikke medfølger til denne hækkeklipper, men skal tilkøbes. Prisen for Makita DUH601Z ligger på omkring 1800 kroner.

  94
  Makita DUH601RTE
  2

  Makita DUH601RTE Anmeldelse

  Specifikationer

   Flere Specifikationer: Læs flere

   Gå til butik

   Uddybende anmeldelse af Makita DUH601RTE

   Makita DUH601RTE er en akku hækkeklipper med en kul-fri motor, der sikrer maskinen en lang levetid. Hækkeklipperen har en 60 centimeter lang, super professionel kniv med nyudviklet skråtstillede knivblade. Dette gør, at hækkeklipperen fanger grene mere effektiv end andre hækkeklippere. Denne model fra Makita har to-hånds sikkerhedsafbrydere for ekstra sikkerhed.

   Maskinen har desuden et meget lavt støjniveau på cirka 82dB. Hækkeklipperen har tre hastigheder at klippe med alt efter, hvilket arbejde du specifikt skal udføre. Maskinen har et praktisk og ergonomisk korrekt drejbart håndtag, der kan indstilles i fem forskellige positioner for den perfekte arbejdsstilling.

   Denne model har desuden Anti-Vibration Technology (AVT), som minimerer vibrationer i hænder og arme. Denne hækkeklipper har desuden XPT – eXtreme Protection Technology – hvilket gør den ekstra beskyttet mod fugt og støv og ideel til arbejde i et udfordrende klima og miljø. Makita DUH601RTE leveres med batteri og lader, og prisen ligger på omkring 3500 kroner.

   94
   Worx WG261E.9
   3

   Worx WG261E.9 Anmeldelse

   Specifikationer

    Flere Specifikationer: Læs flere

    Gå til butik

    Uddybende anmeldelse af Worx WG261E.9

    Med Worx WG261E.9 får du en hækkeklipper i den absolut billigste ende af prisspektret. Så hvis prisen har afgørende betydning for dit valg af hækkeklipper, er denne model værd at overveje. Hækkeklipperen har en 46 centimeter lang sværdlængde og har laser-slebne skæreblad til meget præcis og ren afskæring af grene.

    Derudover er denne hækkeklipper fra Worx udstyret med dobbeltrettede knivblade. Det betyder, at der er færre vibrationer i arbejdet med hækkeklipperen og dermed får du et flottere resultat. Der er også tænkt på sikkerheden med denne maskine, som har en tohånds multi-grebs-switch system, så maskinen ikke kan starte utilsigtet. Denne model af hækkeklipper fra Worx kommer uden batteri og lader, som du dermed skal tilkøbe ved siden af. Prisen for denne meget billige Worx WG261E.9 ligger på omkring 400 kroner.

    94
    Dewalt DCM563P1
    4

    Dewalt DCM563P1 Anmeldelse

    Specifikationer

     Flere Specifikationer: Læs flere

     Gå til butik

     Uddybende anmeldelse af Dewalt DCM563P1

     Ønsker du en hækkeklipper, der kan leve op til professionelle standarder er denne Dewalt model DCM563P1 noget for dig. Hækkeklipperen kommer med en 55 centimeter lang sværdklinge, som er laserskåret af hærdet stål, hvilket øger klingens levetid og bevarer skarpheden. Afstanden mellem hækkeklipperens tænder er 19 millimeter, og på denne maskine kan sværdet skære i begge retninger.

     Denne model er lavet i et kompakt letvægtsdesign, som gør maskinen nem at håndtere og mindsker trætheden i brugerens arme. Hækkeklipperens håndtag er designet i en buet form, der sikrer en behagelig arbejdsstilling selv over længere tid og i flere for skellige retninger. Maskinen har en lang holdbarhed og optimal slagfasthed og kan præstere helt op til 75 minutters klipning per fuld opladning. Denne hækkeklipper levers både med batteri og oplader, og prisen ligger på omkring 3000 kroner for det hele alt inklusiv.

     94
     Bosch AHS 55-20 LI
     5

     Bosch AHS 55-20 LI Anmeldelse

     Specifikationer

      Flere Specifikationer: Læs flere

      Gå til butik

      Uddybende anmeldelse af Bosch AHS 55-20 LI

      Bosch AHS 55-20 LI er en hækkeklipper der udmærker sig med en fremragende ergonomisk oplevelse og et flot, skarpt snit. Denne hækkeklipper fra Bosch er nemlig udstyret med Quick-Cut teknologi, som sikrer, at grene og kviste skæres over i første forsøg, og du dermed slipper for at føre hækkeklipperen frem og tilbage på det samme område. Selve klippeknivene er laserskårne, og diamantslibningen sikrer et knivskarpt resultat hver gang.

      Bosch AHS 50-20 er desuden udstyret med specielle tænder på knivens forkant, som hjælper dig med at skære grene med en diameter op til 25 millimeter. Hækkeklipperen er også udstyret med kniv-beskytter, til når du skal lave snit langs mure eller jorden, hvilket øger risikoen for skader på klingen. Med kniv-beskytteren undgår du skader på klingen. Bosch AHS 50-20 har som beskrevet en rigtig god ergonomi og vejer kun 2,5 kilo, hvilket også gør arbejdskomforten behagelig, da dette giver dig mindre belastning af dine arme og skuldre.

      Det bagerste greb på maskinen er polstret, mens forgrebet kan indstilles til flere positioner for yderligere komfort. Hækkeklipperen er også udstyret med en transparent håndbeskyttelse, så du kan arbejde optimalt i alle stillinger og retninger. Hækkeklipperen kommer med både batteri og oplader inkluderet og koster omkring 1100 kroner.

      FAQ

      Find svar på de spørgsmål som der typisk vil være ved et køb af Hækkeklipper

      Du kan læse på denne artikel, hvor vi har samlet test over de bedste hækkeklipper på markedet i 2021, se vores tabel for at få et overblik over den bedste.

      Vi har skrevet om nogle de punkter der er godt at overveje når man skal købe ny hækkeklipper. Vi anbefaler at du lige tænker lidt over hvad netop dit behov er, og hvor meget du regner med at skal bruge din hækkeklipper.

      Hækkeklippere er vurderet ud fra deres egenskaber og brugervenlighed. Desuden er der også set på støjniveau og byggekvalitet.

      Har du Travlt? Se det produkt, der klarer sig bedst i test. Makita DUH601Z
      98
      Makita DUH601Z
      1999 kr 2412.00 kr
      Gå til produkt!
      Tilbage til toppen

      Scoren udregnes fra 1 til 100 på baggrund af udvalgte faktorer:

      • Brugeranmeldelser tæller 70 %.
      • Prisen tæller 15 %.
      • Ekspertanmeldelser tæller 10 %.
      • Og udvalgte specifikationer tæller 5%.